פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

על המצגת ועל קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  על המצגת ועל קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם על המצגת ועל קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 2

talros talros מנותק

252 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  00:25:15  הצג פרופיל שלח ל- talros הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד על הכנת המצגת! היא מרגשת בטירוף ומציגה את הייחודיות והחשיבות שלנו!
(אגב, מי היוצרים שלה?)

אני מציע לתרגם אותה לאנגלית (אם צריך אתרגם את המלל), זו תוספת נהדרת לדף עמדה מסודר שיש לנו (?)

"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי"
- דנטה אליגיירי -

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  00:48:25  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי talros

(אגב, מי היוצרים שלה?)

אני מציע לתרגם אותה לאנגלית (אם צריך אתרגם את המלל), זו תוספת נהדרת לדף עמדה מסודר שיש לנו (?)

היוצרים הם האחים אורי ויאיר לוי שהשתמשו בחומרים רבים שלנו
וטקסטים של אורי ועוד חברים בועד המנהל
האחים עובדים בחברת הפרסום brand & better ומכינים לנו הפתעות נוספות
נשמח לתרגום החומר לאנגלית תן לי מייל ואשלח גרסא "פתוחה" לתרגום

והכי חשוב להפיץ

ירון
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  00:51:30  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי talros

(אגב, מי היוצרים שלה?)

נדמה לי, ואני מקווה שאני לא גוזל קרדיט ממישהו, שחברת Brand&better של האחים לוי אוהדי הקבוצה, אחראית להפקת המצגת והחוברת התואמת לה. בראבו.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  05:21:38  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1409
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  08:46:05  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יהיה נחמד אם המצגת תכלול את צמד המילים "הפועל ירושלים" ברציפות, ככה זה יהיה גם במתאם לפעילות הועד לאחרונה, ואז אוכל בלב שלם להזדהות ואשמח להפיץ אותה. אם צריך עזרה בניסוח הקשר להפועל ירושלים אשמח לעזור.
עבור לתחילת הדף

האיש עם הצעיף האדום האיש עם הצעיף האדום מנותק

86 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  11:39:32  הצג פרופיל שלח ל- האיש עם הצעיף האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מסכים איתך.

יש משמעות אדירה למילה קטמון בעיני.

היא בערך מסכמת בתוכה את כל מה שקרה בשנים האחרונות ובנוסף, כך לדעתי האישית על כל פנים, הצליחה לשבור את המנטליות הלוזרית של הפועל ירושלים המקורית שלנו לאורך השנים (אני אישית התחלתי לאהוד את הפועל כילד בעונת השביעיות והשמיניות למי שזוכר).

זו גם הסיבה שאני חושב שגם כאשר נגיע בשעה טובה לאיחוד חשוב מאד לשמור את המילה קטמון בתוך שמה של הקבוצה המאוחדת (ולא איכפת לי הפועל קטמון ירושלים או הפועל ירושלים קטמון או אחרת).

כך אני מקווה ניפטר גם מהלוזריות המסורתית של הקבוצה המקורית וגם נשמר את ההיסטוריה המפוארת של המפעל הזה שנקרא הפועל קטמון.

עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  11:53:37  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי ביקש להיפטר מהמילה קטמון ? איפה זה השתמע מדבריי ?
לעומת זאת, מדבריך השתמע שאין לך שום רצון לקשור בין הקבוצות. אתה מדבר על ההיסטוריה של המפוארת של הפועל קטמון (שעוד לא חטפה בליגת העל לא צמד לא שביעיייה ולא עשירייה) ועל המנטליות של מכבי תל אביב.

נערך על ידי - קראנקו ב-06/02/2014 11:56:48
עבור לתחילת הדף

האיש עם הצעיף האדום האיש עם הצעיף האדום מנותק

86 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  12:37:08  הצג פרופיל שלח ל- האיש עם הצעיף האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי התגובה שלך כנראה שלא הבנתי אותך נכון

אם תקרא את התגובה שלי שוב תשים לב שהקפדתי להדגיש שזו דעתי האישית

אין בכלל אופציה כזו לא לקשור בין שתי הקבוצות בעיני - כי אף אחת לא תשרוד לבדה בטווח הארוך נכון למצב העניינים היום

ובענייני מנטליות - בסופו של דבר ספורט הוא הישגי ולשאוף להיות ווינר זה חלק ממנו (לא היינו עולים שלוש ליגות ועושים חיל בלאומית בלי שאיפה להישגיות). נכון שיש הרבה מעבר לזה, במיוחד בקבוצה הלא שגרתית שלנו, אבל הישגיות זה חלק מהמשחק.

ומבחינתי לשאוף לזה ממש לא שם אותי במשוואה אחת דווקא עם מכבי ת"א ויש לכך דוגמאות רבות: קרית שמונה בכדורגל, חיפה וגליל בכדורסל וכו'...

עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  13:05:08  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ציטוט:
נשלח במקור על ידי talros

אני מציע לתרגם אותה לאנגלית (אם צריך אתרגם את המלל)

נשמח לתרגום החומר לאנגלית תן לי מייל ואשלח גרסא "פתוחה" לתרגום

אשמח להגיה או לעזור בתרגום!

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

galhyt galhyt מנותק

38 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  15:17:26  הצג פרופיל שלח ל- galhyt הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מציע פשרה: הפועל קטמון (סליחה שאנחנו קיימים) ירושליים
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  15:22:14  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

סולח
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  16:47:55  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חייבים לשמור על המילה קטמון בשם הקבוצה המאוחדת
הפועל קטמון ירושלים
אחרת בשביל מה היו 7 השנים הללו?
אחרת איך נשמור על הרוח המיוחדת שאין לאף קבוצה בארץ?
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  17:13:47  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

נכון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  17:17:36  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בואו ננתב את האנרגיה למקומות אחרים:

איך דואגים להפיץ את המצגת הזו כמה שיותר ?
היא עלתה בעמוד הקבוצה בפייסבוק
היא נמצאת באתר הקבוצה

למי שולחים לינקים ?
מורידים ושולחים במייל למי ?
גופים תורמים ? חברות עסקיות ירושלמיות ?
קרנות ?

ירון
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  17:51:55  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
אחרת בשביל מה היו 7 השנים הללו?

בשביל להוציא את יוסי סאסי וויקטור יונה מהפועל ירושלים ובכך להציל אותה ממוות, נראה לי גם שזה מה שדובר עליו מהרגע הראשון בו הוקמה הקבוצה הזאת, לא?
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 06/02/2014 :  17:54:21  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מדלולה יקר, לא פחות חשוב מכך בעיני זה שימור הרעיון של אחריות ושליטת הקהילה על קבוצת הכדורגל שלה. וזה גם התדובה לשאלות איך נשמר את הרוח ולמה היו שבע השנים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם על המצגת ועל קטמון נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07