פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

האם רק 150 מאיתנו יוכלו להיות במשחק בטבריה?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  האם רק 150 מאיתנו יוכלו להיות במשחק בטבריה?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם האם רק 150 מאיתנו יוכלו להיות במשחק בטבריה? נושא הבא
עמוד: מתוך 2

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  12:22:47  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=10382

ככל שה"בדיחה" הזו נכונה, היא עצובה מאוד.
אחרי שהבאנו 600 למשחק ליגה באילת, אני מעריך לטבריה צפויים להגיע לפחות 1,000 מאיתנו (כולל משפחות שלמות שמתכננות להגיע לסוף שבוע בצפון).

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  12:26:47  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקטע של הסופ״ש ייחסך מאיתנו, כי די בטוח שנפסיד מחר בהגרלה על אירוח המשחק השני...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  12:41:02  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הבנתי למה זאת בדיחה. עם כל הכבוד לאוהדי קטמון, למה שטבריה יאבדו את יתרון הביתיות שלהם בגללנו? אם האופציות הן לשחק בטבריה עם פחות אוהדים שלנו, או לשחק במגרש ניטרלי עם יותר אוהדים, ברור שהאופציה הספורטיבית וההוגנת היא לשחק בטבריה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  12:53:06  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המבחן הרלוונטי צריך להיות האם המגרש בטבריה עומד בסטנדרטיים מקצועיים של ליגה לאומית.
מעבר לזה - אם הם רוצים לעשות קופה ולעבור מגרש - שיבורכו. אם ביתם מבצרם ולא בגלל תנאים לא ראויים - זכותם.
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  12:54:48  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כרגע הם במשחקי המבחן של הליגה הלאומית ומגרש כזה בחיים לא יאושר לליגה הלאומית, אם חלילה הם יעלו הם גם ככה לא ישחקו שם..צריך לעשות רעש אי אפשר לשחק שם,מגרש ללא קופות, שמגבילים בו כמות קהל, ועם טריבונות מאולתרות לא ראוי לאירוח ברמות האלה.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  13:53:50  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

כרגע הם במשחקי המבחן של הליגה הלאומית ומגרש כזה בחיים לא יאושר לליגה הלאומית, אם חלילה הם יעלו הם גם ככה לא ישחקו שם..צריך לעשות רעש אי אפשר לשחק שם,מגרש ללא קופות, שמגבילים בו כמות קהל, ועם טריבונות מאולתרות לא ראוי לאירוח ברמות האלה.

מסכים לחלוטין.

מזכיר לכם שעפולה שיחקה את כל העונה (!!) הנוכחית בנצרת עילית.
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  14:01:01  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מסכים עם לייזי. האם המתקן עומד בסטנדרטים או לא זאת החלטה של ההתאחדות. מבחינה ספורטיבית, ראוי שההתאחדות תעשה כל מאמץ לאפשר לכל קבוצה לארח בבית שלה. אני לא אבכה אם ההתאחדות תחליט אחרת, אבל אני ממש לא חושב שיש לנו מה להתערב בעניין הזה.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  15:26:58  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זוכרים את סיפור עמישב לפני שנתיים? לדעתי יהיה אותו הדבר. ההתאחדות תתעקש על המגרש המקומי של טבריה. מבחינה מקצועית אני בטוח שגם טבריה תתעקש על המגרש שלה, בדיוק שאנלנו מתעקשים על טדי בכלל הכאילו יתרון שיש לנו שם.

ולגבי הקצאת כרטיסים: אם איני טועה יש חובת הקצאה של 10% לקבוצה האורחת

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  15:45:02  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

זוכרים את סיפור עמישב לפני שנתיים? לדעתי יהיה אותו הדבר. ההתאחדות תתעקש על המגרש המקומי של טבריה. מבחינה מקצועית אני בטוח שגם טבריה תתעקש על המגרש שלה, בדיוק שאנלנו מתעקשים על טדי בכלל הכאילו יתרון שיש לנו שם.

ולגבי הקצאת כרטיסים: אם איני טועה יש חובת הקצאה של 10% לקבוצה האורחת

ייתכן מאוד שאתה צודק - ההתאחדות תתעקש על המגרש בטבריה ואם (חו"ח) יעלו, תאמר להם שהמגרש הזה אינו כשיר ללאומית.
מצד שני, למדנו כבר על בשרנו ומהצד כי בהתאחדות יש איפה ואיפה ותקדימים לא שווים דבר.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  16:00:57  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מכיר את המגרש, אבל אם נכונים הדיווחים שזה מגרש בלי קופות שיכול להכיל במקסימום 1700 איש, זו סכנה אמיתית לקיים משחק שם. הרי ברור שכמות לפחות כפולה של אנשים תנסה להגיע למשחק. אסור למשטרה לאשר את זה.
עבור לתחילת הדף

דותן716 דותן716 מנותק

143 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  16:54:05  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דותן716 שלח ל- דותן716 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיכאל

אני מסכים עם לייזי. האם המתקן עומד בסטנדרטים או לא זאת החלטה של ההתאחדות. מבחינה ספורטיבית, ראוי שההתאחדות תעשה כל מאמץ לאפשר לכל קבוצה לארח בבית שלה. אני לא אבכה אם ההתאחדות תחליט אחרת, אבל אני ממש לא חושב שיש לנו מה להתערב בעניין הזה.

