| משתמש |
מכתב של יוסי ליפקין לאוהדי הפועל ירושלים  |
|
|
talikch
323 הודעות |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 22/02/2014 : 17:14:01
|
ציטוט:
אוהדי הפועל ירושלים היקרים: ראשית הרשו לי להודות לכם על כך שנשארתם לשמור ולהלחם על קבוצת ילדותנו היקרה בטוב וברע על אף כל הקשיים. בזכותכם הבלעדית קבוצת הפועל ירושלים המקורית והאמיתית חיה ונושמת. אני מודע היטב לתלאות הרבות שעברתם ומציאות לא פשוטה שנכפתה עליכם בשנים האחרונות , למרות הכל הוכחתם נאמנות מוחלטת מה היא. ביום רביעי האחרון נפלה החלטה גורלית בקרב אחינו האדומים - אוהדי קטמון, החלטה ע״י רוב מוחץ שקורא לשוב הביתה להפועל ירושלים אחת חזקה ומגובשת. דווקא אתם אוהדי הפועל ירושלים שנלחמתם בהגנה על הבית ניצבים בפני האתגר הגדול ביותר עם האחריות הגדולה ביותר והיא פתיחת השער וקבלת השבים על אף הקושי ההתחלתי שכרוך בכך. הזמן יעשה לכולנו טוב וכצעד התחלתי אנושי כבני אדם לפני הכל , אנא מכם קבלו את האוהדים חדשים/ישנים בחיבוק ואהבה. יש לציין כי המהלך טרם הושלם סופית וייתכנו עוד קשיים בדרך יחד עם זאת אני משוכנע שהצעד המשמעותי ביותר כבר מאחורינו. בוא נגלה כולנו גדלות נפש ננטרל ככל הניתן את חשבונות העבר ונצא לדרך חדשה עם כל הכוחות יחדיו למען הפועל ירושלים גדולה יותר חזקה יותר וטובה יותר. כי כמו שכולנו יודעים הפועל ירושלים יש רק אחת! שלכם באהבה גדולה ובתקווה משותפת להצעיד יחד אתכם את הפועל ירושלים שלנו לימים יפים ימים של אושר... יוסי ליפקין.
|
נערך על ידי - אדום88 ב-22/02/2014 17:14:28 |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 22/02/2014 : 18:10:30
|
כידי לכם גם לקרוא קצת מהתגובות ,למשל יש מישהו שנקרא מוטי אפרים ממש מותק הבחור נהנהתי לקרוא את התגובה שלו היא די ארוכה....מומלץ |
אליה |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 22/02/2014 : 19:03:54
|
| כן, אפריים נראה כאוהב אדם וסלחן ידוע:-( |
חרובי טל |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 22/02/2014 : 19:04:40
|
| כן, אפריים נראה כאוהב אדם וסלחן ידוע:-( |
חרובי טל |
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 22/02/2014 : 19:12:23
|
לכו תדעו אולי יתמזל מזלנו ואותו אפרים יהיה נציג המקורית בהנהלה!
|
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 22/02/2014 : 19:15:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
לכו תדעו אולי יתמזל מזלנו ואותו אפרים יהיה נציג המקורית בהנהלה!
אני בספק - נציג בהנהלה חייב להיות חבר עמותה (גם אם הוא משוריין). נראה לי שאין מה לבנות על ה 1200 שלו לעונה הבאה..... |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 22/02/2014 : 19:18:07
|
| חבל.... |
 |
|
|
נער קאזו
124 הודעות |
נשלח - 22/02/2014 : 19:49:23
|
| יש שמה תירון מועלם שגם מדבר מאוד יפה |
על תגידו יום יבוא תביאו את היום |
 |
|
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 22/02/2014 : 19:50:25
|
| הבעיה שלכם היא שאתם לא יודעים לזהות מנהיג אמיתי כשהוא עומד מולכם...מוטי אפרים זה לא מי שאנחנו צריכים כנציג הפועל בהנהלה. נועם עזאתי, זה גבר! רק תקראו את "קטמון זונה בת בת בת בת זונה" פרי עטו של נועם... איזה משורר, איזה אדם אציל נפש! יאללה עזאתי, בן 16 משופם שכמוך, קח את הפועל המאוחדת לליגת העל! |
נערך על ידי - ולנטין תיאודוריקה ב-22/02/2014 19:51:46 |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 22/02/2014 : 20:09:58
|
אני מצטער מראש אם אשמע קצת קיצוני.
