פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הת'רד האופטימי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הת'רד האופטימי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הת'רד האופטימי נושא הבא
עמוד: מתוך 2

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  01:36:54  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה דברים אופטימיים שאפשר לקחת מהמשחק ובעקבותיו:

1. נשארו לנו לכל היותר רק עוד 4-6 משחקים לסבול את עופר.
2. בזכות המשחקים האחרונים, נוכל ככל הניראה להשאיר לעונה הבאה כל שחקן שנירצה, כולל עמית שמש ועידן שמש.
3. ג'וני נשמה. מי היה מאמין כששיחקנו בליגה ג', שנזכה לראות אותו במאני טיים, בהרכב, בליגה לאומית?
4. חבר שלי טוען שאם נרד ליגה הסיכויים של האיחוד יגדלו, כי סאסי ירצה להיתפס כמושיע של קטמון וכמנצח. אם התאוריה הזאת נכונה, עשינו היום צעד משמעותי לעבר האיחוד.
5. יש סיכויים סבירים שנוכל לראות במחזור האחרון משחק חסר חשיבות, בכיף, ובלי לחץ. זה לא קרה לנו כבר שנתיים.
6. ואירוע מרגש נוסף: בזכות הפציעה והחילופים זכינו לדקות נדירות בהן אף אחד משחקינו לא שיחק עם נעליים צהובות.

אתם מוזמנים להמשיך את הת'רד, עם או בלי סרקזם.

גולה יביא לנו רגל...

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  01:57:34  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בליגה א לא נראה את אוהדי סאדר הקטנטנים יוצאים מהיציע של הקבוצה היריבה עם פרצוף מדושן מעונג . צוחק מי שצוחק אחרון.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  09:17:59  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

6. ואירוע מרגש נוסף: בזכות הפציעה והחילופים זכינו לדקות נדירות בהן אף אחד משחקינו לא שיחק עם נעליים צהובות.

אתה אידיוט.
שחקן בכיר בקבוצה שלך (שהיה הטוב במגרש עד לאותו שלב), עולה לשחק עם זריקות וזה מה שיש לך לומר?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  09:33:01  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אתה אידיוט.
שחקן בכיר בקבוצה שלך (שהיה הטוב במגרש עד לאותו שלב), עולה לשחק עם זריקות וזה מה שיש לך לומר?

אולי אני אדיוט, אבל זה גם לא מראה על חכמה גדולה לקחת קטע מהודעה שנכתבה מתחילתה ועד סופה בציניות, להוציא אותו מהקשרו, ולהכניס לו משמעות שלא נאמרה בו.

אין לי, ומעולם לא היו לי, טענות נגד בראשי באופן אישי. להיפך, מדובר בשחקן לוחם, סופר-חשוב, שמאז שהוא הגיע ייצב לנו את ההגנה. הטענות שלי מופנות לגורמים אחרים, לא לשחקן עצמו.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  11:51:18  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אתה אידיוט.

אולי אני אדיוט, אבל זה גם לא מראה על חכמה גדולה לקחת קטע מהודעה שנכתבה מתחילתה ועד סופה בציניות, להוציא אותו מהקשרו, ולהכניס לו משמעות שלא נאמרה בו.

אין לי, ומעולם לא היו לי, טענות נגד בראשי באופן אישי. להיפך, מדובר בשחקן לוחם, סופר-חשוב, שמאז שהוא הגיע ייצב לנו את ההגנה. הטענות שלי מופנות לגורמים אחרים, לא לשחקן עצמו.

ציניות? אחרי שחפרת על הנושא הזה כל העונה? כאילו לקבוצה אין בעיות אחרות? חלאס.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  12:12:55  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

לשמחתנו יש לקבוצה מספיק בעיות כדי שכל אחד מאיתנו יוכל לחפור על מה שבא לו.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  12:46:40  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

לשמחתנו יש לקבוצה מספיק בעיות כדי שכל אחד מאיתנו יוכל לחפור על מה שבא לו.

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  15:19:37  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל עוד זה מפריע לנו כאוהדים, נמשיך להתלונן על כך.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  18:26:06  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו כקהל ניתן הכל, נבוא אופטימים ונחושים ומה שיהיה יהיה. ואין לי שום ספק שהמגוחכים שהלכו לעודד את יבנה עוד יצטערו על השטות הזאת כשהגלגל יתהפך. והוא יתהפך.
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  18:47:11  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמרי, בלי קשר לנושא הדיון עצמו, אתה לא חושב שזה קצת לא לעניין לבוא לנושא שלייזי פתח ולכתוב מיד "אתה אדיוט"?
אפשר לא להסכים (למרות שזה קצת מצחיק בעיני לא להסכים לת'רד ציני לחלוטין) אבל יש דרך לעשות את זה.

לנושא עצמו, מההודעות שלך אפשר להבין שאתה חושב שלהודעות של לייזי על הנעליים הצהובות יש השפעה שלילת על משהו? אם כן, נראה לי שאתה היחיד שחושב ככה. אם לא, מה כל כך מפריע לך שהוא חופר על הנושא? אני מזכיר שזה כדורגל ולא תורת הקוונטים...
מעבר לכך, למה אתה חושב שאתה זה שקובע אם לייזי צריך להפסיק לחפור על זה? שכל אחד יכתוב מה שבא לו ושכל אחד יקרא מה שבא לו ויתעלם ממה שלא בא לו. no nervous...
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  20:05:32  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצדד בקרפד שמעליי
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  22:37:00  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

עמרי, בלי קשר לנושא הדיון עצמו, אתה לא חושב שזה קצת לא לעניין לבוא לנושא שלייזי פתח ולכתוב מיד "אתה אדיוט"?
אפשר לא להסכים (למרות שזה קצת מצחיק בעיני לא להסכים לת'רד ציני לחלוטין) אבל יש דרך לעשות את זה.

