פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחשבות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחשבות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מחשבות נושא הבא  

עופר האדום עופר האדום מנותק

9 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  23:06:12  הצג פרופיל שלח ל- עופר האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כאוהד הפועל י-ם הותיקה שהגיב כאן בעבר ולאחר קריאה של כמה מהדוברים אני חש צורך לומר שהרגשתי צער אמיתי על הירידה של קטמון לליגה א' . צער על האיחוד שלא יהיה ( לא משנה באשמת מי ) , על האיבה הלא מובנת בין המחנות האדומים ( הנשגבת מבינתי ),על העונה הקטסטרופלית , על הקנאה וצרות העין .חבל .
אין טעם להמשיך ולהאשים אחד את השני .
אולי אני תמים - אבל קיוויתי לראות מחנה אדום אחד בעונה הבאה . דבר שאינו נראה לעין בעתיד הקרוב , לצערי .

לפחות אחסוך מעצמי את "הדרבי " והעימות החזיתי עם האחים האדומים מהעבר השני בעונה הבאה .

כל טוב והצלחה לכולנו.

mstl mstl מנותק

43 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  23:54:35  הצג פרופיל שלח ל- mstl הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נאה.

הלוואי שסגנון זה ילווה את כתיבתך גם בפורום צ'ה....
עבור לתחילת הדף

amirberner amirberner מנותק

70 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  12:39:39  הצג פרופיל שלח ל- amirberner הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mstl

נאה.

הלוואי שסגנון זה ילווה את כתיבתך גם בפורום צ'ה....

1. אני חושב שעופר האדום בפורום הזה ועופר האדום בפורום של צ'ה זה לא אותו אדם.
2. לא ראיתי שעופר האדום מפורום צ'ה התבטא נגדנו בקיצוניות, אני טועה?
עבור לתחילת הדף

amirberner amirberner מנותק

70 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  12:42:18  הצג פרופיל שלח ל- amirberner הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה רבה עופר, בתקווה שיום אחד יהיה איחוד.
עבור לתחילת הדף

עופר האדום עופר האדום מנותק

9 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  14:44:20  הצג פרופיל שלח ל- עופר האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא יודע מי זה " עופר האדום " מהפורום של צ'ה וגם לא כתבתי שם מעולם . אף פעם לא התבטאתי בצורה קיצונית כלשהי . נהפוך הוא - כתבתי כאן כמה פעמים בזכות האיחוד והשיתוף בין שני מחנות האוהדים . מה שכתבתי כאן נכתב בכנות ובצער .

תודה .
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מחשבות נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07