משתמש |
מלפפונים |
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 04/06/2014 : 10:36:33
|
מתפלא קצת איך לא הקדימו אותי כאן בפתיחת נושא כזה...
בכל מקרה, מלפפון ראשון - גישושים בין אלירן ג'ורג' למ.ס. אשדוד. על פי הכתבה הוא מיועד כשחקן מחליף ולא להרכב. מצד שני, אתר שלא מפורסם באמינותו הגבוהה... אחריות על הקוראים בלבד.
http://www.one.co.il/Article/234523.html
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 04/06/2014 : 11:03:45
|
בטח שהקדימו אותך. בת'רד 'סאדר' ,כבר ששה עמודים, דיונים אינסופיים,שממת מוות, על מיקשת מלפפונים בגודל 20 דונם. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 04/06/2014 : 12:40:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
בטח שהקדימו אותך. בת'רד 'סאדר' ,כבר ששה עמודים, דיונים אינסופיים,שממת מוות, על מיקשת מלפפונים בגודל 20 דונם.
זה לא נחשב מלפפונים |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
|
eupheu
718 הודעות |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 04/06/2014 : 21:51:36
|
לפני שאנחנו יוצאים עם עגלת הקניות:
1. האם מתן בראשי ושי מזור יעמדו לרשותנו גם בשנה הבאה (אני לא שואל על ג'וני כי אין מצב שהוא יפקיר אותנו)? 2. האם למאור בן-יעקב יש כוונה לחזור לארץ? 3. בסגל הנוכחי רשומים: דור אזרד, טל בן-שטרית (שאפילו נכנס כמחליף בגרין), נועם זגורי, מוסא סלים, עידו שטרית, מוחמד שרף, אופק תאני ובר תורג'מן. מישהו יכול להגיד האם הם ראויים לגדול איתנו בליגה א'? 4. פוגלמן נראה לי פוטנציאל למאמן (ראיית משחק, ראש על הכתפיים). לא הייתי מהמר עליו כמאמן ירוק, אולם הייתי שמח לראות אותו עושה צעדים בכיוון (עוזר מאמן הבוגרים, מאמן במחלקת הנוער וכד').
|
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 04/06/2014 : 23:15:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
לפני שאנחנו יוצאים עם עגלת הקניות:
1. האם מתן בראשי ושי מזור יעמדו לרשותנו גם בשנה הבאה (אני לא שואל על ג'וני כי אין מצב שהוא יפקיר אותנו)? 2. האם למאור בן-יעקב יש כוונה לחזור לארץ? 3. בסגל הנוכחי רשומים: דור אזרד, טל בן-שטרית (שאפילו נכנס כמחליף בגרין), נועם זגורי, מוסא סלים, עידו שטרית, מוחמד שרף, אופק תאני ובר תורג'מן. מישהו יכול להגיד האם הם ראויים לגדול איתנו בליגה א'? 4. פוגלמן נראה לי פוטנציאל למאמן (ראיית משחק, ראש על הכתפיים). לא הייתי מהמר עליו כמאמן ירוק, אולם הייתי שמח לראות אותו עושה צעדים בכיוון (עוזר מאמן הבוגרים, מאמן במחלקת הנוער וכד').
כבר גרמת לו לפרוש? בכל זאת, רק ליגה א. אני מקווה שהוא יחזור לשחק ואז, ורק אז ישתלב במועדון.
