פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שחקנים אפסים לא מגיע לכם אוהדים כאלו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שחקנים אפסים לא מגיע לכם אוהדים כאלו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם שחקנים אפסים לא מגיע לכם אוהדים כאלו נושא הבא
עמוד: מתוך 4

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 25/05/2014 :  19:14:26  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש, לדעתי אתה טועה ומטעה.
אנחנו כרגע נמצאים בסחרור לא טוב של תוצאות איומות על המגרש, קהל שלא מגיע בהמוניו ויוצר גרעון, פדיחות חוזרות ונשנות של השחקנים שלנו, מהימורים ועד לאלימות כלפי אוהדים פרובוקטורים ששונאים אותנו.
למה כל זה קורה? לדעתי כי הקבוצה והדרג המקצועי בלחץ אטומי וכולם מאבדים את הראש. ולמה אנחנו בלחץ אטומי? משום שאנחנו מנסים לשרוד בליגה מקצועית עם תקציב מהנמוכים בליגה וללא תשתית נוער ומגרשי אימונים. ואיזו הפתעה, זה לא מצליח...

הדגם של האוהדים שמפעילים את הכל בקבוצה הוא נהדר, אבל כנראה שלא מספיק לשרוד לאורך זמן בליגות גבוהות. וזה לא רק אנחנו מפוצצים את האוטופיה הזו, תראה לי קבוצת אוהדים אחת בכדורגל (ברצלונה לא נחשבת, גם לא קבוצות בבונדסליגה) שממוקמת גבוה מהליגה הרביעית בארצה. דנינו ועילי אומרים את האמת, שכנראה איננה נעימה לאוזניך, שהצלחה בכדורגל מצריכה תקציב ומקצוענות שנמצאת מחוץ להישג היד של 500 אידאליסטים שמוכנים לשים אלף שקל בשנה, ועשרה אחוז מתוכם גם מוכנים להתנדב מזמנם לקיים את המועדון. אתה יכול לכעוס שהקהילה שבנינו לא מתאימה לחזון שלך, או להתאים את החזון למציאות. אני בעד המציאות, נשבר הזין מלהתמודד עם קבוצות רפאים במגרשים שה-WAZE מכחיש את קיומם...
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 25/05/2014 :  19:22:03  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אחרי המשחק בטבריה אגיב באופן רציני לסיכום העונה. בינתיים אני רוצה לענות לעילי ולדנינו, במיוחד ביחס לטענות "המתנ"ס או קבוצת כדורגל שלהם", שמרוב שהן רחוקות מהאמת, הן מרושעות בעיני.

1. היוזמות החברתיות שלנו מזמן השתעבדו לצורך ההישגי. הן בקושי מתקיימות, אין אוהדים מתנדבים כמעט, והן לא נעשות למטרה אידאליסטית נטו, אם להתבטא בעדינות.

2. מה שמאפיין את ההתנהלות שלנו בשנים האחרונות זה בדיוק ההיפך מאידאליזם מתנ"סי (אם יש בכלל דבר כזה, זה הרי גם כינוי גנאי שהדבקתם). הרוח הזאת הפסידה בענק, לצערי הגדול. מביאי כדורים נעלמים ביתרון, פציעות לבזבוז זמן, אין שקיפות - "למען המטרה"(וזה הסיפור הרי עם ההימורים, בדיוק ההיפך מאיך שהצגתם אותו), בקיצור- ניצחתם. ועכשיו אתם בוכים על עודף האידאליזם? שאלוהים יעזור. רובן המוחלט של הפעולות שהמועדון הזה עושה הן ברוחכם.

3. בניגוד אליכם, אני לא מציע להפוך את זה לקרדום לחפור בו. לא בגלל זה ירדנו. ירדנו קודם כל בגלל טעויות מקצועיות חמורות. אבל הרוח של "המטרה מקדשת" היא בעייתית, גורמת נזק, ואני מקווה שנפרד ממנה בשנים הקרובות.

הפוך גוטה הפוך.
אני ממש לא אומר שהמטרה מקדשת את האמצעים והעיקר ההישגיות. הפוך בדיוק. אני מדבר על להיות קבוצת כדורגל. להיות קבוצת כדורגל זה להעניש שחקן שלך אם הוא מוכר אותך או מהמר ולא לסלוח לו כי אנחנו שונים ותמימים שחושבים ששחקנים אוהבים אותנו ולא כסף כמו כל השחקנים בעולם. להיות קבוצת כדורגל זה לפטר מאמן שהוא לא מספיק טוב ולא לתת לו צ'אנס כי הוא אחלה גבר. להיות קבוצת כדורגל זה בדיוק לא למנוע שקיפות כי המטרה מקדשת את האמצעים. היא בדיוק להיות שקופים מול חברי העמותה לטוב ולרע. לכבד את האוהדים שלך שלא רוצים נעליים צהובות ולא להגיד שזה שטויות כי יש דברים יותר חשובים.. זה בדיוק לא לקדש הישגיות.. להיות קבוצה זה לא להשביח שחקן כדורגל מבית"ר לא משנה כמה הוא טוב כי אנחנו צריכים אותו.. וכן, גם לשים את אוהדי טבריה בצפון מזרחי...
בקיצור, הכוונה היא להיות קבוצת כדורגל אמיתית הנאמנה לסמל שלה ולאוהדים שלה ולא תחליף לכל מיני דברים אחרים... אין שום קשר להישגיות.. אהדתי את הפועל ירושלים לרוב שהיא לא הצליחה..

