| משתמש |
מתקן אימונים  |
|
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 23:52:27
|
בין אם יקרה נס ונשאר בליגה הלאומית ובין אם לא, נדמה לי שאנחנו חייבים להחליף דיסקט. השיטה הישנה שהעלתה אותנו מהמרתפים של הכדורגל הישראלי לא עובדת בעולם הכדורגל המקצועני. וכאן המקום להבהיר שאני לא מנסה להעביר ביקורת על חברי ההנהלה שלנו, אנשים שבמקביל לעבודה הנוספת שלהם קורעים את התחת ללא תמורה עבור המועדון בזמן שאני מסתפק בתשלום דמי העמותה והגעה למשחקי בית.
אבל הגיע הזמן שנעלה רמה, ונפעל ביחד כדי להפוך למועדון מקצועני. ולטעמי האלמנט הכי חשוב שחסר לנו זה מתקן אימונים. כזה שהוא רק שלנו ולא של מתנס גוננים, ויש בו דשא אמיתי, ואולי אפילו עוד מגרש לנוער. חוץ מלמנוע פציעות של הסגל ושיפור הרמה המקצועית במתקן כזה מגדלים שחקני נוער ראויים שיעלו לקבוצה הבוגרת, ואולי גם יהיו מחויבים לקהל יותר מאשר אוסף הנרפים הנוכחי.
עד עכשיו לא חידשתי כלום, כולם יודעים שאין לנו בית. מה שאני רוצה לדבר עליו זה איך משיגים בית ראוי שבו נוכל להקים קבוצה ראויה. אני רוצה להציע שתי פתרונות, לטווח הקצר והארוך. בטווח הקצר, עד שנצליח לקבל מהעירייה הקצאה לקרקע ונגייס כסף לתכנון ולבניה, צריך לשכור לטווח של כמה שנים מגרש שיהיה רק שלנו. במושבים באזור, בקיבוצים, היכן שהוא יש מגרש בגודל תקני שנוכל להשמיש. יהיו כמובן עלויות, למשל להביא למקום מבנים יבילים של מקלחות ושירותים. אנחנו חברי העמותה הוכחנו שוב ושוב שאנחנו יכולים להתגייס כלכלית עבור המטרה, ונדמה לי שאם האוהדים יידרשו נוכל לעמוד בעלויות סבירות שיהיו אקסטרה לקציב השוטף עבור מטרה חשובה כל כך.
לטווח הארוך אנחנו צריכים קמפיין פוליטי מול ניר ברקת, שיגרום לו להקצות לנו קרקע ולתת תקציבים לפיתוח עירוני עבור מועדון ראוי. קרקע לא מנוצלת שמיועדת בתב"ע העירונית לצרכי ספורט אין הרבה בירושלים, אבל יש פה ושם. סתם לדוגמא, אני מכיר קרקע כזו בפסגת זאב, כמה אלפי מטרים רבועים שמיועדים לספורט וכרגע מלאים בקוצים ובזבל. לקמפיין כזה צריך להתגייס ברצינות- ראשית לגייס לטובתנו פוליטיקאים מקומיים כמו רחל עזריה שהיא אוהדת פעילה שלנו. עיתונאים ברוך השם לא חסר ביציעים שלנו, שיכתבו על העובדה שבעיר של שמונה מאות אלף תושבים אין מגרשי כדורגל. לדבר עם תורמים כמו טטנבאום על הבעיה, להרים שלטים ביציע במעמדים ספורטיבים חשובים ומצולמים (אם אי- פעם נגיע אליהם, כמובן). בקיצור, להרים קמפיין אמיתי. אולי זה יעזור, אולי לא, מה שבטוח שזה ייקח שנים ושאין לנו מה להפסיד. עברנו את פרעה, יחד נעבור גם את השנים המחורבנות ונקים מועדון אדום ומפואר בירושלים.
|
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 04/05/2014 : 07:34:14
|
| מסכים עם כל מילה בתור תושב פסגת זאב אני פועל כבר שנתיים לבניות מגרש לילדים ונתקל רק ב..........בלי מתקן משלנו לא נוכל להמשיך צריך גם מהשהו לנוער אמשיך לפועל אל מול הגורמים רלוונתים גם השנה אבל צריך עזרה. |
אליה |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 04/05/2014 : 09:28:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה
בין אם יקרה נס ונשאר בליגה הלאומית ובין אם לא, נדמה לי שאנחנו חייבים להחליף דיסקט. השיטה הישנה שהעלתה אותנו מהמרתפים של הכדורגל הישראלי לא עובדת בעולם הכדורגל המקצועני. וכאן המקום להבהיר שאני לא מנסה להעביר ביקורת על חברי ההנהלה שלנו, אנשים שבמקביל לעבודה הנוספת שלהם קורעים את התחת ללא תמורה עבור המועדון בזמן שאני מסתפק בתשלום דמי העמותה והגעה למשחקי בית.
