פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בית"ר נורדיה העבירה מסמכים, הממליצה: קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בית"ר נורדיה העבירה מסמכים, הממליצה: קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם בית"ר נורדיה העבירה מסמכים, הממליצה: קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 4

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 05/08/2014 :  17:26:52  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy
אני מקווה שהעקרון הזה שריר גם במקרה של ארגונים שאינם קבוצות אוהדים, שתומכים בערכים דומים. לדוגמה, שנסכים לשלוח שחקנים שלנו גם לטורנירים כדורגל של יוזמה מתחרה, חרף המחלוקות.

״יוזמה מתחרה״ שעשתה הכל כדי לפגוע בנו, שהעלימה כל איזכור למקורותיה אצלנו, שהתעלמה מכל ההסכמות שהושגו מולה, שהשפילה במכוון את הספונסור העיקרי שלה/שלנו?
או שסתם שאלת שאלה היפותטית כללית?

נערך על ידי - רגל עץ ב-05/08/2014 17:27:57
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 05/08/2014 :  17:34:30  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

עוד משהו קטן:

ציטוט:
מהפועל קטמון נמסר: ״אלו הם הערכים של המועדון. אנחנו נתמוך בכל קבוצת אוהדים, לבטח כזו שתומכת בערכי המועדון, ששם דגש על הלחימה בגזענות והבאת הכדורגל לידי האוהדים. לא משנה אם זה הפועל או בית״ר, כולנו אוהבים כדורגל״.

אני מקווה שהעקרון הזה שריר גם במקרה של ארגונים שאינם קבוצות אוהדים, שתומכים בערכים דומים. לדוגמה, שנסכים לשלוח שחקנים שלנו גם לטורנירים כדורגל של יוזמה מתחרה, חרף המחלוקות.

ירון
אלוהים עדי שעשיתי המון מאמץ להימנע מלהגיב להודעה הזו.
אבל אני לא כזה בחור חזק.
למה שעשתה אותה יוזמה מתחרה קוראים גניבה !
אין לזה שום שם אחר.
הסיבה היחידה שהנושא לא מתנהל בבתי משפט היא
שבסופו של דבר אנחנו רוצים להימנע מגרימת נזק לילדים
אחרת דברים היו נראים אחרת לגמרי.
דרך אגב בהזדמנות שאתה מדבר עם היוזמה המתחרה תבקש שיעבירו לנו
חוב של כ - 5000 ש"ח שאולי יסייע לנו להעלות את גיל הכניסה של ילדים
בחינם למשחקים של קטמון
אבל ברוך השם למרות הנסיונות הנואלים של היוזמה המתחרה למנוע את החזרת ליגת השכונות אלינו
הצלחנו להחזיר אותה, לבנות אותה מחדש
ובשנה הקרובה היא תגדל בחמישים אחוז ביחס לשנה הנוכחית

ירון

נערך על ידי - yarond ב-05/08/2014 17:36:45
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 05/08/2014 :  19:20:44  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גאה בעמותה שלנו שהלכה עם ה"אני מאמין" שלה ובלי שיקולים של אם זה כדאי או לא, בלי לחשוב מה יצא לנו מזה, ובלי הבדל אם זה צהוב, אדום, ירוק או כל דבר אחר, עשתה למען מישהו אחר משהו שהוא רוצה וצריך.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 05/08/2014 :  20:43:32  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

גאה בעמותה שלנו שהלכה עם ה"אני מאמין" שלה ובלי שיקולים של אם זה כדאי או לא, בלי לחשוב מה יצא לנו מזה, ובלי הבדל אם זה צהוב, אדום, ירוק או כל דבר אחר, עשתה למען מישהו אחר משהו שהוא רוצה וצריך.

התכוונת ירוק זרחני
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 05/08/2014 :  20:50:23  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

התכוונת ירוק זרחני

מקווה שהשנה לא נהיה צריכים להתעסק בזה (פנסו ובראשי כבר לא איתנו).

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 05/08/2014 :  22:00:05  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ירון
אלוהים עדי שעשיתי המון מאמץ להימנע מלהגיב להודעה הזו.
אבל אני לא כזה בחור חזק.
למה שעשתה אותה יוזמה מתחרה קוראים גניבה !
אין לזה שום שם אחר.
הסיבה היחידה שהנושא לא מתנהל בבתי משפט היא
שבסופו של דבר אנחנו רוצים להימנע מגרימת נזק לילדים
אחרת דברים היו נראים אחרת לגמרי.
דרך אגב בהזדמנות שאתה מדבר עם היוזמה המתחרה תבקש שיעבירו לנו
חוב של כ - 5000 ש"ח שאולי יסייע לנו להעלות את גיל הכניסה של ילדים
בחינם למשחקים של קטמון
אבל ברוך השם למרות הנסיונות הנואלים של היוזמה המתחרה למנוע את החזרת ליגת השכונות אלינו
הצלחנו להחזיר אותה, לבנות אותה מחדש
ובשנה הקרובה היא תגדל בחמישים אחוז ביחס לשנה הנוכחית

כי אני לא מעוניין לפתוח את הנושא ולריב. כמו שאמרת ירון זה כבר מאחורינו ושייך להיסטוריה. יש לנו ליגת שכונות שלנו משגשגת, למרות המאמצים של המתחרים להרוס אותנו. ועדיין אי אפשר להשאיר הודעה כזאת ללא תגובה.

