| משתמש |
התנגשות ביום חמישי בין ראשלצ בטדי לפלייאוף בכדורסל  |
|
galvak5
4 הודעות |
נשלח - 27/04/2014 : 20:34:24
|
| אין איזושהי אפשרות לדחות למוצ''ש עכשיו כשהמשחק לא קובע כלום לעכו? |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 29/04/2014 : 14:45:28
|
מאוד מאכזב שאפילו להקדים בשעה לא הצליחו, מה שהיה פותר לרוב האנשים את ההתלבטות.
לא יודע כמה זאת אוזלת ידם של הועד המנהל, כמו אטימות וטמטום של ההתאחדות.
כך או כך אני מקווה שזאת פעם אחרונה שזה יקרה השנה. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 29/04/2014 : 15:23:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
כך או כך אני מקווה שזאת פעם אחרונה שזה יקרה השנה.
לא ראיתי את השם שלך ברשימת המועמדים לועד שאתה מאשים באוזלת יד.
יש שני משחקים ביום חמישי, אחד מכריע והשני הרבה פחות. איש לא תיכנן זאת והרבה אנשים ניסו לתקן את מה שנכפה עלינו, אז מספיק עם האשמות מגוחכות. |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 29/04/2014 : 17:50:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צנטרפולד
יש שני משחקים ביום חמישי, אחד מכריע והשני הרבה פחות. איש לא תיכנן זאת והרבה אנשים ניסו לתקן את מה שנכפה עלינו, אז מספיק עם האשמות מגוחכות.
לא האשמתי באוזלת יד, אמרתי שאין לא יודע כמה מדובר באוזלת יד אל מול אטימות של ההתאחדות.
ועם זאת, נראה לי מאוד מוזר שלא הצליחו להקדים אפילו לא בשעה מסכנה.
בוא נגיד שאם הם היו באים ומסבירים כאן כמה שהם התאמצו ופשוט נפלו לאוזניים ערלות, הייתי קצת יותר מפויס.
אבל זה שאף אחד כאן לא עדכן, מרגיש קצת שלקחו את העניין הזה באיזי, כי בכל זאת מדובר בכמה עשרות בודדים של אוהדים, ולא החלק הארי של הקהל. |
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 29/04/2014 : 20:37:46
|
יש שני משחקים ביום חמישי, אחד מכריע והשני הרבה פחות. איש לא תיכנן זאת והרבה אנשים ניסו לתקן את מה שנכפה עלינו, אז מספיק עם האשמות מגוחכות.
לא האשמתי באוזלת יד, אמרתי שאין לא יודע כמה מדובר באוזלת יד אל מול אטימות של ההתאחדות.
בוא נגיד שאם הם היו באים ומסבירים כאן כמה שהם התאמצו ופשוט נפלו לאוזניים ערלות, הייתי קצת יותר מפויס.
אבל זה שאף אחד כאן לא עדכן, מרגיש קצת שלקחו את העניין הזה באיזי, כי בכל זאת מדובר בכמה עשרות בודדים של אוהדים, ולא החלק הארי של הקהל.
חלאס לחפור ולזרוק כל הזמן האשמות מרומזות. קיבלת מזמן תשובה בפורום חברי עמותה. אם אתה לא שם, חבל. גם כשנערכו שני דרבים תל-אביבים במקביל, לא הצליחו לשנות את זה, למרות התגייסות של התקשורת בעניין. מעצבן, לא סופרים את האוהדים, אבל זה מה יש. כולם מגיעים למשחק העונה בטדי. |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 14:47:44
|
אצלי המשחק מתנגש עם פגישה בעיר אחרת שנקבעה לפני חודש ואני לא יכול לבטל, בעסה, בעסה. יש מצב לתקציר בעבור נפגעי המועד הבעייתי? (בתקווה שנרצה לראות אותו, חמסה טפו מים מלח הבן פורת יוסף)
|
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 15:54:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
אבל זה שאף אחד כאן לא עדכן, מרגיש קצת שלקחו את העניין הזה באיזי, כי בכל זאת מדובר בכמה עשרות בודדים של אוהדים, ולא החלק הארי של הקהל.
