פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

על איקרוס, קצת חזון ואופטימיות ולסיום אובאמה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  על איקרוס, קצת חזון ואופטימיות ולסיום אובאמה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם על איקרוס, קצת חזון ואופטימיות ולסיום אובאמה נושא הבא  

mac40 mac40 מנותק

79 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  19:28:03  הצג פרופיל שלח ל- mac40 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני עם הקבוצה כבר כמה שנים. בנינו מועדון בקנה מידה יוצא דופן, לא רק בליגה הלאומית (או ליגה א'..) אלא גם ביחס לליגת-העל.
בנינו חזק ומהר, עפנו גבוה, טיפסנו, אבל כמו במקרה של איקרוס, קצת התאהבנו בעצמנו ולא הבנו את החולשות שלנו, אני מודה כי במהלך הסיום של הסיבוב הראשון (קצת לפני המשחק מול אשקלון) כבר היה נראה בקונסטלציה מסוימת שאנחנו רלבנטים לליגת-העל.
ואז השמש החלה להכות בנו, הדונג נמס והתחלנו לצנוח. הצרות מבפנים ובעיקר הפערים בין איכות המועדון לאיכות הקבוצה החלו להיחשף.
כך מצאנו את עצמנו צונחים בלי יכולת לעצור.
בנינו מועדון יוצא דופן אבל אין לנו קבוצה יוצאת דופן.
כנראה שלבנות מועדון, כשיש כל כך הרבה אנשים טובים, ניתן יחסית מהר, אך קבוצה יוצאת דופן, כנראה שדורש קצת יותר זמן.
לטעמי אנחנו לא צריכים לסמן את העונה הבאה כעונת "חזרה לליגת-העל" אנחנו כן צריכים להשקיע הרבה בנוער. אינני יודע מה התוכניות של שי אהרון, אבל הוא הוכיח השנה, דווקא מחוץ למגרש שהוא קורץ מהחומר הנכון לחינוך של הנוער. בזכות הערכים שהפגין ורוח הלחימה שהראה, אני חושב שאנחנו יכולים עם קצת זמן לבנות קבוצה יוצאת דופן שתתאים למועדון.
כאשר נצליח לבנות את היסודות נכון, מבלי לעסוק כל היום באיחוד כזה או אחר, נוכל גם להוות מוקד משיכה לאדום וגם בעתיד להיות אלטרנטיבה לצהוב.
(ולא עוד קבוצה אדומה המדשדשת בליגת המשנה)

אנחנו מועדון יוצא דופן ולכן אנחנו יכולים לבנות קבוצה יוצאת דופן.

ישנם לא מעט אתגרים לשנה הקרובה, בעיקר ייצוב כלכלי, הגדלת כמות המינויים ובעלי המניה (כן למרות הקושי) אך במקביל גם בניית יסודות מקצועיים וערכיים לקבוצה, אך את כל אלה נשאיר כבר לועד הנבחר.
(מניהX2 אני מתחייב לקנות)

YES WE CAN.

מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  19:40:12  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל מילה בסלע עונה הבאה נוער ומתקנים מתקנים ונוער.

אליה
עבור לתחילת הדף

מרדוך מרדוך מנותק

28 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  19:46:22  הצג פרופיל שלח ל- מרדוך הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
Hasta la victoria siempre! אם כבר

"No borders, no nations
No flags, no patriots"

עבור לתחילת הדף

אריק גוטלר-אופיר אריק גוטלר-אופיר מנותק

63 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  23:32:40  הצג פרופיל שלח ל- אריק גוטלר-אופיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אהבתי את החיבור לעולם הדימויים היווני, עולמם של אלה שהמציאו את הטרגדיה הדרמטית. גם להם היו שחקנים על במה, גם שם הסיפור נגמר בסבל. גם אצלם הסבל בא מהזדהות עם גיבורים שהשתדלו אך לא עמדו בציפיות. בקיצור, ערב קשה. מודה על המילים המעודדות והאופטימיות של Mec40

