פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גילי גור

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גילי גור
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם גילי גור נושא הבא
עמוד: מתוך 2

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 11/02/2010 :  09:29:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שלא צריך "להחרים" שחקנים אוהדי בית"ר, אבל ממש לא מזיק לבקש מהם לנקות את הפרופיל שלהם בפייסבוק. זה ניראה לי נימוס בסיסי.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 11/02/2010 :  16:18:58  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו זקן

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מסכים רק חלקית עם ברעם ומרילי .להגיד לשחקן הפועל מה לחשוב ולהרגיש בתוככי לבו זה מגוחך ,קל וחומר בעידן המקצועני של היום שבו כל השחקנים הם שכירי חרב.אז אם שחקן אוהד בית"ר זה בעסה אבל אין מה לעשות.אבל זכותנו המלאה לדרוש מינימום לויאליות ושלא ינופף לנו בזה מול העיניים.
כל זה לא בא לבטל את העובדה שכאשר מדברים על מצוקה כלשהי של אדם באשר הוא אדם זה לא הרגע להתעסק באהדתו

השאלה היא מה מתכוונים בביטוי "ושלא ינופף לנו בזה מול העיניים"? אישית אני בכלל לא נכנס לפייסבוק וכדומה ובטח לא הייתי בולש שם או בשום מקום אחר אחרי שחקני כדורגל. אם הוא יסתובב בירושלים בחולצה עם הסמל של הקבוצה הצהובה-שחורה זה באמת מוגזם. אבל אם יתלבש כך נאמר בנהרייה או בביירות זה לא יהיה איכפת לי וכנראה שלא אראה אותו בכלל. שנאמר:"אם רואה אדם שיצרו מתגבר עליו - ילך למקום שאין מכירין אותו, וילבש שחורים ויתעטף שחורים, ויעשה מה שלבו חפץ, ואל יחלל שם שמים בפרהסיא".

די מסכים.. ה"פתרון" היחיד הוא לבנות קבוצה שבנויה רק מאוהדי הפועל.. אחרת, צריך להתפשר. אני בטוח שהשחקנים כבר עכשיו אוהבים את הקבוצה. בסדר - אז חלקם גם אוהדי בית"ר. אי אפשר לצפות מחבר'ה שעד לפני כמה חודשים לא ידענו מי הם והם לא ידעו מי אנחנו שיהפכו לאוהדי הפועל. עדיף כנות על צביעות. ומי כמוכם יודע - אם אתה אוהד קבוצה לא כל כך מהר תאהד קבוצה אחרת לגמרי..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם גילי גור נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07