משתמש |
חדרה - קטמון |
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 15/11/2014 : 08:58:35
|
מור אפרים אכן שיחק יפה, אבל לא נכון היה לפתוח בלי חלוץ בכלל. מיקו ממן צריך היה לפתוח. שי מזור אכן הפך להיות שחקן מפתח בקבוצה במשחקים האחרונים. הוא מחלץ אינספור כדורים מהיריב, ועושה זאת נקי, באופן שלא מביא עליו יותר מדי כרטיסים צהובים. מזור נכנס לוואקום של חוסר בקשר אחורי, תפקיד שאורן כהן ממלא בהצלחה כשהוא משחק. אבל שי מזור יכול לשדרג את המשחק שלו עוד יותר, אם לא יעצור אחרי שחילץ את הכדור ומסר. אני לא יודע אם זו הוראה טקטית אבל שי לא מצטרף להתקפות מעבר שהוא עצמו מתחיל אותן. ככלל, לא שיחקנו מי יודע מה בחדרה. צריך גם לדעת לקחת משחקים שכאלה. חבל שמאור סבג לא ממשיך בקו העליה, וקצת נעלם הפעם. הוא חייב לקחת חלק גדול יותר בסיכול התקפות ולהוריד נטל ממזור, יחד עם יתר השחקנים. |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 15/11/2014 : 09:15:09
|
ברוכיאן. הייתי סקפטי לגבי ההשתלבות שלו בקבוצה, וטעיתי בגדול. מקפיד לאכול את הכובע, ביס אחרי כל משחק. עשר נקודות משתיים עשרה, גול כמעט בכל משחק, בישולים, מה לא. ושוב תודה ענקית לבני סיוון, שאחראי לנוכחותם של שני השחקנים הכי יצירתיים שלנו. עם זאת, אבירם, בגלל מעמדו, לוקח לעצמו חרויות שלעיתים גובלות בסיכון מיותר של השער שלנו, אתמול הוא נסוג עם כדור מאמצע המגרש ועד לנקודת הקרן, שם איבד את הכדור לשני חדרתים, ובמזל לא נגמר בשער. |
|
|
yossimaz
65 הודעות |
נשלח - 15/11/2014 : 09:59:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
מור אפרים אכן שיחק יפה, אבל לא נכון היה לפתוח בלי חלוץ בכלל. מיקו ממן צריך היה לפתוח. שי מזור אכן הפך להיות שחקן מפתח בקבוצה במשחקים האחרונים. הוא מחלץ אינספור כדורים מהיריב, ועושה זאת נקי, באופן שלא מביא עליו יותר מדי כרטיסים צהובים. מזור נכנס לוואקום של חוסר בקשר אחורי, תפקיד שאורן כהן ממלא בהצלחה כשהוא משחק. אבל שי מזור יכול לשדרג את המשחק שלו עוד יותר, אם לא יעצור אחרי שחילץ את הכדור ומסר. אני לא יודע אם זו הוראה טקטית אבל שי לא מצטרף להתקפות מעבר שהוא עצמו מתחיל אותן. ככלל, לא שיחקנו מי יודע מה בחדרה. צריך גם לדעת לקחת משחקים שכאלה. חבל שמאור סבג לא ממשיך בקו העליה, וקצת נעלם הפעם. הוא חייב לקחת חלק גדול יותר בסיכול התקפות ולהוריד נטל ממזור, יחד עם יתר השחקנים.
תיקון קטן - נאור* סבג |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 15/11/2014 : 11:27:47
|
תענוג. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
nachumco
382 הודעות |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 15/11/2014 : 16:24:48
|
ניצחון חשוב שהגיע עם הרבה אופי ונחישות. כשנשחק עם חלוץ הדברים יראו הרבה יותר טוב. צריך לעבוד עם מיכאל על הימנעות מצהובים מיותרים. שלושת המשחקים הבאים הם על הנייר קלים בהרבה - שני משחקי בית נגד קבוצות לא חזקות ומשחק חוץ באא"פ. אם נצליח להוציא את מלוא הנקודות מהמשחקים האלה נוכל לאמר בביטחון שהמשבר מאחורינו. זה לא יהיה פשוט. |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 15/11/2014 : 22:32:58
|
לא נעים להשבית שמחות אולם חשוב להפיק לקחים גם מהצלחות:
הרבה הרחקות כדור סתמיות, מספר הסתבכויות בהעברת כדור מההגנה. מנגד ראינו את חדרה מעבירים כדור מרגל לרגל, פורצים קדימה, ובהרבה מקרים מראים הרבה יותר נחישות (ותוצאות) במאבק על הכדור במרכז השדה. אם אני מנתח את הקבוצות שראיתי עד עכשיו, זוהי ההגנה החזקה ביותר שעמדה מולנו, לא הצלחנו לעשות כמעט כלום. מנגד, הם התקשו לפצח את ההגנה שלנו (לא ראינו את אלילת המזל עובדת לטובתנו כמו במחצית הראשונה בדליה). לגבי הגול שלהם - כך זה צריך להיראות כשחלוץ מקבל כדור בעמדת בעיטה - לקנא. אין לי רגשות אשמה על כך שניצחנו, ואני חוזר ומודה לסיוון על תרומתו הנדיבה, שאתמול תורגמה לשלוש נקודות יקרות.
