פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מישל דיין ברדיו: ״ אוהדי קטמון קיללו אותי בפורום״

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מישל דיין ברדיו: ״ אוהדי קטמון קיללו אותי בפורום״
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם מישל דיין ברדיו: ״ אוהדי קטמון קיללו אותי בפורום״ נושא הבא
עמוד: מתוך 5

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 09/03/2014 :  00:37:21  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

אח קלי קלי קלי.
הלוואי וככה יראו הדיונים בקבוצה המאוחדת.

אתה כמראה סובל מעודף רגישות כשמדובר באוהדי קטמון ומקהות אבסולוטית כשמדובר באוהדי המקורית.

רבי מאיר .כל ביקורת אני אקבל ממך ומאחרים ואחייה אתה בשלום,לא את היכולת לראות את האחר במקום שבו אני נמצא .יש לך הרבה מה ללמוד ממני בנושא,אתה שהכל אצלך שחור לבן ואף פעם לא אפור.

הייתי פה כזכור לך, 6 שנים אפילו.ובשנים הראשונות אפילו די מזוהה עם המקום.גם בשתי כקטמוניסט ומבהק ומאמין לחלוטין בדרכה,לא הרגשתי צורך לתקוף את אוהדי הפועל י-ם במילים משפילות,ולא להתגולל על כל מי שהעז רחמנא ליצלן לבקר את קטמון.באותו הזמן ניסיתי (להבדיל ממך) להקטין את הקרע בשיחות עם הצד האחר והותקפתי על כך (והיום כולנו משלמים על כך בקושי לאחות קרעים)
עכשיו אני בהפועל י-ם -גם שם מסוגל להתווכח למען האיחוד,גם שם מסוגל להצביע בפומבי על הדברים היפים לטעמי בקטמון,גם שם מסוגל להסביר על חוסר התוחלת במצב הנוכחי עם סאסי ,ועל חוסר הטעם בהמשך המאבק בקטמון .בוודאי (מרגיש מטופש להבהיר את זה) ביכולת להעביר ביקורת על קטמון ללא אלימות מילולית קל וחומר פיזית.
אז של נעליך בראייה אובייקטיבית,בטח לא ממך מר נמצא במקום טהור ומושלם ,מול הדבר השחור שבצד השני.

קלי היקר. כבר כתבתי לך בעבר שאני מאוד מעריך את עמדתך ואני בטוח שאתה עושה כל מה שאתה יכל כדי למנוע אלימות וכדי לאחד בין הקבוצות. אתה מדגיש תמיד את היותך אינדבדואל ובעל רקורד אינדבדואלי מרשים.
אתה סוג נדיר של אוהד אינדבדואל אבל בסופו של דבר רובנו לא כמוך. אנו רואים את עצמנו גם כחלק מקולקטיב. הוא מייצג אותנו ואנו מייצגים אותו. האיחוד הזה הוא גם בין שתי קבוצות ולא רק בין פרטים. נכון יש באן בפורום פרטים יהירים, אלימים, וגם שונאים. בהחלט. לא צריך להוכיח לנו את זה. כל בן אנוש הוא גם בעל התכונות האלה. השאלה שאתה מסורתית מתעלם ממנה זה מה רוח הקולקטיב. רוח הקולקטיב של קטמון די ברורה לי. מתוקף הרוח הזו אני פה. בעבר חשבתי שזו גם הרוח האדומה היחידה שנשארה בירושלים. בצדק העמדתם על טעותי. צדקם. יש עוד קולקטיב אדום בירושלים. השאלה האמיתית היא "מה היא רוחו של אותו קולקטיב. כן גם אתם קולקטיב. אתם נקראים אוהדי הפועל ירושלים המקורית. כך לפחות כתוב במסמך האיחוד שהצבעתי בעדו, ונותן לכם כקולקטיב מקום בדירקטוריון (לא לפרט זה או אחר). אז אם אני מסתכל כקולקטיב, אם לבחון לפי השלטים גדולים שרואים מהיציע שלכם, אם לפי השרים ששומעים מכם ואם לפי הודעות הגינוי הרשמיות (שוב לא מדבר על הודעות של פרטים) אני מאוד מודאג.

