משתמש |
עצרת נגד האלימות והגזענות  |
|
galkup
93 הודעות |
נשלח - 02/07/2014 : 14:05:09
|
אם רוצים להעביר לאוף טופיק מוזמנים.
בעקבות ההפגנות הגזעניות והאלימות אתמול בערב בירושלים על רקע מציאת הגופות של 3 הנרצחים, תתקיים היום עצרת בכיכר החתולות ב17:30, תחת הכותרת "מתאבלים. לא נוקמים". אני חושב שהעצרת הזאת קשורה קשר ישיר לפעילות שלנו במועדון, להתנגדות שלנו לאלימות ולגזענות ולדחיפה שלנו לדו קיום. אשמח לראות כמה שיותר חברים מגיעים עם חולצות וצעיפים, להראות שאנחנו מתאבלים על רצח נורא, אבל מתנגדים לפעולות הנקמה הגזעניות.
קישור לאירוע בפייסבוק: https://www.facebook.com/events/286698211513250/
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 02/07/2014 : 15:21:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי galkup
בעקבות ההפגנות הגזעניות והאלימות אתמול בערב בירושלים על רקע מציאת הגופות של 3 הנרצחים, תתקיים היום עצרת בכיכר החתולות ב17:30, תחת הכותרת "מתאבלים. לא נוקמים". אני חושב שהעצרת הזאת קשורה קשר ישיר לפעילות שלנו במועדון, להתנגדות שלנו לאלימות ולגזענות ולדחיפה שלנו לדו קיום. אשמח לראות כמה שיותר חברים מגיעים עם חולצות וצעיפים, להראות שאנחנו מתאבלים על רצח נורא, אבל מתנגדים לפעולות הנקמה הגזעניות.
מקווה מאוד שלא נראה חולצות של קטמון בעצרת מסוג זה. מי שלא רואה את הלינקג' המיידי שייעשו אנשים בין הרצח המזוויע לעצרת שלכאורה באה להגן על הצד שמנגד פשוט מנותק מההוויה הישראלית. הציבור הישראלי כרגע באבל ועצרות מסוג זה רק מגרות את העצבים החשופים. אל תגררו לי את קטמון לשם.
ושיהיה ברור אני מתנגד לתגובות האלימות הפרימטיביות שאנו רואים ברחובות. אבל זה ממש לא העיקר כרגע.
בהערת אגב ללא קיום אין דו-קיום. אין לי שום בעייה עם העצרת רק תוציא לי את קטמון משם. |
 |
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 03/07/2014 : 16:49:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
מקווה מאוד שלא נראה חולצות של קטמון בעצרת מסוג זה. מי שלא רואה את הלינקג' המיידי שייעשו אנשים בין הרצח המזוויע לעצרת שלכאורה באה להגן על הצד שמנגד פשוט מנותק מההוויה הישראלית. הציבור הישראלי כרגע באבל ועצרות מסוג זה רק מגרות את העצבים החשופים. אל תגררו לי את קטמון לשם.
ושיהיה ברור אני מתנגד לתגובות האלימות הפרימטיביות שאנו רואים ברחובות. אבל זה ממש לא העיקר כרגע.
בהערת אגב ללא קיום אין דו-קיום. אין לי שום בעייה עם העצרת רק תוציא לי את קטמון משם.
א. מי שואל אותך לאן לבוא עם חולצות של קטמון? אם היית כותב שהקבוצה לא תשתתף באופן רשמי באיזושהי הפגנה, אוקיי. אבל אוהדים צריכים להתקשר להתייעץ איתך מה להוציא מהמלתחה לפני שהם יוצאים לרחוב? ב. "הציבור הישראלי כרגע באבל ועצרות מסוג זה מגרות את העצבים החשופים". וואו. את העצבים שלי יותר מטרידים שבמרכז העיר שלך מאות צעירים (לה-פמיליות ברובם) רודפים אחרי ערבים, ולך מפריעה הפגנה מתונה שרק מגנה אלימות. |
נערך על ידי - פרננדו פסואה ב-03/07/2014 16:49:45 |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 03/07/2014 : 18:25:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
בהערת אגב ללא קיום אין דו-קיום. אין לי שום בעייה עם העצרת רק תוציא לי את קטמון משם.
א. מי שואל אותך לאן לבוא עם חולצות של קטמון? אם היית כותב שהקבוצה לא תשתתף באופן רשמי באיזושהי הפגנה, אוקיי. אבל אוהדים צריכים להתקשר להתייעץ איתך מה להוציא מהמלתחה לפני שהם יוצאים לרחוב? ב. "הציבור הישראלי כרגע באבל ועצרות מסוג זה מגרות את העצבים החשופים". וואו. את העצבים שלי יותר מטרידים שבמרכז העיר שלך מאות צעירים (לה-פמיליות ברובם) רודפים אחרי ערבים, ולך מפריעה הפגנה מתונה שרק מגנה אלימות.
א. ואני שואל אותך מה לחשוב ומה להגיד? ואל תתמם לי ברגע שיצאת עם חולצה של קבוצת הספורט שלי להפגנה באופן אוטמאטי הכנסת אותי לעניין. ב. ההפגנה לא מפריעה לי ,רק ביקשתי שתשאיר את קטמון מחוץ לתמונה. ברור לי שאותך מעניין רק העצבים שלך וזה בסדר. |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 03/07/2014 : 20:40:06
|
תרגיעו! ולא היה שם אף אחד עם חולצה של קטמון. היו כמה וכמה אוהדים של הקבוצה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
עצרת נגד האלימות והגזענות  |
|
|
|