פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - כרמיאל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - כרמיאל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - כרמיאל נושא הבא
עמוד: מתוך 2

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 19/09/2014 :  15:16:41  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
3 נקודות

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 19/09/2014 :  16:02:37  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי שנתיים של כדורגל נסוג ופחדני בחסות טסלפפה, אני מקווה לגישה יותר אמיצה ותוקפנית.
זה אומר למשל שמיכאל קירטבה, למרות שרק הרגע בא, חייב לפתוח בחוד. חייב.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 19/09/2014 :  20:04:44  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

אחרי שנתיים של כדורגל נסוג ופחדני בחסות טסלפפה, אני מקווה לגישה יותר אמיצה ותוקפנית.
זה אומר למשל שמיכאל קירטבה, למרות שרק הרגע בא, חייב לפתוח בחוד. חייב.

אין שחקנים כרגע לגישה התקפית....
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 20/09/2014 :  16:35:52  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=11144
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 20/09/2014 :  22:30:39  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מיכאל קירטבה - יקיר קטמון

http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=11149
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 20/09/2014 :  22:37:00  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1. הקבוצה מאומנת ומשחקת מאד מסודר.
2.שליטה כמעט מוחלטת של קטמון לאורך כל המשחק, שקיבלה ביטוי התקפי רק אחרי החילוף הראשון.
3. משחק טוב של שני ה"בנים" (אוזן ולוי). גם יהונתן זדה ממשיך לתת משחק טוב.
4. קירטבה - בינגו!
5. גולן חרמון יהיה הקפטן הקבוע.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 20/09/2014 :  22:59:01  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שותיק אמר רק שיפתח עם קירטבה.מזכיר לי את שמש:כל הזמן תנועה וכניסה מטאורית לשטחים פתוחים בדיוק כמו שאני אוהב.חלוץ זה חלוץ רואים את זה מיד.

אליה
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 20/09/2014 :  23:13:34  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לנו שוער מצויין שגם היום מנע מהיריבה כמה גולים בהצלות טובות. ההגנה בד"כ טובה ויעילה, אבל כמה חורים הביאו להזדמנויות טובות של כרמיאל שכאמור סיידוף עצר. העברת הכדור לקישור שכל כך סבלנו ממנה בשנה שעברה, נעשתה היום בצורה יעילה ומהירה.
הקישור היה די אנמי עד לכניסה של קירטבה, ופרט למספר בודד של מתפרצות לא ספק לחלק הקדמי מספיק כדורים.
מרגע שקירטבה נכנס הכל השתנה וזו היתה הצגה של איש אחד. הבחור לא רק הבקיע, הוא לקח כדור בסביבות 30 מטר מהשער של כרמיאל ודחף אותו כל הזמן לכיוון הרחבה. הוא היה בכל מקום בחצי המגרש של כרמיאל, ולא היה חסר הרבה שיבשל עוד גול בנוסף לשניים שהבקיע. היה לו גם שיתוף פעולה טוב עם עוז שגם הביא לגול השני שלו.
הבעיה שאסור להיות תלויים בשחקן אחד, טוב ככל שיהיה. חייבים להביא עוד שחקן התקפה טוב לידו, ובהקדם.
מניח שיהיה לפחות שינוי אחד בהרכב הפותח בנהריה ביום שלישי לעומת ההרכב שעלה היום...

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות

נערך על ידי - עד שנגיע ב-20/09/2014 23:14:10
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 20/09/2014 :  23:18:24  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע
מניח שיהיה לפחות שינוי אחד בהרכב הפותח בנהריה ביום שלישי לעומת ההרכב שעלה היום...

אני חושש שמלבד השינוי שאתה רומז אליו (בעמדת החלוץ מן הסתם) עלול להיות שינוי גם של מגן ימני לאור פציעתו של יהונתן זדה בדקה האחרונה. הלוואי שזה לא רציני, הוא דווקא נתן משחק טוב היום.
באופן כללי נהניתי מהמהירות בה שיחקה הקבוצה, בודאי לאחר הכבדות והאיטיות אליהן הורגלנו בשנים האחרונות. אם תתווסף לזה קצת חדות זה בכלל יהיה נחמד.
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 20/09/2014 :  23:24:00  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

אני חושש שמלבד השינוי שאתה רומז אליו (בעמדת החלוץ מן הסתם) עלול להיות שינוי גם של מגן ימני לאור פציעתו של יהונתן זדה בדקה האחרונה. הלוואי שזה לא רציני, הוא דווקא נתן משחק טוב היום.

