פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הוקרה לצבי סינגל במשחק האחרון העונה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הוקרה לצבי סינגל במשחק האחרון העונה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הוקרה לצבי סינגל במשחק האחרון העונה נושא הבא  

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 26/03/2014 :  11:26:42  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההנהלה הרימו את הכפפה האדומה ובשישי ייערך במחצית טקס הוקרה לצבי סינגל, יחד עם בתו מיכל ("כשאתה תגיע לכמות המשחקים שאני נדדתי כל שבת, נדבר") בו תוענק לו חברות עמותה וכניסה למשחקים לכל החיים. בכניסה ליד דוכן המרצ'נדייז יוצגו שלל הפתעות נוסטלגיות מביתו של סינגל. אז למי שעונת 72-3 לא יוצאת מהראש (ובכלל לכל אדום), עוד סיבה להגיע בהמונים

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 26/03/2014 :  12:54:09  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יופי! כל הכבוד.
אולי גם הבריגדה תניף לכבודו דגל ("צבי סינגל, חולצה ___"...)?
עכשיו יתחילו להתווכח כאן אם סינגל צריך לעלות מהדקה הראשונה או שכדאי לשמור אותו למחצית.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 26/03/2014 :  13:05:02  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתרגש כבר מעכשיו.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 26/03/2014 :  13:33:17  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת תהיתי אם אנחנו מתכוונים להביא חיזוק למשחק החשוב הזה :)

כל הכבוד להנהלה, לאריאל ולמעורבים בדבר.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 26/03/2014 :  14:28:38  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התרגשות גדולה. שחקן ענק ובנאדם. ראיתי אותו משחק רק הרבה אחרי שפרש, אבל באחריות לא היו לנו כישרונות כאלה הרבה הרבה זמן אם בכלל
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 26/03/2014 :  16:07:52  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד, הוא עבד עם אבא שלי במשך עשרות שנים. אולי ככה אני אצליח לגרור את אבא שלי למשחק.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 26/03/2014 :  16:24:05  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חשוב ומרגש.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

סינגל מאלט סינגל מאלט מנותק

91 הודעות

נשלח - 26/03/2014 :  21:14:24  הצג פרופיל שלח ל- סינגל מאלט הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נהדר!
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 26/03/2014 :  22:05:53  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחווה יפה ומרגשת. כל הכבוד למארגנים.

ובהזדמנות זאת אפשר גם לחשוב בהזדמנות על איזושהי מחווה לשחקנים ששיחקו איתנו (ועם הפועל ירושלים), ולא זכינו להיפרד מהם בצורה רשמית. לדוגמה שחקנים כמו יניב אברהמי, ציון זקן, מוטי מזרחי ואחרים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אודי ארנון אודי ארנון מנותק

74 הודעות

נשלח - 27/03/2014 :  20:31:52  הצג פרופיל שלח ל- אודי ארנון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוב האוהדים שלנו לא זכו לראות את סינגל משחק, או מניף את הגביע ב- 1973, ולכן המחווה הזו מרגשת אותי עוד יותר.
כמו שהתווכחו בארץ מי זמר יותר טוב (איינשטיין או גאון) מי זמרת יותר טובה (ירקוני או דמארי) כך התווכחו בירושלים מי שחקן יותר טוב, סינגל או אלי בן רימוז. אף אחד לא רצה אז איחוד בין המחנות, והוויכוח ביציע רק הוסיף לעניין במשחק. דבר אחד היה ברור, כמודל, כקפטן, כמנהיג חיובי סינגל עלה על כל השחקנים ששיחקו אי פעם בקטמון (במגרש לא בקבוצה).
אבל, סינגל ייזכר גם בגלל שני שערים שהבקיע בשלוש דקות, במשחק על ארבע נקודות נגד מכבי חיפה ב-1965. מחזור לפני סיום הליגה היה ברור שהמפסידה תרד ליגה. חיפה הובילה 2-1 ובדקות ה-85 וה- 88 סינגל הפך את התוצאה. אני ראיתי בחיי מאות שערים, אולי אלפים. את היפים שבהם ראיתי שוב ושוב בשידורים חוזרים בהילוך איטי ומזוויות מתחלפות. את שני השערים האלה ראיתי פעם אחת, בין ראשי האוהדים שעמדו לפני ביציע. שהרי טלוויזיה לא הייתה אז, ואפילו צלמי הסטילס היו נרגשים מכדי להנציח את הרגע. ובכל זאת כשאני עוצם את עיני אני יכול לדלות ממוחי את התמונה של סינגל מזנק בדקה ה-85 ונוגח לשער, ואני ממש יכול לשחזר איך הניף את רגלו ובוולה הדביק את הכדור מ- 25 מטר למשולשת.
אחי יוסי שאל אותו פעם (בנסיבות שעוד יסופר בהן) מה הרגיש בשנייה בה פגעה רגלו בכדור. סינגל לא היסס. הוא אמר שידע שזה גול, וידע שאת הרגע הזה הוא יזכור כל חייו.
מחלתו אינה מיטיבה ככל הנראה עם זכרונו, ואני מקווה מאוד, שלמרות זאת, הוא יזכור מחר את הרגע המכונן ההוא, ואת האושר שגרם לאלפי אוהדים אדומים בקטמון. אני בכל אופן אזכור.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 27/03/2014 :  20:50:50  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אודי, איזה מספר היה סינגל?
אגב, הדף של סינגל בויקיפדיה לא נכתב עדיין...
עבור לתחילת הדף

אודי ארנון אודי ארנון מנותק

74 הודעות

נשלח - 27/03/2014 :  22:15:20  הצג פרופיל שלח ל- אודי ארנון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
10
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הוקרה לצבי סינגל במשחק האחרון העונה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07