מסכים שעזו הוא שחקן ברמה גבוהה לליגה א אבל אני גם רוצה לראות שאחרי שהצעירים הכשרוניים שהיו לנו בסגל (ובראשם עידן שמש) מתפזרים, אז גם שיהיה לנו בסיס צעיר שישמש אותנו בלאומית ולא רק קבוצה לעונה אחת (במידה ונעלה). קצת כמו התהליך של כפר סבא. |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 05/06/2014 : 01:01:44
|
יובל פוגלמן שמחלים מפציעה בהצלחה וציון זקן שתי שמות שהן מאסט אצלינו.אם אפשר לצרף את דנן מה טוב. |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-05/06/2014 01:02:28 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 05/06/2014 : 06:13:33
|
מתנצל אם פגעתי בפוגלמן, אשמח לראותו מחלים ומשחק בשורותינו, וכמובן, קריירת האימון יכולה לחכות. השאלה שלי כוונה יותר לחבורת בוגרי הנוער הרשומה בסגל שלנו, אם מהשמונה יצאו שלושה-ארבעה שחקני הרכב, זו התחלה טובה של בניית קבוצה. דנן הוכיח את עצמו כפרובוקטור לא קטן (ר' ערך סמיר). בדיוק הדברים שאני לא רוצה לראות אצלנו. |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 05/06/2014 : 08:06:20
|
להבנתי יש שלושה שחקנים שאפשר להעלות מהנוער. 1 להרכב 1 מחליף ראשון 1 לסגל הרחב. אני לא נוקב בשמות. מעבר לזה אני אשמח אם הקבוצה תקלוט מספר רב(5) של שחקנים צעירים מקבוצות גדולות שלא השתלבו עדיין, ולאוו דווקא תבוסס בביצה הירושלמית (כולל מבשרת ומודיעין ) בשנה שעברה מכבי חיפה השאילה 18 שחקינים ומכבי ת"א מספר דומה. לא יודע לגבי הפועל ת"א. בגדול קבוצות תחרותיות ברמה הגבוהה בארץ (יחסית אלינו זו רמה גבוהה) לא מוצאות לנכון לתת לצעירים שלהם צ'אנס - הפסד שלהם יכול להיות הרווח שלנו. כמו כן הייתי רוצה לראות את קארלוס צ'קאנה מפליטי אזאגי אצלנו, מדובר בשחקן מנוסה עם אישיות חיובית ביותר שיכול להוות איזון בוגר בקבוצה צעירה. אני מאמין בצוות הסקאוטינג החדש שיגבש המלצות נכונות שיתאימו לקבוצה ולמועדון. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 05/06/2014 : 08:15:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
מתנצל אם פגעתי בפוגלמן, אשמח לראותו מחלים ומשחק בשורותינו, וכמובן, קריירת האימון יכולה לחכות. השאלה שלי כוונה יותר לחבורת בוגרי הנוער הרשומה בסגל שלנו, אם מהשמונה יצאו שלושה-ארבעה שחקני הרכב, זו התחלה טובה של בניית קבוצה. דנן הוכיח את עצמו כפרובוקטור לא קטן (ר' ערך סמיר). בדיוק הדברים שאני לא רוצה לראות אצלנו.
פרובוקטור?טוב אחי יותר פרבוקטור מאשר שהיו לך השנה קשה למצוא.חוץ מזה אני חושב שהגזמת קצת לגביו... |
אליה |
|
|
soza12
160 הודעות |
נשלח - 05/06/2014 : 09:20:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon כמו כן הייתי רוצה לראות את קארלוס צ'קאנה מפליטי אזאגי אצלנו, מדובר בשחקן מנוסה עם אישיות חיובית ביותר שיכול להוות איזון בוגר בקבוצה צעירה.
לא מתווכח איתך לגבי הנסיון והתכונות האישיות, אבל מדובר בשחקן בן 38. הוא לא הפיתרון לטווח הארוך. להזכירך, יש לנו קפטן שהוא שחקן מנוסה עם אישיות חיובית. זה לא עזר לנו השנה... |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 05/06/2014 : 12:00:40
|
לפני שמתעסקים עם שחקנים, אני רוצה לשמוע החלטה ברורה באסיפה מה מטרת הקבוצה בשנה הבאה.מזה נגזרת עמדת המאמן ומזה נגזרת מצבת השחקנים. אם יש מטרה ברורה לעלות ליגה, זה שונה מלבנות קבוצה עתידית ולא נורא אם נישאר בליגה א'. אם לא נציב מטרה ברורה, נדשדש כל הזמן. |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 05/06/2014 : 13:02:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
לפני שמתעסקים עם שחקנים, אני רוצה לשמוע החלטה ברורה באסיפה מה מטרת הקבוצה בשנה הבאה.מזה נגזרת עמדת המאמן ומזה נגזרת מצבת השחקנים. אם יש מטרה ברורה לעלות ליגה, זה שונה מלבנות קבוצה עתידית ולא נורא אם נישאר בליגה א'. אם לא נציב מטרה ברורה, נדשדש כל הזמן.
אני חושב שאפשר לבנות קבוצה טובה לעתיד ובמקביל לעלות ליגה. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 05/06/2014 : 13:51:12
|
מהעונה הזאת הבנתי שהכישלון היה בבניית הקבוצה הקודמת , עוד בליגה א'. אי אפשר לשחק בלאומית עם חצי סגל שמתאים לצמרת ליגה א' ולצפות לגדולות. כלומר-אם מתאפשר מבחינת תקציב , חובה לבנות את הסגל על שחקנים ברמה של אמצע לאומית כדי שבמידה ונעלה חזרה לא נצטרך להחליף סגל שלם. סגל שיעלה אותנו בהפרש של 10-15 נקודות מהמקום השני, וכזה שאפילו יעלה אותנו אם אפשר לפלייאוף העליון בלאומית(סטייל עפולה). אם נבנה קבוצה צנועה ובכל זאת נצליח לעלות , אכלנו אותה בלאומית כמו השנה. |
נערך על ידי - אדום עולה ב-05/06/2014 13:52:41 |
|
|
מלפפונים |
|