משתמש |
שי אהרון  |
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 21:22:04
|
התארח היום בתוכנית מגרש פתוח בערוץ הספורט.כהרגלו, רהוט בדבריו, לא מתלהם, לא מתגונן. ממה שהבנתי מדבריו הקבוצה שלנו עדיין לא יכולה להיקרא מועדון כדורגל.הוא מסביר שאין לנו מגרש ביתי, אין לנו פונקציות מקצועיות נדרשות ושגרת אימונים המתאימה לליגה מקצוענית. הסביר יפה למה ירדנו.בגלל הדברים הקטנים. לדעתי, אם שי מחליט לפרוש מכדורגל, צריך למנות אותו למנהל מקצועי של המועדון.הוא לויאלי,הוא מכיר את המטריה,הוא יחצ"ן בלתי רגיל, הוא מנהיג. הוא גם אמר שעדיף למנות פונקציות מקצועיות גם על חשבון שחקן נוסף.
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 21:30:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
התארח היום בתוכנית מגרש פתוח בערוץ הספורט.כהרגלו, רהוט בדבריו, לא מתלהם, לא מתגונן. ממה שהבנתי מדבריו הקבוצה שלנו עדיין לא יכולה להיקרא מועדון כדורגל.הוא מסביר שאין לנו מגרש ביתי, אין לנו פונקציות מקצועיות נדרשות ושגרת אימונים המתאימה לליגה מקצוענית. הסביר יפה למה ירדנו.בגלל הדברים הקטנים. לדעתי, אם שי מחליט לפרוש מכדורגל, צריך למנות אותו למנהל מקצועי של המועדון.הוא לויאלי,הוא מכיר את המטריה,הוא יחצ"ן בלתי רגיל, הוא מנהיג. הוא גם אמר שעדיף למנות פונקציות מקצועיות גם על חשבון שחקן נוסף.
חייב להיות הפנים של המועדון לשנים לבוא. הרבה יותר מכדורגלן וסמל. |
 |
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 21:48:32
|
יש הקלטה? לינק? |
 |
|
bentiel
24 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 22:16:37
|
לפי דעתי שי צריך לפרוש מלשחק הוא כבר עייף ולתת לו להיות מאמן או יועץ |
sastiel |
 |
|
אדום בלב
71 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 22:18:06
|
מספיק עם השי הזה איפה המניהיגות שלו היתה בסוף העונה שההינו צריך מנהיג ומישהו שיתן שערים איפה הוא במני טיים שצריך אותו שיפרוש כבר מיכדורגל |
 |
|
Dor
29 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 22:42:29
|
שי כן היה מנהיג ,אך השחקנים הלא ירושלמים היו חסרי אכפתיות כלפיי הקבוצה ושחקו כלצאת מידי חובה |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 22:53:42
|
שי צריך לתלות את הנעלים כי הוא עשה את שלו כשחקן (ובהחלט יש לו במה להתגאות). חלק מהבעיה של עופר הייתה שלא הוציא אותו מהסגל (היה צריך להיכנס כמו גולה בליגה ב'). לצערי, עם כל הכבוד וההערכה, הוא לא מצליח לראות את עצמו וצריך לעזור לו. באשר למנהל מקצועי, הייתי שמח לראות את שי ממשיך במועדון, אולם כלל היסוד חייב להיות שטובת המועדון קודמת. מנהל מקצועי זה מקצוע, והייתי רוצה לראות את שי כרגע בתפקידים זוטרים יותר שמכשירים אותו לתפקיד (מנהל בית הספר לכדורגל זו בהחלט התחלה טובה, הייתי רוצה לראות אותו גם מתנסה באימון במחלקת הנוער, כאשר חשוב שמעליו יהיה מנהל מקצועי בעל סמכות). |
 |
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 22:57:54
|
מסכים עם צפוני. כל מילה |
 |
|
Dor
29 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 23:04:31
|
לא מסכים עם צפוני בכלל , צפוני יכול רק להביע דיעה שלאוהד ויש לו עוד הרבה בכדי לקבוע עם שי ראוי או לא בכדי להיות מנהל מקצועי |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 23:07:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
שי צריך לתלות את הנעלים כי הוא עשה את שלו כשחקן (ובהחלט יש לו במה להתגאות). חלק מהבעיה של עופר הייתה שלא הוציא אותו מהסגל (היה צריך להיכנס כמו גולה בליגה ב'). לצערי, עם כל הכבוד וההערכה, הוא לא מצליח לראות את עצמו וצריך לעזור לו. באשר למנהל מקצועי, הייתי שמח לראות את שי ממשיך במועדון, אולם כלל היסוד חייב להיות שטובת המועדון קודמת. מנהל מקצועי זה מקצוע, והייתי רוצה לראות את שי כרגע בתפקידים זוטרים יותר שמכשירים אותו לתפקיד (מנהל בית הספר לכדורגל זו בהחלט התחלה טובה, הייתי רוצה לראות אותו גם מתנסה באימון במחלקת הנוער, כאשר חשוב שמעליו יהיה מנהל מקצועי בעל סמכות).
