פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שאלה: למה מארחים ביציע הצפון-מזרחי?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שאלה: למה מארחים ביציע הצפון-מזרחי?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם שאלה: למה מארחים ביציע הצפון-מזרחי? נושא הבא  

dvd_lvl dvd_lvl מנותק

29 הודעות

נשלח - 25/05/2014 :  02:08:27  הצג פרופיל שלח ל- dvd_lvl הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במשחק נגד סאדר שמו אותנו שם, והיה ממש לא נעים, גם שמש וגם רחוק ממש.
נראה לי לא בסדר לשים שם אוהדים של קבוצות אורחות, למרות שאולי זה עוזר לאווירה הביתית בטדי (שהלוואי שהיתה עוזרת לנצח).

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 25/05/2014 :  07:39:22  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי dvd_lvl

במשחק נגד סאדר שמו אותנו שם, והיה ממש לא נעים, גם שמש וגם רחוק ממש.
נראה לי לא בסדר לשים שם אוהדים של קבוצות אורחות, למרות שאולי זה עוזר לאווירה הביתית בטדי (שהלוואי שהיתה עוזרת לנצח).

אני לא יודע בוודאות, אבל אני משער שזאת החלטה של המשטרה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 25/05/2014 :  09:40:47  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מניח שהשיקול העיקרי הוא דווקא העלויות. הרבה יותר זול לפתוח את הצפון-מזרחי (או צפון-מערבי) מאשר את המזרחי.
עבור לתחילת הדף

soza12 soza12 מנותק

160 הודעות

נשלח - 25/05/2014 :  10:47:16  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של soza12 שלח ל- soza12 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אנחנו ישבנו ביציע שבו אוהדי טבריה ישבו בדרבי האחרון. לא כל כך נחמד שם. אבל הבעיה שלא ניתן לשבת ביציע המזרחי. מתוך ידיעה לקראת משחק בין בית"ר לסכנין במרס 2014: "בהחלטה משותפת של משטרת ישראל ומשרד התמ"ת הוחלט כי במשחק הקרוב מול בני סכנין בשבת היציע המזרחי לא יפתח לאוהדי הקבוצה, ההחלטה נובעת מכך שביציע המזרחי ישנו חלק גדול ללא כסאות ולפי תקנון ההתאחדות אסורה הישיבה ביציע מסוג זה..."

כפי שראיתם ביום שישי, סוגיית הכסאות החסרים לא נפתחה ולכן היציע המזרחי נשאר סגור.

עבור לתחילת הדף

dvd_lvl dvd_lvl מנותק

29 הודעות

נשלח - 25/05/2014 :  11:51:14  הצג פרופיל שלח ל- dvd_lvl הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השאלה למה לא הצפון מערבי... שם לפחות אין שמש
עבור לתחילת הדף

האיש עם הצעיף האדום האיש עם הצעיף האדום מנותק

86 הודעות

נשלח - 25/05/2014 :  11:57:16  הצג פרופיל שלח ל- האיש עם הצעיף האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כדי שכל הזבל מסאדר ואחיהם נומה והחברים מבית"ר לא ירגישו בנוח
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 25/05/2014 :  12:01:57  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי dvd_lvl

השאלה למה לא הצפון מערבי... שם לפחות אין שמש

מניח שכדי להקטין את החיכוחים בין הקהלים.

בכל מקרה, לא ניראה לי שיש לנו אינטרס להתעמר באוהדי טבריה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

iwillseeu iwillseeu מנותק

14 הודעות

נשלח - 26/05/2014 :  22:34:09  הצג פרופיל שלח ל- iwillseeu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ניתן לשבת ביציע הצפוני בעקבות העברת מסכי הלדים בחודשים האחרונים. היציע נסגר על ידי המשטרה.
לא ניתן לשבת ביציע המזרחי בעקבות צו סגירה של המשטרה (כסאות שבורים)
לא ניתן לשבת ביציע הדרומי - לא קיבל טופס 4 עדיין. (אישור חריג ניתן לשני משחקים של ביתר)

זה הולך להיות אכזרי...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם שאלה: למה מארחים ביציע הצפון-מזרחי? נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07