| משתמש |
התנגשות ביום חמישי בין ראשלצ בטדי לפלייאוף בכדורסל  |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 19:14:09
|
מתוך וואן:
"אי הבנה גדולה התרחשה השבוע בין הפועל ירושלים לבין הפועל קטמון בכדורגל. עקב העובדה ששלושה משחקים יתקיימו בסוף השבוע הבא באצטדיון טדי, כשאחד מהם, בית"ר ירושלים נגד הפועל עכו, עשוי להיות קריטי מאוד לקרבות הירידה בליגת העל ויכול להיות שיקבע לשעה אחידה עם שאר משחקי הליגה, משחקה של הפועל קטמון נגד הפועל ראשל"צ בליגה הלאומית הוזז ליום חמישי ב-19:00, במקביל לפתיחת משחקי הפלייאוף של הפועל ירושלים מול חולון או גליל/גלבוע ב-19:35. ראוי לציין כי אין זה סוד שישנה חפיפה גדולה בין הקהלים של קבוצות הכדורגל והכדורסל בירושלים, על אף שלא מדובר באותה האגודה. קיום המשחקים בשעות חופפות גורם לכך שאוהדים רבים בבירה יהיו חצויים בדעתם באשר לזהות המשחק אליו ללכת ולא ייתכן שבשני מוקדי ספורט כה חשובים נראה יציעים חצי ריקים.
במנהלת ליגת העל בכדורסל אגב, קבעו את תאריך ושעת משחק הכדורסל ליום חמישי, ה-1 במאי כבר לפני כחודש. את תגובת אנשי ירושלים לא ניתן היה להשיג.
תגובת ההתאחדות לכדורגל: "בסופ"ש הבא מתקיימים בטדי שלושה משחקים, של קטמון מול ראשל"צ, בית"ר מול עכו והפ' י-ם מול א.א. פאחם וגם יש את יום הזיכרון והעצמאות".
"אנחנו מודעים לבעיה כבר תקופה ארוכה ומכיוון שהמשחק של בית"ר עם עכו עשוי לקבוע לגבי עכו, פנינו לקטמון ולראשל"צ ושאלנו אותם אם הם רוצים לחכות עד אחרי התבהרות תמונת המצב או לא. בהסכמת שתי הקבוצות נקבע המשחק ליום חמישי כשקטמון אף קבעו את שעת המשחק. אנחנו עושים את הכל בשילוב מנהלת ליגת הכדורסל שגם הזיזה את מועד המשחק בגלל יום הזכרון".
http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Article.aspx?id=232659
אם(ואני מדגיש אם!) הנהלת קטמון ידעה מראש שמשחק הכדורסל ב19:35, והם קבעו את שעת המשחק ל19:00, זאת פשוט בושה, ומראה על אטימות מוחלטת לצרכיי האוהדים שלה בכלל, ושל ארגון הבריגדה בפרט, שהוא האחראי העיקרי על העידוד במשחקיה.
פשוט עצוב לי שאני אצטרך לוותר על המשחק הכל כך חשוב הזה של קטמון. אבל אם להנהלה שלה בכלל לא אכפת אם אני אהיה שם או לא, אז הלב שלי פחות כבד בעניין.
חבל, פשוט חבל.
|
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 19:25:45
|
לא כדאי לחרוץ את גורל עמדתך כלפי ההנהלה על בסיס ידיעות מקצועיות שמתפרסמות באתרים כל כך מקצוענים לגופו של ענין אין אי הבנה ואין הבנה הגורמים שקובעים את מועדי ושעות המשחק לא בדיוק שואלים אותנו עם זאת בתיאום בין הנהלת קטמון להנהלת הפועל כדורסל אנו מנסים לדרוש מהגורמים הרלבנטים שעות משחק כאלה שנוכל לעבור ממשחק למשחק |
ירון |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 19:29:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
לא כדאי לחרוץ את גורל עמדתך כלפי ההנהלה על בסיס ידיעות מקצועיות שמתפרסמות באתרים כל כך מקצוענים לגופו של ענין אין אי הבנה ואין הבנה הגורמים שקובעים את מועדי ושעות המשחק לא בדיוק שואלים אותנו עם זאת בתיאום בין הנהלת קטמון להנהלת הפועל כדורסל אנו מנסים לדרוש מהגורמים הרלבנטים שעות משחק כאלה שנוכל לעבור ממשחק למשחק
ירון לא חרצתי את גורל עמדתי ההנהלה, וסייגתי פעמיים את דבריי ב"אם"
אז בוא לא נדוש בעבר. 6 ימים עד המועד. אי אפשר לעשות שום דבר בנידון? לבקש אולי להחליף עם הפועל ירושלים(הם ישחקו בחמישי ואנחנו בשישי)
או לבקש להקדים את המשחק ל17:00-17:30 אפילו 18:00 יהיה יחסית בסדר, אני מניח שרוב האוהדים הכפולים יסכימו להקריב מחצית מהכדורסל בשביל המשחק הזה.
