פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ליגה א' צפון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ליגה א' צפון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם ליגה א' צפון נושא הבא
עמוד: מתוך 2

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 21/08/2014 :  23:39:52  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה

מישהו כאן ניסה להתנקש בחייו של קיקו?
http://news.walla.co.il/?w=/22/2778026

הוא הקליד "אלי טביב משלם הכל בזמן" והמחשב התפלץ.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 22/08/2014 :  10:46:22  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה

מישהו כאן ניסה להתנקש בחייו של קיקו?
http://news.walla.co.il/?w=/22/2778026

הוא הקליד "אלי טביב משלם הכל בזמן" והמחשב התפלץ.

ותיק, יש לך את זה כשאתה רוצה!
הצלחת לשעשע אותי הבוקר. תודה.

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 22/08/2014 :  19:33:00  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mookie

ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

טור של עמיר פלג מהבוקר, החלק השני עוסק בשיבוץ קטמון לליגה א' צפון:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4561396,00.html

והוא גם תוקע לנו:

"...מה, הם נמצאים במחוז בדמי מפתח?
מה הבעיה שבסוף כל עונה 16 הצפוניות ישחקו בצפון ו־16 הדרומיות בדרום?
"אני מבין מה שאתה אומר,
אבל חשוב להגיד שהכל היה בהסכמת קטמון".

ברור. לקטמון, קבוצה של אידיאולוגיה ועקרונות, הסידור התאים. אמנם החלוקה למחוזות נועדה לחסוך לקבוצות כסף לנסיעות ועכשיו זה יעלה להם יותר, אבל היריבות במחוז הצפון כנראה פחות מפחידות."

עמיר פלג עיתונאי ממורמר שלא מפסיק לכתוב רפש על כל דבר שזז
מאז שלא קיבלו אותו לערוץ הספורט הוא לחלוטין איבד את הצפון.

אבל אני מוכרח להודות שהפעם יש צדק בדבריו
החלוקה ההזויה הזאת היא פשוט שערורייה
16 הקבוצות הצפוניות ביותר צריכות לשחק בצפון, ו16 הקבוצות הדרומיות ביותר צריכות לשחק בדרום,כל השאר זה קשקוש בלבוש.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/08/2014 :  21:31:17  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
אבל אני מוכרח להודות שהפעם יש צדק בדבריו
החלוקה ההזויה הזאת היא פשוט שערורייה
16 הקבוצות הצפוניות ביותר צריכות לשחק בצפון, ו16 הקבוצות הדרומיות ביותר צריכות לשחק בדרום,כל השאר זה קשקוש בלבוש.

מסכים, גם עם הביקורת על ההתאחדות וגם, במידה מסוימת, עם הביקורת על קטמון.

העקרון ה"אידאולוגי" שמנחה את קטמון במקרה הזה הוא לשחק איפה שיותר נוח לה. הרי מן הסתם אם המחוז הצפוני היה נחשב להרבה יותר קשה, ניתן להניח שהקבוצה הייתה נלחמת כדי לשחק בדרום. ובדומה, אם היינו משחקים בדרום והיו "מנחיתים" לנו לליגה איזה יורדת חזקה מהצפון (נגיד טבריה), סביר להניח שהיינו נאבקים בהחלטה. הרי אין ממש הגיון למה אם היורדת הייתה באר שבע, אז ברור שהיא תשחק בדרום, בעוד שעם קטמון זה בסדר שהיא תשחק בצפון.

אני שונא להגיד את זה אבל במקרה הנדיר הזה יש לנו עוד מה ללמוד מאוהדי הפועל ת"א (בכדורסל) שהצביעו נגד ההחלטה הלא-ספורטיבית לעלות ליגה על השולחן הירוק. ברור לי שאם הייתה לנו אפשרות כזאת, היינו מצביעים בעד ברוב גדול.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 22/08/2014 :  23:22:20  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האדום מהכפר ולייזי, לא נסחפתם בשאיפה להיות יותר צדיקים מהאפיפיור? ולייזי, אתה בכלל כבר מכה על חטא שעוד לא חטאנו (ולדעתי אתה גם לגמרי טועה- אף אחד כאן לא רוצה להיות האום אל פאחם של העונה הנכחית).
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 23/08/2014 :  09:40:24  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים ם רבי. זה לא ששאלו אותנו, שמו אותנו בצפון, שיהיה צפון. אנחנו לא צריכים להרים כל דגל אפשרי בסביבה.
ולגבי עמיר פלג - לא יודע עם הוא ממורמר או לא, אני דווקא מחזיק ממנו עיתונאי בועט כמו שצריך, למרות שהפעם זה פגע קצת בנו - זה לא נראה סידרתי כמו רדיו ירושלים שמחפשים אותנו כל הזמן.
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 23/08/2014 :  09:50:13  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

מסכים עם רבי. זה לא ששאלו אותנו, שמו אותנו בצפון, שיהיה צפון. אנחנו לא צריכים להרים כל דגל אפשרי בסביבה.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 23/08/2014 :  15:47:26  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

האדום מהכפר ולייזי, לא נסחפתם בשאיפה להיות יותר צדיקים מהאפיפיור? ולייזי, אתה בכלל כבר מכה על חטא שעוד לא חטאנו (ולדעתי אתה גם לגמרי טועה- אף אחד כאן לא רוצה להיות האום אל פאחם של העונה הנכחית).

