פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

צבי סינגל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  צבי סינגל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם צבי סינגל נושא הבא  

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  23:05:53  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוב תודה לכל מי שתרם לארוע ההוקרה, לוועד, לכפיר, לתא שמע וסליחה למי שלא כללתי בטעות. ובעיקר תודה לצבי סינגל עצמו שכיבד אותנו ולביתו מיכל. נראה לי שסינגל זרח משמחה, וכך גם אני למראה גיבור ילדותי.
מועדון גדול הוא כזה שיודע לכבד את מי שהצעיד אותו בעבר, ואנחנו בכיוון הנכון לפחות במובן הזה.
ביציע תפס אותי איש מבוגר ונירגן, והודיע לי שאני הולך עם המספר הלא נכון על הגב. מספר 10 (עוז, סינגל). בשביל לקבל כיוון בחיים שאלתי אותו איזה מספר ראוי לאדם ללבוש, והוא אמר 11. ציון תורג'מן, עוד אגדה מהלכת. חיבקתי אותו, והבטחתי לו שאעשה הכל שהוא יזכה להוקרה דומה. אני יודע שכולנו עסוקים כרגע בפלייאוף המדאיג, לפחות בענף ההיסטורי בואו נמשיך באותו כיוון ונייצר המשכיות של הוקרה.
ומילה אחרונה בעניין, האקוסטיקה של מערכת הכריזה בטדי בלתי אפשרית. אני לא הצלחתי להבין אף מילה שכפיר ואיתן אמרו. קצת חבל.

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  23:08:58  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סחטיין לכל המעורבים. מרגש עד דמעות

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  23:13:59  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פנו אליי מספר אנשים שטענו כי לא הבינו מה נאמר בגלל מערכת הכריזה, וביקשו שאעלה את מה שכתבתי והקראתי. בבקשה :

"אנו, אוהדי הפועל ירושלים לדורותיה, מבקשים לחלוק כבוד ואהבה
לאחד מגדולי שחקני המועדון, למעשה למי שהיה הרבה מעבר לשחקן כדורגל.
אוהד ותיק הגדיר זאת רק לפני שבועיים בגעגועים "איך הוא סחב את הקבוצה הזאת על הגב, שנים. כשאני אומר סחב זה הכל- מקצועית, מנטלית, דוגמא".
בסוף שנות החמישים ,לאחר עלייה לארץ מארגנטינה, שם גדל במועדון הכדורגל סן לורנצו, צבי סינגל נקלט בהפועל ירושלים, כשלימים הוא משמש כקפטן הקבוצה.
תחת הנהגתו הופכים צעיריה לתור הזהב של המועדון, והוא מוביל אותה עד לתואר הראשון בתולדות העיר ירושלים, הגביע ב 1973.
היום אנו מצדיעים למי שאהבת המשחק, המקצוענות והמנהיגות שלו ייזכרו לעד בדברי ימי המועדון. "

נערך על ידי - קראנקו ב-29/03/2014 23:15:12
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  23:27:32  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה כפיר.
ותודה גדולה למי שייזם והפיק את התוכניה שכללה את חיים ברעם על סינגל, ואת ההרכבים של הקבוצות.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 30/03/2014 :  00:34:56  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנירגנות איננה תופעה חדשה אבל ציון תורג'מן היה בהחלט אחד מהשחקנים הכי טובים שלנו בכל הזמנים. ברבע הגמר נגד שמשון הוא הבקיע שבעה שערים. הייתי עוד באנגליה וחזרתי לצמיתות לקראת חצי הגמר נגד הפועל תל-אביב אבל אני בטוח שאחיי עוזי ומנחם ראו. כאשר ניצחנו את נתניה בחוץ 1-2 בנדה הבקיע את השערים ובעיתונים כתבו שציון כיום הוא השחקן הכי טוב בארץ (חגי קרן צבי היה אחד מהכתבים שאני זוכר.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 30/03/2014 :  10:21:01  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

תודה כפיר.
ותודה גדולה למי שייזם והפיק את התוכניה שכללה את חיים ברעם על סינגל, ואת ההרכבים של הקבוצות.

באמת תודה רבה.
ואם אפשר בקשה, אז אשמח לקרוא את הדברים שאמרה ביתו של סינגל, שגם אותה אי אפשר היה להבין בגלל מערכת הכריזה.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 30/03/2014 :  11:00:48  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה טקס מרגש וניכר שמיכל היא מורה... :)
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 30/03/2014 :  11:01:03  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הדברים של מיכל סינגל: "אני רוצה להודות לאוהדי הקבוצה בעבר ובהווה ולהנהלת הקבוצה על הכבוד וההערכה הרבה שאתם רוחשים לאבא שלי. המחווה הגדולה הזאת מצדכם מרגשת ומשמחת את אבא. אין ספק שהפועל ירושלים הייתה וכמובן גם תהיה תמיד חלק מרכזי ביותר בחייו של אבא ובחיים של משפחת סינגל כולה. אני ואחי, שלא יכול היה להשתתף בארוע זה מאחר והוא חי בארה"ב, גדלנו במגרש של הפועל ירושלים. מדי שבת שנייה, כשהפועל שיחקה בבית, היינו מגיעים יחד עם אמי ז"ל למשחקים של הפועל והשתתפנו בשמחתה כאשר ניצחה ולקחנו חלק גם ברגעים הפחות נעימים בהם הפסידה. אז שוב, תודה גדולה מעומק הלב, מיכל, בתו של צבי".
מיכל מספרת שכל השבת צבי לא הפסיק לדבר, להתרגש ולהתלהב מהמחווה. דבר ראשון כשהגיעו הביתה ביקש לתלות את תעודת ההוקרה. במהלך המשחק עצמו לא הפסיק לפרשן לה ולהתעצבן למה לא רצים מספיק וממלאים שטחים ריקים במגרש. כמו כן, צבי סינגל לא הפסיק לדבר על כמה אנשים ניגשו אליו והיה לו אף רגע ששאל את מיכל למה לא הביאה לו את נעלי הספורט, כי הוא מתגעגע למשחק.
אני שמח וגאה מאוד שההנהלה של הקבוצה שלי קשובה ויודעת להרים יוזמות שכאלו.

