| משתמש |
נכשלנו, אבל  |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 05/05/2014 : 22:18:50
|
נכשלנו מקצועית עם מאמן חלש וקבוצה שפישלה (בינתיים) ברגעים החשובים. נכשלנו יציעית עם נוכחות מאכזבת ועידוד משעמם. נכשלנו עם האיחוד שהוציא לנו את הנשמה והחשק. נכשלנו עם אוהדי המקורית, שמלבד כמה חברים, רק שונאים אותנו יותר וגם צוחקים אחרונים. אני משער שנכשלנו גם תדמיתית ואולי כלכלית.
אבל בזמן שנותר ובמיוחד בשנה הבאה, נחזור לעשות את מה שהפסקנו במהלך העונה המתישה הזו: לאהוב את הקבוצה שהקמנו. לאהוב באמת. זה מה שיש לנו, וזה הרבה.
הפועל יש רק אחת
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 06/05/2014 : 10:06:27
|
| כל מה שציינת קשור באופן ישיר לכשלון המקצועי.זה שמגיעים אלף אנשים לעודד קבוצה עלובה זה לא כשלון, זה שהמקורית קבוצה יותר טובה מאיתנו זה לא כשלון שלנו. האיחוד הוא כשלון (בינתיים). |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 06/05/2014 : 11:39:55
|
הפתעה מרעישה- אוהדים רבים שלנו הם כמו מרבית האוהדים בארץ, וכשמה שמציגים להם על כר הדשא זה חרא טהור הם לא טורחים להגיע. זה מאכזב לגלות, אין ספק, גם אני רציתי להאמין שהגרעין שמגיע בכל מחיר מונה יותר מ-1000 איש אבל זה לא המצב.
אבל צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה- אם יהיה איחוד מה טוב, ואם לא יהיה איחוד אני חושב שהעונה הזו הוכיחה לי באופן חד משמעי שאין שום תקווה להפועל המקורית ללא קטמון. הסאסי אותו הסאסי, החובות רק הולכים ונערמים ואיש מבחוץ אינו יודע מה היקפם, וביציעים משליטה טרור חבורה של פרובוקטורים מקצועיים שלא ישימו שקל מכיסם עבור המועדון אבל יודעים איך לתקוף נשים וילדים במגרש חניה ושחקנים של היריבה בחדר הלבשה. וכמובן שהם יודעים גם לקנות כרטיס ולעודד כל קבוצה שמשחקת נגדנו בטדי, לוודא שאנחנו יורדים ליגה. עם אוהדים כאלו ובעלים כאלו אין ולא תהיה תקומה להפועל לעולם, ואני מקווה שהחבר'ה שדחפו את כולנו להצביע איחוד מבינים את זה היום.
אז אני אופטימי. אז נכשלנו העונה, אז מה, כשלונות יהיו גם בעתיד. קחו דברים בפרופורציות הנכונות, ושנזכה כולנו לראות את סאסי ובניו נעלמים מחיינו במהרה בימינו אמן. |
 |
|
|
mstl
43 הודעות |
נשלח - 06/05/2014 : 11:46:07
|
[quote]נשלח במקור על ידי מחאיי
נכשלנו מקצועית עם מאמן חלש וקבוצה שפישלה (בינתיים) ברגעים החשובים. נכשלנו יציעית עם נוכחות מאכזבת ועידוד משעמם. נכשלנו עם האיחוד שהוציא לנו את הנשמה והחשק. נכשלנו עם אוהדי המקורית, שמלבד כמה חברים, רק שונאים אותנו יותר וגם צוחקים אחרונים. אני משער שנכשלנו גם תדמיתית ואולי כלכלית.
אבל בזמן שנותר ובמיוחד בשנה הבאה, נחזור לעשות את מה שהפסקנו במהלך העונה המתישה הזו: לאהוב את הקבוצה שהקמנו. לאהוב באמת. זה מה שיש לנו, וזה הרבה.
נכשלנו יציעית ?
מקצועית, התרסקנו !!! |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 06/05/2014 : 13:45:02
|
בעידוד חשוב לדבוק במסורת שכל יציע יוצר לעצמו. מכיוון שהמצאנו את הקבוצה מחדש, היתה לנו הזדמנות להוסיף על הרפרטואר שהבאנו מהיימים שלפני קטמון - שירים ועידודים חדשים מקוריים פחות או יותר. בקטע הזה הצלחנו פחות, למרות מאמצי הרדיו, אבל יש לנו עוד הרבה שנים לתקן. בהקשר הזה היתה היוזמה של אוהד לתזמורת, אני מבין שהשנה זה לא התרומם. מה שמפתיע אותי כל פעם מחדש הוא ההבדל בין היציע במשחקי בית לחוץ: למשחקי חוץ מגיע בעיקר הגרעין הקשה, בריגדה, תושבי המרכז. המשקל של יציע משפחות יורד, ואיתו שתי הקצוות: האוהדים השקטים, ואלו שמועילים להשמיע קול רק כשלא הולך, ורק בקללות עצבניות. במשחקי חוץ יותר כיף, הקהל כולו דוחף, ואני חושב שזה מורגש גם באופן שבו הקבוצה משחקת. טדי הגדול - לא בדיוק מועיל כמגרש ביתי. השנה בבית עשינו 22 נקודות מ 18 משחקים (מקום 14), ובחוץ - 20 נקודות ב 17 משחקים (מקום 10). זו גם הנחמה והתקווה שלי לקראת הכח, בוינטר המאזן שלנו חיובי.
