משתמש |
הפועל - כרמיאל |
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 19/09/2014 : 15:16:41
|
3 נקודות
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/09/2014 : 16:02:37
|
אחרי שנתיים של כדורגל נסוג ופחדני בחסות טסלפפה, אני מקווה לגישה יותר אמיצה ותוקפנית. זה אומר למשל שמיכאל קירטבה, למרות שרק הרגע בא, חייב לפתוח בחוד. חייב. |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 19/09/2014 : 20:04:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אחרי שנתיים של כדורגל נסוג ופחדני בחסות טסלפפה, אני מקווה לגישה יותר אמיצה ותוקפנית. זה אומר למשל שמיכאל קירטבה, למרות שרק הרגע בא, חייב לפתוח בחוד. חייב.
אין שחקנים כרגע לגישה התקפית.... |
|
|
nachumco
382 הודעות |
|
nachumco
382 הודעות |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 20/09/2014 : 22:37:00
|
1. הקבוצה מאומנת ומשחקת מאד מסודר. 2.שליטה כמעט מוחלטת של קטמון לאורך כל המשחק, שקיבלה ביטוי התקפי רק אחרי החילוף הראשון. 3. משחק טוב של שני ה"בנים" (אוזן ולוי). גם יהונתן זדה ממשיך לתת משחק טוב. 4. קירטבה - בינגו! 5. גולן חרמון יהיה הקפטן הקבוע. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 20/09/2014 : 22:59:01
|
מה שותיק אמר רק שיפתח עם קירטבה.מזכיר לי את שמש:כל הזמן תנועה וכניסה מטאורית לשטחים פתוחים בדיוק כמו שאני אוהב.חלוץ זה חלוץ רואים את זה מיד. |
אליה |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 20/09/2014 : 23:13:34
|
יש לנו שוער מצויין שגם היום מנע מהיריבה כמה גולים בהצלות טובות. ההגנה בד"כ טובה ויעילה, אבל כמה חורים הביאו להזדמנויות טובות של כרמיאל שכאמור סיידוף עצר. העברת הכדור לקישור שכל כך סבלנו ממנה בשנה שעברה, נעשתה היום בצורה יעילה ומהירה. הקישור היה די אנמי עד לכניסה של קירטבה, ופרט למספר בודד של מתפרצות לא ספק לחלק הקדמי מספיק כדורים. מרגע שקירטבה נכנס הכל השתנה וזו היתה הצגה של איש אחד. הבחור לא רק הבקיע, הוא לקח כדור בסביבות 30 מטר מהשער של כרמיאל ודחף אותו כל הזמן לכיוון הרחבה. הוא היה בכל מקום בחצי המגרש של כרמיאל, ולא היה חסר הרבה שיבשל עוד גול בנוסף לשניים שהבקיע. היה לו גם שיתוף פעולה טוב עם עוז שגם הביא לגול השני שלו. הבעיה שאסור להיות תלויים בשחקן אחד, טוב ככל שיהיה. חייבים להביא עוד שחקן התקפה טוב לידו, ובהקדם. מניח שיהיה לפחות שינוי אחד בהרכב הפותח בנהריה ביום שלישי לעומת ההרכב שעלה היום... |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
נערך על ידי - עד שנגיע ב-20/09/2014 23:14:10 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 20/09/2014 : 23:18:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע מניח שיהיה לפחות שינוי אחד בהרכב הפותח בנהריה ביום שלישי לעומת ההרכב שעלה היום...
אני חושש שמלבד השינוי שאתה רומז אליו (בעמדת החלוץ מן הסתם) עלול להיות שינוי גם של מגן ימני לאור פציעתו של יהונתן זדה בדקה האחרונה. הלוואי שזה לא רציני, הוא דווקא נתן משחק טוב היום. באופן כללי נהניתי מהמהירות בה שיחקה הקבוצה, בודאי לאחר הכבדות והאיטיות אליהן הורגלנו בשנים האחרונות. אם תתווסף לזה קצת חדות זה בכלל יהיה נחמד. |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 20/09/2014 : 23:24:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע מניח שיהיה לפחות שינוי אחד בהרכב הפותח בנהריה ביום שלישי לעומת ההרכב שעלה היום...
אני חושש שמלבד השינוי שאתה רומז אליו (בעמדת החלוץ מן הסתם) עלול להיות שינוי גם של מגן ימני לאור פציעתו של יהונתן זדה בדקה האחרונה. הלוואי שזה לא רציני, הוא דווקא נתן משחק טוב היום.