ואם כבר פציעות, גם גולן נפצע במחצית השניה והמשיך לשחק עם יד חבושה והיה ניכר עליו שהוא סובל מכאבים.
נקווה שהפציעות של גולן ושל יהונתן לא חמורות ושהם יוכלו לשחק ביום שלישי.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות

נערך על ידי - עד שנגיע ב-20/09/2014 23:25:16
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 20/09/2014 :  23:29:45  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני קצת יותר מתלהב. אחד המשחקים הטובים שלנו, וגם המהנים. תענוג שלא חוזרים אחורה אחרי גול. ההגנה מאורגנת. שוער מעולה. עוז בכושר גופני מצוין, במיוחד יחסית לפתיחת ליגה. משך יפה 70 דקות וגם אחרי שהתעייף היה לו כוח לכמה מבצעים יפים. קירטיבה פשוט חלוץ מעל הרמה של ליגה א'. מציאה פשוט נהדרת, לא מבין את כפר סבא. המגן השמאלי אוזן כנ"ל. בכלל, הקבוצה נראית מאוד מאורגנת ומשחקת באופן שיטתי כפי שלא ראיתי בשנתיים האחרונות.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 20/09/2014 :  23:55:17  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בן אוזן - תותח על, קירטבה - תותח תותח, בלילטי עם המון כישרון ברגליים בעיקר במחצית הראשונה, חוטה וגולן במשחק שקט ומדויק (חוץ מהשטות של גולן שעלתה לו בצהוב וביד כואבת), עוז זה עוז, וקבוצה שמשחקת כדורגל שמח וקיצבי.
למה לא פתחנו עם קירטבה - לנמני הפתרונים, היה חוסך לנו כמה שערות לבנות.
גם מזור, עובד וזדה היו יותר מטובים.
חייבים עוד חלוץ משמעותי, כרגע יש רק אחד כזה, מצב לא בריא.
כרמיאל אנמית למדי, לא דוגמה לכלום, למרות שאין לי מושג מה לצפות מהיתר במחוז הצפוני.
ותיק, מה פתאום גולן קפטן? קודם כל שיחליף נעלים. חשבתי שעוז קפטן ?!
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  00:33:23  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נעים לי כי בכל זאת הוא כבר לא פה אבל מסתבר שקבוצת כדורגל צריכה מאמן והיום ראינו הוכחה חיה בועטת ומשחקת לכך. ראינו קבוצת כדורגל וזה כבר כיף גדול.

הקבוצה צריכה עוד 2-3 שחקנים כדי להפוך מנחמדה לתחרותית עד הסוף. (חלוץ נוסף ,קשר התקפי ואולי עוד קשר 50-50). סה"כ משחק מהנה עם שיטה סדר הנעת כדור ונצחון.

ברמה הפרסונאלית חשבתי שמזרחי (למרות שרץ המון) פשוט לא מספיק טוב ולהפתעתי מזור היה חלש ביותר ,גם השותף שלו סבאג נראה פרווה ככה. כל השאר ממש חמודים שאפשר לצאת איתם למלחמה.

יופי של פתיחה לעונה

נערך על ידי - eupheu ב-21/09/2014 00:34:07
עבור לתחילת הדף

Boonduck Boonduck מנותק

50 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  02:59:24  הצג פרופיל שלח ל- Boonduck הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

לא נעים לי כי בכל זאת הוא כבר לא פה אבל מסתבר שקבוצת כדורגל צריכה מאמן והיום ראינו הוכחה חיה בועטת ומשחקת לכך. ראינו קבוצת כדורגל וזה כבר כיף גדול.

הקבוצה צריכה עוד 2-3 שחקנים כדי להפוך מנחמדה לתחרותית עד הסוף. (חלוץ נוסף ,קשר התקפי ואולי עוד קשר 50-50). סה"כ משחק מהנה עם שיטה סדר הנעת כדור ונצחון.

ברמה הפרסונאלית חשבתי שמזרחי (למרות שרץ המון) פשוט לא מספיק טוב ולהפתעתי מזור היה חלש ביותר ,גם השותף שלו סבאג נראה פרווה ככה. כל השאר ממש חמודים שאפשר לצאת איתם למלחמה.

יופי של פתיחה לעונה

מה שהוא אמר
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  05:59:20  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סוף סוף יש לנו הגנה יציבה. בן אוזן היה במיטבו.
השוער מעניק ביטחון ויציבות.
הקבוצה נראית מצוין, פרט לחלק הקדמי (עד כניסתו של קירטבה).
צריך חלוץ נוסף בהתקפה. יחד עם קירטבה זה יהיה הערך המוסף שלנו.

אני אסכם את מה שנאמר כאן לגבי חלוץ העל קירטבה בצורה ישירה.
זה יהיה פשע ומחדל ששחקן ברמתו לא ישחק 90 דקות במשך כל העונה.
ללא הכנסתו להרכב לא היינו מבקיעים גול גם עוד שנה.
והמבין יבין

נערך על ידי - nachumco ב-21/09/2014 06:09:08
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  07:29:40  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבעייה העיקרית שעומדת בפנינו היא החתמת ספר צמרת שיטפל בכל ערימת הרעמות שיש בקבוצה השנה ,כמה שיער למען השם!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם הפועל - כרמיאל נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07