1+
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  17:18:06  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דותן716

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיכאל

1+

די לצדקנות ולהתחסדות! אתם לא רוצים להיות במשחק הזה? אם המשחק יהיה בטבריה, 1 מכל 5 שרוצים להגיע יוכל להיכנס. האינטרס שלנו אינו בעל ערך נחות משל טבריה. זכותה של טבריה להיאבק על קיום המגרש בטבריה, וזכותנו להיאבק על כך שכולנו נהיה במשחק החשוב הזה וניתן לשחקנים את הדחיפה שהם כל כך צריכים ורוצים מאיתנו. שני המשחקים הקרובים מרכזים לתוכם את כל ההיסטוריה של קטמון, ומי יודע כמה מהעתיד שלה. זכותנו המלאה להשמיע את קולנו בשאיפה שתהיה לכך השפעה ונוכל ללוות את הקבוצה במשחק בטבריה או בכל מקום אחר בו יערך.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות

נערך על ידי - עד שנגיע ב-17/05/2014 17:18:55
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  17:35:19  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מאוד רוצה להיות במשחק, ומבין טוב מאוד שאם הוא יהיה בטבריה יש סיכוי שזה לא יתאפשר. אבל אני לא חושב שיש "זכות" לכל אוהדי קבוצת החוץ להיות במשחק - הקריטריונים היחידים הם בטיחות וההתאמה של המגרש עצמו (לא קיבולת הקהל של האצטדיון) לדרישות של ההתאחדות. ההנחה שלך כאילו יש זכות כזאת נובעת מהעובדה שבילינו את השנים האחרונות (כולל השנה) בליגות שבהן לרוב המוחלט של הקבוצות אין הרבה קהל ולכן ממילא אין בעיה שאנחנו נמלא את היציעים. כשמכבי חיפה באה למשחק חשוב נגד הפועל תל אביב, היא לא דורשת להעביר את המשחק לאצטדיון רמת גן רק כדי שכל האוהדים שלה יוכלו להיכנס..

ובכל מקרה לא הבנתי איפה יש פה התחסדות..

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיכאל

1+

די לצדקנות ולהתחסדות! אתם לא רוצים להיות במשחק הזה? אם המשחק יהיה בטבריה, 1 מכל 5 שרוצים להגיע יוכל להיכנס. האינטרס שלנו אינו בעל ערך נחות משל טבריה. זכותה של טבריה להיאבק על קיום המגרש בטבריה, וזכותנו להיאבק על כך שכולנו נהיה במשחק החשוב הזה וניתן לשחקנים את הדחיפה שהם כל כך צריכים ורוצים מאיתנו. שני המשחקים הקרובים מרכזים לתוכם את כל ההיסטוריה של קטמון, ומי יודע כמה מהעתיד שלה. זכותנו המלאה להשמיע את קולנו בשאיפה שתהיה לכך השפעה ונוכל ללוות את הקבוצה במשחק בטבריה או בכל מקום אחר בו יערך.

נערך על ידי - מיכאל ב-17/05/2014 17:36:09
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  17:35:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיכאל

1+

+1
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  21:22:11  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טבריה תתעקש שהמשחק יהיה במגרשה הביתי.
בעונה הזו היא ניצחה שם 11 פעמים, 5 תיקו ואפילו לא הפסד ביתי אחד!

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  23:26:13  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמין ? :
http://www.best-ball.co.il/tveria/item/5320-%D7%98%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%97

" מסתמן: טבריה לא תוכל לארח את קטמון בביתה, המשחק צפוי להיערך בקרית שמונה
מכה קשה לטבריה שתיאלץ להיפרד מאחד המגרשים הביתיים בליגה ותארח את קטמון ככל הנראה באצטדיון של מחזיקת הגביע. בקבוצה בטוחים: "זה לא משנה איפה יהיה המשחק, אם לנתניה הגיעו 1800 לקרית שמונה יבואו אפילו יותר". ההגרלה מי תארח ראשונה תתקיים ביום ראשון"
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם האם רק 150 מאיתנו יוכלו להיות במשחק בטבריה? נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07