|
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 15/11/2014 : 23:14:51
|
מור אפרים אכן שיחק יפה, אבל לא נכון היה לפתוח בלי חלוץ בכלל. מיקו ממן צריך היה לפתוח. שי מזור אכן הפך להיות שחקן מפתח בקבוצה במשחקים האחרונים. הוא מחלץ אינספור כדורים מהיריב, ועושה זאת נקי, באופן שלא מביא עליו יותר מדי כרטיסים צהובים. מזור נכנס לוואקום של חוסר בקשר אחורי, תפקיד שאורן כהן ממלא בהצלחה כשהוא משחק. אבל שי מזור יכול לשדרג את המשחק שלו עוד יותר, אם לא יעצור אחרי שחילץ את הכדור ומסר. אני לא יודע אם זו הוראה טקטית אבל שי לא מצטרף להתקפות מעבר שהוא עצמו מתחיל אותן. ככלל, לא שיחקנו מי יודע מה בחדרה. צריך גם לדעת לקחת משחקים שכאלה. חבל שמאור סבג לא ממשיך בקו העליה, וקצת נעלם הפעם. הוא חייב לקחת חלק גדול יותר בסיכול התקפות ולהוריד נטל ממזור, יחד עם יתר השחקנים.
מסכים עם קיפוד ברוב הדברים. מור אפרים על אף ששיחק לא רע לאהיה צריך לפתוח. ברוכיאן הוא לא חלוץ גם לא מתקרב לכך. ואם אין לנו חלוץ נוסף על הספסל אז מה זה אומר על מיקו..? וזה חומר למחשבה להמשך. גם אני לא מתלהב מהדרך, חדרה ניראו מסודרים יותר והניעו את הכדור אחורה בצורה מסודרת, אנחנו העפנו כדורים למעלה, אולי מישהו חשב שעידן שמש עוד אצלנו... אני כו מרוצה מכך שבסוף לקחנו את הנקודות בשיניים, זה אומר שכנראה הבנו שבליגה הזו עדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה... עוד חומר למחשבה זה שהמגינים שלנו לא עולים להתקפה בככל )זאדה) או מספיק (אוזן) ובכך אנו מפסידים הרבה בהתקפה, אי אפשר שהכל יתנהל דרך האמצע, זו אולי הסיבה שאנו לאמצליחים להבקיע במשחק טקטי אלא ממצבים נייחים.
|
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 15/11/2014 : 23:17:17
|
ואני רק עוד שאלה
מה יקרה אם בינואר ברוכיאן יקבל הצעה מליגות גבוהות יותר, האם יש דרך להשאיר אותו עד סוף העונה? |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 16/11/2014 : 01:23:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
לא נעים להשבית שמחות אולם חשוב להפיק לקחים גם מהצלחות:
הרבה הרחקות כדור סתמיות, מספר הסתבכויות בהעברת כדור מההגנה. מנגד ראינו את חדרה מעבירים כדור מרגל לרגל, פורצים קדימה, ובהרבה מקרים מראים הרבה יותר נחישות (ותוצאות) במאבק על הכדור במרכז השדה. אם אני מנתח את הקבוצות שראיתי עד עכשיו, זוהי ההגנה החזקה ביותר שעמדה מולנו, לא הצלחנו לעשות כמעט כלום. מנגד, הם התקשו לפצח את ההגנה שלנו (לא ראינו את אלילת המזל עובדת לטובתנו כמו במחצית הראשונה בדליה). לגבי הגול שלהם - כך זה צריך להיראות כשחלוץ מקבל כדור בעמדת בעיטה - לקנא. אין לי רגשות אשמה על כך שניצחנו, ואני חוזר ומודה לסיוון על תרומתו הנדיבה, שאתמול תורגמה לשלוש נקודות יקרות.
