פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אני שמח

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אני שמח
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אני שמח נושא הבא  

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 29/07/2009 :  15:59:21  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משמח שיש קבוצה, שיש מאמן, שיש פורום. מזל טוב

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 29/07/2009 :  20:51:00  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

משמח שיש קבוצה, שיש מאמן, שיש פורום. מזל טוב

משמח מאוד!

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 31/07/2009 :  15:19:24  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם הסגל נראה לא רע כרגע. עם תשרה וזקן, שהיו סבירים בהחלט לליגה א' ועם מכונת השערים מבית צפאפא. אליהם נוסיף גם את השוער החדש- חומת הברזל של מעלה אדומים, ואת גולה ואברהמי שיביאו רגליים של שחקנים "יצירתיים" מהליגה, ויש לנו קבוצה שאמור להיות כיף לראות. מה עם ולנטין? הוא בתכניות? ואיציק אוקה?

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)

נערך על ידי - Victor Paco ב-31/07/2009 15:19:55
עבור לתחילת הדף

864 הודעות

נשלח - 31/07/2009 :  15:45:16  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תשרה וזקן חתמו!? ומי זאת מכונת השערים מבית צפאפא?
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 31/07/2009 :  16:19:30  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מכונת השערים- החלוץ סאלם סלאמה (שלום שלמה) מבני בית צפאפה של עלי עותמן. כבש בעונה שעברה 8 שערים ב-16 משחקים.
תשרה ממשיך איתנו, וזקן, אולי לצערו של הוד הונגריותו, הוא טל, לא ציון..

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

864 הודעות

נשלח - 31/07/2009 :  17:42:01  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מופתע דווקא, ואולי זה לטובה: סיבובי ההופעה של צ.ז מטעם שגרירות יפן בתור מייצגה של דרך הוואבי סאבי, כמו גם נטייתו להיעלם לסיני עם אוהדים,מונעים ממנו להתרכז בכדורגל.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אני שמח נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07