| משתמש |
היום ה29 לאפריל  |
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 19:30:08
|
היום האחרון שהאדון סאסי צריך לחתום על מסמכי האיחוד אם אני לא טועה, מישהו יודע מה קורה?
|
חרובי טל |
|
|
guprxy
159 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 19:56:10
|
א. היום ה 30 באפריל. ב. לא ראיתי שום דבר באף אתר ספורט. |
 |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 20:08:02
|
| דיווחנו בפורום החברים |
ירון |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 20:26:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
דיווחנו בפורום החברים
ולציבור האוהדים הרחב? |
חרובי טל |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 20:27:35
|
דיווחנו בפורום החברים
צודק טעות שלי |
חרובי טל |
 |
|
|
guprxy
159 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 21:45:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
דיווחנו בפורום החברים
ולציבור האוהדים הרחב?
|
 |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 01/05/2014 : 09:04:44
|
כל הכבוד על הדיווח בפורום החברים אם אני לא טועה יש כ500 כאלו וכל הכבוד להם מה עם השאר? אני נכנס בכל משחק עם משפחה שלמה ומשלם על כל משחק ומגיע מרחוק רחוק רחוק רחוק ולא מהמרכז לא מגיע לי לדעת? |
 |
|
|
אדום החזה
133 הודעות |
נשלח - 01/05/2014 : 09:45:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
כל הכבוד על הדיווח בפורום החברים אם אני לא טועה יש כ500 כאלו וכל הכבוד להם מה עם השאר? אני נכנס בכל משחק עם משפחה שלמה ומשלם על כל משחק ומגיע מרחוק רחוק רחוק רחוק ולא מהמרכז לא מגיע לי לדעת?
אז ככה מה שלא היה ברור עד עכשיו נהיה עוד פחות ברור מה שחשבנו שברור מתברר כממש לא נעמדים היום בטדי קרוב לאנשים המבינים ומנסים להבין ומקווים שבתשע יהיה כבר משהו ברור |
 |
|
|
יאני
22 הודעות |
נשלח - 01/05/2014 : 10:59:24
|
[quote]נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
כל הכבוד על הדיווח בפורום החברים אם אני לא טועה יש כ500 כאלו וכל הכבוד להם מה עם השאר? אני נכנס בכל משחק עם משפחה שלמה ומשלם על כל משחק ומגיע מרחוק רחוק רחוק רחוק ולא מהמרכז לא מגיע לי לדעת? הפועל של האוהדים או רק של החברים ירון ? בטוח שלא יגרע מכבוד החברים אם היו"ר יחלוק מידע מהותי עם פשוטי העם ....ועד א5חרון האוהדים בשביל זה אנחנו גם פה! |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 01/05/2014 : 11:06:58
|
איני אנחנו נותנים עדיפות לחברי העמותה בקבלת מידע מהותי קודם לכל הקהילה מכיוון שאני לא במצב טכני של להעתיק את ההודעה שלי ביקשתי שזה יועתק ויפורסם בקרוב בפורום הפתוח זה יבוצע בקרוב
|
ירון |
 |
|
|
יאני
22 הודעות |
נשלח - 01/05/2014 : 11:23:56
|
איני אנחנו נותנים עדיפות לחברי העמותה בקבלת מידע מהותי קודם לכל הקהילה מכיוון שאני לא במצב טכני של להעתיק את ההודעה שלי ביקשתי שזה יועתק ויפורסם בקרוב בפורום הפתוח זה יבוצע בקרוב
תודה |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 01/05/2014 : 11:25:49
|
להלן התגובה של ירון כפי שניתנה בפורום חברי העמותה עם קיצורים קלים:
"שלום חברים. הקהילה שלנו רוחשת וגועשת סביב אירועים מהותיים ואנו משתדלים לפעול כדי להשיג את המטרות שלנו מחד יחד עם שקיפות מקסימלית וזה מאתגר.
במקביל חשוב לנו מאוד לתת לשחקנים ולסובב אותם את השקט המקסימלי להבאת התוצאות המיוחלות בכר הדשא.
לגבי האיחוד: אנו עומדים בעוד מספר שעות בפני סיום לוחות הזמנים של המיתווה מול ליפקין. למרות זאת, ומסיבות רבות שלא כדאי לתאר כאן בעיקר כדי לא להתעסק בטפל שזה למה הגענו לרגע האחרון ומי אחראי לעיכובים, אנו מוצאים לנכון לספר את השורה התחתונה. אנו עומדים מול יוסי ליפקין עם הבנה שאומרת שבכל מקרה ולמרות כל ההתפתחויות אם נצליח להגיע להסכמות הן תהיינה רק במיתווה של ההסכם הקיים, כשבעצם במקום לקנות את החלק שלנו ברכישה זוחלת אנו רוכשים אותו לאלתר.
