פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מכתב של יוסי ליפקין לאוהדי הפועל ירושלים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מכתב של יוסי ליפקין לאוהדי הפועל ירושלים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מכתב של יוסי ליפקין לאוהדי הפועל ירושלים נושא הבא  

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 22/02/2014 :  16:37:00  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%A9%D7%97%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D/571698232920610?fref=ts

חרובי טל

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 22/02/2014 :  16:55:56  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי talikch

https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%A9%D7%97%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D/571698232920610?fref=ts

like
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 22/02/2014 :  17:14:01  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אוהדי הפועל ירושלים היקרים:
ראשית הרשו לי להודות לכם על כך שנשארתם לשמור ולהלחם על קבוצת ילדותנו היקרה בטוב וברע על אף כל הקשיים.
בזכותכם הבלעדית קבוצת הפועל ירושלים המקורית והאמיתית חיה ונושמת.
אני מודע היטב לתלאות הרבות שעברתם ומציאות לא פשוטה שנכפתה עליכם בשנים האחרונות , למרות הכל הוכחתם נאמנות מוחלטת מה היא.
ביום רביעי האחרון נפלה החלטה גורלית בקרב אחינו האדומים - אוהדי קטמון, החלטה ע״י רוב מוחץ שקורא לשוב הביתה להפועל ירושלים אחת חזקה ומגובשת.
דווקא אתם אוהדי הפועל ירושלים שנלחמתם בהגנה על הבית ניצבים בפני האתגר הגדול ביותר עם האחריות הגדולה ביותר והיא פתיחת השער וקבלת השבים על אף הקושי ההתחלתי שכרוך בכך.
הזמן יעשה לכולנו טוב וכצעד התחלתי אנושי כבני אדם לפני הכל , אנא מכם קבלו את האוהדים חדשים/ישנים בחיבוק ואהבה.
יש לציין כי המהלך טרם הושלם סופית וייתכנו עוד קשיים בדרך
יחד עם זאת אני משוכנע שהצעד המשמעותי ביותר כבר מאחורינו.
בוא נגלה כולנו גדלות נפש
ננטרל ככל הניתן את חשבונות העבר ונצא לדרך חדשה עם כל הכוחות יחדיו למען הפועל ירושלים גדולה יותר חזקה יותר וטובה יותר.
כי כמו שכולנו יודעים
הפועל ירושלים יש רק אחת!
שלכם באהבה גדולה
ובתקווה משותפת להצעיד יחד אתכם את הפועל ירושלים שלנו לימים יפים ימים של אושר... יוסי ליפקין.

נערך על ידי - אדום88 ב-22/02/2014 17:14:28
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 22/02/2014 :  18:10:30  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כידי לכם גם לקרוא קצת מהתגובות ,למשל יש מישהו שנקרא מוטי אפרים ממש מותק הבחור נהנהתי לקרוא את התגובה שלו היא די ארוכה....מומלץ

אליה
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 22/02/2014 :  19:03:54  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן, אפריים נראה כאוהב אדם וסלחן ידוע:-(

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 22/02/2014 :  19:04:40  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן, אפריים נראה כאוהב אדם וסלחן ידוע:-(

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 22/02/2014 :  19:12:23  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכו תדעו אולי יתמזל מזלנו ואותו אפרים יהיה נציג המקורית בהנהלה!
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 22/02/2014 :  19:15:13  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

לכו תדעו אולי יתמזל מזלנו ואותו אפרים יהיה נציג המקורית בהנהלה!

אני בספק - נציג בהנהלה חייב להיות חבר עמותה (גם אם הוא משוריין). נראה לי שאין מה לבנות על ה 1200 שלו לעונה הבאה.....