אבל אנשים שמתנגדים לאיחוד בטענה שאנחנו "בוגדים, וחסרי עמוד שדרה, ונוטשי ספינה"
ועוד מגדילים ומקללים אותנו.
הם אנשים שיש לה בעיה, וכנראה חסר להם קצת אקשן בחיים, וזה מה שמעורר אותם.
אני מצטער, אבל קשה לי להצדיק דברים שנוגדים את ההיגיון.
אם המצב היה הפוך, והם היו מביאים אלפיה כל משחק, ואנחנו אלה שמגרדים את ה100, אני מסוגל להבין את ההתנגדות.
אבל הקבוצה שלהם בגסיסה, אין להם אוהדים, בעל הבית שלהם הוא אדם נוראי שהם בעצמם לא סובלים אותו. ללכת נגד האיחוד זה ללכת נגד הרציונל.
ואני אגדיל ואומר, שאנשים שמעדיפים לגסוס עם הקבוצה שהם אוהבים עד להתפרקות, ולא לראות אותה קמה לתחייה באופן קצת שונה ממה שהם חלמו. זה אוהדים בזויים מבחינתי. ואוהד כזה, הוא יותר גרוע מכל אוהד "מיזם" או אפילו צהוב שעבר צד כמוני.
אוהדים שמעדיפים טדי ריק, אוהדים על הגדרות, קללות כל המשחק, ועתיד שחור משחור, על הפועל ירושלים מאוחדת, שמחה, עם עתיד ורוד. זה לא אוהדים מבחינתי, זה סתם חוליגנים.
ואני לא אתן לחוליגנים להרוס לי את האיחוד המרגש הזה.
אנא מכם, תתעלמו מהחוליגנים, ותתרכזו בעיקר, אנחנו בדרך להגשמת החלום.
כשנגיע ליום המיוחל, החוליגנים האלה יבינו שאין להם יותר מקום בטדי, ושהם יתפוגגו יחד עם האב הרוחני שלהם, סאסי.
רק האוהדים האמתיים שרוצים להחזיר את הפועל ירושלים לימיה היפים, הם אלה שילכו איתנו יד ביד באיחוד הזה.
ככה זה צריך להיות.
ואם הצלחנו לנקות את כל החוליגנים מטדי, והקהל של הפועל ירושלים יחזור להיות נקי מקללות, תומך, וספורטיבי.
אז רק בשביל זה היה שווה להקים את הפועל קטמון... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 22/02/2014 : 20:28:36
|
| על כל מוטי אפרים יש שמה 10 תגובות חיובית, אני מעדיף להתרכז בהם. |
 |
|
|
האיש עם הצעיף האדום
86 הודעות |
נשלח - 22/02/2014 : 20:36:31
|
כל מילה בסלע!
מסכים לכל מילה - לא ניתן ל-20-30 קיצוניים ואלימים להרוס לנו
כולי תקוה שהרוב השפוי שם יידע גם הוא להתנער מהם
20-30 בקהל של 500 עושים רעש - אחרי האיחוד בקהל של 4-5 אלף הם יהיו טיפה בים ואני אישית מקווה שיישארו בבית או יצטרפו ללה - פמיליה.
יאללה הפועל |
 |
|
| |
מכתב של יוסי ליפקין לאוהדי הפועל ירושלים  |
|