נערך על ידי - שלומי דנינו ב-25/05/2014 19:31:29
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 25/05/2014 :  19:23:24  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה

בלאש, לדעתי אתה טועה ומטעה.
אנחנו כרגע נמצאים בסחרור לא טוב של תוצאות איומות על המגרש, קהל שלא מגיע בהמוניו ויוצר גרעון, פדיחות חוזרות ונשנות של השחקנים שלנו, מהימורים ועד לאלימות כלפי אוהדים פרובוקטורים ששונאים אותנו.
למה כל זה קורה? לדעתי כי הקבוצה והדרג המקצועי בלחץ אטומי וכולם מאבדים את הראש. ולמה אנחנו בלחץ אטומי? משום שאנחנו מנסים לשרוד בליגה מקצועית עם תקציב מהנמוכים בליגה וללא תשתית נוער ומגרשי אימונים. ואיזו הפתעה, זה לא מצליח...

הדגם של האוהדים שמפעילים את הכל בקבוצה הוא נהדר, אבל כנראה שלא מספיק לשרוד לאורך זמן בליגות גבוהות. וזה לא רק אנחנו מפוצצים את האוטופיה הזו, תראה לי קבוצת אוהדים אחת בכדורגל (ברצלונה לא נחשבת, גם לא קבוצות בבונדסליגה) שממוקמת גבוה מהליגה הרביעית בארצה. דנינו ועילי אומרים את האמת, שכנראה איננה נעימה לאוזניך, שהצלחה בכדורגל מצריכה תקציב ומקצוענות שנמצאת מחוץ להישג היד של 500 אידאליסטים שמוכנים לשים אלף שקל בשנה, ועשרה אחוז מתוכם גם מוכנים להתנדב מזמנם לקיים את המועדון. אתה יכול לכעוס שהקהילה שבנינו לא מתאימה לחזון שלך, או להתאים את החזון למציאות. אני בעד המציאות, נשבר הזין מלהתמודד עם קבוצות רפאים במגרשים שה-WAZE מכחיש את קיומם...

אז עכשיו הדיון הוא על בעלות אוהדים? סבבה, אבל אני עניתי לטענות אחרות. למיטב ידיעתי התקציב שגייסנו הוא לא הנמוך בליגה. ולגבי מקצוענות אני מסכים, אבל זה לא קשור לשיטת הבעלות.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 25/05/2014 :  19:24:51  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אחרי המשחק בטבריה אגיב באופן רציני לסיכום העונה. בינתיים אני רוצה לענות לעילי ולדנינו, במיוחד ביחס לטענות "המתנ"ס או קבוצת כדורגל שלהם", שמרוב שהן רחוקות מהאמת, הן מרושעות בעיני.

1. היוזמות החברתיות שלנו מזמן השתעבדו לצורך ההישגי. הן בקושי מתקיימות, אין אוהדים מתנדבים כמעט, והן לא נעשות למטרה אידאליסטית נטו, אם להתבטא בעדינות.

2. מה שמאפיין את ההתנהלות שלנו בשנים האחרונות זה בדיוק ההיפך מאידאליזם מתנ"סי (אם יש בכלל דבר כזה, זה הרי גם כינוי גנאי שהדבקתם). הרוח הזאת הפסידה בענק, לצערי הגדול. מביאי כדורים נעלמים ביתרון, פציעות לבזבוז זמן, אין שקיפות - "למען המטרה"(וזה הסיפור הרי עם ההימורים, בדיוק ההיפך מאיך שהצגתם אותו), בקיצור- ניצחתם. ועכשיו אתם בוכים על עודף האידאליזם? שאלוהים יעזור. רובן המוחלט של הפעולות שהמועדון הזה עושה הן ברוחכם.

3. בניגוד אליכם, אני לא מציע להפוך את זה לקרדום לחפור בו. לא בגלל זה ירדנו. ירדנו קודם כל בגלל טעויות מקצועיות חמורות. אבל הרוח של "המטרה מקדשת" היא בעייתית, גורמת נזק, ואני מקווה שנפרד ממנה בשנים הקרובות.

הפוך גוטה הפוך.
אני ממש לא אומר שהמטרה מקדשת את האמצעים והעיקר ההישגיות. הפוך בדיוק. אני מדבר על להיות קבוצת כדורגל. להיות קבוצת כדורגל זה להעניש שחקן שלך אם הוא מוכר אותך או מהמר ולא לסלוח לו כי אנחנו שונים ותמימים שחושבים ששחקנים אוהבים אותנו ולא כסף כמו כל השחקנים בעולם. להיות קבוצת כדורגל זה לפטר מאמן שהוא לא מספיק טוב ולא לתת לו צ'אנס כי הוא אחלה גבר. להיות קבוצת כדורגל זה בדיוק לא למנוע שקיפות כי המטרה מקדשת את האמצעים. היא בדיוק להיות שקופים מול חברי העמותה לטוב ולרע. לכבד את האוהדים שלך שלא רוצים נעליים אדומות ולא להגיד שזה שטויות כי יש דברים יותר חשובים.. זה בדיוק לא לקדש הישגיות.. להיות קבוצה זה לא להשביח שחקן כדורגל מבית"ר לא משנה כמה הוא טוב כי אנחנו צריכים אותו.. וכן, גם לשים את אוהדי טבריה בצפון מזרחי...
בקיצור, הכוונה היא להיות קבוצת כדורגל אמיתית הנאמנה לסמל שלה ולאוהדים שלה ולא תחליף לכל מיני דברים אחרים... אין שום קשר להישגיות.. אהדתי את הפועל ירושלים לרוב שהיא לא הצליחה..

על זה אין בינינו מחלוקת, רק שההסבה לדיון המתנ"ס מול קבוצת כדורגל היא טעות. וטעות חוזרת.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם שחקנים אפסים לא מגיע לכם אוהדים כאלו נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07