ואם כבר פציעות, גם גולן נפצע במחצית השניה והמשיך לשחק עם יד חבושה והיה ניכר עליו שהוא סובל מכאבים. נקווה שהפציעות של גולן ושל יהונתן לא חמורות ושהם יוכלו לשחק ביום שלישי. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
נערך על ידי - עד שנגיע ב-20/09/2014 23:25:16 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 20/09/2014 : 23:29:45
|
אני קצת יותר מתלהב. אחד המשחקים הטובים שלנו, וגם המהנים. תענוג שלא חוזרים אחורה אחרי גול. ההגנה מאורגנת. שוער מעולה. עוז בכושר גופני מצוין, במיוחד יחסית לפתיחת ליגה. משך יפה 70 דקות וגם אחרי שהתעייף היה לו כוח לכמה מבצעים יפים. קירטיבה פשוט חלוץ מעל הרמה של ליגה א'. מציאה פשוט נהדרת, לא מבין את כפר סבא. המגן השמאלי אוזן כנ"ל. בכלל, הקבוצה נראית מאוד מאורגנת ומשחקת באופן שיטתי כפי שלא ראיתי בשנתיים האחרונות. |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 20/09/2014 : 23:55:17
|
בן אוזן - תותח על, קירטבה - תותח תותח, בלילטי עם המון כישרון ברגליים בעיקר במחצית הראשונה, חוטה וגולן במשחק שקט ומדויק (חוץ מהשטות של גולן שעלתה לו בצהוב וביד כואבת), עוז זה עוז, וקבוצה שמשחקת כדורגל שמח וקיצבי. למה לא פתחנו עם קירטבה - לנמני הפתרונים, היה חוסך לנו כמה שערות לבנות. גם מזור, עובד וזדה היו יותר מטובים. חייבים עוד חלוץ משמעותי, כרגע יש רק אחד כזה, מצב לא בריא. כרמיאל אנמית למדי, לא דוגמה לכלום, למרות שאין לי מושג מה לצפות מהיתר במחוז הצפוני. ותיק, מה פתאום גולן קפטן? קודם כל שיחליף נעלים. חשבתי שעוז קפטן ?! |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 00:33:23
|
לא נעים לי כי בכל זאת הוא כבר לא פה אבל מסתבר שקבוצת כדורגל צריכה מאמן והיום ראינו הוכחה חיה בועטת ומשחקת לכך. ראינו קבוצת כדורגל וזה כבר כיף גדול.
הקבוצה צריכה עוד 2-3 שחקנים כדי להפוך מנחמדה לתחרותית עד הסוף. (חלוץ נוסף ,קשר התקפי ואולי עוד קשר 50-50). סה"כ משחק מהנה עם שיטה סדר הנעת כדור ונצחון.
ברמה הפרסונאלית חשבתי שמזרחי (למרות שרץ המון) פשוט לא מספיק טוב ולהפתעתי מזור היה חלש ביותר ,גם השותף שלו סבאג נראה פרווה ככה. כל השאר ממש חמודים שאפשר לצאת איתם למלחמה.
יופי של פתיחה לעונה |
נערך על ידי - eupheu ב-21/09/2014 00:34:07 |
|
|
Boonduck
50 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 02:59:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
לא נעים לי כי בכל זאת הוא כבר לא פה אבל מסתבר שקבוצת כדורגל צריכה מאמן והיום ראינו הוכחה חיה בועטת ומשחקת לכך. ראינו קבוצת כדורגל וזה כבר כיף גדול.
הקבוצה צריכה עוד 2-3 שחקנים כדי להפוך מנחמדה לתחרותית עד הסוף. (חלוץ נוסף ,קשר התקפי ואולי עוד קשר 50-50). סה"כ משחק מהנה עם שיטה סדר הנעת כדור ונצחון.
ברמה הפרסונאלית חשבתי שמזרחי (למרות שרץ המון) פשוט לא מספיק טוב ולהפתעתי מזור היה חלש ביותר ,גם השותף שלו סבאג נראה פרווה ככה. כל השאר ממש חמודים שאפשר לצאת איתם למלחמה.
יופי של פתיחה לעונה
מה שהוא אמר |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 05:59:20
|
סוף סוף יש לנו הגנה יציבה. בן אוזן היה במיטבו. השוער מעניק ביטחון ויציבות. הקבוצה נראית מצוין, פרט לחלק הקדמי (עד כניסתו של קירטבה). צריך חלוץ נוסף בהתקפה. יחד עם קירטבה זה יהיה הערך המוסף שלנו.
אני אסכם את מה שנאמר כאן לגבי חלוץ העל קירטבה בצורה ישירה. זה יהיה פשע ומחדל ששחקן ברמתו לא ישחק 90 דקות במשך כל העונה. ללא הכנסתו להרכב לא היינו מבקיעים גול גם עוד שנה. והמבין יבין |
נערך על ידי - nachumco ב-21/09/2014 06:09:08 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 07:29:40
|
הבעייה העיקרית שעומדת בפנינו היא החתמת ספר צמרת שיטפל בכל ערימת הרעמות שיש בקבוצה השנה ,כמה שיער למען השם! |
|
|
הפועל - כרמיאל |
|