פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

איך זה שעדיין לא נפתח ת'רד מקומונים?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  איך זה שעדיין לא נפתח ת'רד מקומונים?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם איך זה שעדיין לא נפתח ת'רד מקומונים? נושא הבא
עמוד: מתוך 3

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 21/02/2010 :  19:09:33  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שונא את רמי מנדל,יעאקוב יונה, דן שושני ועוד כמה חלאות.
עדיין, קו אדום מבחינתינו הוא שני אנשים: ויקטור יונה ויוסי סאסי.

כל השאר, אפשר להגעל, אבל אנחנו לא יכולים יותר מזה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 21/02/2010 :  19:39:28  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מעולם לא התיימרתי לקבוע מי אוהד ומי לא. זה גם מה שתמיד עיצבן אותי אצל אלה שנשארו בסא"דר, הם לרוב עשו זאת בתחילת הדרך. אבל לגבי כמה מקרים, כן, אני יודע שהם לא אוהדים. לא אני קבעתי, המעשים שלהם קבעו.
אני לא חושב את זה לגבי כולם,בטח לא לגבי כמה נשמות אבודות שנשארו עם סאד"ר, אבל כן לגבי האחים יונה ועוד בודדים יוצאים מן הכלל. ואל תזיין את השכל "כל מיני אנשים כאן". אפשר לחשוב שפתחו כאן "בלק ליסט" ושאתה לא יודע מי אני.כולה כמה חארות שגנבו לנו כסף, ועוד כאלה שצולבים אותנו בתקשורת, עולבים בנו תחת כל מיקרופון צמוד מישל-אלי. אז שלושה אנשים כאן השתעשעו במחשבה של לשמור על כבוד עצמי. ואו. ממש אירגון של סותמי פיות שבא לדחות את המוני השבים הביתה מלימודי רוחניות במנזר טיבטי.
וכן, הם באים הגועל נפש. עובדה. באו, עם הסיגר, והסתובבו כמו שהם אוהבים ביציע, ובשם הפחדנות להתמודד שמוצגת כאן כפילנטרופיה, נתנו להם להיות שם.
באחרית הימים, כשנסיים את המהפכה, אדרבא. עד אז, כבר ראינו כמה מערכת חיסונית יש לנו. לא רוצה וירוסים "ידידותיים".
אני מזכיר לך : אנחנו בליגה החמישית. נלחמים על הקיום כל הזמן, לא חושב שצריך להפגין גדלות נפש בעניינים שכאלה. תפדל,מצידי שב איתם בויסקי א-גוגו על מרטיני, אני הקרבתי הרבה כדי שלא נסבול מהם, אז תסלח לי אם לא בא לי להיות הומניטרי עם מי שמשתין עליי, בשלב זה.

ובאמת, אתה לא מי שאני חושש ממנו. אתה כאן כבר מספיק שנים בשביל לדעת להבדיל בין טוב ורע. ובאמת, היונות זה רע. ומנדל גם הוא רע. ואתה יודע מה, אם יבוא שלום עליכם, גם הוא רע. וגם אותו לא הייתי רוצה לראות בקרבנו.
אבל אני כבר רואה ושומע לאן העניינים האלה הולכים: פתאום מישל הוא רע, ויאיר כבר כמה שנים רע. ואם הם כאלה רעים, אנחנו לא רוצים אותם אצלנו. כי מי זה המישל הזה בכלל? ומה הוא עשה בשביל הפועל?

שיבואו יעקב וויקטור למשחקים, ושיקללו אותם נמרצות (אבל את זה לא עושים, כי אצלנו לא מקללים). אבל אל תכנס למי כן נאשר לקנות מניה ולמי לא. כי זה מתחיל בויקטור ומי שהגיב מתחתיך כבר לא יאשר לרמסטי או אריה שפירא לקנות מניה. ולשם אנחנו לא רוצים להגיע, עם כל השבריריות והליגה ג' שלנו.

אוקיי.מקבל באהבה את ההצעה שלך ושל עוגן, או איך אמרו בימי ההסתדרות העליזים, מקבל את דין התנועה.
ורק שתהיה בעניינים, משחק בגבעת רם לפני חודש-חודשיים, לא זוכר נגד מי, פוסע להנאתו עם שקית גרעינים, שלום עליכם. לא שהו שווה את הקללות, אבל הנה לך. אני לא הוזה, תשאל את טל שורר.
עכשיו לענין המנייה של אריה שפירא - איך משיגים אותו? בתור בעלים של איטליז גלאט כושר בברוקלין, אולי יבוא לו לתרום 250 דולר...