חלאס לחפור ולזרוק כל הזמן האשמות מרומזות. קיבלת מזמן תשובה בפורום חברי עמותה. אם אתה לא שם, חבל. גם כשנערכו שני דרבים תל-אביבים במקביל, לא הצליחו לשנות את זה, למרות התגייסות של התקשורת בעניין. מעצבן, לא סופרים את האוהדים, אבל זה מה יש. כולם מגיעים למשחק העונה בטדי.
האמת שאני לא שם אני אוהד סוג ז' שעשה רק מנוי, כי לא היה לי מספיק כסף למנייה. ואני הולך רק לחצי ממשחקי החוץ, לא לכולם. אתה צודק, אני לא ראוי לתגובה מהוועד המנהל, כי אני לא באמת אוהד אם אין לי מנייה.
ותן לי לתקן אותך, ביום של הדרבים, האוהדים של שתי הקבוצות ביקשו להקדים את משחק הכדורסל בשביל שיספיקו להגיע לדרבי הכדורגל הכדורסל התחיל ב18:25 בנוקיה הכדורגל התחיל ב20:50 בבלומפילד
תאמין לי שאם זאת הייתה הסיטואציה מחר, הייתי גם הולך ברגל מטדי למלחה... |
 |
|
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 16:12:07
|
| הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו, רגע לפני המשחק הכי חשוב בתולדות קטמון, הוא לריב בינינו ובין עצמנו. לי לפחות די ברור איפה אני אהיה מחר בערב ושכל אוהד יעשה את החשבון לעצמו. (ויבחר להגיע לטדי) |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 18:23:45
|
אדום מהכפר, אתה באמת חושב שהוועד המנהל לא ניסה לשנות את זה? אתה חושב שהוועד המנהל קבע את הזמן הזה מלכתחילה?
לא נראה לך יותר סביר שההתאחדות לכדורגל, כרגיל, שמה עלינו כ-ז-ה זין?
אל תשתגעו |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 18:49:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
אדום מהכפר, אתה באמת חושב שהוועד המנהל לא ניסה לשנות את זה? אתה חושב שהוועד המנהל קבע את הזמן הזה מלכתחילה?
לא נראה לך יותר סביר שההתאחדות לכדורגל, כרגיל, שמה עלינו כ-ז-ה זין?
אל תשתגעו
ֱֱֱֱֱֱֱֱ מעבר לזה, האדום מהכפר, מה שאמרת בציניות הוא די נכון, למרות הטון המזלזל. חברי הועד המנהל לא חייבים לתת דיווח מפורט לאלו שאינם חברי עמותה, בטח למי שמאשים אותם באטימות מוחלטת לצרכי הקהל, על סמך כתבה בוואן. זה די והותר שנכתב כאן (אם כי זה די ברור מאליו) שנעשו מאמצים לשנות את רוע הגזירה. ממש אין חובה לפעול "בשקיפות מלאה" ולפרט אלו צעדים ננקטו, מתי ולמה, רק כדי שתהיה מרוצה. להזכירך, הם עושים את עבודתם בהתנדבות מלאה, ויש להם עוד דברים לעשות בחיים מלבד להגיב כאן בפורום. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 20:18:40
|
חברים אני חושב שהשבוע היה השבוע הכי עמוס מבחינתי בקטמון אני כותב זה לא כדי לספר כמה זה מאתגר אלא שאנחנו באמת מרגישים מחויבים לדווח ולעדכן בתכיפות גדולה יותר וזה לא הולך כל כך ועוד גנובה לאוזני שמועה שמתלוצצים על שגיאות הכתיב שלי כשאני כותב באייפון
לגופו של מקרה כדי לנסות לתאם שינוי של שעת המשחק כך שניתן יהיה להיות בטדי ובמלחה בכל דקות המשחק יש בערך חמישה גורמים שצריכים לרצות ולהסכים: אנחנו וראשון, הפועל כדורסל וחולון התאחדות ואיגוד ערוץ הספורט ובטח שכחתי משהו בסופו של דבר מבלי להאשים אף פרטנר השינוי הזה לא צלח פעלנו מול הגורמים וכל אחד משך לכיוון אחר |
ירון |
 |
|
התנגשות ביום חמישי בין ראשלצ בטדי לפלייאוף בכדורסל  |
|
|
|