| משתמש |
יש ימים כאלו...  |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 19/05/2014 : 09:58:05
|
שאסור לפתוח עיתונים, וחדשות, ורדיו. בשיחה בפינת הקפה במשרד צריך למלמל משהו בנימוס, כשאנשים בלי שום קשר לספורט שואלים בהתלהבות אם ראית את המשחק. ובפייסבוק פתאום אני מגלה שיש לי חברים וירטואלים שממלאים לי את הפיד בסימני קריאה שעושים בחילה.
ואני כבר מדמיין בחרדה את הארוחה המשפחתית של השבת מהצד של אשתי, אלו שבטוחים שבערב אתמול במילאנו ישראל הקטנה זכתה לכבוד והכרה בינלאומיים, שחושבים שלעודד קבוצה קטנה בארץ זה בסדר אבל ברגעים כאלו כולנו מכבי.
ובא לי להיעלם לאיזה שבוע ככה, להתנתק, אולי מדבר יהודה או תאילנד או הירח, משהו שקט שבו לאליפות של הרשעים שטוב להם אין משמעות, שום משמעות בכלל...
|
|
|
סינגל מאלט
91 הודעות |
נשלח - 19/05/2014 : 12:04:18
|
| אכן ואכן... ימים קשים... |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 19/05/2014 : 12:19:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סינגל מאלט
אכן ואכן... ימים קשים...
אומנם יום קשה אבל לשכוח שלפני יום שמחה (או שבוע שמחה) יש יום אבל. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
Triple A
7 הודעות |
נשלח - 19/05/2014 : 15:01:56
|
| אכן יום קשה עם מועקה בלב. נקווה שבשישי מצב הרוח ישתפר. |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 19/05/2014 : 18:00:40
|
העיקר קטמון העיקר שנשרוד כל השאר פיקנטריה |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 19/05/2014 : 19:29:48
|
הבעייה שגם המתמודדת השנייה היא רשעית גמורה. תיקו טוב? |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/05/2014 : 21:23:41
|
חברי הטוב איל ויטנברג כתב לחברים שלו כך:
"שלום לכל החברים, זמן רב לא דיברנו וגודש האירועים יוצא דופן. ראיתי אי אילו ציוצים של כמה מהחברים לגבי הארוע שהתקיים אמש, ולגבי הסוגיה הרת הגורל האם ראוי לשמוח או להתעצב בגינו. אומרים: בנפול אויבך אל תשמח, האם יש לקחת את האמירה הזו צעד קדימה ל"בקפוץ אויבך משמחה-שמח גם אתה"? מצד שני, האמת הפנימית הקטנה אצל כל אחד בקישקס היא הקובעת. כאשר דיויד בלו עולה לג'אמפ שוט והכדור עולה בקשת ומתחיל לצלול, ישנו חלקיק שניה שבו אתה מספיק לומר לעצמך אחד משנים, או: אלוהים, רק לא, רק לא, או: הלואי, הלואי אמן. אין באמצע. זה מה שקובע מה אתה רוצה שיקרה. אני מודה שרציתי שינצחו, ושמחתי בסוף, לאו דוקא בשמחתם, כי אני לא אוהב אותם, אלא בשמחה פנימית שלי, כישראלי, אני לא יודע למה אפילו, אבל זה המצב. כמובן, מרגע שהם חוזרים ארצה אני ממש, אבל ממש רוצה שיובסו בכל דרך אפשרית ובכל משחק. ככה זה. ואגב, צריך לפני המשחק הראשון איתם בגמר הפלייאוף, אם ירושלים עוברת את חיפה, לעמוד ולמחוא להם כפים. ואז לקרוע אותם. על כל פנים, בויכוח האינסופי אודות מידת חוסר הפטריוטיות והבוגדנות של אלה שרוצים שמכבי תפסיד בחו"ל, צודקים לחלוטין אלה שהם נגד, ואני מבין אותם לגמרי. אני תמיד אומר לאלה