משתמש |
מה זה אמצע בכלל?  |
idans
203 הודעות |
נשלח - 10/10/2014 : 18:18:03
|
אי אפשר לשחק כדורגל בלי קשר אמצע, המינימום שאני מבקש מקשר זה שיצליח לרוץ עם כדור יותר מארבעה מטרים, ויכולת מסירה בסיסית של כדורים מסוכנים ולא רק מסירות רוחב פרווה. זה המינימום שאני דורש משחקן אמצע בקבוצה וכרגע גם את זה אין לנו. אני לא בא בטענות לשי מזור ואורן כהן הם בלמים במקור וזה לא תפקידם לבנות את המשחק שלנו כמו שקורה עכשיו (בתור דפנסיבים נטו הם מעולים). נאור סבג זה עדיין לא זה, מה גם שאין לו כושר משחק. אני מקבל את הטענה של שי אהרון שזה בעייתי להביא שחקנים מחוץ לעיר, אני גם לא מבקש את ברוכיאן שיקר מאוד, יש מספיק קשרים ירושלמים (כי חלוצים שי טען שאין) לא יקרים שמסוגלים לבנות משחק דוגמאת שי ניסים.
עם קשרי האמצע שיש כרגע לא נעלה ליגה אז או שמביאים קשר עושה משחק או שאפשר לשחרר שחקנים ולחסוך כסף כי חבל על הזמן של כולנו.
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 10/10/2014 : 18:48:25
|
אני לא מאלה שממהרים לקטול מאמנים ולקרוא לפיטורם אבל נראה לי שבמקרה הזה אין ברירה . האישיות של המאמן פשוט לא מתאימה למועדון . בגלל שיש לנו קהל וציפיות יש המון לחץ על השחקנים ולכן הם צריכים מאמן עם אישיות רגועה ונינוחה יותר כדי שיוריד מהם לחץ וישרה עליהם שקט . במקום זה יש לנו מאמן שכל המשחק רץ על הקווים , צורח על כל מה שזז (שחקנים שלנו , של היריבה , שופטים מאמן ,של היריבה ) , בקיצור מכניס מערכת לחוצה לעוד יותר לחץ .אפשר להתווכח על היכולת המקצועית של טסלפפה וליאור זדה , אבל אני מאמין שהאופי הרגוע של שניהם סייע למועדון להגיע איתם להשגים . |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 10/10/2014 : 19:12:59
|
לפני שמחפשים את מי להביא ומי לשחרר, אפשר עדיין לנסות לעבוד עם הסגל הקיים, רק עם כמה שינויים. גם במשחק מול אולגה וגם במשחק היום, הדקות הטובות (בהתקפה לפחות) היו עם ממן וקירטבה על המגרש. זה לא מפתיע, כי צריך בהתקפה שחקנים שיודעים לנוע עם ובלי כדור, למסור ולבעוט. לדעתי צריך לנסות לפתוח עם שניהם כחלוצים ועם עוז בקישור. זה גם יוסיף במרכז המגרש מישהו יצירתי שיכול לרוץ עם כדור ולמסור וגם יפנה את בן לוי לשחק באגף, מה שלדעתי יותר מתאים לו. |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 10/10/2014 : 19:47:05
|
אני נוהג לקטול שחקנים ביציע ולא בפורום אבל במפורש אדם מזרחי זה ליגה ג ואני לא בטוח שהוא מתיאם גם לשם.בן אדם הזה (אני נמנע מלכתוב שחקן)איבד את כל הכדורים שקיבל אף כדור שהגיע אליו לא חזר חלילה.החלטה צריכה לבוא מיידית עוד היום וטוב שעה אחת קודם.סבג גם חלש אבל אני כבר שותק אין מה להוסיף.בנוסף גם כל מה שכתבו על אסף נכון בעיניי. ש |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-10/10/2014 19:48:52 |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 10/10/2014 : 20:10:41
|
לקרוא לפיטוריו של אסף בשלב זה של העונה זו פשוט מעורר רחמים ,זה אפילו לא מתחיל לגרד את הסף של קריאה לגיטימית. יש טביעת אצבע של מאמן דבר שלא ראינו בשנתיים האחרונות לפחות...ועכשיו שסיימנו להחמיא...