לנושא עצמו, מההודעות שלך אפשר להבין שאתה חושב שלהודעות של לייזי על הנעליים הצהובות יש השפעה שלילת על משהו? אם כן, נראה לי שאתה היחיד שחושב ככה. אם לא, מה כל כך מפריע לך שהוא חופר על הנושא? אני מזכיר שזה כדורגל ולא תורת הקוונטים...
מעבר לכך, למה אתה חושב שאתה זה שקובע אם לייזי צריך להפסיק לחפור על זה? שכל אחד יכתוב מה שבא לו ושכל אחד יקרא מה שבא לו ויתעלם ממה שלא בא לו. no nervous...

1. הוא חופר על הנושא כל כך הרבה שהציניות אולי הובנה לו. ובטוח שחלק מהשחקנים רואים מה כתוב כאן ולרגע אחד אני לא רוצה שבראשי יבין את המסר הלא נכון.
2. כולם מתעסקים בבעיות אמיתיות והוא מציק על השטות הזאת.
3. כמו שזכותו לרשום, זכותי לרשום שהוא אידיוט. זו לא שפה נמוכה, נכון? גם לא סתמתי את פיו וקראתי למנהלי הפורום למחוק (כמו שיש העושים כאן השכם וערב).
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  22:37:34  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שכתב פה הקרפד - זוהי כל התורה על רגל אחת.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  23:00:49  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
1. הוא חופר על הנושא כל כך הרבה שהציניות אולי הובנה לו. ובטוח שחלק מהשחקנים רואים מה כתוב כאן ולרגע אחד אני לא רוצה שבראשי יבין את המסר הלא נכון.
3. כמו שזכותו לרשום, זכותי לרשום שהוא אידיוט. זו לא שפה נמוכה, נכון? גם לא סתמתי את פיו וקראתי למנהלי הפורום למחוק (כמו שיש העושים כאן השכם וערב).

1. קצת מוזר לי שאתה דואג שבראשי יקבל את המסר הלא נכון, למרות ששמו לא הוזכר בכלל בהודעה שלי, ולא דואג שג'וני, עמית או עידן יעלבו, למרות שהם דווקא כן הוזכרו במפורש. הרי גם הם "תרמו" את גופם למען הקבוצה ונפצעו לא פעם, וגם עלו לשחק עם פציעות אלו ואחרות. ובכל מקרה, במידה ומישהו מהם נעלב, אז שידעו שזה היה בציניות, ואני לא חושב שהם היו גרועים במיוחד.

2. כמו שכתבתי בהודעות אחרות, אני מודע לכך שזה נושא שולי יחסית. ויחד עם זאת, אני לא רואה סיבה לא להמשיך לחפור עליו, כמו שאני לא רואה סיבה למה לא לפתור אותו או לכל הפחות לתת לנו נימוק למה הנושא לא נפתר. זה לא מונע ממני או מאחרים לחפור על הנושאים היותר מהותיים.

3. זכותך לכתוב מה שאתה רוצה כל עוד זה נכתב בשפה ראויה. רק שתדע שברוב המקרים כשאתה יורד לרמה האישית במקום להתייחס לגופו של עניין זה לא ממש מועיל. וזה גם לא מה שישכנע אותי להפסיק לחפור.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 23/04/2014 :  20:12:42  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמע עמרי, לי אישית יהיה מאד קשה להתייחס אליך ברצינות בעתיד כשאתה קורא לאנשים "אדיוט". סתם נקודה למחשבה...
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 24/04/2014 :  13:28:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

1. קצת מוזר לי שאתה דואג שבראשי יקבל את המסר הלא נכון, למרות ששמו לא הוזכר בכלל בהודעה שלי, ולא דואג שג'וני, עמית או עידן יעלבו, למרות שהם דווקא כן הוזכרו במפורש. הרי גם הם "תרמו" את גופם למען הקבוצה ונפצעו לא פעם, וגם עלו לשחק עם פציעות אלו ואחרות. ובכל מקרה, במידה ומישהו מהם נעלב, אז שידעו שזה היה בציניות, ואני לא חושב שהם היו גרועים במיוחד.

2. כמו שכתבתי בהודעות אחרות, אני מודע לכך שזה נושא שולי יחסית. ויחד עם זאת, אני לא רואה סיבה לא להמשיך לחפור עליו, כמו שאני לא רואה סיבה למה לא לפתור אותו או לכל הפחות לתת לנו נימוק למה הנושא לא נפתר. זה לא מונע ממני או מאחרים לחפור על הנושאים היותר מהותיים.

3. זכותך לכתוב מה שאתה רוצה כל עוד זה נכתב בשפה ראויה. רק שתדע שברוב המקרים כשאתה יורד לרמה האישית במקום להתייחס לגופו של עניין זה לא ממש מועיל. וזה גם לא מה שישכנע אותי להפסיק לחפור.

יש לך ביקורת על הועד המנהל? יאללה, תתמודד לועד המנהל על הטיקט של צבע הנעליים.

קח בחשבון שיהיה לך כנראה קול אחד פחות. טוב, אולי גם של מפקד הארגזים שלי
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם הת'רד האופטימי נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07