| משתמש |
מילים אישיות של אוהד הפועל ירושלים  |
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 11/03/2014 : 21:25:29
|
בסדר, מטפל.
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום בלב
תאמינו לי כמה שאני ינסה להבין אותכם אני לא יצליח יש לנו אחלה קבוצה אחלה אווירה סבבה לבוא למישחקחם בשביל מה אתם הורסים את מה שבנינו כולכם בסוף תיבכו על השטויות של האיחוד המטוש והדבילי הזה זה רק בשביל להוכיח שמה שאמרתם אתם עומדים בו אבל כולכם ציטוט:
תיצטערו על האיחוד הדפוק הזה
הדף שנפתח אומר שהקובץ לא קיים,יש אפשרות לבדוק את הכתובת?
|
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
 |
|
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 12/03/2014 : 00:19:30
|
טל, זה אמור לעבוד עכשיו, נסה כעת:
ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
שלום לכולם. מוגש כשירות לאלה שלא קראו,לאוהדי המקורית, במיוחד אלה שתומכים באיחוד, וגם לאוהדי קטמון שאינם חברי העמותה. אולי זה יסייע במשהו להבנה ולהפחתת ההתלהמות. קישור לעותק נדיר של הסכם עקרונות קטמון-ליפקין, עם חתימה מקורית של האחרון. סעיף 12 עוסק בהרכב הועד המנהל של הקבוצה: https://drive.google.com/file/d/0B9MucbHJqss1LVllUjI1ZEJDbUU/edit?usp=sharing
תאמינו לי כמה שאני ינסה להבין אותכם אני לא יצליח יש לנו אחלה קבוצה אחלה אווירה סבבה לבוא למישחקחם בשביל מה אתם הורסים את מה שבנינו כולכם בסוף תיבכו על השטויות של האיחוד המטוש והדבילי הזה זה רק בשביל להוכיח שמה שאמרתם אתם עומדים בו אבל כולכם ציטוט:
|
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 12/03/2014 : 11:34:14
|
שלום לכולם. מוגש כשירות לאלה שלא קראו,לאוהדי המקורית, במיוחד אלה שתומכים באיחוד, וגם לאוהדי קטמון שאינם חברי העמותה. אולי זה יסייע במשהו להבנה ולהפחתת ההתלהמות. קישור לעותק נדיר של הסכם עקרונות קטמון-ליפקין, עם חתימה מקורית של האחרון. סעיף 12 עוסק בהרכב הועד המנהל של הקבוצה: https://drive.google.com/file/d/0B9MucbHJqss1LVllUjI1ZEJDbUU/edit?usp=sharingנפתח וקראתי , נראה לי הוגן והגון
|
חרובי טל |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 12/03/2014 : 15:00:37
|
שלום לכולם. מוגש כשירות לאלה שלא קראו,לאוהדי המקורית, במיוחד אלה שתומכים באיחוד, וגם לאוהדי קטמון שאינם חברי העמותה. אולי זה יסייע במשהו להבנה ולהפחתת ההתלהמות. קישור לעותק נדיר של הסכם עקרונות קטמון-ליפקין, עם חתימה מקורית של האחרון. סעיף 12 עוסק בהרכב הועד המנהל של הקבוצה: https://drive.google.com/file/d/0B9MucbHJqss1LVllUjI1ZEJDbUU/edit?usp=sharing
פתחתי קראתי,על פניו נראה הגון והוגן לגמרי,אני לא חושב שאפשר היה להשיג תנאים אחרים ,טובים יותר , ודאי לא עם רוכש אחר,תודה
|
חרובי טל |
 |
|
מילים אישיות של אוהד הפועל ירושלים  |
|
|
|