הסגל הנוכחי לא יכול לעלות ליגה אז כל דיבורים על התמודדות על עלייה מנותקים מהמציאות ,אתה לא יכול לעלות ליגה עם חלוץ אחד טוב וקשר אחד טוב זה פשוט לא הולך ,הסגל שלנו דליל באיכות וחסרה לו עוצמה במרכז השדה ,חסרים לנו 2-3 שחקנים כדי בכלל להתחיל לפנטז על מאבקי עלייה. גם הדיבורים על ההגנה "החזקה" שלנו לא ממש משתקפים בטור הספיגות שלנו.
ספציפית היום לא היה ברור לי הרכבתו של אדם מזרחי ,תפקודו של עוז כמעט חלוץ נוסף ובזבוז האנרגיה שלו במשחק לחץ על הגנת היריב ,תפקודו של בן לוי במרכז הלך לאיבוד לחלוטין ורץ לתוך היריבות כל הזמן ,מגינים שלא עוברים את החצי...בכלל הקבוצה נראית מבולבלת וכבדה. בכלל משהו שלכד לי את העין (לא קשור להיום) זה כמה השחקנים שלנו צנומים וקטנים לעומת היריבות ,מה קרה לא אוכלים ומרימים משקולות בירושלים?
יכלנו לנצח כי יצרנו מספיק הזדמנויות לכיבוש אבל עוז במשחק אנוכי להחריד בנוסף להחמצות קשות של מיכאל ובן דפקו לנו את המשחק.
היום זו הייתה קריאת השכמה והתפכחות מכל מחשבות על עוד עונה קסומה ,לדעתי. אני עדיין חושב שאם התקציב השחקנים שלנו יכלנו לעשות הרבה יותר (עובדה תראו את השאר) אבל סיכומים נשאיר לסוף.
חג שמח. |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 10/10/2014 : 20:11:06
|
עונה פיננסית |
 |
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 10/10/2014 : 20:50:16
|
שכחתי שעידן שמש סמיר דנן ועוד כמה היו ירושלמים בכל רמח אבריהם ...קבוצה עם תקציב בסדר גודל שלנו אמורה להיות מסוגלת להביא שחקנים מאילת ועד קריית שמונה ולא להשתמש בתירוץ הזה |
 |
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 10/10/2014 : 21:13:53
|
מדובר בקבוצה החלשה ביותר שהייתה לנו ביחס לליגה שלה מאז הקמת קטמון. והדבר הכי עצוב בעיני זה שרואים שהשחקנים רוצים ומשתדלים ונלחמים. |
 |
|
אחד העם
86 הודעות |
נשלח - 10/10/2014 : 21:32:41
|
היה הפסד מאוד מתסכל היום. שתי החמצות שעם סיומת שונה- היו משנות לגמרי את המנגינה.
היינו יותר טובים, ועדיין לא שיחקנו טוב הפתיחה עם מס 7, אדם, הייתה כמו ללחוץ על גז בניוטרל
בניגוד לקבוצות קודמות ששיחקנו מולן העונה, שבשלב מסוים התפרקו עקב נחיתות בכושר, הרצליה לא התפרקה והמשיכה לרוץ, גול השיוון שהם כבשו פשוט פירק מנטלית את קטמון, שנכנסו ללחץ והפסיקו לתפקד.
השיפוט היה נוראי, מליון שריקות ולא מאוזן.
נקודת האור- היא שאכן שחקנים רוצים ונלחמים (אפרופו לחימה ורצון - מה נסגר עם ג'וני ? נכון, לא שחקן טכני, אבל הפגין בעונה שעברה המון נחישות ואופי)
נקודות החושך - גם שאנחנו טובים יותר מהיריבה- כמו מול אולגה (ששם בקושי הצלחנו) והפעם מול הרצליה, עדיין אנו מתקשים ומסתרבלים, ולא מצליחים לממש את העליונות שלנו במגרש. אז אם כשאנחנו טובים יותר - לא מצליחים לממש- מה יקרה שנתקל בקבוצה שבאמת יותר טובה מאיתנו ? |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 10/10/2014 : 21:48:59
|
נקודות תורפה: 1. אין מנהיג על המגרש 2. אין חלוץ מרכזי זולת מיכאל(לא ברורה העדפת מזרחי עליו) 3. הרבה לחץ ופאולים מיותרים באמצע המגרש.כמות צהובים מיותרית. 4. מעט מדי דקות של לחץ.15 דקות בתחילת המחצית השנייה וזהו. 5. סף שבירה נמוך.אחרי השוויון-הלם טוטאלי. אנחנו נעלה עם הסגל הזה. תנו לאסף צ'אנס. שבת שלום. |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 10/10/2014 : 22:12:57
|
