פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

לא יאמן אריק גילרוביץ נפל ברשת...(בינתיים ניצל!)

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  לא יאמן אריק גילרוביץ נפל ברשת...(בינתיים ניצל!)
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם לא יאמן אריק גילרוביץ נפל ברשת...(בינתיים ניצל!) נושא הבא
עמוד: מתוך 2

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 17/02/2010 :  15:35:33  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

גם אם כן מעניין אותנו מה נעשה בקבוצה הסאדרית, לא ניראה לי שבאמת מעניין כאן מישהו מה קורה עם אריק גילרוביץ ואיך הוא בוחר להתפרנס...

חחח....אהבתי את המילה להתפרנס....

נערך על ידי - כלב במגרש ב-17/02/2010 15:38:30
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 17/02/2010 :  16:08:38  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי טמקין צודק באופן כה מוחלט, עד שאין טעם להמשיך בדיון. זוהי הפעם האחרונה שאני נכנס לדיון כלשהו בנושא סאדר. בבניין קטמון ננוחם.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/02/2010 :  16:22:36  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אבי
מילא ש"האדישים" הם להערכתי מיעוט מבוטל ,מילא שחלק מ"האדישים" רק משחקים אותה אדישים (עיין ערך עמוס).אבל עם כל הכבוד- אני עוקב מעל 35 שנה באובססיביות אחרי הפועל י-ם ,רק בגללה הצטרפתי לקטמון ,ועדיין מאמין (גם אם זה לא נראה מעשי בטווח הקרוב אלא בעיקר חזון) שייקרו שינויים שם, שיועילו למטרות המקוריות שקטמון קמה לשמם.לדעתי זו מן הסתם שותפים רבים בקטמון(ועוד רבים שמחרימים בבית).

אני רואה שמישהו אכן הלשין לך על מה שכתבתי!
נדמה לי, ברצינות תהומית, שמדובר באי-הבנה:

כש"האדישים" מתבאסים שמדברים (יותר מדי?) על סאדר, הם מבטאים חשש מוצדק משני דברים - אחד, מסוג של פייסנות וסלחנות (סנטימנטלית) שאיפיינה גם אותך בשנים עברו ואולי נדמה שהיא מחלישה את נחישותנו (אני לא אומר שזה נכון!), ובעיקר - מהחשש שהעניין המוגזם בסאדר מנוגד לאדישות האופרטיבית שאנחנו (גם לדעתי!) חייבים להפגין, כי אחרת באמת שיש לזה השפעה על סאסי ושות. בקיצור - אנחנו עושים את הדבר שלנו, אנחנו הפועל ירושלים, נגמר... כשיבוא סאסי כמו אייזנברג ויציע לנו את הזכויות לשם ועןד כמה דברים זעירים נעשה אסיפה ונשקול

מצד שני (חוץ מזה שמעצבן שאומרים לך על מה לדבר כמו טמקין), גם ה"אדישים" רוצים שזה יקרה (היום שסאדר תחזור אלינו, להפועל ירושלים), ומבינים שלמתרחש בקבוצה ההיא יש השלכות על האירוע המיוחל ההוא.

לכן, בעצם, אני אומר - לדון בכל ניואנס של הקבוצה ההיא מתוך ניסיון לראות כמה הם מתקרבים ולפעול בהתאם זה טירוף מזיק. אבל להתעניין בכללי במה קורה שם, מתוך הבנה שהישגים זמניים מחיים אותם באופן מלאכותי לזמן מה (אחרי כל ניצחון סאסי חושב שערכם עולה ל12 מיליון. בוודאות) זה לגיטימי

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 17/02/2010 :  18:39:53  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כולם צודקים. הלאה.

אגב, לחוגגים את צניחתה של סאדר בטבלה: אמנם ירידה שלה לליגה השלישית זה יהיה נחמד, אבל בעקרון עדיף לנו שתישאר קבוצת מרכז טבלה עלובה מאשר שתעבור איזה מסע הישארות מרגש, "הרואי" בפי רמי מנדל, שימשוך אליו גם קהל וגם תקשורת.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 17/02/2010 :  21:31:57  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

כולם צודקים. הלאה.

אגב, לחוגגים את צניחתה של סאדר בטבלה: אמנם ירידה שלה לליגה השלישית זה יהיה נחמד, אבל בעקרון עדיף לנו שתישאר קבוצת מרכז טבלה עלובה מאשר שתעבור איזה מסע הישארות מרגש, "הרואי" בפי רמי מנדל, שימשוך אליו גם קהל וגם תקשורת.

כאן אני חולק עליך מחאיי הנכבד. ירידה של סאדר לליגה ה3 זה הרבה יותר משמעותי מסתם נחמד.
כזכור לך ליגה א' לא זוכה להקצבות מההתאחדות. לא יהיה אפשר להמשיך בשיטת "הלואה על חשבון השנה הבאה" שבה נוקטים בסאדר כבר שנים.
ןאז לדעתי ייתכנו 3 אופציות.
1. סאדר יתפרקו
2. סאדר ימכרו
3.ויקטור יפעיל קשרים וטובות ויתחילו לסבסד גם ליגות נמוכות.
כל אחת מהאופציות פועלת לטובתנו

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם לא יאמן אריק גילרוביץ נפל ברשת...(בינתיים ניצל!) נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07