| משתמש |
למה אנחנו רוצים להמשיך להיות קבוצת אוהדים?  |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 15/05/2014 : 14:39:18
|
זאת לא דוגמה כל כך טובה.
בכפ"ס יש מנגנון שלם של אינטרסים לכאן ולכאן.
עד כמה שידוע לי היו שתי מחנות, המחנה של שחם וההנהלה החדשה
והמחנה של יאני ושל כל ההנהלה הקודמת.
הטעות של שחם, זה שמראש הוא בא בטוב למחנה הקודם, ונתן להם אחוזים, וקשר עם הקבוצה, ופתחון פה, ובסוף זה בגד בו. זה כמעט שקול ערך לכך שאם היה איחוד, ליפקין היה נותן אחוזים ופתחון פה לסאסי...
אצלנו דבר כזה לא היה קורה, כי אני לא רואה מישהו כמו שירצקי פתאום פותח פה על ליפקין, או משהו בסגנון.
אני מסכים אתך על הרעיון הכללי, שזה לא בריא שקבוצה שלמה נשענת על גחמה של בעל הון. אבל לא צריך להסיק ממקרה אחד על הכלל.
תחשוב שגם סיטואציה שבה ההסכם היה עובר, והיינו 4 חברי דירקטוריון מול 3, וליפקין פתאום היה מודיע שהוא היה עוזב, זה עדיין היה מכניס אותך לסחרור ולברוך כלכלי.
זה לא היה מרסק אותך לחלוטין, אבל כן היית חוזר פחות או יותר לאותה נקודה שאתה נמצא בה היום, שזה התפר בין ליגה מקצוענית לליגה חובבנית... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-15/05/2014 14:41:17 |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 15/05/2014 : 16:09:35
|
הדוגמא שהבאת היא גרועה כי ליפקין לא התחייב להזרים כספים לקבוצה המאוחדת, ובכל אופן ברור שלא היה מזרים כסף גדול. מאבקי כח מהסוג הזה לא צפויים במבנה של קבוצת אוהדים כי יחסי הכוחות הרבה יותר מאוזנים. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-15/05/2014 16:10:04 |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
|
mookie
181 הודעות |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 15/05/2014 : 21:41:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי mookie
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2746684
עוד דוגמא... שמצד אחד מצילה לנו את התחת השנה ומצד שני מעמידה באור מאוד לא נעים את הליגה הלאומית והכדורגל הישראלי
הם יצילו לנו את התחת אם יצליחו לנצח את רמת גן מחר . יאללה אזגי מלחמה! |
 |
|
|
bentiel
24 הודעות |
נשלח - 15/05/2014 : 23:15:52
|
| שאלה להנהלה אי אפשר לדבר עם יוסי ליפקין שישקיע בקטמון לאחר שהוא נוכח לדעת שעם סאסי אין מוצא |
sastiel |
 |
|
| |
למה אנחנו רוצים להמשיך להיות קבוצת אוהדים?  |
|