פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בית"ר נורדיה העבירה מסמכים, הממליצה: קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בית"ר נורדיה העבירה מסמכים, הממליצה: קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם בית"ר נורדיה העבירה מסמכים, הממליצה: קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 4

ביסמרק ביסמרק מנותק

94 הודעות

נשלח - 08/08/2014 :  14:40:39  הצג פרופיל שלח ל- ביסמרק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריה דיין

אני ממש לא מבין מה יש פה להסביר. הסברים דורשים כאשר מתקבלת החלטה שיש בה אלמנט לא-סביר כלשהו. פה ההנהלה שלנו קיבלה החלטה סבירה לחלוטין.

הקמתה של בית"ר נורדיה היא אחד הדברים המבורכים ביותר שקרו לכדורגל בירושלים מאז הקמתה של הפועל קטמון. ה"נזק" שהיא כביכול יכולה לגרום לנו (בכך שאוהדים שיכלו להגיע אלינו יגיעו אליהם)מתגמד לעומת התועלת הרבה שהם יביאו לכדורגל, לעיר ולכלל החברה בישראל.

+1

+1

עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 08/08/2014 :  21:53:16  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אריה דיין צודק לחלוטין. עמדתו היא גם עמדתי
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 09/08/2014 :  03:11:16  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מודה שבתור ביתרי לשעבר, ביתר נורדיה היא המודל שחלמתי עליו במשך הרבה שנים.

יש אירוניה מסוימת בכך שלולא קטמון ביתר נורדיה לא הייתה קמה(ואני לא מדבר על ההמלצה הפיזית, אלא על האסמכתא הרעיונית והביצועית שהדבר הזה אכן עובד בכדורגל הישראלי)

יהיה לי מוזר אם הקבוצות יפגשו, אבל לא יהיה לי ספק איפה הלב שלי יהיה באותם רגעים.
אני לא מתחרט לרגע שבחרתי במשפחה האדומה.

אני מניח שניגוד אלינו, המטרה העיקרית שלהם היא לא איחוד עם האחות הגדולה, אפילו אם יהיה שם ניקוי אורוות רציני.

יהיה מאוד מעניין אם נורדיה תצבור כוח ואוהדים ותגיע ללאומית, וביתר תמשיך לשקוע ולאבד כוח ואוהדים.
זאת יכולה להיות מלחמה מאוד מאוד מרתקת.

רק לחשוב על סיטואציה הזויה של 4 קבוצות ירושלמיות בשתי הליגות הבכירות, שתיים צהובות בעלות אותו שם, שתיים אדומות בעלות אותו שם, ותהום גדולה בין כל קבוצה וקבוצה...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"

נערך על ידי - האדום מהכפר ב-09/08/2014 03:12:25
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 20/08/2014 :  15:37:43  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שחקן ערבי בנורדיה?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4561009,00.html
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם בית"ר נורדיה העבירה מסמכים, הממליצה: קטמון נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07