היי רועי,
אתה יכול לראות לקראת סוף הסרטון שאוהדי הפועל הם לא רק קומץ אלים.

http://www.youtube.com/watch?v=FwgBo6evVFk&feature=youtu.be

אתה יכול לשאול את החברים שלך בקטמון איך נראה דרבי מול בית"ר ואיך הם התייחסו לשחקן שבגד כמו אופיר עזו. נשים רגע התנהגות בודדים חריגה בצד, האיחוד עוד לא קרה ולא בטוח שיקרה, בשביל אוהדי הפועל עדיין היה מדובר בדרבי לכל עניין ודבר וצריך לראות את זה בהקשר הנכון ולא לחשוב שככה יהיה ביציע של הפועל ירושלים.

הי קובקוב,
קודם כל עזו מגיע כל משחק ליציע שלנו יושב במרכז ואף אחד לא מקלל אותו. אפילו את השיר עם השורה עליו מחקו מזמן. אם היה מקבל את אותו יחס שמקבל ממכם שי, אני חושב שזה היה בהחלט דורש מאיתנו, כקולקטיב לשאול שאלות קשות.
ובקשר לסרטון שהעלית - לפי מה שכתבת חשבתי שאראה שם איזה שלט או משהו אחר שמראה שהעמדה שלכם שונה מ"תחזרו בזחילה". אם אתה מתכוון שאני אמור להיות מרוצה מהילדות החמודות שצובעות את הפנים (התכוונת אליהן נכון?!) אז זה רק מחזק את הדאגה - אנחנו כל הזמן שואלים מה העמדה שלכם כקהילה ואתם עונים לנו בבודדות.

יפתח - אפשר להגדיר קללות כאלימות...

דיברתי על עזו בלשון עבר, זה לא שהוא משחק היום בבית"ר.

סה"כ ניסיתי לענות לדאגה על הרוח הרעה ביציע, שלא נעים באופן עקרוני ואי אפשר להביא משפחות. אני פשוט יכול להעיד שזה לא המצב.

הלוואי והייתי בעמדה לתת לך מחוות פיוס גדולות בשם הקולקטיב הזה שיסיר את כל החששות שלך ויסיים כבר תהליך מייאש של הרס עצמי, אני רק יודע שזה הדבר הכי חשוב וגדול שיכול לקרות להפועל ירושלים וברור שלדעתי זה שווה את הקשיים שאולי יהיו, אבל יכול להבין את מי שזה לא בדמו ומקבל רגליים קרות.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 09/03/2014 :  11:21:04  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אני עדיין מקווה שאם יהיה איחוד כל אחד משני הצדדים שאחראי לקרע הזה ייקח חלק בשיקום...
ואם לא?שאלוהים יעזור לכולנו מה שעוללנו לצד האדום

פרופורציות, ידידי, פרופורציות. כמו שכתב יפתח מעלי, כל מה שאנחנו רוצים זה להינות מהמשחק הזה

גם אני עוגן בסך הכל רוצה להנות מהמשחק המטופש הזה .לבוא ,לראות משחק עם חברים משפחה,להתעצבן ,לשמוח וללכת הביתה עד למשחק הבא.זהו,שבשנים האחרונות אני לא נהנה מכלום,רק מותש.בוודאי שבעתיד כאוהד שיהיה מה שלא יהיה רק בהפועל י-ם,ללא איחוד ,עם סאסי ,מיעוט קהל , ועוינות אדומה שלא תיפסק (ותסכול אישי עצום על חלקי בסיטואציה הזו) זה לא מתכון להנאה.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

קלי
האם לא הגיעה הזמן לשנות את הכיתוב שלך בתחתית התגובות...?
אם אתה כל כך נלחם לטובת האיחוד (ואני כמובן בעד ואיתך), לא הגיע הזמן שניקח את העניינים בידיים בעצמנו??
אין מקום לשתי קבוצות אדומות בעיר ,אבל למרבה הצער אין מי שרוצה ויכול לשנות את זה
אני חושב שאנחנו רוצים, אנחנו יכולים... אז יאללה, מספיק דיבורים מספיק כבר לדוש בעניין הזה שיוצא מכל חור, ובוא נתקדם הלאה...

הערתך לגבי השורה הראשונה טופלה

לגבי השנייה ,שונא את יפו עדיין ולתמיד

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-09/03/2014 12:29:34
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם מישל דיין ברדיו: ״ אוהדי קטמון קיללו אותי בפורום״ נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07