| משתמש |
מתחת לאף ואשמח לשמוע את ההנהלה  |
|
|
דוד יוסה
211 הודעות |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
|
|
shorot
91 הודעות |
נשלח - 24/04/2014 : 14:04:20
|
אלעד ליפשיץ שונא אותנו וברור שהוא רוצה לקבור אותנו, רגע לפני המשחקים הכי גורליים בתולדותנו. הכי חשוב שנעביר לשחקנים את המסר שאנחנו תמוכים בהם ב100%. |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 24/04/2014 : 14:11:17
|
נו וזה מפתיע אותך?
מה אתה חושב שההנהלה בדקה שחקן שחקן בפוליגרף שהוא לא מהמר בבטים?
פרוספר אזגי כבר אמר שחצי משחקני הליגה מהמרים בבטים, מה אתה חושב ששחקני קטמון קורצו מחומר אחר? מוסרי יותר? ערכי יותר?
עוד סיבה למה צריך להתאחד, ותוך שנה-שנתיים לעוף מהליגה המסריחה הזאת.
הבעיה היחידה בכתבה הזאת זה הטיימינג, הוצאנו 2 נקודות בפלייאוף התחתון, ב3 משחקים בהם הובלנו, ושניים מהשערים ספגנו בתוספת הזמן.
אני חושש שיתחילו בכל מיני תאוריות קונספירציה כנגד שחקנים מסוימים שאשמים בשערים שספגנו.
בכל מקרה שום דבר לא יפתיע אותי בליגה הלאומית הרקובה הזאת(ומי שרוצה לבדוק מכירות, הוא מוזמן לחקור את ה6-1 של רמת גן בנצרת עלית בשישי האחרון)
צריך לעוף מכאן כמה שיותר מהר, ולא, לא לליגה א' הרקובה עוד יותר... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-24/04/2014 14:12:45 |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 24/04/2014 : 14:16:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
נו וזה מפתיע אותך?
פרוספר אזגי כבר אמר שחצי משחקני הליגה מהמרים בבטים, מה אתה חושב ששחקני קטמון קורצו מחומר אחר? מוסרי יותר? ערכי יותר?
הבעיה היחידה בכתבה הזאת זה הטיימינג, הוצאנו 2 נקודות בפלייאוף התחתון, ב3 משחקים בהם הובלנו, ושניים מהשערים ספגנו בתוספת הזמן.
אני חושש שיתחילו בכל מיני תאוריות קונספירציה כנגד שחקנים מסוימים שאשמים בשערים שספגנו.
בכל מקרה שום דבר לא יפתיע אותי בליגה הלאומית הרקובה הזאת(ומי שרוצה לבדוק מכירות, הוא מוזמן לחקור את ה6-1 של רמת גן בנצרת עלית בשישי האחרון)
צריך לעוף מכאן כמה שיותר מהר, ולא, לא לליגה א' הרקובה עוד יותר...
בנתיים כמה שזכור לי דווקא שחקני ליגת העל חשודים בהימורים לא חוקיים...זו בטח לא הסיבה לאיחוד. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 24/04/2014 : 16:15:09
|
מזכיר קצת את ההשמצה המכוערת כלפי עוז ממחנה האימונים לפני העונה. שוב מידע מעוות מהווטסאפ הקבוצתי משמש עיתונאים עם אתיקה מפוקפקת כדי למרוח כותרות צהובות. כשרואים מי חתום על זה, אפשר להבין מה המוטיבציה. |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 24/04/2014 : 16:21:34
|
נו וזה מפתיע אותך?
חבר אתה הרבה יותר קרוב לליגה א מאשר לאחוד,מה עוד שרק זה מה שחסר לנו בהתחשב לכל הבעיות וכו (כאן אמנע מפירוט כדי לשמור על שאריות של שלום בחדר הלבשה).אין לנו זמן על הדברים האלו אני מקווה שזה שטויות רק שגם ליפשיץ יודע שהוא אחראי משפטית והוא עדיין פירסם את זה זה די מותח אותי. |
אליה |
 |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 24/04/2014 : 16:31:47
|
| מציע להרגיע. ברור שהכתבה מתוזמנת היטב.. נניח והכל נכון, יש בטים, עכשיו הוא נזכר לפרסם הקקיליפשיץ הזה? נו בחייאת, לא צריך להיות קונספירטור רדוף על מנת להבין שמדובר בחלאת אדם. רוצה להוכיח שאתה צודק קקיליפשיץ? תעלה את הווטסאפ במחיקת שם המשתמש. תעלה תכתובות. עד אז, אני מצפה מההנהלה להכנס לחדר ההלבשה ולומר לשחקנים שהכל חרטא ושבשם בעלי הקבוצה לתת גיבוי מלא ולנצל זאת כדי לדרבן את השחקנים להוכיח עצמם על המגרש. |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 24/04/2014 : 16:40:42
|
נו וזה מפתיע אותך?
חבר אתה הרבה יותר קרוב לליגה א מאשר לאחוד,מה עוד שרק זה מה שחסר לנו בהתחשב לכל הבעיות וכו (כאן אמנע מפירוט כדי לשמור על שאריות של שלום בחדר הלבשה).אין לנו זמן על הדברים האלו אני מקווה שזה שטויות רק שגם ליפשיץ יודע שהוא אחראי משפטית והוא עדיין פירסם את זה זה די מותח אותי. |
אליה |
 |
|
| |
מתחת לאף ואשמח לשמוע את ההנהלה  |
|
|
|