| משתמש |
תמונת מצב  |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 20:00:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
תאמין לי שזה ניצחון מובטח ואם נצטרך גם הפרש שערים? נשיג בדיוק מה שאנחנו זקוקים לו..
אם היינו מאמינים לך, היינו מקבלים לוח משחקים שונה לגמרי מזה שקיבלנו 
אום אל פאחם, כשהם באים לשחק בלי לחץ, עלולים להיות מוקש, בטח אם נאלץ להשיג הפרש שערים ניכר. סיכוי לא גבוה, אבל לך תדע. בכל זאת מדובר הפועל.
מה שכן, ניראה לי שכולנו נסכים שקבוצה שלא מצליחה לנצח את אום אל פאחם לא ראויה להישאר בליגה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 20:19:47
|
עופר אני לא דיברתי על כל העונה הסדירה. אני דיברתי על 9 המשחקים האחרונים שלהם(קרי, החודשיים וחצי האחרונים)
בעונה הסדירה היו לאום אל פאחם כמה משחקים טובים, שניים מול נתניה, שניים מול ראשל"צ(ובאחד מהם היא השיגה את הנקודה היחידה שלה העונה)
אחד מולנו(שבו הם הובילו 0-2, ולולא יהודה חוטה את לילך אסולין, ייתכן והיינו הקבוצה היחידה בליגה שהפסידה להם)
ועוד מספר משחקים בהם הם רשמו תוצאות בהחלט סבירות, הפסד של גול פה וגול שם...
אבל אתה צריך לזכור שהם המשיכו למכור ולשחרר שחקנים(למשל יהודה חוטה, שמאז שהוא עזב אותם כמות הגולים שהם סופגים הוכפלו אם לא שולשה)
וב9 המשחקים האחרונים הם קבוצה פי שתיים גרועה מזאת שהייתה לפני כן, עד כמה שהמשפט הזה נשמע קצת ביזארי.
להגיד לשחקני קטמון לא לעלות שאננים לכר הדשא באופן כללי, זה כמו לבקש משקרן פתולוגי להתחיל לדבר אמת, קשה עד בלתי אפשרי.
הם בכל מקרה יעלו שאננים, כמו שהם עלו בכל המשחקים האחרונים שלהם, אולי למעט מפגש האדומות האחרון שהם עלו נהדר וגם כבשו תוך שתי דקות(ואז חיפו על כך בעליה שאננה ונרפית למחצית השנייה)
אבל למזלנו, גם עליה שאננה לקר הדשא מול אום אל פאחם הנוכחית יהיה שווה את ה0-3 מינימום...
בכל מקרה יש עוד זמן עד המשחק הזה. גם השחקנים לא צריכים לחשוב על זה כ3 נקודות בכיס, אלא לקחת את הנקודות האלה מול ראשל"צ והכוח.
ניצחון על אום אל פאחם לבדו לא יספיק, נצטרך ניצחון על ראשל"צ, ואולי גם תיקו בוינטר. אחרי התוצאה היום בהרצליה, אני באמת מתחיל להאמין... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-25/04/2014 20:21:39 |
 |
|
תמונת מצב  |
|
|
|