לצערי לא ראיתי עדיין את הקבוצה השנה, אבל לא ברור חי איך יש בן אדם אחד שקשור להפועל ירושלים נאז שאדם מזרחי סיים גיל נוער שחושב שהבן אדם הזה הוא שחקן כדורגל. לא היה לו שער אחד מחוץ לגארבג' טיים |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 10/10/2014 : 22:57:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
לצערי לא ראיתי עדיין את הקבוצה השנה, אבל לא ברור חי איך יש בן אדם אחד שקשור להפועל ירושלים נאז שאדם מזרחי סיים גיל נוער שחושב שהבן אדם הזה הוא שחקן כדורגל. לא היה לו שער אחד מחוץ לגארבג' טיים
לא רוצה לסנגר על מזרחי (באמת שלא) אבל מי בדיוק הקשר שאמור למסור לחלוצים? עוז שיחק כמעט חלוץ שני ובכלל הוא יותר שחקן שיוצר תוך ריצה וכידרור מי בדיוק עושה המשחק שלנו השנה? נאור סבאג קיבל הכי הרבה כדורים היום במרכז והוא ממש לא קשור לתפקיד של בעל בית. |
נערך על ידי - eupheu ב-10/10/2014 22:58:34 |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 11/10/2014 : 01:10:49
|
לא יודע, שוב כי לא ראיתי את הקבוצה השנה לצערי, אבל החתמת אדם מזרחי היא כישלון אלא אם הוא משלם בשביל לשחק אצלנו. השחקן הגרוע ביותר בהפועל ירושלים ביחד עם איתמר ימין |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 11/10/2014 : 09:09:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
לצערי לא ראיתי עדיין את הקבוצה השנה, אבל לא ברור חי איך יש בן אדם אחד שקשור להפועל ירושלים נאז שאדם מזרחי סיים גיל נוער שחושב שהבן אדם הזה הוא שחקן כדורגל. לא היה לו שער אחד מחוץ לגארבג' טיים
לא רוצה לסנגר על מזרחי (באמת שלא) אבל מי בדיוק הקשר שאמור למסור לחלוצים? עוז שיחק כמעט חלוץ שני ובכלל הוא יותר שחקן שיוצר תוך ריצה וכידרור מי בדיוק עושה המשחק שלנו השנה? נאור סבאג קיבל הכי הרבה כדורים היום במרכז והוא ממש לא קשור לתפקיד של בעל בית.
זו השאלה ששאלתי את עצמי כל המשחק ואין לי תשובה. |
אליה |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 11/10/2014 : 10:57:51
|
נכון שעברו רק 4 מחזורים, אבל כל מי שעיניו בראשו מבין שעם הסגל הנוכחי אין מצב שעולים ליגה השנה. השמיכה הקצרצרה בחלק הקדמי שלנו (קשר וחלוץ) זועקת לשמים. אני לא יודע מה התוכניות של ההנהלה והצוות המקצועי, אבל לי יש תוכנית אלטרנטיבית להמשך העונה, ומי שמתאים לו מוזמן להצטרף. אני מתכוון להגיע לכמה שיותר משחקים, לעודד את הקבוצה שלי ככל יכולתי, לעקוב אחרי שחקנים מסויימים שיש להם כדורגל ברגליים ובראש (עוז כבר אמרנו? ויש עוד כמה), ולהנות מהישיבה עם אחי ואחיותי האדומים שביציעים. בסה"כ אני לוקח בחשבון ניצחון פה הפסד שם ובסופו של דבר – מקום טוב באמצע. בטווח הארוך אין סיבה שנוותר לעצמנו. קטמון תעלה ללאומית, אם לא השנה - שנה הבאה. וגם לליגת העל. בלי לוותר על האופי המיחד אותנו, ובלי להתבייש בו. הבאתי למשחק ברמלה שני ירושלמים לשעבר שראו את הפועל בפעם האחרונה מפסידה לרעננה במשחק המר ההוא. הם לא הפסיקו להתפעל, במיוחד מכמות הילדים והילדות שמסתובבים ביציע. ויבואו שוב, ולו רק בזכות הקהל. בינתיים הבעיה האקוטית ביותר שניצבת בפנינו, לא פחות מהמיקום בטבלה – היעדר מגרש. אני לא מחדש כאן, אבל זה החסם הבולט ביותר שמונע מאיתנו כרגע לגדול כמועדון. יאללה לנשר! |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 11/10/2014 : 11:13:25
|
מצטרף לקיפוד! |
 |
|
מה זה אמצע בכלל?  |
|