שי מספיק אינטליגנטי כדי להבין מתי לתלות את הנעליים והוא לא צריך את ה"עידוד" של האוהדים בשביל זה (ובטח לא בסגנון הפוסטים המכוערים שראינו כאן) ,אני חושב ,באופן חריג ,ששחקן ואדם כמו שי מסוגל כבר מחר להכנס לתפקיד משמעותי במערכת ואין צורך להעביר אותו בטירונות ממושכת במערכת ,במיוחד לא במערכת לא מפותחת ובתולית כמו שלנו ,אין הרבה אנשים כמוהו בכדורגל הישראלי אז לא הייתי "מבזבז" אותו על ניהול מחלקת נערים. |
 |
|
Dor
29 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 23:09:51
|
צודק לגמרי שי לא צריך לעבור טירונות , החברה פה מגזימים אולי הם רוצים שיאמן ילדים בכיתה א |
 |
|
אדום בלב
71 הודעות |
נשלח - 02/06/2014 : 03:52:41
|
מספיק עם השי הזה איפה המניהיגות שלו היתה בסוף העונה שההינו צריך מנהיג ומישהו שיתן שערים איפה הוא במני טיים שצריך אותו שיפרוש כבר מיכדורגל |
 |
|
אדום בלב
71 הודעות |
נשלח - 02/06/2014 : 03:53:34
|
 |
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 02/06/2014 : 07:21:27
|
אוהב את שי אהרון! |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 02/06/2014 : 08:02:46
|
אוהב מאוד את שי, אבל נשמע כאילו הוא הסביר למה ירדנו בלי להתייחס בכלל לזה שהשחקנים המובילים שלנו לא פגעו שלושה חודשים. שהוותיקים קרסו מנטלית תחת הלחץ. פונקציות מקצועיות זה יפה וחשוב, אבל אם שי לא מעביר שלוש מסירות מדוייקות במשחק או לא בועט למסגרת אם זה לא פנדל, אז אין לנו סיכוי להינצל מירידה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
dd63
39 הודעות |
נשלח - 02/06/2014 : 15:02:16
|
שי הוא סמל שלקח את קטמון על הגב שלו כמה שנים, נתן דוגמא לצעירים וגם תרם מקצועית לא מעט. לצערנו שי הוא סימפטום לקטמון - כשהוא חלש כל הקבוצה חלשה וזה לא רק השנה. שי אהרון זה קטמון ובמידה רבה קטמון היא שי אהרון. לדעתי הוא צריך להשאר בתפקיד בכיר ומוביל במועדון. יש לי הרגשה שלו היינו נפרדים מהמאמן בסוף הליגה הסדירה ושי אהרון היה מקבל את מפתחות המאמן הקבוצה הייתה נראית אחרת בפלייאוף ונשארת בליגה... |
dd |
 |
|
שי אהרון  |
|