משתמש |
מכתב לאוהדים מרז שטיין  |
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 11:06:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
זה אומר שהוא עוזב אותנו?
לא...הוא ירד לשחק איתנו בליגה חצי מקצוענית עם זבנים ושיפוצניקים.
אחרי שנה בליגה א', הוא ירגיש שזה גדול עליו, והוא ילך לשחק במעלה אדומים בליגה ב'...
חביבי, מדובר באחד הכישרונות היותר גדולים שיצאו ממחלקת הנוער של מכבי חיפה בשנים האחרונות. זה הזוי שהוא שיחק כאן
עוד 3-4 שנים הוא או שחקן הרכב קבוע במכבי חיפה, או באירופה...
לא לא הגזמת בכלל רז רחוק שנות אור מלהיות קרוב למה שתיארת. הייתה לו עונה בינונית ביותר בקבוצה שירדה לליגה א. שיהיה לו בהצלחה אבל אם להודות על האמת הוא לא הראה שהוא גדול על הליגה רחוק מזה. |
 |
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 14:00:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
זה אומר שהוא עוזב אותנו?
לא...הוא ירד לשחק איתנו בליגה חצי מקצוענית עם זבנים ושיפוצניקים.
אחרי שנה בליגה א', הוא ירגיש שזה גדול עליו, והוא ילך לשחק במעלה אדומים בליגה ב'...
חביבי, מדובר באחד הכישרונות היותר גדולים שיצאו ממחלקת הנוער של מכבי חיפה בשנים האחרונות. זה הזוי שהוא שיחק כאן
עוד 3-4 שנים הוא או שחקן הרכב קבוע במכבי חיפה, או באירופה...
לא לא הגזמת בכלל רז רחוק שנות אור מלהיות קרוב למה שתיארת. הייתה לו עונה בינונית ביותר בקבוצה שירדה לליגה א. שיהיה לו בהצלחה אבל אם להודות על האמת הוא לא הראה שהוא גדול על הליגה רחוק מזה.
כל מילה !אם הוא היה כזה גדול כמו שמתואר כאן,הוא היה מלך השערים שלנו,אולי מלך הבישולים שלנו,אבל ה וא הגיע הבטחה גדולה,היה פצוע בחלק הקריטי של העונה וכשחזר,לא חזר להבטחה שאמור היה להיות,אז סליחה לכל המברכים בהתרגשות,אני חוסך בסופרלטיבים ומאחל לו בהצלחה בהמשך דרכו,לנו הוא הביא תועלת מעטה,מעטה מידי זו דעתי |
חרובי טל |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 14:35:20
|
רז היה פצוע חלק גדול מהעונה. הוא התחיל את העונה עם מספר שערים וכך גם סיים אותה. לדעתי אם תקח את מספר הדקות ששיחק ביחס לשערים שהוא הבקיע תגלה ש הוא מלך השערים שלנו... או לפחות סגנו (לא כולל הפנדלים ששי מבקיע). לחזור מפציעה ממושכת זה קל, לא מניעים ונוסעים.
נוסף על כך, חצי עונה שיחקנו ללא אגפים, שיטה חדשה ומתקדמת מאד של המאמן, לכן היה לו קשה לבא לידי בטוי. להעיף כדורים למעלה לא נקרא שיטת משחק ולא מלמדים את זה באף בית ספר, בטח לא במכבי חיפה.... אז רז הוא באמת שחקן טוב, שאם יתפתח נכון יהיה שחקן גדול. פוטנציאל יש וימים יגידו |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 14:54:47
|
חבר'ה, רז שיחק 13 משחקים מלאים, נכנס כמחליף ל-30 דקות~ 3 פעמים, ופתח והוחלף - תמיד בתזמון מזעזע - עוד 12 פעמים.
הוא כבש 9 שערים, שרובם ככולם היו פרי יכולתו האישית ומאמץ ניכר, ולא בזכות חבריו לקבוצה. הוא היה פצוע ל-3 חודשים באמצע העונה ולמרות זאת חזר לעניינים במהרה וכבש בישורת האחרונה 4 שערים, כל אחד יותר חשוב מהשני.
ביחס לשאר - צדיק. |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 15:04:21
|
רז ובראשי היו שני השחקנים היחידים אצלנו שגילו יציבות. הנה ספקולציה בלתי ניתנת להוכחה - לולא הפציעה של רז היינו משיגים את הנקודה וחצי שחסרו לנו להשארות. לא שזה משנה עכשיו. אני מאמין שלרז צפויה קריירה מפוארת. ותודה! |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 15:08:09
|
רז ובראשי היו שני השחקנים היחידים אצלנו שגילו יציבות. הנה ספקולציה בלתי ניתנת להוכחה - לולא הפציעה של רז היינו משיגים את הנקודה וחצי שחסרו לנו להשארות. לא שזה משנה עכשיו. אני מאמין שלרז צפויה קריירה מפוארת. ותודה! |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 17:04:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
רז ובראשי היו שני השחקנים היחידים אצלנו שגילו יציבות.
לא מסכים איתך. עזו היה השחקן היציב של העונה. מהמשחק הראשון נגד הפועל פתח תקווה ועד המשחק האחרון נגד טבריה. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 17:05:50
|
אני דווקא חושב שפנסו, אם כבר מדברים על הקטגוריה הזו. |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 17:29:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
הוא כבש 9 שערים, שרובם ככולם היו פרי יכולתו האישית ומאמץ ניכר, ולא בזכות חבריו לקבוצה.
זה דווקא לא נכון. רוב השערים שלו היו שערים ממצבים שבנו לו. השער הראשון שלו, מאסיסט של שי מול נצרת עילית, השער מול הפועל ירושלים (שער נגיחה מאסיסט של ג'ורג'י), השער מול פ"ת (שער נגיחה מאסיסט של אורי כהן), השער מול הכח היה מאסיסט של עידן ואם אני זוכר נכון אז גם בנצחון 0-3 על ראשל"צ בטדי הוא כבש מאסיסט של עידן. אני בהדחקה לגבי המשחק האחרון מול פאחם, אבל זכור לי במעומעם שגם שם שני השערים שלו לא היו כתוצאה מיכולת אישית נטו, אלא מאסיסטים.
אם כבר אז לדעתי הוא הראה העונה שהוא הרבה יותר אפקטיבי כחלוץ שבונים לו מצבים מאשר כשחקן אגף שאמור לייצר לאחרים. |
 |
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 18:10:46
|
רז הוא שחקן אתלט, מהיר ופיזי. עם זאת, הוא עדיין בוסר ובפרקי זמן רבים מידי במשחקים הוא פשוט נעלם. גם הטכניקה טעונה שיפור.
הוא יוכל להיות שחקן טוב בליגת העל בתפקיד שלו, אבל לדעתי אם הוא רוצה להיות שחקן מוביל בליגה, אז הוא צריך לשקול הסבה דווקא למגן, כי בתפקיד הנוכחי שלו יש המון שחקנים טובים, אבל במגנים יש מחסור אדיר וביקוש גדול. |
 |
|
אדום88
644 הודעות |
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 18/06/2014 : 17:13:00
|
שחקן גדול. שיהיה בהצלחה רז! עכו זה עוד תחנת מעבר בדרך לרמות הגבוהות. בין הבודדים מהעוזבים שאני מאחל לו הצלחה מכל הלב.
|
 |
|
bentiel
24 הודעות |
נשלח - 18/06/2014 : 23:06:18
|
שחקן גדול וגם בן אדם גדול עלה והצלח |
sastiel |
 |
|
מכתב לאוהדים מרז שטיין  |