לא חושב שהתקבלה החלטה לא לגיטימית. להיפך. זכותי לחשוב שההחלטה הייתה צריכה להיות אחרת, וזכותי גם לומר את זה. ואני לא חושב שאנחנו צריכים להיות יותר צדיקים מהאפיפיור. יש גם הבדל בין לצאת למאבק חסר פשרות בהחלטה לבין לומר להתאחדות שלדעתנו מן הראוי שנשחק בדרום, גם אם נסכים לקבל החלטה אחרת.

אנחנו בסופו של דבר, בראש ובראשונה, קבוצת כדורגל, ויש לנו את האינטרסים הלגיטימיים שלנו. ומן הראוי שנזכור את זה ונתנהג קצת יותר בצנעה. זה לא שאין לנו אידאולוגיה, רק היא סבבה כל עוד היא לא מתנגשת באינטרסים שלנו. אז נשתף פעולה במלחמה נגד גזענות ואלימות כשזה מתאים לנו, ונהיה קהילתיים שזה מתאים לנו שיווקית וכלכלית, וכו'. ובלי ציניות, זה בסדר גמור. מותר לי לשאוף ליותר, אבל אני לגמרי מבין את זה. בדמוקרטיה אתה לא יכול לקבל את כל מה שאתה רוצה.

ולגבי החטא שלא חטאנו, גם אם היינו מחליטים לא לשחק בליגה הלאומית, אז זה היה כדי לא להתבזות או מסיבות כלכליות, לא משיקולים עקרוניים. אתה רוצה להגיד לי שאם היה איחוד בשרון והיו מציעים לנו לשחק בליגה הלאומית לפני חודשיים, קיים סיכוי שהיינו מסרבים? אני חושב שלא.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 23/08/2014 :  16:18:06  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1 - יש אצלנו במועדון כבר כאלו שהודו שההחלטה לא להלחם על האפשרות לשחק בדרום בכל זאת נובעת בין היתר משיקול מקצועי
2 - אני לא בטוח שהשיקול הזה נכון. גם בצפון יש קבוצות חזקות על הנייר, הנסיעות יקשו על הקבוצה ומבחינה כלכלית, שגם היא רלוונטית, יש פה הפסד ברור (הנסיעות + לינה בצפון שעשויה להיות בחלק מהמקרים וגם מיעוט קהל חוץ במשחקי בית, משמע פחות כרטיסים שימכרו)
3 - בלי קשר לשיקול המקצועי והכלכלי, אני חושב שלהלחם על העניין הזה היה טיפשי, עם כמה שההחלטה של ההתאחדות היא טיפשית בפני עצמה.
4 - ההשוואה להחלטה של אוהדי הפועל ת"א כדורסל לא להענות להצעה לעלות ליגה למרות שהפסידו אז בגמר הפלייאוף של הלאומית לא נכונה. הוצע להם אז שישנו את החוקים, אחרי שכבר קבעו אותם, שבמקום עולה אחת יהיו שתיים, במהלך שיכלול הרחבת ליגת העל. גם במקרה בו היו נותנים לנו את האפשרות להשאר בלאומית בזכות איחוד כזה או אחר, זה לא היה אותו מצב.

נערך על ידי - Offside ב-23/08/2014 16:18:48
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 23/08/2014 :  16:49:28  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

1 - יש אצלנו במועדון כבר כאלו שהודו שההחלטה לא להלחם על האפשרות לשחק בדרום בכל זאת נובעת בין היתר משיקול מקצועי
2 - אני לא בטוח שהשיקול הזה נכון. גם בצפון יש קבוצות חזקות על הנייר, הנסיעות יקשו על הקבוצה ומבחינה כלכלית, שגם היא רלוונטית, יש פה הפסד ברור (הנסיעות + לינה בצפון שעשויה להיות בחלק מהמקרים וגם מיעוט קהל חוץ במשחקי בית, משמע פחות כרטיסים שימכרו)
3 - בלי קשר לשיקול המקצועי והכלכלי, אני חושב שלהלחם על העניין הזה היה טיפשי, עם כמה שההחלטה של ההתאחדות היא טיפשית בפני עצמה.
4 - ההשוואה להחלטה של אוהדי הפועל ת"א כדורסל לא להענות להצעה לעלות ליגה למרות שהפסידו אז בגמר הפלייאוף של הלאומית לא נכונה. הוצע להם אז שישנו את החוקים, אחרי שכבר קבעו אותם, שבמקום עולה אחת יהיו שתיים, במהלך שיכלול הרחבת ליגת העל. גם במקרה בו היו נותנים לנו את האפשרות להשאר בלאומית בזכות איחוד כזה או אחר, זה לא היה אותו מצב.