כפרה עליך צפוני שיחקת בלי חלוץ.אני מקווה שאתה לא חושב שמקום של ברוכיאן בחוד? שחקנו במגבלויות המצב לא רע בכלל מקדימה. |
אליה |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 16/11/2014 : 08:00:57
|
משחק בלי חלוץ מסביר את העובדה שההגבהה של ברוכיאן מצאה את ראשו של הקפטן. משחק בלי חלוץ לא מסביר את העובדה שחדרה שלטו במרכז השדה ואת העובדה שהתקשינו ביציאה מהגנה להתקפה, ואת הנקודות האלה עלינו לקחת בכדי להשתפר בהמשך. מעבר לכך אין לי ולו בדל טענה או רגשות אשמה על כך שניצלנו נכון את הכלים העומדים לרשותנו כשתנאי הפתיחה היו בינוניים. |
|
|
karpad3
544 הודעות |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 16/11/2014 : 09:04:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
משחק בלי חלוץ מסביר את העובדה שההגבהה של ברוכיאן מצאה את ראשו של הקפטן. משחק בלי חלוץ לא מסביר את העובדה שחדרה שלטו במרכז השדה ואת העובדה שהתקשינו ביציאה מהגנה להתקפה, ואת הנקודות האלה עלינו לקחת בכדי להשתפר בהמשך. מעבר לכך אין לי ולו בדל טענה או רגשות אשמה על כך שניצלנו נכון את הכלים העומדים לרשותנו כשתנאי הפתיחה היו בינוניים.
משחק בלי חלוץ מסביר מדוע אביתר שיחק בשפיץ רוב הזמן דבר שיצר חוסר מסויים במרכז. חוץ מזה אני לא בטוח שחדרה שלטו במשחק בטח שלא במחצית הראשונה ובעשרים הדקות האחרונות. נחכה לסטטיסטיקות של סקאוטינו. והם הבקיעו גול מהסרטים שאני לא בטוח שהשחקן שלהם יוכל לשחזר גם אם יבעט 100 פעמים במצב דומה. זה נקרא ניצול מצבים וזה מה שבסופו של דבר הביא לנו ניצחון (ברוכיאן!). שורה תחתונה - משחקים כאלה מנצחים בשיניים ובעזרת אחוז ניצול מצבים גבוה. ממשיכים הלאה. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-16/11/2014 09:13:09 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 16/11/2014 : 09:19:22
|
בשני משחקי החוץ האחרונים ניכר שסוף שוף נפל האסימון ובקבוצה הבינו שמשחקי חוץ בליגה א' מנצחים בשיניים. עקבים ומשולשים זה נחמד במשחק בטדי נגד אסי גלבוע, אבל בחדרה ודליה וכל מיני שדות מרעה אחרים שנשחק בהם אין מקום לכדורגל משובח. מותר להעיף כדורים ליציע, לא נורא אם לא היתה לך בעיטה למסגרת עד הדקה ה-40, רצוי לגנוב גול מכדור נייח. ככה זה עובד. |
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 16/11/2014 : 15:48:09
|
ברוכיאן. הייתי סקפטי לגבי ההשתלבות שלו בקבוצה, וטעיתי בגדול. מקפיד לאכול את הכובע, ביס אחרי כל משחק. עשר נקודות משתיים עשרה, גול כמעט בכל משחק, בישולים, מה לא. ושוב תודה ענקית לבני סיוון, שאחראי לנוכחותם של שני השחקנים הכי יצירתיים שלנו. עם זאת, אבירם, בגלל מעמדו, לוקח לעצמו חרויות שלעיתים גובלות בסיכון מיותר של השער שלנו, אתמול הוא נסוג עם כדור מאמצע המגרש ועד לנקודת הקרן, שם איבד את הכדור לשני חדרתים, ובמזל לא נגמר בשער.
הרגע הכי מרגש מבחינתי היה דווקא בסוף. הוא הרים את האצבע עם שאר השחקנים, אבל כשגילה שצועקים "יאללה הפועל", חייך בביישנות, מחא כפיים והסתכל מהצד.
זה יושר שלא רואים כל יום, בטח שלא במשחקי כדורגל. ברוכיאן הוא בית"רי (מהסוג הטוב, כזה שיש היום בנורדיה) ולא יחליף את עורו ברגע אחד. כמו שלא אהבתי שחקנים שלנו שעברו לבית"ר ובלילה אחד שינו את עורם, כך אני לא מצפה ששחקנים של בית"ר יחליפו את נטיית ליבם. הלוואי שיום אחד יהיו לנו יוצאי מחלקת נוער כמוהו - שחקנים גדולים אבל גם בני אדם כנים שיהיו מזוהים איתנו בלב ובנפש. זה שלאדם כזה אין מקום בבית"ר מלמד באיזה משבר נורא נמצאת הקבוצה הזו. |
נערך על ידי - roi ב-16/11/2014 15:50:04 |
|
|
חדרה - קטמון |
|
|
|