נערך על ידי - קראנקו ב-21/02/2010 19:39:52
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 21/02/2010 :  20:02:36  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מעולם לא התיימרתי לקבוע מי אוהד ומי לא. זה גם מה שתמיד עיצבן אותי אצל אלה שנשארו בסא"דר, הם לרוב עשו זאת בתחילת הדרך. אבל לגבי כמה מקרים, כן, אני יודע שהם לא אוהדים. לא אני קבעתי, המעשים שלהם קבעו.
אני לא חושב את זה לגבי כולם,בטח לא לגבי כמה נשמות אבודות שנשארו עם סאד"ר, אבל כן לגבי האחים יונה ועוד בודדים יוצאים מן הכלל. ואל תזיין את השכל "כל מיני אנשים כאן". אפשר לחשוב שפתחו כאן "בלק ליסט" ושאתה לא יודע מי אני.כולה כמה חארות שגנבו לנו כסף, ועוד כאלה שצולבים אותנו בתקשורת, עולבים בנו תחת כל מיקרופון צמוד מישל-אלי. אז שלושה אנשים כאן השתעשעו במחשבה של לשמור על כבוד עצמי. ואו. ממש אירגון של סותמי פיות שבא לדחות את המוני השבים הביתה מלימודי רוחניות במנזר טיבטי.
וכן, הם באים הגועל נפש. עובדה. באו, עם הסיגר, והסתובבו כמו שהם אוהבים ביציע, ובשם הפחדנות להתמודד שמוצגת כאן כפילנטרופיה, נתנו להם להיות שם.
באחרית הימים, כשנסיים את המהפכה, אדרבא. עד אז, כבר ראינו כמה מערכת חיסונית יש לנו. לא רוצה וירוסים "ידידותיים".
אני מזכיר לך : אנחנו בליגה החמישית. נלחמים על הקיום כל הזמן, לא חושב שצריך להפגין גדלות נפש בעניינים שכאלה. תפדל,מצידי שב איתם בויסקי א-גוגו על מרטיני, אני הקרבתי הרבה כדי שלא נסבול מהם, אז תסלח לי אם לא בא לי להיות הומניטרי עם מי שמשתין עליי, בשלב זה.

ובאמת, אתה לא מי שאני חושש ממנו. אתה כאן כבר מספיק שנים בשביל לדעת להבדיל בין טוב ורע. ובאמת, היונות זה רע. ומנדל גם הוא רע. ואתה יודע מה, אם יבוא שלום עליכם, גם הוא רע. וגם אותו לא הייתי רוצה לראות בקרבנו.
אבל אני כבר רואה ושומע לאן העניינים האלה הולכים: פתאום מישל הוא רע, ויאיר כבר כמה שנים רע. ואם הם כאלה רעים, אנחנו לא רוצים אותם אצלנו. כי מי זה המישל הזה בכלל? ומה הוא עשה בשביל הפועל?

שיבואו יעקב וויקטור למשחקים, ושיקללו אותם נמרצות (אבל את זה לא עושים, כי אצלנו לא מקללים). אבל אל תכנס למי כן נאשר לקנות מניה ולמי לא. כי זה מתחיל בויקטור ומי שהגיב מתחתיך כבר לא יאשר לרמסטי או אריה שפירא לקנות מניה. ולשם אנחנו לא רוצים להגיע, עם כל השבריריות והליגה ג' שלנו.

אוקיי.מקבל באהבה את ההצעה שלך ושל עוגן, או איך אמרו בימי ההסתדרות העליזים, מקבל את דין התנועה.
ורק שתהיה בעניינים, משחק בגבעת רם לפני חודש-חודשיים, לא זוכר נגד מי, פוסע להנאתו עם שקית גרעינים, שלום עליכם. לא שהו שווה את הקללות, אבל הנה לך. אני לא הוזה, תשאל את טל שורר.
עכשיו לענין המנייה של אריה שפירא - איך משיגים אותו? בתור בעלים של איטליז גלאט כושר בברוקלין, אולי יבוא לו לתרום 250 דולר...

אני דווקא פיתחתי ריב קולני גדוש בקללות עם שלום עליכם באותו משחק שהוא הופיע. הוא גם אמר שהוא שונא את סאסי ויונה ועניתי לו שהוא אחד מהם. אשר והחבר שהגיע עם שלום הפרידו ביננו.

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 21/02/2010 :  20:16:57  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

עכשיו אתה מתחיל לדבר! בקיץ שעבר היינו אני ודובר חוג האוהדים בניו יורק, כולל מסע מפרך ביום קיץ חם בין האטליזים של ברוקלין. לא ידענו אז על שפירא שם. בקיץ הקרוב מתוכננת נסיעה נוספת, בזה הרגע אני מתחייב, בשמי ובשם הדובר, אנחנו הולכים לחפש את רגלי האיילה של הבלם הוותיק, ולא נרפה עד שישלוף את הארנק.

ומה שסיפרת על שלום עליכם שובר לי את הלב. כל כך שונא אותו, את האוהד בית"ר המשומד הזה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם איך זה שעדיין לא נפתח ת'רד מקומונים? נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07