פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חיים ברעם הבוקר בכל העיר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חיים ברעם הבוקר בכל העיר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם חיים ברעם הבוקר בכל העיר נושא הבא  

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 24/09/2014 :  09:33:19  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טקטיקה חיים ברעם

לילה נאה בטדי

אם המאמן החדש של הפועל קטמון ירושלים אסף נמני מדבר ברצינות על עלייה לליגה הלאומית בסוף העונה, יש להתייחס לדברים בזהירות ולזנוח כל סממן של יהירות. הוא הצליח לגבש קבוצה בהחלט נחמדה, והיד המכוונת שלו מורגשת היטב. הכושר הגופני של קטמון הוא מצוין לתחילת העונה, וכך גם הנכונות להילחם למען קהל האוהדים, שהוא גורם חשוב במיוחד באגודה. כאלף אוהדים הגיעו למשחק במוצאי-שבת, וכל חמשת אוהדי וסטהאם יונייטד (כולל אני) ביציע ויתרו על המשחק החשוב נגד ליברפול (1-3 לטובת וסטהאם) ששודר בטלוויזיה, כדי לצפות במשחק ליגה א' צפון נגד כרמיאל. חגגנו גם את הדיווחים המשמחים מאפטון פארק, אבל איש לא התאבל על כך שהעדפנו להגיע לטדי. אין לי ספק שמדובר כאן לא רק בנאמנות עיוורת, אם כי גם היא קיימת, אלא גם בתחושת ההזדהות הגדולה עם הקהילה היפה של האוהדים האדומים. כמה ימים לפני ראש השנה עברתי חוויה יפה ואפילו נעימה.
נמני עשה את שלו לקראת המשחק הזה, אבל כדאי לו לשפר את ההתנהגות. ראיתי אחרי המשחק את התדהמה שהייתה נסוכה על פניהם של שחקני כרמיאל נוכח הקהל האדום החם והסוער. התדמית היא חשובה, וגם נמני חייב להבין זאת. רצוי שהוא יימנע מהרחקות מיותרות וממריבות עם שופטים, ויקפיד על צניעות גם בהצהרותיו לעיתונות, בעיקר המקומית. לדעתי, תחזיות רציונאליות ימקמו את קטמון בחלק העליון של אמצע הטבלה, וכל הישג מעבר לזה יהיה פנטסטי. יש לקבוצה כמה נכסים מקצועיים חשובים, בעיקר הוותיקים עוז צבאג וגולן חרמון. מישהו בקהל ביקש ממני למחות נגד בחירתו של חרמון בנעליים צהובות, אבל אני מסרב לעשות כן. אני לא סנדלר, וגם לא מומחה לאופנה, וצבע הנעליים הוא זניח בעיניי. חרמון הוא תוספת חשובה לקטמון, וספק אם יש בלם עם ניסיון ויכולת כמו שלו בליגה א'.
מי שהביא לקבוצה את החלוץ מיכאל קיראטיבה מכפר-סבא עשה לקטמון שירות עצום. הוא חלוץ חזק וגבוה, עם יכולת טכנית, בעיטה טובה ותאבון עז להבקעת שערים. כאשר שולב בהרכב במהלך המחצית השנייה השתנה לפתע קצב משחקה של קטמון, צבאג זכה לפרטנר הולם ויש להניח שיהיו לכך תוצאות. שוב, עוד מוקדם לדבר על ימי תהילה ועל חגיגות כלשהן. אבל יש מקום לאופטימיות זהירה, ובה תנקוט כל האגודה עד לשריקת הסיום במשחק האחרון.
הקהל היה מדהים, גם בכמות הנאה וגם באיכות. תופעת קטמון, שרבים ראו בה סתם ביטוי רגשני לטינה נגד יוסי סאסי, הפכה למוסד נחמד וצנוע בעיר. ישבתי ליד משפחה אתיופית מקטמון ט', והאב, שלושת ילדיו ובתו היו לבושים בחולצות של קטמון וזרחו מאושר בתום המשחק. אני מקווה שיבוא יום וההישגים החברתיים והמקצועיים של האגודה יהיו נדוניה יפה לקבוצה אדומה מאוחדת.

חיים ברעם

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 25/09/2014 :  22:15:22  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים לכול מה שחיים כתב למרות שחלום האיחוד נראה לי שהולך ומתרחק ואני אפילו לא בטוח שרוב בעלי המניות הם אוהדי הפועל המקורית שהאיחוד בוער בעצמותיהם
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 26/09/2014 :  01:25:26  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב לשמֶר על אש קטנה את החזון לטווח ארוך ובינתיים לתת עדיפות מוחלטת ליעדים לטווח קצר
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 26/09/2014 :  17:42:02  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון, בתנאי שלא שוכחים את החזון המקורי.
עבור לתחילת הדף

נתן שטראוס נתן שטראוס מנותק

80 הודעות

נשלח - 26/09/2014 :  18:53:22  הצג פרופיל שלח ל- נתן שטראוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
החזון הזה הרס לנו את העונה הקודמת. הגיע הזמן לחזון המותאם למציאות ולא למשאלות לב
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 26/09/2014 :  22:26:46  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