באמת באמת חבל אם המצב יישאר על קנו... |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 19:31:03
|
לדחות את המשחק של קטמון לשעה 21.00. הכי טוב כמובן יהיה להחליף עם הפועל, יום שישי. |
נערך על ידי - שמאש ב-25/04/2014 19:36:08 |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 19:41:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
לדחות את המשחק של קטמון לשעה 21.00. הכי טוב כמובן יהיה להחליף עם הפועל, יום שישי.
האמת גם אופציה... הווינר לא יתנגדו, זה ייתן עוד זמן למהמרים...
העדפתי שזה יהיה הפוך, כי בכדורסל אתה יכול להפסיד מחצית ועדיין תגיע למשחק צמוד כשהמאני טיים זה במחצית השנייה.
בכדורגל אתה יכול להגיע בדקה ה20 ל0-2 כשהיריבה ב10 שחקנים, והמשחק גמור(או שלא...)
ירון האם יש אפשרות באמת לבקש לדחות את המשחק ל21:00? אפילו 21:15? |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 19:53:15
|
לדחות את המשחק של קטמון לשעה 21.00. הכי טוב כמובן יהיה להחליף עם הפועל, יום שישי.
האמת, מסיבות אישיות אשמח לכל דחייה לכיוון המאוחר של המשחק. נמדה לי שזה יקל גם על אחרים אשר עובדים לא בירושלים. מצד שני, בעייתי לילדים. וגם להפוועל ירושלים המקורית יש אוהדים משותפים עם הכדורסל - בקיצור, אוף. |
 |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 21:23:10
|
| בהנחה שלא ניתן לשנות את שעת המשחק, ואני מניח שלא ניתן, צריך ללכת למשחק החשוב וקריטי יותר שיערך בטדי. |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 22:06:24
|
ברור שהמשחק בטדי חשוב בהרבה מהמשחק במלחה, וככל שתהיה התנגשות בין המשחקים חשוב יותר להגיע לטדי ולתמוך בקטמון במשחק בו הקבוצה חייבת את כולנו על מנת לדחוף אותה לניצחון. אפרופו התנגשות בין משחקים, במחזור ה- 37 קטמון והפועל אמורות לארח משחקים בטדי. בשאיפה שהירידה שלנו מהמקום ה- 15 לא תוכרע קודם, סביר להניח שההתאחדות תרצה לקיים את כל משחקי המחזור ה- 37 באותה שעה. ברור שזה בלתי אשפרי ואז ההתאחדות תצטרך או להזיז את שעת המשחק שלנו או של הפועל, או לחלופין להזיז את אחד המשחקים מטדי. הפגיעה הספורטיבית כתוצאה מהזזת קבוצה ממגרשה הביתי, הינה חמורה בהרבה מהזזת שעת המשחק, ולכן צריך לפעול כבר מעכשיו מול ההתאחדות שלא תזיז את המשחק שלנו מול אום אל פאחם מטדי. (גם אם הדבר יגרום לכך שהוא יערך בשעה שונה משאר משחקי המחזור, ובשאיפה שבכלל שעת המשחק של הפועל מול ראשון, היא זו שתשתנה).
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 22:35:26
|
ירון גם אני מצטרף לבקשה לעשות משהו מול הנהלת הכדורסל בכדי להתאים את השעות בכדי שנוכל להגיע לשני המשחקים ואו לפחות למחצית השנייה שלהם.