אריק
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  10:32:48  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נוער נוער נוער
זו המשימה הכי חשובה
עבור לתחילת הדף

menilub menilub מנותק

77 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  11:55:31  הצג פרופיל שלח ל- menilub הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין ספק שהכישלון המקצועי הוא גדול - ניתן היה לראות אותו כבר במהלך העונה ובמיוחד סביב ינואר - החיזוקים והשיחרורים הלא נכונים שנעשו והמון שחקנים ששיאם מאחוריהם את שאינם ברמה של ליגה לאומית.
בל נשכח שכמו שאתלטיקו היה קרובה נקודה מתהילת עולם גם אנחנו עם עוד נקודה ופחות שער מול אשקלון לא הינו מנהלים את הדיון הזה או רחמנא לצלן עוד נקודה והינו בפליאוף העליון והיינו מאושרים ומסכמים את העונה המוצלחת.
יש לזכור שכל הנהלה אינה חפה מטעויות ועל כל המקטרגים לזכור את העבודה הרבה הנעשית על ידי הנציגים בהתנדבות בניהול הקבוצה והפעילות הקהילתית ואני קורא להם להתנדב ולהיבחר (כרגע רק מעומדת חדשה אחת בבחירות) ולא רק למלא אשכולות בפורום.
יש להמשיך את בניית המוסדות ומחלקות הנוער - אך אני חושש שלא משם תבוא הישועה - מבחינתי עצם קיום קטמון כעמותה שנה אחר שנה היא ההצלחה ולא משנה באיזה ליגה - אז יאללה קדימה לבניה חדשה בליגה א'
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  20:40:05  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להגיד נוער, נוער ונוער זה הכי רומנטי, אבל גם הכי קל ורחוק מאוד מהמציאות.

בירושלים שולטת באופן כמעט אבסולוטי בית"ר. היא מהווה מגנט ל-97 אחוזים מבני הנוער החילוניים והמסורתיים שנשארו בעיר ושמהווים פוטנציאל כלשהו להתפתח בעתיד כשחקני כדורגל. וזה כמובן להבדיל מאזור המרכז והשפלה.

רוב רובם של השחקנים הכשרוניים ילכו דבר ראשון לבית"ר והפחות כשרוניים להפועל ורק השאר יעברו לקטמון.

גם בית"ר הגדולה שמשחקת כבר שנים ארוכות בליגת העל, הוציאה יחסית מעט מאוד שחקני בית כישרוניים, וכשבהרכבה שיחקו רוב של שחקנים כאלו, הם הובילו אותה למאבקי תחתית מסוכנים והיו על סף ירידת ליגה, מה שגרם להם מהר מאוד לרכוש שחקני רכש רבים.

גם קטמון הסתמכה מאז הקמתה על פליטים רבים של בית"ר (השנה למיטב ידיעתי שיחקו לפחות 4 פליטים שכאלה בהרכב).

אין מה לעשות- כדי שנוכל למשוך אלינו בני נוער כישרוניים באמת, אנחנו צריכים לשחק בליגה הגבוהה וגם אז אם מישהו מהם באמת יהיה יוצא דופן בכשרונו, הוא ימצא את עצמו מהר מאוד בקבוצה אחרת.

היום הנאמנות של שחקני הכדורגל היא בעיקר למנהל הבנק, לאישה ולעוד כל מיני דברים בדרך (למשל לסוכן, לסוכן הימורים וכו) ורק במקרה הטוב בסוף גם לקבוצה ול"סמל".

בקיצור אל לנו לסמוך על שחקני נוער שלא יווצרו אצלנו, אלא פשוט לרכוש שחקנים שהם קצת יותר טובים מאלו שמשחקים בקבוצות האחרות ולקוות שגם החיווט בראש מסודר כמו שצריך...

עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  21:02:25  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע

בירושלים שולטת באופן כמעט אבסולוטי בית"ר. היא מהווה מגנט ל-97 אחוזים מבני הנוער החילוניים והמסורתיים שנשארו בעיר ושמהווים פוטנציאל כלשהו להתפתח בעתיד כשחקני כדורגל. וזה כמובן להבדיל מאזור המרכז והשפלה.

רוב רובם של השחקנים הכשרוניים ילכו דבר ראשון לבית"ר והפחות כשרוניים להפועל ורק השאר יעברו לקטמון.

גם בית"ר הגדולה שמשחקת כבר שנים ארוכות בליגת העל, הוציאה יחסית מעט מאוד שחקני בית כישרוניים, וכשבהרכבה שיחקו רוב של שחקנים כאלו, הם הובילו אותה למאבקי תחתית מסוכנים והיו על סף ירידת ליגה, מה שגרם להם מהר מאוד לרכוש שחקני רכש רבים.

גם קטמון הסתמכה מאז הקמתה על פליטים רבים של בית"ר (השנה למיטב ידיעתי שיחקו לפחות 4 פליטים שכאלה בהרכב).

אין מה לעשות- כדי שנוכל למשוך אלינו בני נוער כישרוניים באמת, אנחנו צריכים לשחק בליגה הגבוהה וגם אז אם מישהו מהם באמת יהיה יוצא דופן בכשרונו, הוא ימצא את עצמו מהר מאוד בקבוצה אחרת.

