| משתמש |
אני אהיה מאמן נבחרת ישראל  |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 17/02/2010 : 13:54:08
|
כן כן... אני לא מתבייש לומר. על אפך ועל חמתך אלי, ועל אפך ועל חמתך אייל. לא יעזור לכם כלום. תוך זמן קצר אני אהיה מאמן נבחרת ישראל.
אמנם אין לי נסיון באימון, וגם לא כשחקן, אבל יש לי נסיון רב בתור אוהד. ואתם לא יודעים מה זה להיות אוהד. מה זה להתקשות לישון שבועיים לפני משחק חשוב? מה זה לקפוץ מאושר אחרי כל שער שהקבוצה נותנת ולהכנס לדכאון אחרי כל כל הפסד.
ראינו כבר שמאמנים גדולים נכשלו בנבחרת. גם שחקנים גדולים לא הצליחו להביא אותנו לשום מקום. כל זה בגלל שהבעיה בנבחרת היא קודם כל הנשמה. ששחקנים חושבים קודם כל הבונוסים שלי, ורק אח"כ עושים טובה ומשחקים. שכל הנבחרת מלאה באינטריגות ומאבקי כוח. איך אפשר לעלות ככה?
הפתרון הוא פשוט: אמיר אלוהים גולה במרכז השדה. הוא בדיוק הנשמה שחסרה לנבחרת. אני רוצה לראות אם יהיה לבניון אומץ לעשות הצגות שהוא מוחלף. או לאיזשהו שחקן לא לעזור בשמירה...
בנוסף, אני אדאג לחזק את הקשר בין הקהל לשחקנים. בתור אוהד, אני יודע עד כמה זה חשוב. אנחנו נדאג לכך שלכל שחקן יהיה שיר, כל עוד הוא לא מליגה ג. בנוסף, לא יהיו עוד מצבים ששחקן לא נותן יד לקהל אחרי חילוף. כאשר השחקנים יתנו את הנשמה גם יעלמו כל שריקות הבוז מהיציע והאווירה תעזור לנו במונדיאל.
ואני כמובן לא מתכוון להגיע לבד. אני אמנה צוות מקצועי שיעזור לי. בין השאר אני מתכוון להתשמש בעוזר מאמן ההגנה מירו בן שמעון, עוזר מאמן ההתקפה קראנקו, מאמן השוערים ארז בנודיס ומאמן הכושר כפיר מלול. רכזת התרבות והאחראית על האווירה תהיה אופירה אסייג.
כל מי שרוצה לשמוע יותר מוזמן למסיבת העיתונאים שאני אערוך, במגרש בבית שמש ב5/3 (במידה והמשחק לא יבוטל, כמובן.)
|
גולה יביא לנו רגל...  |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 18/02/2010 : 00:43:45
|
| אוהד כדורגל מליגה ג' יכול להצליח בנבחרת לא פחות מקאפלו! |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 18/02/2010 : 01:12:15
|
וגם מוכן לעבוד ב1/20 מהתקציב שמציע לוזון, כולל כל הצוות המקצועי!!!!
זה פי 2 יותר זול מברקוביץ, ולכל הפחות אותם סיכויי הצלחה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 18/02/2010 : 08:04:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
וגם מוכן לעבוד ב1/20 מהתקציב שמציע לוזון, כולל כל הצוות המקצועי!!!! זה פי 2 יותר זול מברקוביץ, ולכל הפחות אותם סיכויי הצלחה.
לייזי, אי אפשר לומר בעברית "פי 2 יותר זול". כוונתך לומר פחות מחצי מברקוביץ. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 19/02/2010 : 13:25:31
|
ילה שיקחו את ברקוביץ.אם כבר שכונה אז עד הסוף.משעמם לא יהיה.
|
 |
|
| |
אני אהיה מאמן נבחרת ישראל  |
|
|
|