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 22/02/2014 :  19:18:07  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבל....
עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 22/02/2014 :  19:49:23  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש שמה תירון מועלם שגם מדבר מאוד יפה

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 22/02/2014 :  19:50:25  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבעיה שלכם היא שאתם לא יודעים לזהות מנהיג אמיתי כשהוא עומד מולכם...מוטי אפרים זה לא מי שאנחנו צריכים כנציג הפועל בהנהלה. נועם עזאתי, זה גבר! רק תקראו את "קטמון זונה בת בת בת בת זונה" פרי עטו של נועם... איזה משורר, איזה אדם אציל נפש! יאללה עזאתי, בן 16 משופם שכמוך, קח את הפועל המאוחדת לליגת העל!

נערך על ידי - ולנטין תיאודוריקה ב-22/02/2014 19:51:46
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 22/02/2014 :  20:09:58  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מצטער מראש אם אשמע קצת קיצוני.

אבל אנשים שמתנגדים לאיחוד בטענה שאנחנו "בוגדים, וחסרי עמוד שדרה, ונוטשי ספינה"

ועוד מגדילים ומקללים אותנו.

הם אנשים שיש לה בעיה, וכנראה חסר להם קצת אקשן בחיים, וזה מה שמעורר אותם.

אני מצטער, אבל קשה לי להצדיק דברים שנוגדים את ההיגיון.

אם המצב היה הפוך, והם היו מביאים אלפיה כל משחק, ואנחנו אלה שמגרדים את ה100, אני מסוגל להבין את ההתנגדות.

אבל הקבוצה שלהם בגסיסה, אין להם אוהדים, בעל הבית שלהם הוא אדם נוראי שהם בעצמם לא סובלים אותו.
ללכת נגד האיחוד זה ללכת נגד הרציונל.

ואני אגדיל ואומר, שאנשים שמעדיפים לגסוס עם הקבוצה שהם אוהבים עד להתפרקות, ולא לראות אותה קמה לתחייה באופן קצת שונה ממה שהם חלמו.
זה אוהדים בזויים מבחינתי.
ואוהד כזה, הוא יותר גרוע מכל אוהד "מיזם" או אפילו צהוב שעבר צד כמוני.

אוהדים שמעדיפים טדי ריק, אוהדים על הגדרות, קללות כל המשחק, ועתיד שחור משחור, על הפועל ירושלים מאוחדת, שמחה, עם עתיד ורוד.
זה לא אוהדים מבחינתי, זה סתם חוליגנים.

ואני לא אתן לחוליגנים להרוס לי את האיחוד המרגש הזה.

אנא מכם, תתעלמו מהחוליגנים, ותתרכזו בעיקר, אנחנו בדרך להגשמת החלום.

כשנגיע ליום המיוחל, החוליגנים האלה יבינו שאין להם יותר מקום בטדי, ושהם יתפוגגו יחד עם האב הרוחני שלהם, סאסי.

רק האוהדים האמתיים שרוצים להחזיר את הפועל ירושלים לימיה היפים, הם אלה שילכו איתנו יד ביד באיחוד הזה.

ככה זה צריך להיות.

ואם הצלחנו לנקות את כל החוליגנים מטדי, והקהל של הפועל ירושלים יחזור להיות נקי מקללות, תומך, וספורטיבי.

אז רק בשביל זה היה שווה להקים את הפועל קטמון...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 22/02/2014 :  20:28:36  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
על כל מוטי אפרים יש שמה 10 תגובות חיובית, אני מעדיף להתרכז בהם.
עבור לתחילת הדף

האיש עם הצעיף האדום האיש עם הצעיף האדום מנותק

86 הודעות

נשלח - 22/02/2014 :  20:36:31  הצג פרופיל שלח ל- האיש עם הצעיף האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל מילה בסלע!

מסכים לכל מילה - לא ניתן ל-20-30 קיצוניים ואלימים להרוס לנו

כולי תקוה שהרוב השפוי שם יידע גם הוא להתנער מהם

20-30 בקהל של 500 עושים רעש - אחרי האיחוד בקהל של 4-5 אלף הם יהיו טיפה בים ואני אישית מקווה שיישארו בבית או יצטרפו ללה - פמיליה.

יאללה הפועל
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מכתב של יוסי ליפקין לאוהדי הפועל ירושלים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07