1. זאת לא בושה, והשיקול המקצועי הוא לגיטימי ביותר. לגיטימי גם לבקר אותו.
2. אי אפשר לדעת, ויחד עם זאת אם שי אהרון וצוות הסקאוט חושבים שיותר קל לעלות מהצפון, קטונתי מלהתווכח איתם. כך או כך זה לא ממש משנה.
3. מסכים. עדיף לשמור את למאבקים יותר משמעותיים. ויחד עם זאת, כמו שאמרתי, יש הבדל בין לא להלחם ולקבל את זה בהסכמה, לבין לומר להתאחדות שבעקרון אנחנו נגד, אבל נקבל את ההחלטה שלהם בלית ברירה.
4. אף אנלוגיה היא לא של 100%. אבל אני מקבל את ההערה. אפשר למצוא השוואות היפוטטיות יותר קרובות. לדוגמה, אם לוזון היה מחליט לפני חודשיים שלושה, להגדיל ב2 קבוצות את הליגה הלאומית ולהשאיר את היורדת מהמבחנים יחד עם עוד קבוצה מליגה א', האם היינו מתנגדים? זה היפוטטי לגמרי ואי אפשר לדעת, אבל להערכתי היינו מאשרים את זה ברוב גדול. וגם אם לא, אז הסיבות היו קרוב לודאי מקצועיות / כלכליות, ולא עקרוניות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 23/08/2014 :  17:53:13  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

ולגבי החטא שלא חטאנו, גם אם היינו מחליטים לא לשחק בליגה הלאומית, אז זה היה כדי לא להתבזות או מסיבות כלכליות, לא משיקולים עקרוניים. אתה רוצה להגיד לי שאם היה איחוד בשרון והיו מציעים לנו לשחק בליגה הלאומית לפני חודשיים, קיים סיכוי שהיינו מסרבים? אני חושב שלא.

אני מודה שאני לא שולט כמוך בתורת הניסתר. אני לא יודע מה היה קורה.
אני כן יודע שלא חטאנו אבל אתה עדיין מאוכזב מאיתנו.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 23/08/2014 :  18:39:37  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

בלי לשלוט בתורת הנסתר, לדעתך אני לגמרי טועה לגבי אירועים שעדיין לא קרו. נחמד.

ו"מאוכזב" זאת מילה מידי חזקה לתאר את רגשותי. בסה"כ הבעתי דיעה אחרת ממה שהחליטו בקבוצה. אכזבה יכולה לקרות למשל כאשר ההנהלה מבטיחה דברים ולא עומדת בהם, וגם לא טורחת לנמק. טוב שזה יכול לקרות אצלנו...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 23/08/2014 :  19:45:02  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

בלי לשלוט בתורת הנסתר, לדעתך אני לגמרי טועה לגבי אירועים שעדיין לא קרו. נחמד.

ו"מאוכזב" זאת מילה מידי חזקה לתאר את רגשותי. בסה"כ הבעתי דיעה אחרת ממה שהחליטו בקבוצה. אכזבה יכולה לקרות למשל כאשר ההנהלה מבטיחה דברים ולא עומדת בהם, וגם לא טורחת לנמק. טוב שזה יכול לקרות אצלנו...

אני לא מבין. משהו צפוי לקרות? לייזי אני לגמרי מאבד אותך. על מה אתה מדבר עכשיו? איך אפשר לטעות על ארועים שעדיין לא קרו? ומה ההנהלה קשורה?
ומה החליטו בקבוצה? שלא נתנגד שנשחק בצפון? אני שואל כי אני מנסה לפענח את כתב החידה שלך ללא הצלחה
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 30/08/2014 :  12:33:54  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בינתיים הפועל דליה מערערת על החזרתה של מכבי ב"ש לליגה א', וטוענת שהיא זו שצריכה להנות מהמקום שפינתה בת-ים.
קשה לי להאמין שדרוזים חביבים יצליחו נגד הקומבינטורים בב"ש, שהיו צריכים מזמן להימחק מעל פני האדמה. אם כן - נארוז ונחזור דרומה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם ליגה א' צפון נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07