אני מציע שכל מי שיש לו גם השפעה על ההנהלה של הפועל בכדורסל (בריגדה) שיבקשו גם שם להתאים את שעות המשחקים.
היה וזה לא ישונה כולנו נפסיד, משחקי הכדורסל והכדורגל שבהם ינכחו פחות אנשים ואנו האוהדים שנצרך לפסיד משחק אחד.
אז אנא אנא. |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 26/04/2014 : 01:06:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
ירון גם אני מצטרף לבקשה לעשות משהו מול הנהלת הכדורסל בכדי להתאים את השעות בכדי שנוכל להגיע לשני המשחקים ואו לפחות למחצית השנייה שלהם.
אני מציע שכל מי שיש לו גם השפעה על ההנהלה של הפועל בכדורסל (בריגדה) שיבקשו גם שם להתאים את שעות המשחקים.
היה וזה לא ישונה כולנו נפסיד, משחקי הכדורסל והכדורגל שבהם ינכחו פחות אנשים ואנו האוהדים שנצרך לפסיד משחק אחד.
אז אנא אנא.
בגלל שמשחק הכדורסל צפוי להיות משודר בטלוויזיה, אני מניח שלהזיז אותו יהיה הרבה יותר קשה - או קשה לפחות באותה מידה אבל עם תירוץ יותר טוב |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 26/04/2014 : 12:45:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
בהנחה שלא ניתן לשנות את שעת המשחק, ואני מניח שלא ניתן, צריך ללכת למשחק החשוב וקריטי יותר שיערך בטדי.
ועדה יקרה, מועד המשחק לא ירד עם עוד תשע דיברות מהשמים, והיות שהעניין אכן חשוב וקריטי, יש לפעול בכל דרך לשנותו. מדובר בהרבה מאד אוהדים, בהם הגרעין האקטיבי בעידוד, שעשויים להעדר מהמשחק הזה - שהוא כאמור חשוב וקריטי.אנחנו לא יכולים להרשות זאת לעצמנו. אני בטוח שכל מה שאפשר לעשות בכדי לאפשר למקסימום האוהדים להגיע, ייעשה. תודה והערכה .
|
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 26/04/2014 : 13:17:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
בהנחה שלא ניתן לשנות את שעת המשחק, ואני מניח שלא ניתן, צריך ללכת למשחק החשוב וקריטי יותר שיערך בטדי.
ועדה יקרה, מועד המשחק לא ירד עם עוד תשע דיברות מהשמים, והיות שהעניין אכן חשוב וקריטי, יש לפעול בכל דרך לשנותו. מדובר בהרבה מאד אוהדים, בהם הגרעין האקטיבי בעידוד, שעשויים להעדר מהמשחק הזה - שהוא כאמור חשוב וקריטי.אנחנו לא יכולים להרשות זאת לעצמנו. אני בטוח שכל מה שאפשר לעשות בכדי לאפשר למקסימום האוהדים להגיע, ייעשה. תודה והערכה .
מצטרף לשמאש לא מבין את הרמת הידיים הזאת מראש. זה לא חצי גמר הצ'מפיונס, זה משחק תחתית בליגה הלאומית, שברמה הציבורית מעניין רק את הווינר והמהמרים שלו.
ממש לא רואה בעיה לנסות להזיז את המשחק ל21:00, זה אומנם יגרום כנראה לכמה הורים להשאיר את הזאטוטים בבית. אבל כן ל100-200 איש ממלחה להגיע בתום המשחק ישירות לטדי, כולל חיזוק משמעותי מאוד מהבריגדה.
הווינר וההתאחדות לא אמורים להתנגד. אני צופה להתנגדות דווקא ממקום מעצבן ולא צפוי, הנהלת ראשל"צ שבוודאי רוצה להשאיר את המצב על קנו, ולא לתת לנו אפשרות להגדיל את כמות העידוד. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 26/04/2014 : 13:43:04
|
אני משוכנע שאין צורך לעודד את ההנהלה לנסות ולמנוע את ההתנגשות. ברור שהם יעשו את כל המאמצים כדי שתגיע הכמות המקסימלית של אוהדים. ויחד עם זאת, לצערנו, לא הכל תלוי בנו, ויש לא מעט אילוצים. בכל מקרה,
והאדום מהכפר, אני מציע לך להפסיק להסתמך על כתבות בוואן. האמינות שלהם אינה גבוהה במיוחד, ולא חסרות דוגמאות לכך. אפילו שנקטת בזהירות ובהסתגיות, לדעתי לא היה מקום מראש לצאת בהאשמות כלפי ההנהלה, וטוב יותר היה לנסח את ההודעה בצורה חיוביות, כפי שעשית בהמשך.
