משתמש |
רק אני התעוררתי הבוקר מאמין?  |
ילוביץ
103 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 15:40:14
|
אולי נאיבי אבל בכל זאת מאמין ! לא מסוגל להשלים עם הירידה הזאת כשעדיין נותר לשחק משחק בטבריה.
חייבים להאמין !
זה נושא שמיועד לכל מי שעדיין נשארה לו טיפת אמונה! שחקנים . נשאר לכם משחק אחד להציל את את המועדון ואת כבודכם. אני מאוד מקווה שאתם עדיין מאמינים בעצמכם! רוצה להאמין שאתם חבורה של גברים והיציעים וה"ביתיות" בטבריה לא משפיע עליכם. אני רוצה להאמין שכל אחד עושה חשבון נפש ומגיע לטרוף את הדשא בטבריה. זה היופי בכדורגל, שיש 90 דקות שאפשר במשחק אחד להתעלות ולפרק אותם.
לא מגיע לנו לרדת ליגה, פשוט לא מגיע לנו.
לבוא בקור רוח, עם נשמה בוערת, כמעיין מתגבר ולתת בראש.
יאלה הפועל!
אני מאמין!
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 16:08:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ילוביץ
אולי נאיבי אבל בכל זאת מאמין ! לא מסוגל להשלים עם הירידה הזאת כשעדיין נותר לשחק משחק בטבריה.
חייבים להאמין !
זה נושא שמיועד לכל מי שעדיין נשארה לו טיפת אמונה! שחקנים . נשאר לכם משחק אחד להציל את את המועדון ואת כבודכם. אני מאוד מקווה שאתם עדיין מאמינים בעצמכם! רוצה להאמין שאתם חבורה של גברים והיציעים וה"ביתיות" בטבריה לא משפיע עליכם. אני רוצה להאמין שכל אחד עושה חשבון נפש ומגיע לטרוף את הדשא בטבריה. זה היופי בכדורגל, שיש 90 דקות שאפשר במשחק אחד להתעלות ולפרק אותם.
יאלה הפועל!
אני מאמין!
לא התכוונת לזה נכון?
"בימים הקרובים צפויה להיסגר סאגת האיחוד עם רמה"ש, כאשר האחרונים עדיין מתלבטים. עיריית רעננה כבר אישרה את מתווה האיחוד, בניגוד למקבילתה מרמת השרון. ייתכן כי השלב הבא יהיה הצבת אולטימום עד ליום שני הקרוב." |
 |
|
ילוביץ
103 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 16:37:34
|
לגמרי התכוונתי. |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 16:40:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי ילוביץ
חייבים להאמין !
יאלה הפועל!
אני מאמין!
לא התכוונת לזה נכון?
"בימים הקרובים צפויה להיסגר סאגת האיחוד עם רמה"ש, כאשר האחרונים עדיין מתלבטים. עיריית רעננה כבר אישרה את מתווה האיחוד, בניגוד למקבילתה מרמת השרון. ייתכן כי השלב הבא יהיה הצבת אולטימום עד ליום שני הקרוב."
גם וגם, לתת לטבריה חמישייה בראש לפחות, וגם איחוד בשרון. וגם פלה יבוא לשחק אצלנו בשנה הבאה. |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 16:56:47
|
מהשחקנים האלה אי אפשר להוציא כלום.חבל להתבאס שוב. מציע לכל בר דעת לא לנסוע לטבריה.בא לי להקיא מהשחקנים. |
 |
|
רדיו קטמון
153 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 21:20:47
|
זה קורה בכדורגל שחוזרים מפיגור של 3 שערים. מאוד נדיר, בטח במצבנו המנטלי, אבל זה יכול לקרות.
היתרון הוא שאין מה להפסיד. הבזיון כבר בוזה וההשפלה כבר הושפלה. אפשר לבוא משוחררים, לדחוף קדימה ולבעוט הרבה. אם נצליח להשחיל גול מוקדם, טבריה תרגיש לחץ. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 21:30:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רדיו קטמון
זה קורה בכדורגל שחוזרים מפיגור של 3 שערים. מאוד נדיר, בטח במצבנו המנטלי, אבל זה יכול לקרות.
אתה יכול לתת לנו דוגמה כדי לעודד אותנו? אני מניח שיש דוגמאות לקבוצות שחזרו מפיגור 3 שערים בחוץ, אבל אני לא מכיר. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
רדיו קטמון
153 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 21:35:21
|
ליברפול בגמר הצ'מפיונס. לא בחוץ, אבל לא בבית. מול קבוצה יותר טובה מטבריה. תחת יותר לחץ. וברבע שעה. |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 21:44:03
|
גמר גביע אופ"א 1988. |
 |
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 21:50:41
|
אחד הדברים הרעים בקטמון הוא התחושה שהכל יהיה בסדר, בשבילנו הכל איכשהו יסתדר. הנגע הזה כבר חירב לנו כמה עליות ללאומית בעבר והוריד אותנו לראשונה העונה - זה הזמן לפקוח את הנחיריים ולהבין שהקקה שלנו מסריח כמו של כולם, ושירדנו ליגה. |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
נערך על ידי - ארמדיל ב-24/05/2014 21:53:02 |
 |
|
אנדראס גורסקי
108 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 21:56:28
|
טוטנהאם נגד ווסט ברומיץ׳, לפני כחודש |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 22:15:20
|
אני עדיין ממתין לדוגמה של משחק בו קבוצה הפסידה בהפרש של 3 שערים או יותר בבית והצליחה לנצח בחוץ בהפרש הדרוש.
ברור לי שיש דוגמאות כאלו, אני פשוט לא מכיר. ונשמח להתעודד קצת אחרי סופ"ש די דכאוני. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 25/05/2014 : 01:38:15
|
לא מגיע לנו לרדת ליגה ? ועוד איך מגיע לנו לרדת . הזהרתי שבוע שעבר שניצחנו את אום אל פאחם , הקבוצה החלשה בליגה , רק כי הם לא מתאמנים כבר חודשיים ונגמר להם האוויר. טבריה זאת קבוצה שמתאמנת ולכן ביכולת שאנחנו מפגינים בשלושת החודשים האחרונים לא היה לנו סיכוי לנצח . אני לא מופתע מההפסד , אנחנו קבוצה מאוד חלשה ומגיע לנו לרדת . |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 25/05/2014 : 06:52:26
|
זה טוב לחלום חלומות נעימים לכל המאמינים תשתפו את השחקנים העלובים גם בחלומות שלכם |
 |
|
אדום בלב
71 הודעות |
נשלח - 25/05/2014 : 09:45:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
לא מגיע לנו לרדת ליגה ? ועוד איך מגיע לנו לרדת . הזהרתי שבוע שעבר שניצחנו את אום אל פאחם , הקבוצה החלשה בליגה , רק כי הם לא מתאמנים כבר חודשיים ונגמר להם האוויר. טבריה זאת קבוצה שמתאמנת ולכן ביכולת שאנחנו מפגינים בשלושת החודשים האחרונים לא היה לנו סיכוי לנצח . אני לא מופתע מההפסד , אנחנו קבוצה מאוד חלשה ומגיע לנו לרדת .
לפי כל העונה לא מגיע לנו לרדת ליגה נכון שלפי העשר חמש עשרה מישחקים האחרונים מגיע לנו לרדת אבל עם מיסתכלים מימתי שמתן בראשי הגיע עד התקופה שצינתילא מגיע לנו לרדת ליגה |
 |
|
roi
219 הודעות |
|
רק אני התעוררתי הבוקר מאמין?  |
|