פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

טלטלה נוספת בגזרת סאסי יונה....

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  טלטלה נוספת בגזרת סאסי יונה....
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם טלטלה נוספת בגזרת סאסי יונה.... נושא הבא  

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 14/02/2010 :  13:47:39  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הראיון של המישל עשה את שלו...
http://www.nrg.co.il/online/3/HP_109.html#

נערך על ידי - כלב במגרש ב-14/02/2010 21:59:59

140 הודעות

נשלח - 14/02/2010 :  14:32:22  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1642955

לפחות קוליק לא רלוונטי

הייתי מביא את נינו ברגיג...
או את אליהו עופר!
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 14/02/2010 :  14:45:17  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה הסטטוס של עמי גרינפלד?

אם ברקוביץ יכול להיות מועמד לנבחרת ישראל, אין סיבה שהוא לא יהיה מועמד לאימון הסאסיונות...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 14/02/2010 :  16:12:30  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אליאס לוי וויקו חדד קיבלו כבר טלפון.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 14/02/2010 :  16:37:11  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה זה צריך להיות חשוב מה קורה בעירוני סאד"ר למשתתפי הפורום הזה? מצדי שימנו את מי שהם רוצים, שיפטרו את מי שהם רוצים.שיביאו את לילו עופר, או את דני נוימן. הדבר היחידי שמעניין אותי כרגע היא התוצאה של עירוני מודיעין נגד שגב שלום בסוף השבוע הקרוב, והתוצאה של הפועל ירושלים נגד בית בית שמש בעוד שלשה שבועות. רק כאשר יעשו מעשה הפועל תל אביב, אהיה מוכן להקדיש לקבוצה ההיא יותר מדקה של מחשבה.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-14/02/2010 16:40:02
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 14/02/2010 :  21:55:35  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה זה צריך להיות חשוב מה קורה בעירוני סאד"ר למשתתפי הפורום הזה? מצדי שימנו את מי שהם רוצים, שיפטרו את מי שהם רוצים.שיביאו את לילו עופר, או את דני נוימן. הדבר היחידי שמעניין אותי כרגע היא התוצאה של עירוני מודיעין נגד שגב שלום בסוף השבוע הקרוב, והתוצאה של הפועל ירושלים נגד בית בית שמש בעוד שלשה שבועות. רק כאשר יעשו מעשה הפועל תל אביב, אהיה מוכן להקדיש לקבוצה ההיא יותר מדקה של מחשבה.
די עם ההודעות האלה. טחנו את הנושא. זה מעניין וימשיך לעניין.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 14/02/2010 :  22:23:13  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, שכנעת אותי. לילו עופר באמת מעניין.
חוץ מזה, אני גר ליד טדי וברגעים אלה אני שומע את השקט המופלא הזה.....אז לבי טוב עלי...ממש לא מצב רוח לויכוחים רק לרגע החסד קטן הזה.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 15/02/2010 :  00:36:06  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

שיביאו את לילו עופר, או את דני נוימן.

זה היה יכול להיות נחמד.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 15/02/2010 :  10:58:31  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עידו האדום ועבדכם דנו בנושא הקשה הזה ביום ששי האחרון מבית שמש לגבעת רם או לפחות פאתי גבעת רם
הניתוח על אוסישקין מראה שאם יש יחס ישר בין הצלחת הקבוצה החדשה לבין כשלון הקבוצה הישנה אז בסוף העסק מתכנס לטובת הקבוצה החדשה
לכן
אי אפשר שלא לצפות שנתעניין מה קורה בקבוצה הישנה.
ככל שהם הולכים אחורה הם מקרבים את הגאולה
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 15/02/2010 :  12:02:15  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי המסר שלנו הוא פשוט:
זה לא שאוהדי קטמון יחזרו להפועל ירושלים, אלא שהפועל ירושלים היא זו שתחזור לאוהדי הפועל קטמון ירושלים.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 15/02/2010 :  12:21:24  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפה !!!
להחזיר את הפועל לאוהדים
אולי אתה יכול לענות לי מתי המשחק הבא שלנו ?!
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 15/02/2010 :  12:42:04  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אולי אתה יכול לענות לי מתי המשחק הבא שלנו ?!

יום ששי 5.3.2010 בבית שמש

עבור לתחילת הדף

140 הודעות

נשלח - 15/02/2010 :  22:15:21  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.one.co.il/Article/09-10/1,2,7,0/153112.html
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם טלטלה נוספת בגזרת סאסי יונה.... נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07