פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אלי אוחנה יבן זונה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אלי אוחנה יבן זונה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אלי אוחנה יבן זונה נושא הבא  

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 29/01/2010 :  15:59:38  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון אילן: "אחרי 5 דקות הפועל קטמון ירושלים מובילה 0:2.
אלי אוחנה הבן זונה (בטון ובשפה אלי אוחנאית מתנשאית): "אני נרגש. אני ממש נרגש".
טפו עלייך ימאנאייק.

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 29/01/2010 :  16:17:09  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעניין איך הגיב השותף שלו לשנאת קטמון מישל(כמו שאלי אמר...) דיין
וחוצמזה איך הקשבת לרדיו בשעה 13:20...?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 29/01/2010 :  16:21:39  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עזבו את אלי אוחנה, יותר מדי קוק, יותר מדי עיתונאיות ספורט במיטה, יותר מדי דקירות הבן שלו חטף.
הבעיה כפי שנכתב כאן היא האיש ההופך אט-אט ללא ראוי להיקרא סמל, פרסונה נון גראטה, מישל "אני בברנז'ה, אני חבר של רוני לוי ואוחנה" דיין.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 29/01/2010 :  16:32:20  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כלב, ב- 13:20 לצערי עוד הייתי בצומת ניות.
לגבי מישל, אכן הבעיה המרכזית ואין כאן קשר לקטמון. שהאל יסלח לי, אבל לא יכול לשמוע אותו יותר- "אין ספק", "תראה, כן...". יודע הכל מישל.
מתחנף לברנז'ת הקבלנים הירושלמית וזה מגעיל אותי.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 29/01/2010 :  16:45:41  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לידיעת כולכם, מוטי גמיש כבר לא מנכ"ל רדיו ירושלים..
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 29/01/2010 :  21:16:58  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שאלוהי-היציעים יעניש אותי, אני לא ממש יכול לשנוא את אוחנה. הוא מדבר יפה, לא מתבכיין כמו מישל. גם יש משהו חביב בש' הדגושה שלו.
וכמו שכתב קראנקו, מי זה אוחנה לעומת הבזיונות שממיטים עלינו אנשים שעל הנייר היו אמורים להיות בשר מבשרנו, ואני לא מדבר רק על מישל, גם על יאיר ואפילו ויקטור.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אלי אוחנה יבן זונה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07