פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הכח עמידר ר"ג - הפועל קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הכח עמידר ר"ג - הפועל קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם הכח עמידר ר"ג - הפועל קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 3

mac40 mac40 מנותק

79 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  13:28:13  הצג פרופיל שלח ל- mac40 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטער חברים אבל אני עדיין ממתין שבשידור החוזר נחטוף גול בדקה ה96

מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  13:51:08  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

רציני לגמרי. אתם כנראה לא מה זה עידוד טוב כי היה פח ברוב שלבי המשחק. רוב האוהדים פשוט הסתכלו על המשחק ומדי פעם הוציאו ציוץ.

נריה, שתי תובנות:
(א) היה עידוד מצוין, הייתי על הדשא חלק לא קטן מהמשחק, כולל רבע שעה ראשונה של המחצית השנייה בקצה הרחוק. היה עידוד משוגע, הלוואי שבטדי היה כזה עידוד כל משחק.

(ב) העידוד היה יכול להיות עוד יותר מדהים, אבל אתה צריך להבין שזה ק-ש-ה לחלק מהאנשים לעודד במצבים כאלה. אחרי שחזרתי ליציע ב-2:0, שרתי כמו משוגע. אז חטפנו, ומאותו רגע אם הייתי מתאמץ עוד טיפה הייתם באים אחרי המשחק לבית הקברות הסמוך. הלב לא עומד בזה, בחיי

תשמע אור, אני בכל אופן שואף ליותר. אין סיבה שבמשחק על החיים לא נעודד כמו שעודדנו במשחק בכפ"ס או במשחק עליה. מעבר לבריגדה ועוד כמה בודדים אנשים פשוט עומדים בגוש וצופים במשחק. אפשר להתסכל על המשחק ולעודד בו זמנית. אני עושה את זה כבר שנים.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  17:03:47  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סיקור המשחק של דאבל פאס.

http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=10341
עבור לתחילת הדף

פועל שחור פועל שחור מנותק

40 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  17:36:19  הצג פרופיל שלח ל- פועל שחור הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק אני חושב שההחתמה של יהודה חוטה הייתה אחת הטובות השנה?
בלם משכמו ומעלה וזה היה ניכר כשלא היה במשחק מול ראשון לציון.
עבור לתחילת הדף

idoberko2 idoberko2 מנותק

5 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  17:43:32  הצג פרופיל שלח ל- idoberko2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל שחור

+1
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  21:24:30  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:

רציני לגמרי. אתם כנראה לא מה זה עידוד טוב כי היה פח ברוב שלבי המשחק. רוב האוהדים פשוט הסתכלו על המשחק ומדי פעם הוציאו ציוץ.

נריה, שתי תובנות:
(א) היה עידוד מצוין, הייתי על הדשא חלק לא קטן מהמשחק, כולל רבע שעה ראשונה של המחצית השנייה בקצה הרחוק. היה עידוד משוגע, הלוואי שבטדי היה כזה עידוד כל משחק.

(ב) העידוד היה יכול להיות עוד יותר מדהים, אבל אתה צריך להבין שזה ק-ש-ה לחלק מהאנשים לעודד במצבים כאלה. אחרי שחזרתי ליציע ב-2:0, שרתי כמו משוגע. אז חטפנו, ומאותו רגע אם הייתי מתאמץ עוד טיפה הייתם באים אחרי המשחק לבית הקברות הסמוך. הלב לא עומד בזה, בחיי

תשמע אור, אני בכל אופן שואף ליותר. אין סיבה שבמשחק על החיים לא נעודד כמו שעודדנו במשחק בכפ"ס או במשחק עליה. מעבר לבריגדה ועוד כמה בודדים אנשים פשוט עומדים בגוש וצופים במשחק. אפשר להתסכל על המשחק ולעודד בו זמנית. אני עושה את זה כבר שנים.

נריה, זה נחמד שאתה שואף ליותר. אנחנו לא סן לורנצו ולא גלאטסאריי. יחסית למימדים שלנו ולכמויות ולמתח שליווה את המשחק הזה ואת התקופה האחרונה, העידוד היה מעולה ומועיל (ראו את זה על השחקנים, וכבר זמן מה שזה לא היה ככה).

השליליות שאתה מביא לשיח כאן פשוט מיותרת במקום שאנחנו נמצאים בו, בנקודת הזמן הנוכחית. ולהאשים את האוהדים פה באוננות עצמית זה משהו שנע בין גסות רוח לרצון להיות מיוחד.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  21:49:06  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נריה צודק, מבחינת עידוד נטו (לא קולל תפאורה) הקהל היה סבבה אבל לא הרבה יותר מזה.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  22:02:17  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

יש אחד אורי שרצקי, לא יודע אם שמעתם עליו, אבל הוא אחראי על ההחתמה.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  22:20:35  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:

נריה, שתי תובנות:

נריה, זה נחמד שאתה שואף ליותר. אנחנו לא סן לורנצו ולא גלאטסאריי. יחסית למימדים שלנו ולכמויות ולמתח שליווה את המשחק הזה ואת התקופה האחרונה, העידוד היה מעולה ומועיל (ראו את זה על השחקנים, וכבר זמן מה שזה לא היה ככה).

השליליות שאתה מביא לשיח כאן פשוט מיותרת במקום שאנחנו נמצאים בו, בנקודת הזמן הנוכחית. ולהאשים את האוהדים פה באוננות עצמית זה משהו שנע בין גסות רוח לרצון להיות מיוחד.

צודק מאה אחוז! יש לא מעט מבוגרים ,ילדים ונשים (ותסלחו לי אחיותיי האדומות) שלא "מתאבדים" על השירה לאורך ה 90 דקות אבל הנוכחות שלהם ביציע מורגשת וחיונית ,אז מספיק עם הציונים והתמחורים שנותנים פה לכל אוהד ואוהד.
עבור לתחילת הדף

ביסמרק ביסמרק מנותק

94 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  22:42:11  הצג פרופיל שלח ל- ביסמרק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

ציטוט:

יש אחד אורי שרצקי, לא יודע אם שמעתם עליו, אבל הוא אחראי על ההחתמה.

1 + !!!
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  22:47:22  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ומה עם ההחתמה של עופר טסלפפה?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם הכח עמידר ר"ג - הפועל קטמון נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07