פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קצת אופטיטמיות - נערים א'

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קצת אופטיטמיות - נערים א'
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם קצת אופטיטמיות - נערים א' נושא הבא  

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 31/10/2014 :  14:44:30  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קבוצת נערים א' (של אילן מלכה?) שמרה השבוע על מאזן של 100% כשניצחה במשחק דרמטי את מכבי שעריים 3-4, לאחר שחזרה מפיגור 3-0 עשר דקות לסיום! השערים הובקעו בדקות 71, 75, 77 ו-80.
לקבוצה חמישה נצחונות רצופים מפתיחת העונה. לשעריים זה היה הפסד ראשון.
להזכירכם, זו קבוצה שהתחילה כנערים ג' ומשחקת כבר שנה שלישית ביחד. אני מניח שבשנה הבאה חלק מהנערים יעברו לקבוצת הנוער ולראשונה תהיה המשכיות במעבר לנוער.

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 31/10/2014 :  14:49:37  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה לי שנערים א' רצו להביע את הערכתם למי שהגיע ברגעים אלה ל 2000 הודעות בפורם.
רגל - אני מסיר את הכובע, מזל טוב ותודה שהתברכנו בשכמותך.
איזה מזל שיש מכורים ממני...
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 31/10/2014 :  23:22:10  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

קבוצת נערים א' (של אילן מלכה?) שמרה השבוע על מאזן של 100% כשניצחה במשחק דרמטי את מכבי שעריים 3-4, לאחר שחזרה מפיגור 3-0 עשר דקות לסיום! השערים הובקעו בדקות 71, 75, 77 ו-80.
לקבוצה חמישה נצחונות רצופים מפתיחת העונה. לשעריים זה היה הפסד ראשון.
להזכירכם, זו קבוצה שהתחילה כנערים ג' ומשחקת כבר שנה שלישית ביחד. אני מניח שבשנה הבאה חלק מהנערים יעברו לקבוצת הנוער ולראשונה תהיה המשכיות במעבר לנוער.

אילן מלכה כבר לא מאמן את נערים א', אבל יש לו זכויות רבות בהישגיה לאחר שהקים את הקבוצה ואימן אותה במשך שלוש עונות.

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 01/11/2014 :  13:39:46  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני טוען שצריך לקבל החלטה שקבוצת
הבוגרים תשאר כמה שנים בליגה א , ואת
רוב התקציב צריך להשקיע בגידול שחקנים
שבעוד כמה שנים יהוו את הבסיס לקבוצה הבוגרת.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם קצת אופטיטמיות - נערים א' נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07