וגם באופן די נדיר אני מסכים עם ועדה מסדרת. באופן אובייקטיבי, המשחק בטדי חשוב יותר. אם חלילה ניפול במלחה אפשר עוד לתקן. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 26/04/2014 : 14:10:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אני משוכנע שאין צורך לעודד את ההנהלה לנסות ולמנוע את ההתנגשות. ברור שהם יעשו את כל המאמצים כדי שתגיע הכמות המקסימלית של אוהדים. ויחד עם זאת, לצערנו, לא הכל תלוי בנו, ויש לא מעט אילוצים. בכל מקרה,
והאדום מהכפר, אני מציע לך להפסיק להסתמך על כתבות בוואן. האמינות שלהם אינה גבוהה במיוחד, ולא חסרות דוגמאות לכך. אפילו שנקטת בזהירות ובהסתגיות, לדעתי לא היה מקום מראש לצאת בהאשמות כלפי ההנהלה, וטוב יותר היה לנסח את ההודעה בצורה חיוביות, כפי שעשית בהמשך.
וגם באופן די נדיר אני מסכים עם ועדה מסדרת. באופן אובייקטיבי, המשחק בטדי חשוב יותר. אם חלילה ניפול במלחה אפשר עוד לתקן.
דווקא דובי פיק הוא לרוב כתב מוערך ואחראי.
וכן סייגתי את דבריי, רק שבאותם רגעים הייתי באמת קצת עצבני בגלל הסיטואציה(ולא בהכרח בגלל הנהלת קטמון)
אם הדברים בכתבה שקריים, והנהלת קטמון היא לא זאת שקבעה את שעת המשחק, אני לוקח את דבריי בחזרה ומבקש סליחה.
בכל מקרה אם אכן נעשים "מרב המאמצים" אני אשמח לשמוע על זה כאן בשקיפות מלאה.
פרי הולך קבוע למשחקי הכדורסל במלחה ואני מניח שהוא מכיר בחשיבות הזאת. השאלה אם גם שאר החבר'ה בהנהלה מודעים לה...
אני מקווה מאוד שכן... |
 |
|
|
B.M.06
56 הודעות |
נשלח - 26/04/2014 : 15:25:33
|
האדום מהכפר; מדוע אתה דורש כאן שקיפות מלאה מההנהלה, זה פורום חברי עמותה ? ולנושא- מחלקת הכדורסל עשתה ממצים רבים להעביר את שעת המשחק לכיוון 21:00, ערוץ 1 לא מוכן. האופציה הרלוונטית היא הכדורגל ב18:00 והכדורסל ב19:45. האצייה הרצויה והחכמה אם זה נתון בידינו , העברת המשחק לשבת בצהריים... |
"אין תנאיים לאהבה " BRIGADE MALCHA |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 26/04/2014 : 15:47:51
|
ניראה לי שמן הראוי שתהיה מידה גבוהה של אמון בינינו לבין חברי ההנהלה, ואם נאמר לנו שיעשו מירב המאמצים כדי לשנות את רוע הגזירה, אז אפשר להאמין שאכן כך יעשה, גם אם לא נקבל צעדים מפורטים כיצד. נושא השקיפות הוא מאוד משמעותי עבורי, וכמובן שאני אשמח לפירוט בפורום חברי העמותה. ויחד עם זאת, נושא האמון הוא משמעותי עוד יותר. בטח במקרה שבו אין שום אינטרס לועד המנהל לדאוג לכך שכמה שיותר אוהדים יוכלו להגיע למשחק.
אז נחזיק אצבעות ונקווה לטוב. ואם זה לא יצליח, אני אהיה בטדי. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
התנגשות ביום חמישי בין ראשלצ בטדי לפלייאוף בכדורסל  |
|
|
|