משתמש |
יש לנו שוער חדש לפי אתר דאבל פס  |
nachumco
382 הודעות |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 23/07/2014 : 13:41:44
|
אני חושב שעמדת השוער שלנו הייתה זקוקה לרענון ואני שמח מהבשורות של אימפריית התקשורת והספורט, דאבל פס. לא מכיר כל כך את סיידוף אני זוכר שהיה לו משחק מעולה אחד נגד מכבי תל אביב לפני כמה שנים ושהציפייה הייתה שהפריצה תבוא לאחר מכן, אך זה לא קרה. על פי מה שמצאתי במרשתת הוא הושאל לאחר מכן לרמת השרון אך גם שם לא הותיר חותם. עד כה עושה רושם שהצוות המקצועי שלנו בראשות נמני ואהרון פועלים יפה ובונים קבוצה טובה ובריאה שמורכבת משחקנים הגונים ולא בעייתיים. זה משמח במיוחד אחרי חדר ההלבשה הבעייתי שהיה לנו שנה שעברה. עכשיו צריך להתחזק בקשרים (אמצע ותוקפים) חלוצים, ומגן שמאל.
|
 |
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 23/07/2014 : 13:54:52
|
לא קופצים לפני הגול...
|
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 23/07/2014 : 17:43:38
|
כנראה שהידיעה הזאת היא פשוט לא נכונה.
כפי שכבר כתבתי בת'רד המלפפונים בשישי האחרון בשידור של כדורגל החופים רז זהבי אמר שחור על גבי לבן "עמית שמש ימשיך עוד עונה בהפועל קטמון"
אולי יש פה איזה ספין, לא יודע.
מה שאני יודע זה שאם רז זהבי מומחה הליגות הנמוכות אמר את זה בשידור חי בטלוויזיה, כנראה שהוא לא סתם זרק את זה מהמותן, אלא בדק קודם. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 23/07/2014 : 18:00:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
כפי שכבר כתבתי בת'רד המלפפונים בשישי האחרון בשידור של כדורגל החופים רז זהבי אמר שחור על גבי לבן "עמית שמש ימשיך עוד עונה בהפועל קטמון"
מה שאני יודע זה שאם רז זהבי מומחה הליגות הנמוכות אמר את זה בשידור חי בטלוויזיה, כנראה שהוא לא סתם זרק את זה מהמותן, אלא בדק קודם.
רז זהבי לא עומד מאחורי האתר דאבלפאס ? אם כן , אז לאיזה רז זהבי כדאי להאמין? |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 23/07/2014 : 19:18:00
|
לפי מידע ששמעתי היום בעת המבחנים לקטמון עמית שמש מתאמן בקרית גת אצל ליאור |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
אדום88
644 הודעות |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 23/07/2014 : 20:34:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה
מה שאני יודע זה שאם רז זהבי מומחה הליגות הנמוכות אמר את זה בשידור חי בטלוויזיה, כנראה שהוא לא סתם זרק את זה מהמותן, אלא בדק קודם.
רז זהבי לא עומד מאחורי האתר דאבלפאס ? אם כן , אז לאיזה רז זהבי כדאי להאמין?
אין לי מושג מי מנהל את דאבל-פס אני רק יודע שרז זהבי בדרך כלל מדבר בביטחון ובידיעה.
הוא אמר "עמית שמש ממשיך עוד עונה בקטמון, חד משמעית"
נורא מוזר לי ש4 ימים אחרי זה פתאום קטמון סוגרת עם שוער אחר.
כנראה היה טוויסט די מוזר בעלילה... |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 23/07/2014 : 20:56:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אני חושב שעמדת השוער שלנו הייתה זקוקה לרענון ואני שמח מהבשורות של אימפריית התקשורת והספורט, דאבל פס. לא מכיר כל כך את סיידוף אני זוכר שהיה לו משחק מעולה אחד נגד מכבי תל אביב לפני כמה שנים ושהציפייה הייתה שהפריצה תבוא לאחר מכן, אך זה לא קרה. על פי מה שמצאתי במרשתת הוא הושאל לאחר מכן לרמת השרון אך גם שם לא הותיר חותם. עד כה עושה רושם שהצוות המקצועי שלנו בראשות נמני ואהרון פועלים יפה ובונים קבוצה טובה ובריאה שמורכבת משחקנים הגונים ולא בעייתיים. זה משמח במיוחד אחרי חדר ההלבשה הבעייתי שהיה לנו שנה שעברה. עכשיו צריך להתחזק בקשרים (אמצע ותוקפים) חלוצים, ומגן שמאל.