אבל הגיע הזמן שנעלה רמה, ונפעל ביחד כדי להפוך למועדון מקצועני. ולטעמי האלמנט הכי חשוב שחסר לנו זה מתקן אימונים. כזה שהוא רק שלנו ולא של מתנס גוננים, ויש בו דשא אמיתי, ואולי אפילו עוד מגרש לנוער. חוץ מלמנוע פציעות של הסגל ושיפור הרמה המקצועית במתקן כזה מגדלים שחקני נוער ראויים שיעלו לקבוצה הבוגרת, ואולי גם יהיו מחויבים לקהל יותר מאשר אוסף הנרפים הנוכחי.
עד עכשיו לא חידשתי כלום, כולם יודעים שאין לנו בית. מה שאני רוצה לדבר עליו זה איך משיגים בית ראוי שבו נוכל להקים קבוצה ראויה. אני רוצה להציע שתי פתרונות, לטווח הקצר והארוך. בטווח הקצר, עד שנצליח לקבל מהעירייה הקצאה לקרקע ונגייס כסף לתכנון ולבניה, צריך לשכור לטווח של כמה שנים מגרש שיהיה רק שלנו. במושבים באזור, בקיבוצים, היכן שהוא יש מגרש בגודל תקני שנוכל להשמיש. יהיו כמובן עלויות, למשל להביא למקום מבנים יבילים של מקלחות ושירותים. אנחנו חברי העמותה הוכחנו שוב ושוב שאנחנו יכולים להתגייס כלכלית עבור המטרה, ונדמה לי שאם האוהדים יידרשו נוכל לעמוד בעלויות סבירות שיהיו אקסטרה לקציב השוטף עבור מטרה חשובה כל כך.
לטווח הארוך אנחנו צריכים קמפיין פוליטי מול ניר ברקת, שיגרום לו להקצות לנו קרקע ולתת תקציבים לפיתוח עירוני עבור מועדון ראוי. קרקע לא מנוצלת שמיועדת בתב"ע העירונית לצרכי ספורט אין הרבה בירושלים, אבל יש פה ושם. סתם לדוגמא, אני מכיר קרקע כזו בפסגת זאב, כמה אלפי מטרים רבועים שמיועדים לספורט וכרגע מלאים בקוצים ובזבל. לקמפיין כזה צריך להתגייס ברצינות- ראשית לגייס לטובתנו פוליטיקאים מקומיים כמו רחל עזריה שהיא אוהדת פעילה שלנו. עיתונאים ברוך השם לא חסר ביציעים שלנו, שיכתבו על העובדה שבעיר של שמונה מאות אלף תושבים אין מגרשי כדורגל. לדבר עם תורמים כמו טטנבאום על הבעיה, להרים שלטים ביציע במעמדים ספורטיבים חשובים ומצולמים (אם אי- פעם נגיע אליהם, כמובן). בקיצור, להרים קמפיין אמיתי. אולי זה יעזור, אולי לא, מה שבטוח שזה ייקח שנים ושאין לנו מה להפסיד. עברנו את פרעה, יחד נעבור גם את השנים המחורבנות ונקים מועדון אדום ומפואר בירושלים.
+1
|
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 04/05/2014 : 16:28:39
|
| מסכים לגמרי. |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 04/05/2014 : 18:14:53
|
מסכים לחלוטין שנדרש מתקן, אולם לדעתי חלק מהלחץ יבוא מכך שנאתגר את העיריה בדרישות של קבוצות קיימות. כאשר ישברו את הראש בעירייה לאן להעביר את המתאמנים במבט כי יש לנו 4 קבוצות ילדים ונוער, קבוצת בוגרים ו-3 קבוצות בנות (אפרוחיות - נערות) או אולי להגיע להסדר אימונים שלנו בגבעת רם או בבית וגן תהיה להם מוטיבציה להרים עוד מתקן - לא מספיק - שנה אח"כ הלחץ ילך ויגבר, אולי אפילו שווה שנגביר את קצב הקמת מחלקת הנוער ביחס ליעדים. לא יקצו לנו מתקנים - נתאמן בקראפט אבל גם בכיכר ספרא. הילדים יצאו מאומנים ויזכרו את החוויות לעוד שנים. |
 |
|
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 05/05/2014 : 10:47:59
|
צפוני, אני חושש שלא ירדת לסוף דעתי. אתה טוען שאפשר להמשיך כך במצב הקיים, ואני אומר שאסור. אנחנו חייבים מתקן אימונים באופן דחוף משום שאנחנו מועדון לא מקצועי בליגה מקצועית, ולכן אנחנו מקבלים בראש ולכן אנחנו כנראה יורדים ליגה. וגם אם היו קורים ניסים ולא היינו מאבדים את כל הנקודות המטופשות שאיבדנו, אנחנו עדיין מועדון שלא נמצא ברמה הנדרשת לקיום רגוע בליגה הלאומית. וחלק גדול מהבעיה זה שאין לנו מגרש אימונים.
