פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחדש חברות לשנה הקרובה.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחדש חברות לשנה הקרובה.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחדש חברות לשנה הקרובה. נושא הבא
עמוד: מתוך 7

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  20:36:35  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני מחדש חברות לעונה הבאה.

היה ברור מההתחלה שתהיה עונה קשה ולא בטוח שנשרוד.
תוסיפו לזה דיבורים על פירוק הקבוצה, שחקנים חשודים במכירת משחקים, חוסר מזל עם הרכש זר וכו'...

אם נרד נבנה בלי פאניקה קבוצה יציבה לעונה הבאה והכי חשוב לזכור
שמה שחשוב פה זה הסמל עם ה"

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  20:39:01  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
+2
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  20:50:55  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה, זו הדרך היחידה. לחדש, לחדש, לחדש.
עבור לתחילת הדף

Joey Joey מנותק

11 הודעות

נשלח - 24/05/2014 :  00:42:26  הצג פרופיל שלח ל- Joey הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע אם אחדש שנה הבאה. לא הירידה לא' תעצור אותי אלא הסעיף בתקנון שגורם לנו לנסות למכור את נשמתינו לסאסי שנה אחר שנה. אם יקרה איזה נס ויציעו לנו איחוד בתנאים שמתאימים לנו ארים יד בעד אבל די לרדיפה אחרי חלום על חשבון הווה מוצלח.
התחלנו את העונה כול כך טוב אבל באמת מישהוא מופתע שהשחקנים והמאמן איבדו את המוטיבציה כשהרמנו יד והצבענו בעד לסגור את הקבוצה?
עבור לתחילת הדף

Num 6 Num 6 מנותק

35 הודעות

נשלח - 24/05/2014 :  11:13:53  הצג פרופיל שלח ל- Num 6 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לחדש. ללמוד מטעויות עבר. ג׳ורדן בזמנו אמר שהוא נהיה כל כך טוב בגלל שנכשל כל כך הרבה.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 24/05/2014 :  11:30:42  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Joey

לא יודע אם אחדש שנה הבאה. לא הירידה לא' תעצור אותי אלא הסעיף בתקנון שגורם לנו לנסות למכור את נשמתינו לסאסי שנה אחר שנה. אם יקרה איזה נס ויציעו לנו איחוד בתנאים שמתאימים לנו ארים יד בעד אבל די לרדיפה אחרי חלום על חשבון הווה מוצלח.
התחלנו את העונה כול כך טוב אבל באמת מישהוא מופתע שהשחקנים והמאמן איבדו את המוטיבציה כשהרמנו יד והצבענו בעד לסגור את הקבוצה?

אני אחדש אבל מסכים עם האבחנה שלך.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 24/05/2014 :  11:51:15  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפי שהבטחתי. מחדש X 5.

כשלון מקצועי הוא לא סיבה להפרד מקבוצה כל כך יקרה וחשובה. ידענו להנות בליגות הנמוכות בעבר, אז נעשה זאת גם בעתיד.

זו ירידה לצורך עליה. ג'ורדן צודק
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 24/05/2014 :  12:34:59  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מחדש.

אתמול משהו נסדק בקהל, אני לא יכולתי יותר, רבנו ביננו, לא נראנו כמו מה שאנחנו דוגלים בו אבל עם כל זה, אנחנו אנשים מדהימים. הרשנו לעצמנו להראות ככה אחרי מופע שבכל קבוצה אחרת היציעים היו עומדים ריקים.

ההיסטוריה לא נתנתה לדברים כאלה חשובים לקרות בקלות והיא לא תתן.
צריך נוער, צריך קהילה, צריך לא לוותר.

לאחות את הקרעים, להתפייס.
להמשיך בשיא הכוח.

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/05/2014 :  13:19:08  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אצלי אין שום קשר בין הליגה בה נשחק, וההצלחה או הכשלון המקצועי, לבין ההחלטה לגבי חידוש החברות. נמתין לבחירות, נראה את ההתנהלות של הועד המנהל הנבחר בקיץ ואת הכיוון שאליו הולכת הקבוצה, ונקבל החלטה. אני לוקח יותר מידי דברים ללב, ואולי יותר בריא לי לקחת הפסקה ולנוח.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

haim666 haim666 מנותק

16 הודעות

נשלח - 24/05/2014 :  17:59:39  הצג פרופיל שלח ל- haim666 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעונה הבאה, אהיה חבר עמותה חדש בהפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

idoberko2 idoberko2 מנותק

5 הודעות

נשלח - 24/05/2014 :  19:14:27  הצג פרופיל שלח ל- idoberko2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשנה הבאה, חבר בעמותה בפעם הראשונה!
עבור לתחילת הדף

אדם אדום אדם אדום מנותק

82 הודעות

נשלח - 25/05/2014 :  13:17:36  הצג פרופיל שלח ל- אדם אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני אחדש חברות בעמותה!
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 25/05/2014 :  13:31:07  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחדש X4 (כבר כתבתי) ובנוסף יש סיכוי טוב שחבר שהיה במשחק בשישי יצטרף לראשונה
עבור לתחילת הדף

מיקי מיקי מנותק

128 הודעות

נשלח - 25/05/2014 :  22:30:39  הצג פרופיל שלח ל- מיקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Joey

אני אחדש אבל מסכים עם האבחנה שלך.

עבור לתחילת הדף

אורי מיכאלי אורי מיכאלי מנותק

26 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  09:41:18  הצג פרופיל שלח ל- אורי מיכאלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחדש
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם מחדש חברות לשנה הקרובה. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07