קודם כל אני מודה שגם אני לא כזה בחור חזק. ניסיתי להתאפק ולא לכתוב את ההודעה המקורית, אבל לא הצלחתי. כמו שאמרתי באמת שאין לי בעיה עקרונית עם התמיכה של קטמון בנורדיה. אבל המשפט שצוטט בוואן הקפיץ לי את הפיוז כי הוא מלא בצביעות. אנחנו קודם כל קבוצת כדורגל, שדואגת לעצמה ולאינטרסים שלה. זה סבבה, זה יותר מלגיטימי. וצריך לזכור את זה. אנחנו לא באים לשנות את העולם, וגם לא את עולם הכדורגל. אנחנו שמחים לעזור לקהילה וגם לקבוצה יריבה אם זה משרת את האינטרסים שלנו. אם באמת היה מעניין אותנו לעזור לגופים שקשורים לכדורגל ושיש להם ערכים דומים לשלנו, אז היינו מתנהגים אחרת לגבי היוזמה המתחרה.

אפילו אם אני מאמץ ב100% את הנרטיב של ה"גנבים", עדיין זה לא מסביר מדוע קטמון לא משתפת פעולה עם היוזמה, אם מה שמעניין אותה זה מלחמה באלימות ובגזענות ותרומה לקהילה בירושלים דרך כדורגל. כמו שהוחלט לא לתבוע כדי לא לפגוע בילדים (וטוב שהוחלט כך), ניתן היה להחליט, לטובת הילדים, ששווה לשלוח נציג של קטמון לטורניר שכותרתו היא מאבק באלימות ובגזענות. זה לא מזיז לגנבים, אבל זה רק פוגע בילדים (ובקטמון), כי עלול להיווצר הרושם שרק בית"ר נלחמת בגזענות ובאלימות. וגם לפני הנסיון הנואל לשדוד את היוזמה, כאשר הפרוייקט היה של קטמון וניתן לשנה ליוזמה המתחרה, התמיכה של קטמון בפרוייקט הייתה אפסית, ואף שחקן או מנהל לא הגיע לאף אחד מהטורנירים.

אבל מעבר לכל, אם הכל היה טוב ויפה כמו המשפט המרגש בכתבה, אז כיום היו מאות ילדים, בכל רחבי הארץ, לובשים מדים עם סמל קטמון, והקבוצה הייתה יכולה להפוך לגורם משמעותי בתחום ברמה הארצית. חבל שזה נכשל, אך ורק משיקולי אגו. לא יודע אם זה הצדיק את נסיון השוד או לא, ואני משוכנע שבצד השני יש לא פחות אגו מאשר בצד שלנו, אבל לפחות יש שם (לדעתי) הרבה פחות צביעות.

ולגבי החוב, ברור לך ירון שקישור של החוב (במידה והוא קיים) לנושא של גיל הכניסה לילדים הוא עקיצה שלא במקומה בנושא שקרוב לליבי. אני שמח שלא כתבת שאם נגבה את החוב נוכל לקנות נעליים אדומות לשחקנים, ושבזכות הכסף לא יקח 3 חודשים לשחקן להחליף נעליים. או אולי גביית החוב תעזור לנו לשפר את נושא השקיפות. כך או כך, הייתי שמח לעזור, אבל לצערי גביית חובות הוא לא נושא שאני חזק בו. חשבתי שזה התפקיד של המנכ"ל, אבל יכול להיות שאני טועה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 05/08/2014 :  22:04:32  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ
״יוזמה מתחרה״ שעשתה הכל כדי לפגוע בנו, שהעלימה כל איזכור למקורותיה אצלנו, שהתעלמה מכל ההסכמות שהושגו מולה, שהשפילה במכוון את הספונסור העיקרי שלה/שלנו?
או שסתם שאלת שאלה היפותטית כללית?

וגם אם זה נכון, איך כל זה סותר את זה שמדובר ביוזמה עם ערכים דומים לשלנו, כפי שהגדיר אותם יפה ירון בפורום חברי עמותה?

מה שאמרת שייך להיסטוריה ואנחנו כבר לא מתעסקים בהם והם לא מתעסקים בנו, וטוב שכך. אז אולי כדאי לחשוב איך אנחנו מקדמים את הערכים שחשובים לנו לא רק בעזרת עזרה לבית"ר, אלא גם בשיתוף פעולה עם אוייבים אחרים לשעבר?

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 05/08/2014 :  23:00:19  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy
וגם אם זה נכון, איך כל זה סותר את זה שמדובר ביוזמה עם ערכים דומים לשלנו, כפי שהגדיר אותם יפה ירון בפורום חברי עמותה?