היום הנאמנות של שחקני הכדורגל היא בעיקר למנהל הבנק, לאישה ולעוד כל מיני דברים בדרך (למשל לסוכן, לסוכן הימורים וכו) ורק במקרה הטוב בסוף גם לקבוצה ול"סמל".

בקיצור אל לנו לסמוך על שחקני נוער שלא יווצרו אצלנו, אלא פשוט לרכוש שחקנים שהם קצת יותר טובים מאלו שמשחקים בקבוצות האחרות ולקוות שגם החיווט בראש מסודר כמו שצריך...

אני חולק עליך. יש עוד הרבה שיקולים (ומשתנים משחקן לשחקן) שחקנים בגילאי הנוער חושבים על כמה דברים:
1. גודל המועדון. כאן אני מסכים איתך. אבל מסייג. כי לפי הטענה שלך בלבד, אף ילד לא היה רוצה לשחק בטוברוק נתניה למשל...
2. איכות קבוצת הנוער בגיל שלו.
3. בגילאים נמוכים הפקטורים של איפה החברים, מיקום גיאוגרפי ונוחות הגעה למגרש אימונים ויחס מאמן הם משמעותיים גם כן.
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  18:40:47  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:

אני חולק עליך. יש עוד הרבה שיקולים (ומשתנים משחקן לשחקן) שחקנים בגילאי הנוער חושבים על כמה דברים:
1. גודל המועדון. כאן אני מסכים איתך. אבל מסייג. כי לפי הטענה שלך בלבד, אף ילד לא היה רוצה לשחק בטוברוק נתניה למשל...
3. בגילאים נמוכים הפקטורים של איפה החברים, מיקום גיאוגרפי ונוחות הגעה למגרש אימונים ויחס מאמן הם משמעותיים גם כן.

טוברוק נתניה זאת קבוצת פאר בגילאי הנוער, שהוציאה מקרבה המון שחקנים שמככבים בליגת העל ואפילו מחממים ספסלים בקבוצות באירופה, ושמהווה הוכחה ניצחת לכך שמה שמעניין נערים זה ממש לא הסמל, אלא בעיקר הכסף בעתיד. גם בירושלים הסיכוי של שחקן לעשות כסף בעתיד, זה אם הוא ישחק בבית"ר. לא צריך להגיד שמקבוצת הנוער של הפועל ירושלים, צמחו בשני העשורים האחרונים אולי 5 שחקנים שעשו קריירה משמעותית/מסויימת בליגת העל (רומן, עידן טל ואם נתעקש אז אופיר עזו ואיציק כהן). מבית"ר יצאו עשרות רבים. זה ההבדל.
עבור לתחילת הדף

mac40 mac40 מנותק

79 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  19:18:24  הצג פרופיל שלח ל- mac40 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כנראה שבאופן עקרוני כולכם צודקים. אבל יש שיגידו שגם מועדון הוא בילתי אפשרי

מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  20:44:41  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:

טוברוק נתניה זאת קבוצת פאר בגילאי הנוער, שהוציאה מקרבה המון שחקנים שמככבים בליגת העל ואפילו מחממים ספסלים בקבוצות באירופה, ושמהווה הוכחה ניצחת לכך שמה שמעניין נערים זה ממש לא הסמל, אלא בעיקר הכסף בעתיד. גם בירושלים הסיכוי של שחקן לעשות כסף בעתיד, זה אם הוא ישחק בבית"ר. לא צריך להגיד שמקבוצת הנוער של הפועל ירושלים, צמחו בשני העשורים האחרונים אולי 5 שחקנים שעשו קריירה משמעותית/מסויימת בליגת העל (רומן, עידן טל ואם נתעקש אז אופיר עזו ואיציק כהן). מבית"ר יצאו עשרות רבים. זה ההבדל.

אתה בעצם אומר את מה שאני אומר. הנקודה שלי הייתה שמועדון הבוגרים לא חייב להיות טוב כדי שילדים ירצו לשחק במחלקת הנוער שלו - אלא רמת המחלקה. לצורך העניין (חו"ח) אנחנו יכולים להישאר בליגות הנמוכות אבל להחזיק קבוצת נוער בליגת העל ותאמין לי שכל ילדי ירושלים ירצו לבוא אלינו.

נקודה מעניינת שאף אחד לא נגע באופן מעניין אפילו שזה אחד הדגלים הבולטים שלנו - הסובלנות. כל מה שאמרת יפה וטוב לגבי ילדים יהודים. אבל נראה לי שלנער ערבי בירושלים האופציות מצטמצמות יותר...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם על איקרוס, קצת חזון ואופטימיות ולסיום אובאמה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07