פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דרושים גרפיקאים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דרושים גרפיקאים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם דרושים גרפיקאים נושא הבא  

אדם אדום אדם אדום מנותק

82 הודעות

נשלח - 05/10/2014 :  14:28:49  הצג פרופיל שלח ל- אדם אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אהלן כולם,
אני רוצה לפנות לכל מי שיש לו כישורים גרפיים כלשהם (אפילו הבסיסיים ביותר) ותוכנות גרפיקה מקצועיות קצת עזרה.

הרבה גרפיקות יוצאות על ידי העמות מדי חודש ואני אשמח אם יהיו עוד ידיים שיעזרו.
ברמה הכי בסיסית העבודה המרכזית בעניין היא מדי שבוע להכין את הכרזה למשחקים. בשנים האחרונות השתדלנו להוציא פוסטרים לכל משחק בית, הפוסטרים מגיעים מעוצבים מראש בעיצוב אחד ומדי שבוע רק צריך לשנות את שם הקבוצה היריבה, תאריך, שעה ולפעמים גם את מחירי הכרטיסים (או אצטדיון ביתי). מדובר בדבר פשוט, אבל שנעשה בלחץ זמן ומאוד יעזור אם יהיה אדם נוסף חוץ ממני שיכול לעשות את זה. למעשה, זה לא דורש הרבה כישורים בכלל. רק תוכנת אילוסטרייטור.

מי שמוכן לעזור בתחום באופן כללי וספציפית בהכנת הפוסטרים יזכה לתהילת עולם ולשיר שחקן משלו (לא באמת).

אם אתם בעניין, שלחו לי מייל:
adam@katamon.co.il

נערך על ידי - אדם אדום ב-05/10/2014 14:29:34

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 05/10/2014 :  17:00:31  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדם אדום

אהלן כולם,
אני רוצה לפנות לכל מי שיש לו כישורים גרפיים כלשהם (אפילו הבסיסיים ביותר) ותוכנות גרפיקה מקצועיות קצת עזרה.

הרבה גרפיקות יוצאות על ידי העמות מדי חודש ואני אשמח אם יהיו עוד ידיים שיעזרו.
ברמה הכי בסיסית העבודה המרכזית בעניין היא מדי שבוע להכין את הכרזה למשחקים. בשנים האחרונות השתדלנו להוציא פוסטרים לכל משחק בית, הפוסטרים מגיעים מעוצבים מראש בעיצוב אחד ומדי שבוע רק צריך לשנות את שם הקבוצה היריבה, תאריך, שעה ולפעמים גם את מחירי הכרטיסים (או אצטדיון ביתי). מדובר בדבר פשוט, אבל שנעשה בלחץ זמן ומאוד יעזור אם יהיה אדם נוסף חוץ ממני שיכול לעשות את זה. למעשה, זה לא דורש הרבה כישורים בכלל. רק תוכנת אילוסטרייטור.

מי שמוכן לעזור בתחום באופן כללי וספציפית בהכנת הפוסטרים יזכה לתהילת עולם ולשיר שחקן משלו (לא באמת).

אם אתם בעניין, שלחו לי מייל:
adam@katamon.co.il

אולי תכתוב גם בפייסבוק שלך שיהיה קל יותר לשתף?

נערך על ידי - עמרי446 ב-05/10/2014 17:00:52
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם דרושים גרפיקאים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07