מה שאמרת שייך להיסטוריה ואנחנו כבר לא מתעסקים בהם והם לא מתעסקים בנו, וטוב שכך. אז אולי כדאי לחשוב איך אנחנו מקדמים את הערכים שחשובים לנו לא רק בעזרת עזרה לבית"ר, אלא גם בשיתוף פעולה עם אוייבים אחרים לשעבר?

התגובה שלך היא דמגוגיה צרופה. הצלחת לדחוף את סיפור ליגות השכונות לנושא אחר לגמרי בצורה מאולצת להפליא.
רוצה לכתוב על ליגת השכונות, תכתוב על ליגת השכונות. רוצה לכתוב על נורדיה, תכתוב על נורדיה.
הדמגוגיה הזאת רק מגחיכה את הנושא שאתה מנסה להעלות.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 05/08/2014 :  23:07:07  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש דברים יותר גדולים מהיריבות בין הפועל לביתר בעיר שלנו. אחד מהם זה עידוד כוחות לא גזעניים בעיר הזו. די פשוט.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 05/08/2014 :  23:14:42  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

היסטוריה? כשהם נלחמו מולנו השנה על כל בית ספר בעיר, בניגוד מוחלט לכל מה שהם הבטיחו כשנפרדנו, זו היסטוריה? כשניסו לחסום אותנו מול ארגוני מתנדבים בעיר זו היסטוריה? ואני לא מדבר בכלל על ספונסורים.
ברצינות לייזי, עם כל הכבוד, כשאתה אומר "הם"ו"אנחנו"... לאן אתה משתייך?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 05/08/2014 :  23:53:00  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

היסטוריה? כשהם נלחמו מולנו השנה על כל בית ספר בעיר, בניגוד מוחלט לכל מה שהם הבטיחו כשנפרדנו, זו היסטוריה? כשניסו לחסום אותנו מול ארגוני מתנדבים בעיר זו היסטוריה? ואני לא מדבר בכלל על ספונסורים.
ברצינות לייזי, עם כל הכבוד, כשאתה אומר "הם"ו"אנחנו"... לאן אתה משתייך?

ניראה לי שעשיתי מספיק דברים למען הקבוצה, ואני ממשיך לעשות גם ברגעים אלו, בשביל להוכיח באיזה צד אני נמצא. חשבתי לתומי שמדובר כאן בדמוקרטיה ושבדמוקרטיה מותר גם לבקר, להעלות תהיות, ואפילו להרגיז. זה לא אמור להפוך אותי אוטומטית לבוגד או למשת"פ של הצד השני. יכול להיות שאני סתם טועה או לא מבין מספיק בעניינים פוליטיים. ויכול להיות גם שאני צודק מפעם לפעם, בתור אחד שמכיר ברמה סבירה את שני הצדדים ואולי גם יכול להתסכל במבט מלמעלה.

בכל מקרה, זאת הייתה ההודעה האחרונה שלי בנושא רגיש זה. שיהיה לכולנו שנה שקטה ומוצלחת. נתראה מחר בשפיים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 06/08/2014 :  09:02:46  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לייז, אתה יכול בבקשה להביא גילוי נאות ולהגיד מה תפקידך בעמותה המתחרה? זכורה לי התייחסות שלך פעם שלפיו אתה מתנדב שם.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 06/08/2014 :  12:38:18  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

לייז, אתה יכול בבקשה להביא גילוי נאות ולהגיד מה תפקידך בעמותה המתחרה? זכורה לי התייחסות שלך פעם שלפיו אתה מתנדב שם.

אני לא חבר עמותה בעמותה המתחרה.
השנה התנדבתי בבית ספר בלוד (רכז) בעיקר בגלל שעברתי לגור בראשון.
שנה שעברה הייתי רכז של בית ספר גוואטמלה בי-ם, גם כן במסגרת העמותה המתחרה, אם כי אז היא פעלה בחסות של הפועל קטמון.

אני מתכוון להמשיך להתנדב איפה שאני אוכל לתרום, ללא קשר לעמותה שמפעילה את הפרוייקט (למעט במקרים של מחלוקות אידאולוגיות או ספורטיביות כמו נגיד בית"ר ירושלים). מה שחשוב לי זה לעזור לילדים ולתרום לקהילה. ברור שאני מעדיף להתנדב דרך הקבוצה שלי, אבל לצערי זה בלתי אפשרי כרגע מחוץ לירושלים.

ומעבר לזה, אני רואה את עצמי כחבר של לירן.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/08/2014 :  16:48:43  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy
ניראה לי שעשיתי מספיק דברים למען הקבוצה, ואני ממשיך לעשות גם ברגעים אלו

אין מחלוקת על נאמנותך למועדון, ועל תרומתך הרבה. באמת.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 06/08/2014 :  16:51:44  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

[quote]נשלח במקור על ידי lazy
ניראה לי שעשיתי מספיק דברים למען הקבוצה, ואני ממשיך לעשות גם ברגעים אלו

אין מחלוקת על נאמנותך למועדון, ועל תרומתך הרבה. באמת.

[/quote

מסכים לחלוטין
הדיון הוא לא על זה בכלל

ירון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם בית"ר נורדיה העבירה מסמכים, הממליצה: קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07