שוחחתי עם אמיר הוכברג והוא אמר לי שלפני הכל הוא אוהד הפועל יותר מ35 שנה והמעבר לקטמון לא היה על רקע של רצון או מגמה לפגוע בהפועל ירושלים אלא מתוך רצון לממש איזשהו חלום ולשמש בתפקיד ניהולי בקבוצת כדורגל ומכיוון שנפתח בפני חלון הזדמנות בהפועל קטמון נענתי להצעה ושלהם.וחשוב לי להדגיש שלמרות רצון שליושל הפועל ירושלים שאצטרף אליה בתפקיד כזה לא נוצרה הסיטוציה המתאימה לצערי. הייתי שנתיים בקטמון מתוקף הסכם שהיה לי איתם וכמובן שהייתי לויאלי אליהם כיוון שכך אני נוהג לעשות בכל מקום שאני שייך אליו .אבל בתוך תוכי ידעתי אחרי תקופה שם שהבית האמיתי -הסמל והצבע האדום המקורי נמצאים אך ורק בק.יובל ואין להם שום תחליף . אציין שעוד במהלך הנה השנייה שלי בקטמון החלו גישושים ושיחות דרך מקורבים אלייי ולהפועל על חזרתי הביתה ואכן מיד עם סיום העונה הבשיל המהלך וחזרתי לקבוצה שאני אוהב מאז היותי ילד .אין ספק שתחושת השייכות והרגשות הרבה יותר גדולים ועמוקים כשמדובר בהפועל ירושלים המקורית ואני מאד שמח להיות היום כאן ןלתת את כל כולי להצלחת הקבוצה ולהיות לויאלי ונאמן לה עד הסוף אנשים עושים טעיות לפעמים. וזו לא בושה לתקן טעויות אז אם טעיתי לפחות תיקנתי והייתי הראשון לעשות זאת כי אין לי ספק שבמוקדם או במאוחר כולם יבינו שקטמון זה טרנד חולף וכולם יחזרו הביתה 2:אושרי לוי חולה עם 40 מעלות חום והוא בספק ליום שישי ויניב בן הרוש שבר את האצבע בכף יד ימין וגם הוא בספק ליום שישי כך שכנראה שאריאל וויצמן יפתח בשער וסיכמתי עם אמיר הוכברג שמעכשיו הוא יעדכן אותי בכל יום שני וחמישי בכל מה שקורה עם הפועל ואני אשמח לשרת אתכם ולעדכן אותכם בכל מה שקורה .