פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 10

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 28/06/2014 :  13:26:03  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אלירן ג'ורג' נקשר הפעם בשמה של קבוצה אחרת בליגת העל.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=171578&lang=HE
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 28/06/2014 :  13:29:45  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם אין לו איך להגיע לשם אני מוכן לתת לו טרמפ, בתנאי שלא יחזור אלינו. כנ"ל עידן שמש.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 28/06/2014 :  13:33:52  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

אם אין לו איך להגיע לשם אני מוכן לתת לו טרמפ, בתנאי שלא יחזור אלינו. כנ"ל עידן שמש.

אני מבין למה אלירן ג'ורג', אבל למה עידן שמש?
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 28/06/2014 :  15:06:39  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:

אני מבין למה אלירן ג'ורג', אבל למה עידן שמש?

התחושות לגביו היו שברגע שהתחילו לדבר עליו קבוצות מליגת העל, הראש שלו לא היה 100% בקטמון, ולכן סיום מאוד חלש את העונה.

התחושות הן שאם עידן היה 100% מקצוען, ממשיך לשחק באותה רמה, ומבקיע עוד כמה שערים בסוף, כנראה שלא היינו יורדים...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 28/06/2014 :  15:19:16  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
התחושות לגביו היו שברגע שהתחילו לדבר עליו קבוצות מליגת העל, הראש שלו לא היה 100% בקטמון, ולכן סיום מאוד חלש את העונה.

התחושות הן שאם עידן היה 100% מקצוען, ממשיך לשחק באותה רמה, ומבקיע עוד כמה שערים בסוף, כנראה שלא היינו יורדים...

ניסוח מאוד דיפלומטי ומאופק.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 28/06/2014 :  15:24:41  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ניסוח מאוד דיפלומטי ומאופק.

שכחתם בניסוח הדיפלומטי המאופק שמרבית הקבוצה שיחקה גרוע בחלק הזה של העונה ופרט אולי לכמה החמצות בודדות, עידן הגיע לפחות מצבים.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 28/06/2014 :  16:46:24  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

משפט הזה מסביר בדרך טובה ביותר מה אני חש כלפי האיש הזה...וגם כלפי השני

אליה
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 28/06/2014 :  17:15:17  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שבטוח הוא שבליגת העל אף אחד מהם לא ירשה לעצמו להתנהג כמו שהתנהגו בקטמון.כנראה שאצלנו הסלחנות והסגידה לשחקנים איפשרו התנהגות כזו.
אין שחקן שהוא מעל הקבוצה.אין שחקן שיחרוג מהתנהגות נורמטיבית.מקווה שהפקנו לקחים.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 29/06/2014 :  01:13:24  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התיאוריה לגבי שמש היא שטויות בעיני. משתי סיבות:
א. במשחקים הוא השקיע. הניצחון על הכוח רמת גן תשעים אחוז בגללו.
ב. זה עומד בניגוד מוחלט לאינטרס שלו. עם כל הכבוד, את כל ההתענינות הוא הרוויח מהגולים אצלנו, וברגע שהם יפסקו - כפי שהוכיחה גם המציאות - תיפסק ההתענינות.
קורה שלא הולך, הוא ממש לא האשם בירידה. הלוואי וישאר.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 29/06/2014 :  02:44:04  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ב. זה עומד בניגוד מוחלט לאינטרס שלו. עם כל הכבוד, את כל ההתענינות הוא הרוויח מהגולים אצלנו, וברגע שהם יפסקו - כפי שהוכיחה גם המציאות - תיפסק ההתענינות.

אין מה לעשות. לנצח נחפש אשמים בנרות במקום לחפש את הטעויות שלנו. שחקנים לא התאמצו,מכרו אותנו, התנהגו בחובבנות והימרו בבטים...
אנחנו טהורים, צדיקים וחפים מטעויות.

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 29/06/2014 :  07:47:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אין מה לעשות. לנצח נחפש אשמים בנרות במקום לחפש את הטעויות שלנו. שחקנים לא התאמצו,מכרו אותנו, התנהגו בחובבנות והימרו בבטים...
אנחנו טהורים, צדיקים וחפים מטעויות.

חלאס עם השטויות האלה. זה שיש שחקנים שלא התאמצו - נכון.
זה שיש שחקנים שהימרו בבטים - נכון. נגלה לכם סוד: חצי מהשחקנים בליגה עושים את זה.
עידן שמש אחד השחקנים היחידים בקבוצה שגם מתנהג כמו מקצוען ורואים עליו שגם מתאמן בזמנו הפרטי ולא רק באימונים המעטים של הקבוצה. כמו שאמרו כאן קודם, קורה לחלוץ שיש בצורת. שכחתם במקרה שגם שי לא הבקיע בחצי השני של העונה שערים שהם לא פנדל? אז גם שי מהמר?
חלאס! לקבוצה שלנו לא היתה שיטה והיא שיחקה גרוע. הצלחנו להתחמק מזה כשהיו לנו שני מגנים התקפיים טובים והקבוצה הייתה מהירה על המגרש ברגע שזה נגמר בגלל פציעות/העברות/בעיות משמעת הפכנו לקבוצה איטית וכבדה בלי שיטת משחק שמקווה שעידן ישתלט על הכדור הארוך ויעבור את הבלם. מה לעשות, זה טריק שמתאים לרמת הבלמים בליגה א', לא בלאומית.

נערך על ידי - עמרי446 ב-29/06/2014 07:48:32
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 30/06/2014 :  04:50:52  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם לא הבנת אותי הייתי ציני... אני לא חושב שיש שחקן אחד בקבוצה שמכר אותנו ואני כנראה מהבודדים שחושב שחומר השחקנים שלנו לא היה רע. מתאים לפליאוף עליון

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 03/07/2014 :  15:28:07  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מלפפון חוזר:
http://www.goler1.co.il/article/7015
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 03/07/2014 :  16:05:59  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

מלפפון חוזר:

הוא לקח אותנו לסיבוב פעם, לא? סיכם והתחרט או משהו כזה, נדמה לי.
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 03/07/2014 :  22:56:49  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוער המשנה עדי בויטר עוזב לכפר שלם:
http://www.goler1.co.il/article/7024
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 10 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07