פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחירי כרטיסים מול מכבי הרצליה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחירי כרטיסים מול מכבי הרצליה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחירי כרטיסים מול מכבי הרצליה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 23/04/2014 :  17:32:10  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנהלה יקרה,
אודה לכם על פרסום מחירי הכרטיסים.
במשחק האחרון בהרצליה , המחיר בקופה היה אחיד כ 50 שקלים למבוגר/ילד.
אורי שרצקי דיבר עם מר שיימן שנאות להכניס לבסוף ילדים עד גיל 8 חינם מספר דקות לפני המשחק, וזאת לאחר שאוהדים רבים עם ילדים קטנים שילמו מחיר מלא.
אשמח אם הנושא יוסדר מראש מול הנהלת הרצליה.

נערך על ידי - nachumco ב-23/04/2014 18:25:55

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 23/04/2014 :  21:37:37  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם הפעם דיברנו עם שיימן, שאמר שהכרטיסים יעלו חמישים ש"ח לכולם בכל גיל, ומי שזה נראה לו יקר מדי, "מוזמן להשאיר את הילד בבית".

תשובה מרגיזה לכל הדעות. שיהיה לו רק לבריאות, כמו שאומרים.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 23/04/2014 :  22:05:35  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק בריאות.
כסף לתרופות זה חשוב מאוד, אל תחסוך שיימן
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 23/04/2014 :  22:27:29  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שכל אחד יכתוב על השטר של ה-50 שיימן בן זונה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 23/04/2014 :  22:49:26  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפתח יא מופרע! תמשיך לטעון שאתה לא אולטרה

מה עם ילדים ממש קטנים?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 23/04/2014 :  22:55:14  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

יפתח יא מופרע! תמשיך לטעון שאתה לא אולטרה

מה עם ילדים ממש קטנים?

כווולם משלמים... נשים בהריון משלמות כפול כי גם העובר צריך לשלם. גם סכיזופרנים. חוץ מזה, שיימן הוא המופרע פה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 24/04/2014 :  07:11:57  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לעבור היום בדואר ולפרוט 50 שקל לשקלים בודדים.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 24/04/2014 :  08:15:56  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מגיע עם חולצה כחולה ומזדהה כאוהד הרצליה.
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 24/04/2014 :  08:36:42  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

מגיע עם חולצה כחולה ומזדהה כאוהד הרצליה.

לא יעזור לך, מכירים שם את האוהדים על בסיס שמי.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 24/04/2014 :  11:03:42  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

אחלה רעיון!
עבור לתחילת הדף

שמעון שמעון מנותק

2 הודעות

נשלח - 24/04/2014 :  11:30:16  הצג פרופיל שלח ל- שמעון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התקשרתי למשרדי מכבי הרצליה (09-9574774) שם נאמר לי שכרטיסים לנוער ומבוגר ימכרו מחר בקופות במחיר אחיד של 40 ש"ח. יכול להיות שהם מוכרים לשערים שלהם ב40 ולשלנו ב50?
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 24/04/2014 :  11:42:56  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר תגובה רשמית של הנהלה או ועדה מסדרת?
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 24/04/2014 :  11:49:32  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנסיון מלמד שמידת העיקביות של מוכרי הרטיסים, והקשר שלהם להוראות של בעל הבית, והקשר למה שקורה בשער הכניסה עצמו - מוטלים בספק.
בקופה בהרצליה הכריחו אותי לקנות כרטיס מלא לילד, ובשער הכניסה אמרו שלא צריך...
בדרבי שינו את דעתם גם כן, אבל הפוך (כנראה סאסי התעצבן עלינו ושינה את ההוראות באמצע..)
אני ממליץ לבדוק מה המדיניות אצל מי שמכרטס, ורק אז ללכת לקופות. תבואו מספיק מוקדם, ויש זמן לקנות כרטיס נוסף בלית ברירה.
עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 24/04/2014 :  12:59:52  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

גדעון הי. אני אאמץ את הרעיון שלך אך כבעל עסק שמתעסק עם עודף כל יום אני מבטיח לך שאלמלא כולם יבואו עם כסף קטן, מי שישלם עם שטרות גדולים "יחטוף" את העודף במטבעות קטנים בחזרה...
בכל מקרה, סחתין על היצירתיות, אני כועס על שיינמן עוד מהסיבוב הראשון.
אמרתי לירון שזה הזמן למחאה יותר אפקטיבית כמו החרמת המשחק או לפחות איום כזה, אבל אני מבין שרוב האוהדים לא חושבים כמוני ומעדיפים לדחות את המחאות למועד מתאים יותר...
מקווה שמעבר ל"מחאת העודף", ננצח ונסייע בכך להסתבכותם של שיינמן וחבורתו שוב בתחתית...

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 24/04/2014 :  17:23:14  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי elhananm

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

גדעון הי. אני אאמץ את הרעיון שלך אך כבעל עסק שמתעסק עם עודף כל יום אני מבטיח לך שאלמלא כולם יבואו עם כסף קטן, מי שישלם עם שטרות גדולים "יחטוף" את העודף במטבעות קטנים בחזרה...
בכל מקרה, סחתין על היצירתיות, אני כועס על שיינמן עוד מהסיבוב הראשון.
אמרתי לירון שזה הזמן למחאה יותר אפקטיבית כמו החרמת המשחק או לפחות איום כזה, אבל אני מבין שרוב האוהדים לא חושבים כמוני ומעדיפים לדחות את המחאות למועד מתאים יותר...
מקווה שמעבר ל"מחאת העודף", ננצח ונסייע בכך להסתבכותם של שיינמן וחבורתו שוב בתחתית...

השימוש במטבעות שקל זו אכן דרך מקורית ומעניינת שתעצבן קצת את הקופאי - והרבה יותר את שאר אוהדי הפועל שיעמדו יותר בתור ואולי אף יחמיצו את הפתיחה בגלל העיכוב.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 24/04/2014 :  21:21:44  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפני שבועיים סאסי לקח את כל הקופה, עכשיו גם שיימן רוצה. ועוד באצטדיון נאחס עם קבוצה נאחס. בואו ננצח את הרצליה ואת ההיסטוריה. מגיע לנו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מחירי כרטיסים מול מכבי הרצליה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07