נערך על ידי - אריאל ב-31/03/2014 13:55:25
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 30/03/2014 :  18:40:39  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מקסים.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 30/03/2014 :  18:43:50  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותודה לאריאל!
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 31/03/2014 :  10:46:45  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם יש משחק של הפועל ירושלים שאני זוכר עד היום זה המשחק נגד מכבי חיפה שהובילה במחצית 0:2 והפועל במחצית השניה עשתה מהפך וסינגל הבקיע 2 שערים,לדעתי אחד מהם היה בבעיטת מספרת לאחור אבל אני לא חותם על זה,כמה שנים אחכ אבא שלי שהיה אדריכל ירושלמי מוכר וידוע הביא את סינגל לעבוד אצלו במשרד,הייתי ילד,לא ממש התענינתי במה סינגל עסק במשרד,אבל אין ספק שבין ילדי השכונה קרני הרקיעה שחקים בעת ההיא

לצערי גם אני לא הבנתי הרבה מהנאומים של סינגל ובתו היקרה אבל הקשבתי וראיתי אותו והמעמד החזיר אותי שנים רבות לאחור
תודה לכל המארגנים

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 31/03/2014 :  11:48:30  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מנסיוני של אוהד כדורגל מזה32 שנה כלומר מגיל 6 בערך אני יודע בואדות שרק מועדון שזוכר ומעריך את עברו זכאי לעתיד.כל מה שקרה ביום שישי מעלה אותנו כמועדון לרמה גבוהה ביותר ורק מוכיח את צדקת דרכינו. היה מרגש עד הדמעות ואני אחד שלא היה בארץ בזמן שצבי שיחק ומכיר אותו רק מסרטונים .אני מתאר לעצמי מה הרגישו אנשים שכן ראו אותו משחק.זה היה מדהים.כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה.

אליה

נערך על ידי - אליה ב-01/04/2014 16:25:44
עבור לתחילת הדף

פטיש ומגל אדום פטיש ומגל אדום מנותק

22 הודעות

נשלח - 31/03/2014 :  14:15:38  הצג פרופיל שלח ל- פטיש ומגל אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

הדברים של מיכל סינגל: "אני רוצה להודות לאוהדי הקבוצה בעבר ובהווה ולהנהלת הקבוצה על הכבוד וההערכה הרבה שאתם רוחשים לאבא שלי. המחווה הגדולה הזאת מצדכם מרגשת ומשמחת את אבא. אין ספק שהפועל ירושלים הייתה וכמובן גם תהיה תמיד חלק מרכזי ביותר בחייו של אבא ובחיים של משפחת סינגל כולה. אני ואחי, שלא יכול היה להשתתף בארוע זה מאחר והוא חי בארה"ב, גדלנו במגרש של הפועל ירושלים. מדי שבת שנייה, כשהפועל שיחקה בבית, היינו מגיעים יחד עם אמי ז"ל למשחקים של הפועל והשתתפנו בשמחתה כאשר ניצחה ולקחנו חלק גם ברגעים הפחות נעימים בהם הפסידה. אז שוב, תודה גדולה מעומק הלב, מיכל, בתו של צבי".
מיכל מספרת שכל השבת צבי לא הפסיק לדבר, להתרגש ולהתלהב מהמחווה. דבר ראשון כשהגיעו הביתה ביקש לתלות את תעודת ההוקרה. במהלך המשחק עצמו לא הפסיק לפרשן לה ולהתעצבן למה לא רצים מספיק וממלאים שטחים ריקים במגרש. כמו כן, צבי סינגל לא הפסיק לדבר על כמה אנשים ניגשו אליו והיה לו אף רגע ששאל את מיכל למה לא הביאה לו את נעלי הספורט, כי הוא מתגעגע למשחק.
אני שמח וגאה מאוד שההנהלה של הקבוצה שלי קשובה ויודעת להרים יוזמות שכאלו.

מרגש
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 01/04/2014 :  14:18:09  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה לכולם. אלו הם המעשים שקובעים דמות של מועדון וקהילה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 01/04/2014 :  18:13:01  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב, מה התשובה לשאלתו של צבי סינגל האהוב: למה השחקנים לא רצו במגרש ונעו לשטחים מתים? למה? למה?
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם צבי סינגל נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07