בן אוזן הוא המגן שמאל שלנו לעונת 2014-2015 לא יודע מה הסיבה לא להמשיך עם עמית בשער, אבל גם אוהד סיידורף שוער נהדר ביחס לליגה א'. מסתמן קו אחורי חזק יחד עם גולן חרמון , יהודה חוטה ובן אוזן. |
נערך על ידי - אדום עולה ב-23/07/2014 20:59:27 |
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 23/07/2014 : 22:40:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
בן אוזן הוא המגן שמאל שלנו לעונת 2014-2015 לא יודע מה הסיבה לא להמשיך עם עמית בשער, אבל גם אוהד סיידורף שוער נהדר ביחס לליגה א'. מסתמן קו אחורי חזק יחד עם גולן חרמון , יהודה חוטה ובן אוזן.
צודק.. צריך מגן ימין
|
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 23/07/2014 : 22:51:35
|
ציון זקן? |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 23/07/2014 : 23:01:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
ציון זקן?
הלוואי. ואם שיטת 3 הבלמים תיכנס גם אצלנו לאופנה, אז צריך בלם שלישי איכותי. אלעד שיק מבית"ר כ"ס? (גילוי נאות - כל שנה, בשלב הזה של המלפפונים, אני מעלה את השם הזה) |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 23/07/2014 : 23:58:25
|
לפי הדיווחים ה"רשמיים", השחקנים החתומים בינתיים הם: מאור בן יעקב - שוער בן אוזן - מגן יהודה חוטה - בלם גולן חרמון - בלם מור אפרים - קשר ליעד עובד - קשר אדם מזרחי - חלוץ
לפי אתרים לא רשמיים, סיכמו גם: אוהד סיידוף - שוער שי מזור - קשר
ירושלמים נוספים על הפרק (חוץ מעוז זה ספקולציות): עוז צבאג - קשר ארטיום טרטיאק - בלם ציון זקן - מגן
מועמדים על-פי מקומונים: אוראל חורב (נוער בית"ר), נאור סבג (בית"ר, היה מושאל בהכח השנה), בר מזרחי וטל מאיר (הפועל פ"ת), שי דוד ואסף קריספיס (מכבי הרצליה).
פספסתי מישהו?
|
 |
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 24/07/2014 : 00:09:11
|
בר מזרחי חתם בהכח |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 24/07/2014 : 07:52:12
|
3 בלמים זאת שיטה שתביא לנו 0-0 בכל משחק שני.
לעזאזל, עם קשר אחורי אחד ו5 שחקני התקפה מובהקים בקושי שמנו גולים....
חרמון+חוטה אלה שני בלמים מצוינים לליגה לאומית, על אחת כמה וכמה לליגה א'.
תביא עוד שני מגנים טובים שקודם כל חושבים הגנה ולא לטוס למעלה, וביחד עם שוער טוב, תהיה לך הגנת ברזל שתספוג חצי גול למשחק, באחריות.
כמובן שלא יזיק איזה גרזן רציני באמצע(מה שהיה ממש חסר לנו השנה, ולא, מזור הוא לא גרזן, גם לא מזמרה)
אחר כך צריך לנסות ללקט שחקני התקפה מפה ומשם.
אבל רוב הכסף צריך ללכת על שחקני הגנה איכותיים. בליגות א' שם המשחק זה הגנה, קודם לא תספוג, את הגול-שניים שלך אתה תיתן בסוף. |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 24/07/2014 : 12:43:28
|
3 בלמים זאת שיטה שתביא לנו 0-0 בכל משחק שני.
לעזאזל, עם קשר אחורי אחד ו5 שחקני התקפה מובהקים בקושי שמנו גולים....
חרמון+חוטה אלה שני בלמים מצוינים לליגה לאומית, על אחת כמה וכמה לליגה א'.
תביא עוד שני מגנים טובים שקודם כל חושבים הגנה ולא לטוס למעלה, וביחד עם שוער טוב, תהיה לך הגנת ברזל שתספוג חצי גול למשחק, באחריות.
כמובן שלא יזיק איזה גרזן רציני באמצע(מה שהיה ממש חסר לנו השנה, ולא, מזור הוא לא גרזן, גם לא מזמרה)
אחר כך צריך לנסות ללקט שחקני התקפה מפה ומשם.
אבל רוב הכסף צריך ללכת על שחקני הגנה איכותיים. בליגות א' שם המשחק זה הגנה, קודם לא תספוג, את הגול-שניים שלך אתה תיתן בסוף.
בשביל לשחק בשיטה של 3 בלמים אתה חייב שני מגנים באגפים עם נתונים פיזיים וכושר של מינימום ליגת העל. חוץ מזה , זאת שיטה תקועה שהרבה פעמים גוררת הנעת כדור רוחבית. גם שיטת היהלום של טסלפפה זכורה לי כמשעממת. עזוב, עדיף את ה4-3-3 הרגיל עם שחקני כנף מהירים ומשחק אגפים משובח , יותר כיף לראות. מגן ימני גרזן+קריספיס(קשר 50\50 ברמה של צמרת לאומית)+שי מזור קשר וחלוץ מהירים+אדם מזרחי בחוד |
 |
|
יש לנו שוער חדש לפי אתר דאבל פס  |
|
|
|