החזון הזה הרס לנו את העונה הקודמת. הגיע הזמן לחזון המותאם למציאות ולא למשאלות לב

חזון הוא גם משאלת לב.
אבל בעקבות כל ההתרחשויות של העונה שעברה, מן הראוי שנתרכז בבנייה של הקבוצה שלנו.
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 26/09/2014 :  23:46:02  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השטות הזאת שהעונה שעברה נהרסה בגלל הרצון לאיחוד אין לה שום אחיזה במציאות, היתה חסרה לנו נקודה בשביל להישאר ליגה ואך ורק בגלל השחקנים בצרוף טעויות הנהלה ירדנו ליגה, כל תרוץ אחר הוא נסיון לא הוגן ומקומם להאשים את מצדדי האיחוד. יחד עם זאת מן הראוי להתמקד מאה אחוז בניסיון העליה השנה וההתמקדות אך ורק בקטמון היא בהחלט במקומה.
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 27/09/2014 :  10:10:05  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכל עונה מספר האוהדים שאין להם זיקה ל״הפועל המקורית״ הולך ועולה, מה שזכה לכינוי ״אוהדי מיזם״, אוהדים אלו נהנים עד מאוד מחוית היציע של קטמון, שמאפשרת הנאה וביטחון וניקיון שרחוקים מאוד מהסטרוטייפ של מגרשי כדורגל. גם בקרב ה״פורשים״ שעוד נושאים בליבם געגועים לאדום הבראשיתי, התגלעו לא מעט סדקי מחשבה בסגנון של מה אנחנו צריכים את הצרה הזו, אחרי הדרבי האחרון בעונה שעברה, שהיה רווי אמוציות ורמת היריבות /שנאה/קללות/גילויי אלימות הרקיעו בו לרמה שלא נחוותה באף משחק מול יריבה אחרת. יתרה מזאת - בכל כתבה על קטמון חוזרים וצפים אותם קולות של מירמור מהצד אוהדי הפועל ירושלים, שדואגים להקניט, להסיט, ללכלך, והכל בחינניות של מאותגרי תחביר ובשלל שגיאות כתיב. לא עושה שום חשק להצטופף ליד שכמותם על אותו הספסל ביציע. החזון הזה הוא קצת כמו חלום של אשה מוכה שברחה מהבית, הצליחה לבנות לעצמה חיים חדשים צנועים ויפים, אבל ממשיכה לחלום על היום שהיא תחזור לזרועות הגבר שעשה לה את המוות. הפועל ״המקורית״ זה לא רק סאסי ושושלתו, זה גם סך כך האוהדים שלהם שטרחו להגיע למשחקי הירידה של קומון ולשבת עם האוהדים של הקבוצות האורחות, זה אותם אוהדים שבלי בושה ירקו על אוהדי קטמון - אב וילד, ביציאה מהדרבי הראשון, בפעם הבאה שהדיבור על איחוד יזקוף שוב את ראשו - הערכתי הצנועה - יהיו לו הרבה יותר מתנגדים, כי הנאיביות שליוותה את המהלך בפעם הזו, התפוגגה.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 27/09/2014 :  10:56:41  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

טוב לשמֶר על אש קטנה את החזון לטווח ארוך ובינתיים לתת עדיפות מוחלטת ליעדים לטווח קצר

וכל המוסיף גורע
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 27/09/2014 :  11:52:58  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

מסכים לכול מה שחיים כתב למרות שחלום האיחוד נראה לי שהולך ומתרחק ואני אפילו לא בטוח שרוב בעלי המניות הם אוהדי הפועל המקורית שהאיחוד בוער בעצמותיהם

אני אוהד מיזם למרות שיש לי השתייכות רפויה למקורית טרם המיזם.הצבעתי בעד אחוד ואצביע שוב בעד כי מטרות עליהם אני חושב ידרשו הרתמות של כל הלובש אדום בעיר בחיים רק19% של חילונים.אבל התנאי המרכזי שלי הוא סאסי בחוץ וכל אוכריינו עימו.אני לא מסכים יותר על ויתור טוטאלי נושא התנהגות ולא מצופה להיות נסלח כי לא עשיתי רע לאיש.כלומר ממש אבל ממש לא בכל תנאי.יש לי גם הרבה סבלנות אני לא ממהר יותר לשום מקום ויש המונים כמוני
כלומר אם לא יהו פטרונות לדרישותיי אשמח להיות"קקמוני" עד יום מותי ואני לא מתכוון למות ב60 שנים קרובות.

אליה

נערך על ידי - אליה ב-27/09/2014 11:55:12
עבור לתחילת הדף

mac40 mac40 מנותק

79 הודעות

נשלח - 27/09/2014 :  15:01:03  הצג פרופיל שלח ל- mac40 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בפעם הקודמת הייתי נגד אך הצבעתי בעד - הפעם, אם זה יבוא שב, אני אהיה מהמתנגדים

מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 27/09/2014 :  16:06:06  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סאסי בחוץ זה כמובן בבחינת יהרג ובל יעבור. לא נראה לי שיש בכלל ויכוח על העניין. אותי מעניין אם יבוא מישהוא בסדר גודל של לארי טננבוים ויחליט שהוא קונה את הפועל האם אנחנו חוזרים הביתה או שזה כבר לא הבית של רובינו. לדעתי לא יותר מחצי מהקהל יחזור. כרגע זו שאלה תאורטית ואין צורך להתווכח עליה אלא באמת להתרכז בעונה הקרובה ובקבוצתנו.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 27/09/2014 :  16:39:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

סאסי בחוץ זה כמובן בבחינת יהרג ובל יעבור. לא נראה לי שיש בכלל ויכוח על העניין. אותי מעניין אם יבוא מישהוא בסדר גודל של לארי טננבוים ויחליט שהוא קונה את הפועל האם אנחנו חוזרים הביתה או שזה כבר לא הבית של רובינו. לדעתי לא יותר מחצי מהקהל יחזור. כרגע זו שאלה תאורטית ואין צורך להתווכח עליה אלא באמת להתרכז בעונה הקרובה ובקבוצתנו.

אז שיבוא מישהו בסדר גודל של לארי טננבאום ואז נחליט. עכשיו זה סתם משחקים בנדמה לי.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם חיים ברעם הבוקר בכל העיר נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07