משתמש |
מלפפונים |
עמרי446
415 הודעות |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 28/06/2014 : 13:29:45
|
אם אין לו איך להגיע לשם אני מוכן לתת לו טרמפ, בתנאי שלא יחזור אלינו. כנ"ל עידן שמש. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 28/06/2014 : 13:33:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
אם אין לו איך להגיע לשם אני מוכן לתת לו טרמפ, בתנאי שלא יחזור אלינו. כנ"ל עידן שמש.
אני מבין למה אלירן ג'ורג', אבל למה עידן שמש? |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 28/06/2014 : 15:06:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
אם אין לו איך להגיע לשם אני מוכן לתת לו טרמפ, בתנאי שלא יחזור אלינו. כנ"ל עידן שמש.
אני מבין למה אלירן ג'ורג', אבל למה עידן שמש?
התחושות לגביו היו שברגע שהתחילו לדבר עליו קבוצות מליגת העל, הראש שלו לא היה 100% בקטמון, ולכן סיום מאוד חלש את העונה.
התחושות הן שאם עידן היה 100% מקצוען, ממשיך לשחק באותה רמה, ומבקיע עוד כמה שערים בסוף, כנראה שלא היינו יורדים... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 28/06/2014 : 15:19:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר התחושות לגביו היו שברגע שהתחילו לדבר עליו קבוצות מליגת העל, הראש שלו לא היה 100% בקטמון, ולכן סיום מאוד חלש את העונה.
התחושות הן שאם עידן היה 100% מקצוען, ממשיך לשחק באותה רמה, ומבקיע עוד כמה שערים בסוף, כנראה שלא היינו יורדים...
ניסוח מאוד דיפלומטי ומאופק. |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 28/06/2014 : 15:24:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר התחושות לגביו היו שברגע שהתחילו לדבר עליו קבוצות מליגת העל, הראש שלו לא היה 100% בקטמון, ולכן סיום מאוד חלש את העונה.
התחושות הן שאם עידן היה 100% מקצוען, ממשיך לשחק באותה רמה, ומבקיע עוד כמה שערים בסוף, כנראה שלא היינו יורדים...
ניסוח מאוד דיפלומטי ומאופק.
שכחתם בניסוח הדיפלומטי המאופק שמרבית הקבוצה שיחקה גרוע בחלק הזה של העונה ופרט אולי לכמה החמצות בודדות, עידן הגיע לפחות מצבים. |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 28/06/2014 : 16:46:24
|
משפט הזה מסביר בדרך טובה ביותר מה אני חש כלפי האיש הזה...וגם כלפי השני |
אליה |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 28/06/2014 : 17:15:17
|
מה שבטוח הוא שבליגת העל אף אחד מהם לא ירשה לעצמו להתנהג כמו שהתנהגו בקטמון.כנראה שאצלנו הסלחנות והסגידה לשחקנים איפשרו התנהגות כזו. אין שחקן שהוא מעל הקבוצה.אין שחקן שיחרוג מהתנהגות נורמטיבית.מקווה שהפקנו לקחים. |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 29/06/2014 : 01:13:24
|
התיאוריה לגבי שמש היא שטויות בעיני. משתי סיבות: א. במשחקים הוא השקיע. הניצחון על הכוח רמת גן תשעים אחוז בגללו. ב. זה עומד בניגוד מוחלט לאינטרס שלו. עם כל הכבוד, את כל ההתענינות הוא הרוויח מהגולים אצלנו, וברגע שהם יפסקו - כפי שהוכיחה גם המציאות - תיפסק ההתענינות. קורה שלא הולך, הוא ממש לא האשם בירידה. הלוואי וישאר. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 29/06/2014 : 02:44:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
התיאוריה לגבי שמש היא שטויות בעיני. משתי סיבות: א. במשחקים הוא השקיע. הניצחון על הכוח רמת גן תשעים אחוז בגללו. ב. זה עומד בניגוד מוחלט לאינטרס שלו. עם כל הכבוד, את כל ההתענינות הוא הרוויח מהגולים אצלנו, וברגע שהם יפסקו - כפי שהוכיחה גם המציאות - תיפסק ההתענינות. קורה שלא הולך, הוא ממש לא האשם בירידה. הלוואי וישאר.
אין מה לעשות. לנצח נחפש אשמים בנרות במקום לחפש את הטעויות שלנו. שחקנים לא התאמצו,מכרו אותנו, התנהגו בחובבנות והימרו בבטים... אנחנו טהורים, צדיקים וחפים מטעויות. |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 29/06/2014 : 07:47:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
התיאוריה לגבי שמש היא שטויות בעיני. משתי סיבות: א. במשחקים הוא השקיע. הניצחון על הכוח רמת גן תשעים אחוז בגללו. ב. זה עומד בניגוד מוחלט לאינטרס שלו. עם כל הכבוד, את כל ההתענינות הוא הרוויח מהגולים אצלנו, וברגע שהם יפסקו - כפי שהוכיחה גם המציאות - תיפסק ההתענינות. קורה שלא הולך, הוא ממש לא האשם בירידה. הלוואי וישאר.
אין מה לעשות. לנצח נחפש אשמים בנרות במקום לחפש את הטעויות שלנו. שחקנים לא התאמצו,מכרו אותנו, התנהגו בחובבנות והימרו בבטים... אנחנו טהורים, צדיקים וחפים מטעויות.
חלאס עם השטויות האלה. זה שיש שחקנים שלא התאמצו - נכון. זה שיש שחקנים שהימרו בבטים - נכון. נגלה לכם סוד: חצי מהשחקנים בליגה עושים את זה. עידן שמש אחד השחקנים היחידים בקבוצה שגם מתנהג כמו מקצוען ורואים עליו שגם מתאמן בזמנו הפרטי ולא רק באימונים המעטים של הקבוצה. כמו שאמרו כאן קודם, קורה לחלוץ שיש בצורת. שכחתם במקרה שגם שי לא הבקיע בחצי השני של העונה שערים שהם לא פנדל? אז גם שי מהמר? חלאס! לקבוצה שלנו לא היתה שיטה והיא שיחקה גרוע. הצלחנו להתחמק מזה כשהיו לנו שני מגנים התקפיים טובים והקבוצה הייתה מהירה על המגרש ברגע שזה נגמר בגלל פציעות/העברות/בעיות משמעת הפכנו לקבוצה איטית וכבדה בלי שיטת משחק שמקווה שעידן ישתלט על הכדור הארוך ויעבור את הבלם. מה לעשות, זה טריק שמתאים לרמת הבלמים בליגה א', לא בלאומית. |
נערך על ידי - עמרי446 ב-29/06/2014 07:48:32 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 30/06/2014 : 04:50:52
|
אם לא הבנת אותי הייתי ציני... אני לא חושב שיש שחקן אחד בקבוצה שמכר אותנו ואני כנראה מהבודדים שחושב שחומר השחקנים שלנו לא היה רע. מתאים לפליאוף עליון |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 03/07/2014 : 16:05:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
מלפפון חוזר: