משתמש |
דליה - קטמון |
mbs
295 הודעות |
נשלח - 02/11/2014 : 08:10:05
|
מהתקציר של הצלם של דליה עולים כמה דברים.1 אין על דאפי ברמת הצילום. 2 לא היה פנדל של גולן חרמון.3 מיקו ממן דחף בעלייה לשער השוויון טוב שהשופט לא ראה. ותיק אפשר עידכון צהובים? |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 02/11/2014 : 08:33:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי mbs
מהתקציר של הצלם של דליה עולים כמה דברים.1 אין על דאפי ברמת הצילום. 2 לא היה פנדל של גולן חרמון.3 מיקו ממן דחף בעלייה לשער השוויון טוב שהשופט לא ראה. ותיק אפשר עידכון צהובים?
1. הפנדל של דליה אכן לא היה. שחקן דליה "צלל", השופט קנה. 2. השער של ממן: מי שגרם לנפילה של שוער דליה היה שחקן דליה. ממן היה משמאל לנפילה ללא כל מגע
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-02/11/2014 08:34:18 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 02/11/2014 : 08:58:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
2. השער של ממן: מי שגרם לנפילה של שוער דליה היה שחקן דליה. ממן היה משמאל לנפילה ללא כל מגע
מי שלכאורה דוחףפ את 19 של דליה לכיוון השוער הוא גולן חרמון, מיקו ממן נוגח נקי. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 02/11/2014 : 09:27:19
|
מזל שהתקציר לא מראה את המהלך שהוביל לפנדל שלנו... היה קצת מפוקפק בעיני. וגם הקרן שהובילה לשער הנצחון לא נראתה בכלל כמו קרן (אבל היינו רחוקים). חוץ מזה השיפוט הפעם היה סבבה לגמרי.
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 02/11/2014 : 09:39:21
|
חזרתי וצפיתי בודיאו ובשער השני שלנו. ברור שאין שום עבירה על השוער שלהם. באשר לתקל בין גולן למס' 19 שלהם - אין שם עבירה. שניהם עולים לכדור הגבוה, אין דחיפה ואין כלום. השחקן שלהם נופל לאחור בגלל שזו תנועת הגוף שלו הנובעת מהתנו.עה של גולן קדימה. הצהוב לשוער שלהם מוצדק בנסיבות. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 02/11/2014 : 14:14:40
|
לא יודע אם היה פנדל נגדנו, אבל התנועה של גולן חרמון לא השאירה לשופט הרבה אפשרויות. כל אחד מאיתנו אם היה שופט היה שורק על זה. הבלמים שלנו צריכים להמנע מתנועות שנראות כמו פנדל אפילו אם אין מגע. זה בסיסי. הטענה העיקרית לשופט היא שהוא הוסיף 5 דקות בסוף. לא היה שום דבר במחצית השנייה שהצדיק יותר מ-3 דקות. |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 02/11/2014 : 15:05:32
|
תשמעו,לצערי אני לא יכול להגיע לחלק מהמשחקים,אבל הייתי במשחק נגד הפועל הרצליה ברמלה ואתמול הייתי בדלית אל כרמל. במשחק נגד הרצליה המחצית השניה הייתה מאוד חלשה,שחקנים לא נלחמו ונראה שאחרי שער המשווה של הרצליה השחקנים התייאשו,אתמול היה משחק שונה לגמרי,אני לא מדבר על שחקני דליה,השחקנים שלנו הראו מחוייבות,נלחמו,רצו,בעטו לשמיים כשהיה צריך,ברוכיאן הוא מתנה ענקית (ולא משחק בנעליים צהובות ! )קירטיבה מזכיר לי יותר מידי את שי אהרון,יש לו תנועה נהדרת עם כדור (כשהכדור מגיע אליו) אבל אז הוא מתחכם לכאורה ומנסה להעביר כדור לשחקן שאליו הוא רוצה למסור עם הגוף ואתמול הכדור הגיע לשחקני דליה,גם נגד הרצליה שמתי לב לתופעה הזאת,את בלילטי אני חושב שהיה צריך להחליף יותר מוקדם מהדקה שהוחלף,הוא היה חלש ולא ברור למה המאמן השתהה עם החילוף,חוץ מזה היינו כ150 אוהדים במגרש אחד הגרועים שראיתי וכרגיל היה עידוד ללא הפסקה שהעלים את העובד שלדליה היו במגרש מספר דומה של אוהדים,היה שווה לנסוע,תחושת אושר ענקי בסיום |
חרובי טל |
|
|
אחד העם
86 הודעות |
|
yarond
1906 הודעות |
|
mookie
181 הודעות |
|