שכאילו "לא מבינים" למה צריך להיות נגד מכבי כשהיא משחקת, נניח, מול צסקא, שאם זה היה הפוך, אם הפועל תל אביב, למשל, היתה זוכה בארבעים השנים האחרונות ב-37 אליפויות, 6 גביעי אירופה ומקבלת את כל התקציבים וכספי השידורים- זה לא שאוהדי מכבי היו נגד הפועל, אוהדי מכבי היו יורים באוהדי הפועל ברחובות והיה עובר חוק בכנסת בדבר איסור זכיה של הפועל בארץ ובעולם. רק הסובלנות והרוך האינסופיים של אוהדי הפועל, וכמובן- מספרם המועט, גורם להם לתגובות כה מתונות של שנאה ספורטיבית שקטה ומנומסת. ומכאן לדברים החשובים באמת. הפועל קטמון תשחק בשישי הקרוב בטדי בראשון משני משחקי הישרדות נגד הפועל טבריה. יש סיכוי לא מבוטל שבתום שני המשחקים קטמון תרד לליגה א'. אם זה יקרה – זה יהיה כנראה הסוף, של קטמון והפועל ירושלים גם יחד. הנושא של קטמון הוא כאוב במקצת במשפחתנו. לא אני ולא בניי התחברנו כל כך למיזם, כי כשקטמון הוקמה אני הייתי מקושר להנהלת הפועל דאז וסייעתי להם ואחר כך כבר נשבר לי הלב מהכל ולא הצלחתי להתחבר עוד, לא לאלה ולא לאלה. מה גם שהם באמת גרועים. כשאני אומר גרועים אני מתכוון שנבחרת משותפת ג-א' ג-ה' היתה... טוב, לא נגזים, גם אנחנו לא משהו. מצד שני, קטמון זה בפירוש הדבר הנכון, ואוהד קטמון שרוצה איחוד מייצג בעיני צדק נשגב, המפעל הזה מוסרי וראוי וחבל מאוד שייכשל. ולכן, אני מבקש שתגיעו בשישי הקרוב לטדי, נשב יחד ונחשוב שאנחנו צעירים בשלושים שנה. טוב, ארבעים. תבואו."
וכל המוסיף גורע.
|
נערך על ידי - davidkipod ב-19/05/2014 21:26:01 |
 |
|
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 19/05/2014 : 22:00:12
|
קיפי, תרשה לי לחלוק עליך, בעצם על חברך מהפייסבוק. אם קטמון תרד לליגה א' זה לא הסוף. קטמון כבר הייתה בליגה א', וכבר ירדה משם לליגה ג', והנה אנחנו כאן חמש שנים אחרי והמועדון שלנו חי וקיים. נכון שלחזור לשעריים זה לא תענוג גדול, אבל אחרי הביצות בפרדסים של קריית משה והטריבונות חצץ של אל-הוזייל, נדע לעבור גם עוד עונה עם הבעלים העבריין של קביליו והכדורים הנעלמים של עמישב.
ובאותה המידה, גם הניצחון של שמעון אתמול לא היה סוף העולם. אני אמנם צעיר מכדי לזכור אבל פעם ב-77 מכבי אכן הייתה הקבוצה של המדינה, היום היא רק מתיימרת להיות. שישמחו, ושיעזבו אותי באמא שלהם, יש לי משחק הישרדות על הראש. |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/05/2014 : 22:24:29
|
לגבי קטמון - דעתי כדעתך ולנטין, ירידת ליגה לא תפרק אותנו. לגבי מכבי - חברי ויט מבטא את תחושתי טוב יותר.
בגביע אירופה הראשון באמת כל הארץ היתה מכבי. ג'ים בוטריט ולו סילבר היו שלנו כמו של התל אביבים. קפצנו לתיקרה ושברנו את הכורסא של דודה אלה עם סל הניצחון. אח"כ ירדנו בקו 18 לרח' יפו, איפה שהיה הבורקאס וקפה נאווה, וחגגנו סטייל כיכר רבין. מאז זרם הרבה ביוב בנחל שורק ובירקון, ושימון לימד אותנו לשנוא. היום כבר יש לי פחות כח לשנוא.. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
|
|
אדום החזה
133 הודעות |
|
| |
יש ימים כאלו...  |