| משתמש |
הכח עמידר ר"ג - הפועל קטמון  |
|
mac40
79 הודעות |
נשלח - 10/05/2014 : 13:28:13
|
מצטער חברים אבל אני עדיין ממתין שבשידור החוזר נחטוף גול בדקה ה96
|
מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 10/05/2014 : 13:51:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
רציני לגמרי. אתם כנראה לא מה זה עידוד טוב כי היה פח ברוב שלבי המשחק. רוב האוהדים פשוט הסתכלו על המשחק ומדי פעם הוציאו ציוץ.
נריה, שתי תובנות: (א) היה עידוד מצוין, הייתי על הדשא חלק לא קטן מהמשחק, כולל רבע שעה ראשונה של המחצית השנייה בקצה הרחוק. היה עידוד משוגע, הלוואי שבטדי היה כזה עידוד כל משחק.
(ב) העידוד היה יכול להיות עוד יותר מדהים, אבל אתה צריך להבין שזה ק-ש-ה לחלק מהאנשים לעודד במצבים כאלה. אחרי שחזרתי ליציע ב-2:0, שרתי כמו משוגע. אז חטפנו, ומאותו רגע אם הייתי מתאמץ עוד טיפה הייתם באים אחרי המשחק לבית הקברות הסמוך. הלב לא עומד בזה, בחיי
תשמע אור, אני בכל אופן שואף ליותר. אין סיבה שבמשחק על החיים לא נעודד כמו שעודדנו במשחק בכפ"ס או במשחק עליה. מעבר לבריגדה ועוד כמה בודדים אנשים פשוט עומדים בגוש וצופים במשחק. אפשר להתסכל על המשחק ולעודד בו זמנית. אני עושה את זה כבר שנים. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
|
|
פועל שחור
40 הודעות |
נשלח - 10/05/2014 : 17:36:19
|
רק אני חושב שההחתמה של יהודה חוטה הייתה אחת הטובות השנה? בלם משכמו ומעלה וזה היה ניכר כשלא היה במשחק מול ראשון לציון.
|
 |
|
|
idoberko2
5 הודעות |
נשלח - 10/05/2014 : 17:43:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל שחור
רק אני חושב שההחתמה של יהודה חוטה הייתה אחת הטובות השנה? בלם משכמו ומעלה וזה היה ניכר כשלא היה במשחק מול ראשון לציון.
+1 |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 10/05/2014 : 21:24:30
|
רציני לגמרי. אתם כנראה לא מה זה עידוד טוב כי היה פח ברוב שלבי המשחק. רוב האוהדים פשוט הסתכלו על המשחק ומדי פעם הוציאו ציוץ.
נריה, שתי תובנות: (א) היה עידוד מצוין, הייתי על הדשא חלק לא קטן מהמשחק, כולל רבע שעה ראשונה של המחצית השנייה בקצה הרחוק. היה עידוד משוגע, הלוואי שבטדי היה כזה עידוד כל משחק.
(ב) העידוד היה יכול להיות עוד יותר מדהים, אבל אתה צריך להבין שזה ק-ש-ה לחלק מהאנשים לעודד במצבים כאלה. אחרי שחזרתי ליציע ב-2:0, שרתי כמו משוגע. אז חטפנו, ומאותו רגע אם הייתי מתאמץ עוד טיפה הייתם באים אחרי המשחק לבית הקברות הסמוך. הלב לא עומד בזה, בחיי
תשמע אור, אני בכל אופן שואף ליותר. אין סיבה שבמשחק על החיים לא נעודד כמו שעודדנו במשחק בכפ"ס או במשחק עליה. מעבר לבריגדה ועוד כמה בודדים אנשים פשוט עומדים בגוש וצופים במשחק. אפשר להתסכל על המשחק ולעודד בו זמנית. אני עושה את זה כבר שנים.
נריה, זה נחמד שאתה שואף ליותר. אנחנו לא סן לורנצו ולא גלאטסאריי. יחסית למימדים שלנו ולכמויות ולמתח שליווה את המשחק הזה ואת התקופה האחרונה, העידוד היה מעולה ומועיל (ראו את זה על השחקנים, וכבר זמן מה שזה לא היה ככה).
השליליות שאתה מביא לשיח כאן פשוט מיותרת במקום שאנחנו נמצאים בו, בנקודת הזמן הנוכחית. ולהאשים את האוהדים פה באוננות עצמית זה משהו שנע בין גסות רוח לרצון להיות מיוחד. |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 10/05/2014 : 21:49:06
|
נריה צודק, מבחינת עידוד נטו (לא קולל תפאורה) הקהל היה סבבה אבל לא הרבה יותר מזה.
|
avanti livorno
|
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 10/05/2014 : 22:02:17
|
יש אחד אורי שרצקי, לא יודע אם שמעתם עליו, אבל הוא אחראי על ההחתמה. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 10/05/2014 : 22:20:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
תשמע אור, אני בכל אופן שואף ליותר. אין סיבה שבמשחק על החיים לא נעודד כמו שעודדנו במשחק בכפ"ס או במשחק עליה. מעבר לבריגדה ועוד כמה בודדים אנשים פשוט עומדים בגוש וצופים במשחק. אפשר להתסכל על המשחק ולעודד בו זמנית. אני עושה את זה כבר שנים.
נריה, זה נחמד שאתה שואף ליותר. אנחנו לא סן לורנצו ולא גלאטסאריי. יחסית למימדים שלנו ולכמויות ולמתח שליווה את המשחק הזה ואת התקופה האחרונה, העידוד היה מעולה ומועיל (ראו את זה על השחקנים, וכבר זמן מה שזה לא היה ככה).
השליליות שאתה מביא לשיח כאן פשוט מיותרת במקום שאנחנו נמצאים בו, בנקודת הזמן הנוכחית. ולהאשים את האוהדים פה באוננות עצמית זה משהו שנע בין גסות רוח לרצון להיות מיוחד.
צודק מאה אחוז! יש לא מעט מבוגרים ,ילדים ונשים (ותסלחו לי אחיותיי האדומות) שלא "מתאבדים" על השירה לאורך ה 90 דקות אבל הנוכחות שלהם ביציע מורגשת וחיונית ,אז מספיק עם הציונים והתמחורים שנותנים פה לכל אוהד ואוהד. |
 |
|
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 10/05/2014 : 22:42:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
יש אחד אורי שרצקי, לא יודע אם שמעתם עליו, אבל הוא אחראי על ההחתמה.
1 + !!! |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 10/05/2014 : 22:47:22
|
| ומה עם ההחתמה של עופר טסלפפה? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|