כדי לקיים את המסגרת האמורה עליה הסכמנו כולנו יש 3 נקודות מורכבות איתן אנו מנסים להתמודד:
א. לוח הזמנים – ברור מעל לכל ספק כי הנושא לא ייגמר עד חצות הליל של ה – 30/04. אנו בוחנים את הצדדים העסקיים והמשפטיים של הדחייה מתוך כוונה לתת ארכה קצרה נוספת.
ב. התחייבויות – ישנה מחלוקת ביננו ובין ליפקין שנוגעת להתחייבויות וחובות שיעברו את סך הסכום שלארי טננבוים וליפקין הקציבו לעסקה. אנו מעריכים כי זו נקודה פתירה.
ג. העמותה המקבלת: סאסי מתעקש על מכירת זכויות הניהול של העמותה שלו והכנסת כל הפעילות לתוך העמותה של הפועל קטמון. תרימו גבה, תשפשפו עיניים ותגידו שזה החלום הרטוב ולשם כיוונו – נכון, אבל זה לא כל כך פשוט. זו הנקודה שאנו נברר לעומק בימים הקרובים. זה בגדול התמונה – אנחנו עושים כל מאמץ לסיים את הנושא לטוב ולרע בשבוע הקרוב. אני מעריך שרב הנסתר כאן על הגלוי אבל הבהרתי כל מה שניתן. נוכל לדבר על זה יותר מחר בערב לפני ואחרי המשחק – חברי הועד המנהל יהיו זמינים. אני מקווה שיהיה לנו מצב רוח טוב בערב הזה ירון"
|
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 01/05/2014 : 18:25:36
|
| חייב לציין שזה לא לענין לפרסם הודעות מפורום חברי העמותה בפורום הרגיל.. היות וחברי העמותה הם אלו שמחליטים והם אלו שמשלמים, דיונים כאלו צריכים להתרחש בתוך הפורום שלהם בלבד. יש לנו הזכות להתווכח בינינו לבין עצמנו בדברים כל כך רגישים ומהותיים לקיום האגודה הזו. אחרת, בשביל מה יש פורום חברי עמותה? |
I am City till I cry |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 07:39:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
חייב לציין שזה לא לענין לפרסם הודעות מפורום חברי העמותה בפורום הרגיל.. היות וחברי העמותה הם אלו שמחליטים והם אלו שמשלמים, דיונים כאלו צריכים להתרחש בתוך הפורום שלהם בלבד. יש לנו הזכות להתווכח בינינו לבין עצמנו בדברים כל כך רגישים ומהותיים לקיום האגודה הזו. אחרת, בשביל מה יש פורום חברי עמותה?
מוגזם קצת ידידי ,עתיד הקבוצה והאיחוד מעניין ורלבאנטי לרבים יותר מחברי העמותה ,לא לוקחים לנו את זכות הויכוח וההכרעה רק משתפים, לא מדובר בסודות מדינה. |
 |
|
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 12:25:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
חייב לציין שזה לא לענין לפרסם הודעות מפורום חברי העמותה בפורום הרגיל.. היות וחברי העמותה הם אלו שמחליטים והם אלו שמשלמים, דיונים כאלו צריכים להתרחש בתוך הפורום שלהם בלבד. יש לנו הזכות להתווכח בינינו לבין עצמנו בדברים כל כך רגישים ומהותיים לקיום האגודה הזו. אחרת, בשביל מה יש פורום חברי עמותה?
מוגזם קצת ידידי ,עתיד הקבוצה והאיחוד מעניין ורלבאנטי לרבים יותר מחברי העמותה ,לא לוקחים לנו את זכות הויכוח וההכרעה רק משתפים, לא מדובר בסודות מדינה.
מסכים מאוד. כחבר עמותה קורא להעלות יותר מידע ממהנהלה בפורום הפתוח. זה רק יכול לחזק אותנו מבפנים וכלפי חוץ. |
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 13:10:49
|
נראה אותך עם העמותה בלי החברים שמגיעים מכל קצוות הארץ משלמים כסף מלא על כל כניסה להם ולמשפחתם, זה קצת יותר כסף מאשר העלות של חבר עמותה. ההערה שלך היתה מיותרת, כולם יודעים שמי שרוצה להחליט צריך להיות חבר עמותה וכל אחד עושה את החשבון שלו. נראה אותך במשחקים לבד רק עם חברי עמותה. כדאי שתחשוב על זה |
נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-02/05/2014 18:46:27 |
 |
|
היום ה29 לאפריל  |
|