| משתמש |
על המצגת ועל קטמון  |
|
talros
252 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 00:25:15
|
כל הכבוד על הכנת המצגת! היא מרגשת בטירוף ומציגה את הייחודיות והחשיבות שלנו! (אגב, מי היוצרים שלה?)
אני מציע לתרגם אותה לאנגלית (אם צריך אתרגם את המלל), זו תוספת נהדרת לדף עמדה מסודר שיש לנו (?)
|
"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי" - דנטה אליגיירי - |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 00:48:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talros
כל הכבוד על הכנת המצגת! היא מרגשת בטירוף ומציגה את הייחודיות והחשיבות שלנו! (אגב, מי היוצרים שלה?)
אני מציע לתרגם אותה לאנגלית (אם צריך אתרגם את המלל), זו תוספת נהדרת לדף עמדה מסודר שיש לנו (?)
היוצרים הם האחים אורי ויאיר לוי שהשתמשו בחומרים רבים שלנו וטקסטים של אורי ועוד חברים בועד המנהל האחים עובדים בחברת הפרסום brand & better ומכינים לנו הפתעות נוספות נשמח לתרגום החומר לאנגלית תן לי מייל ואשלח גרסא "פתוחה" לתרגום
והכי חשוב להפיץ |
ירון |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 00:51:30
|
נדמה לי, ואני מקווה שאני לא גוזל קרדיט ממישהו, שחברת Brand&better של האחים לוי אוהדי הקבוצה, אחראית להפקת המצגת והחוברת התואמת לה. בראבו. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 08:46:05
|
יהיה נחמד אם המצגת תכלול את צמד המילים "הפועל ירושלים" ברציפות, ככה זה יהיה גם במתאם לפעילות הועד לאחרונה, ואז אוכל בלב שלם להזדהות ואשמח להפיץ אותה. אם צריך עזרה בניסוח הקשר להפועל ירושלים אשמח לעזור.
|
 |
|
|
האיש עם הצעיף האדום
86 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 11:39:32
|
לא מסכים איתך.
יש משמעות אדירה למילה קטמון בעיני.
היא בערך מסכמת בתוכה את כל מה שקרה בשנים האחרונות ובנוסף, כך לדעתי האישית על כל פנים, הצליחה לשבור את המנטליות הלוזרית של הפועל ירושלים המקורית שלנו לאורך השנים (אני אישית התחלתי לאהוד את הפועל כילד בעונת השביעיות והשמיניות למי שזוכר).
זו גם הסיבה שאני חושב שגם כאשר נגיע בשעה טובה לאיחוד חשוב מאד לשמור את המילה קטמון בתוך שמה של הקבוצה המאוחדת (ולא איכפת לי הפועל קטמון ירושלים או הפועל ירושלים קטמון או אחרת).
כך אני מקווה ניפטר גם מהלוזריות המסורתית של הקבוצה המקורית וגם נשמר את ההיסטוריה המפוארת של המפעל הזה שנקרא הפועל קטמון.
 |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 11:53:37
|
מי ביקש להיפטר מהמילה קטמון ? איפה זה השתמע מדבריי ? לעומת זאת, מדבריך השתמע שאין לך שום רצון לקשור בין הקבוצות. אתה מדבר על ההיסטוריה של המפוארת של הפועל קטמון (שעוד לא חטפה בליגת העל לא צמד לא שביעיייה ולא עשירייה) ועל המנטליות של מכבי תל אביב.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-06/02/2014 11:56:48 |
 |
|
|
האיש עם הצעיף האדום
86 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 12:37:08
|
לפי התגובה שלך כנראה שלא הבנתי אותך נכון 
אם תקרא את התגובה שלי שוב תשים לב שהקפדתי להדגיש שזו דעתי האישית
אין בכלל אופציה כזו לא לקשור בין שתי הקבוצות בעיני - כי אף אחת לא תשרוד לבדה בטווח הארוך נכון למצב העניינים היום
ובענייני מנטליות - בסופו של דבר ספורט הוא הישגי ולשאוף להיות ווינר זה חלק ממנו (לא היינו עולים שלוש ליגות ועושים חיל בלאומית בלי שאיפה להישגיות). נכון שיש הרבה מעבר לזה, במיוחד בקבוצה הלא שגרתית שלנו, אבל הישגיות זה חלק מהמשחק.
ומבחינתי לשאוף לזה ממש לא שם אותי במשוואה אחת דווקא עם מכבי ת"א ויש לכך דוגמאות רבות: קרית שמונה בכדורגל, חיפה וגליל בכדורסל וכו'...
|
 |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 13:05:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אני מציע לתרגם אותה לאנגלית (אם צריך אתרגם את המלל)
נשמח לתרגום החומר לאנגלית תן לי מייל ואשלח גרסא "פתוחה" לתרגום
אשמח להגיה או לעזור בתרגום! |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
|
galhyt
38 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 15:17:26
|
| אני מציע פשרה: הפועל קטמון (סליחה שאנחנו קיימים) ירושליים |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 15:22:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי galhyt
אני מציע פשרה: הפועל קטמון (סליחה שאנחנו קיימים) ירושליים
סולח |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 16:47:55
|
חייבים לשמור על המילה קטמון בשם הקבוצה המאוחדת הפועל קטמון ירושלים אחרת בשביל מה היו 7 השנים הללו? אחרת איך נשמור על הרוח המיוחדת שאין לאף קבוצה בארץ? |
 |
|
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 17:13:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי galhyt
אני מציע פשרה: הפועל קטמון (סליחה שאנחנו קיימים) ירושליים
נכון |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 17:17:36
|
בואו ננתב את האנרגיה למקומות אחרים:
איך דואגים להפיץ את המצגת הזו כמה שיותר ? היא עלתה בעמוד הקבוצה בפייסבוק היא נמצאת באתר הקבוצה
למי שולחים לינקים ? מורידים ושולחים במייל למי ? גופים תורמים ? חברות עסקיות ירושלמיות ? קרנות ? |
ירון |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 17:51:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון אחרת בשביל מה היו 7 השנים הללו?
בשביל להוציא את יוסי סאסי וויקטור יונה מהפועל ירושלים ובכך להציל אותה ממוות, נראה לי גם שזה מה שדובר עליו מהרגע הראשון בו הוקמה הקבוצה הזאת, לא? |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 06/02/2014 : 17:54:21
|
| מדלולה יקר, לא פחות חשוב מכך בעיני זה שימור הרעיון של אחריות ושליטת הקהילה על קבוצת הכדורגל שלה. וזה גם התדובה לשאלות איך נשמר את הרוח ולמה היו שבע השנים. |
 |
|
על המצגת ועל קטמון  |
|