בישיבת בעלי העמותה האחרונה, אם זכרוני החלוד לא מטעה אותי, דובר על כך שנדדנו העונה בין לא פחות משמונה מגרשים שונים. שמונה. נכון שגם דובר שם על כך שהפועל ירושלים גם היא נודדת בין מגרשים, אבל להם יש שחקנים מחויבים יותר, וכמובן יתרון עלינו בעמדת המאמן.
דרוש מתקן משלנו דחוף, אחרת שנים נמשיך להיאבק ראש בראש עם קביליו יפו והפועל מרמורק. |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 05/05/2014 : 14:17:35
|
ולנטין, אני לא חולק על הצורך, אני חולק על הדרך. דחיית הקמת קבוצות נוער עקב היעדר מתקן אימונים היא שגיאה טקטית במציאות הישראלית, בה עד שאתה לא טובע אף אחד לא יעזור לך. אימון ילדים בכיכר ספרא הוא אולי לא מקצועני, אבל הוא פרקטי. |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 05/05/2014 : 15:41:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה
הגיע הזמן שנעלה רמה, ונפעל ביחד כדי להפוך למועדון מקצועני. לטעמי האלמנט הכי חשוב שחסר לנו זה מתקן אימונים. כזה שהוא רק שלנו.. כולם יודעים שאין לנו בית. מה שאני רוצה לדבר עליו זה איך משיגים בית ראוי שבו נוכל להקים קבוצה ראויה. לטווח הארוך אנחנו צריכים קמפיין פוליטי מול ניר ברקת, שיגרום לו להקצות לנו קרקע ולתת תקציבים לפיתוח עירוני עבור מועדון ראוי. לקמפיין כזה צריך להתגייס ברצינות- ראשית לגייס לטובתנו פוליטיקאים מקומיים כמו רחל עזריה שהיא אוהדת פעילה שלנו. עיתונאים ברוך השם לא חסר ביציעים שלנו, שיכתבו על העובדה שבעיר של שמונה מאות אלף תושבים אין מגרשי כדורגל. לדבר עם תורמים כמו טטנבאום על הבעיה, להרים שלטים ביציע במעמדים ספורטיבים חשובים ומצולמים (אם אי- פעם נגיע אליהם, כמובן). בקיצור, להרים קמפיין אמיתי. אולי זה יעזור, אולי לא, מה שבטוח שזה ייקח שנים ושאין לנו מה להפסיד. עברנו את פרעה, יחד נעבור גם את השנים המחורבנות ונקים מועדון אדום ומפואר בירושלים.
מסכים עם כל מילה. גם אין לי ספק שמועדון בית אמיתי הוא תנאי לקבוצה מקצוענית ולמחלקת נוער חזקה. אבל תגיד, איך אתה חושב שמישהו יקח את הפרוייקט הזה ברצינות, אם הקבוצה מכריזה שהקיום שלה הוא זמני ושיכול להיות שבעוד חודש, או שנה או שנתיים או חמש שנים, היא כבר לא תהיה קיימת? אתה רואה מישהו מתחיל להקים מועדון לקבוצה שיכול להיות שלא תתקיים עד שהמועדון יהיה מוכן? |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 05/05/2014 : 16:06:25
|
| אני אשאיר לנציגי הועד לפרט בהזדמנות, אבל אני כן יכול להרגיע שהנושא הזה בהחלט נמצא אצלם במודעות וכבר הוחל בהתדיינות מול העירייה. כבר זוהה שטח בעל פוטנציאל למתקן אימונים ראוי, וצריך יהיה לדעת לפעול נכון מול העירייה כדי שבבוא העת הוא יימסר לנו. |
 |
|
| |
מתקן אימונים  |
|
|
|