מסכים רק חלקית עם ברעם ומרילי .להגיד לשחקן הפועל מה לחשוב ולהרגיש בתוככי לבו זה מגוחך ,קל וחומר בעידן המקצועני של היום שבו כל השחקנים הם שכירי חרב.אז אם שחקן אוהד בית"ר זה בעסה אבל אין מה לעשות.אבל זכותנו המלאה לדרוש מינימום לויאליות ושלא ינופף לנו בזה מול העיניים. כל זה לא בא לבטל את העובדה שכאשר מדברים על מצוקה כלשהי של אדם באשר הוא אדם זה לא הרגע להתעסק באהדתו
השאלה היא מה מתכוונים בביטוי "ושלא ינופף לנו בזה מול העיניים"? אישית אני בכלל לא נכנס לפייסבוק וכדומה ובטח לא הייתי בולש שם או בשום מקום אחר אחרי שחקני כדורגל. אם הוא יסתובב בירושלים בחולצה עם הסמל של הקבוצה הצהובה-שחורה זה באמת מוגזם. אבל אם יתלבש כך נאמר בנהרייה או בביירות זה לא יהיה איכפת לי וכנראה שלא אראה אותו בכלל. שנאמר:"אם רואה אדם שיצרו מתגבר עליו - ילך למקום שאין מכירין אותו, וילבש שחורים ויתעטף שחורים, ויעשה מה שלבו חפץ, ואל יחלל שם שמים בפרהסיא".
די מסכים.. ה"פתרון" היחיד הוא לבנות קבוצה שבנויה רק מאוהדי הפועל.. אחרת, צריך להתפשר. אני בטוח שהשחקנים כבר עכשיו אוהבים את הקבוצה. בסדר - אז חלקם גם אוהדי בית"ר. אי אפשר לצפות מחבר'ה שעד לפני כמה חודשים לא ידענו מי הם והם לא ידעו מי אנחנו שיהפכו לאוהדי הפועל. עדיף כנות על צביעות. ומי כמוכם יודע - אם אתה אוהד קבוצה לא כל כך מהר תאהד קבוצה אחרת לגמרי..