|
נערך על ידי - davidkipod ב-06/05/2014 13:46:03 |
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 06/05/2014 : 14:36:07
|
| לא מסכים. לא צריך לעודד את הקבוצה בכל מצב! |
 |
|
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 06/05/2014 : 16:42:10
|
בקשר לעידוד, אין ספק שטדי הוא אולי האצטדיון הכי גרוע שאנחנו יכולים לארח בו, אבל היה ניתן לראות הבדל עצום בקהל כאשר היינו במזרחי ועונה שעברה בכפ"ס וזה בעיקר כי היה הרבה יותר מקום להתפרס. המסקנה שלי היא שבעיקר ואם יהיה איחוד וגם אם לא, חייבים אבל חייבים לשנות את המיקום של הגוש המעודד. האיזור הקטן שתחום בין היציע כבוד למעלה והדשא מלמטה הוא גרוע כי התנאי צפייה בוא טובים מדי, מה שגורר סקרנים וחברה שסתם באים לראות משחק, וגם כי אין בו מספיק מקום וזה ניכר בעיקר במשחקים הגדולים (נתניה, המקורית, אורתודוקסים עונה שעברה) שהרבה אנשים שלא קשורים לגרעין המעודד באים לגוש ויש בקושי 3 שורות שמעודדות. לעומת זאת, שישבנו במזרחי והיה המון מקום שאיפשר לאנשים שמעדיפים לראות משחק לשבת למטה ולמי שבא לעודד לעמוד למעלה, והיה עידוד מטורף. לסיכום, המסקנה שלי היא שצריך להזיז את המיקום של הגוש כי כרגע ובמיוחד שיהיה איחוד והקהל יגדל בהרבה נצטרך מקום שהוא קצת פחות אטרקטיבי מבחינת תנאי צפייה אך רחב וגדול מספיק שאנשים יוכלו להצטרף ולעודד. |
נערך על ידי - nadavlev ב-06/05/2014 16:44:24 |
 |
|
|
אדום בלב
71 הודעות |
נשלח - 06/05/2014 : 20:22:44
|
| תמיד הכי קל להיתפס למאמן אתם לא זוכרים כבר מימתי שמתן בראשי היגיע איזה כדורגל יפה שיחקנו הסיבה היחידה למצב שהיגענו זה הפציעות זה כמות לא הגיונית של פציעות שחקנים שגמרו את העונה וגם כאלה שחזרו לא חזרו ליכולת שליפני הפציעה (זה אמנם נישמע תרוצים אבל זה עובדות)נקווה עדיין שיהיה נס ונניצל כי לא מגיע לנו לרדת יאלה קטמון מילחמה |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 06/05/2014 : 22:04:06
|
מסכים שנכשלנו השנה בחלק גדול מהתחומים, אבל לא בכולם. ומן הראוי, גם באווירה הדכאונית, להזכיר את התחומים שלא נכשלנו בהם, החל ממחלקות הנוער המכובדות, ובית הספר לכדורגל. דרך ליגת השכונות והפעילויות הקהילתיות המרגשות. וכלה בכמות הפעילים בקבוצה, שעל פי ירון גדלה משמעותית העונה.
בנוסף, אני לא חושב שאהבה היא הפתרון לכל הצרות והכשלונות שלנו. זה לא איזה פתרון קסם שיגרום לשחקן להבקיע, או שימנע מאיתנו להפסיד נקודות בתוספת הזמן. מה גם שאני לא ממש בטוח שהפסקנו לאהוב את הקבוצה שהקמנו. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 06/05/2014 : 23:07:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
הפועל יש רק אחת
מי הפסיק לאהוב את הקבוצה? כל אלו שבאו להרצליה? כל אלו שסבלו נגד ראשון? כל מי שניסה להביא אוהדים למשחק נגד נצרת? כל אלו שפעילים בליגת השכונות? אתה? אני? אני לא מבין את הפוסט הזה.. ולא מסכים בכלל עם האבחנות. עידוד משעמם? בוא שב לידי בוינטר. ישבו לידי שני משוררים. אפשר לשבת ולחבר שירים ולשיר אותם. |
I am City till I cry |
 |
|
|
אורי338
23 הודעות |
נשלח - 07/05/2014 : 00:09:14
|
| תעלת בלאומיך |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 07/05/2014 : 02:48:32
|
הכל מתחיל ונגמר בהצלחה על הדשא
אם הקבוצה הייתה רצה בצמרת, כמות האוהדים במשחקי הבית הייתה מוכפלת
האווירה ביציע הייתה לגמרי אחרת
לא היו נחשפים כל מיני חולאים.
והלהט לאיחוד לא היה כל כך גדול, כי רוב רובם של האוהדים היו מבסוטים מהמצב הקיים, ולא היו רוצים איחוד בכל מחיר, עכשיו נראה שהאיחוד יהיה אולי גלגל ההצלה האחרון שלנו.
לא יודע אם יהיה איחוד או לא. אבל התרופה הכי טובה למועדון חולה, זאת הצלחה והישגים על הדשא.
ואל תשלה את עצמך שקטמון קורצה מחומר אחר משאר קבוצות הכדורגל. כן הנאמנות שלנו כנראה גבוהה יותר מאשר רוב הקבוצות, ואין ספק שהגרעין המרכזי של הקהל הוא לא קהל הצלחות וניצחונות.
אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח קבוצת תחתית אפורה בלאומית: 1000 אוהדים בממוצע למשחק קבוצת צמרת לוהטת בלאומית: 2000 אוהדים בממוצע למשחק קבוצה בליגת העל: 3000 אוהדים בממוצע
ככה זה עובד, גם אצלנו... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
| |
נכשלנו, אבל  |
|
|
|