| משתמש |
רגע מרגש בתולדות קטמון  |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 03/02/2014 : 14:19:54
|
| יוחזר ניוטון סטרלינג לאלתר... |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 03/02/2014 : 14:20:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי galhyt
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי rotm
אוהב ומעריך את הועד עד אין קץ (ללא טיפת ציניות), אבל היה כדאי להמתין אם נדוניות לאחרי החלטה על ההסכם.
מה הקשר? צריך קשר הביאו קשר. כל הכבוד.
אכן אין קשר בין ההסכם עם פלוני אלמוני שאמור להיות מאושר בקרוב לזה שיוסי ליפקין מממן שכרו של שחקן ברזילאי.
אז מה הטענה החבויה באמירה שלך? שבגלל שליפקין מימן לנו קשר ברזילאי ובלם ישראלי אז הוא מנסה לקנות אותנו לפני ההצבעה ? מנסה לעשות יחסי ציבור? על זה יקום או יפול אישור ההסכם ?? |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 03/02/2014 : 14:33:42
|
אוהב ומעריך את הועד עד אין קץ (ללא טיפת ציניות), אבל היה כדאי להמתין אם נדוניות לאחרי החלטה על ההסכם.
אכן אין קשר בין ההסכם עם פלוני אלמוני שאמור להיות מאושר בקרוב לזה שיוסי ליפקין מממן שכרו של שחקן ברזילאי.
הספינה הזו הפליגה מזמן (ראה מתן בראשי). וכן אין קשר כפי שהוכיחו התגלגלות הארועים בחודשים האחרונים. |
 |
|
|
galhyt
38 הודעות |
נשלח - 03/02/2014 : 15:07:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה
אז מה הטענה החבויה באמירה שלך? שבגלל שליפקין מימן לנו קשר ברזילאי ובלם ישראלי אז הוא מנסה לקנות אותנו לפני ההצבעה ? מנסה לעשות יחסי ציבור? על זה יקום או יפול אישור ההסכם ??
בימים הקרובים האסיפה תכריע בנושא כבד משקל למועדון, עדיף שהחברים יגיעו אליה בדיעה צלולה ומכוונת לנושא שעומד על הפרק. |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 03/02/2014 : 15:25:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה
אז מה הטענה החבויה באמירה שלך? שבגלל שליפקין מימן לנו קשר ברזילאי ובלם ישראלי אז הוא מנסה לקנות אותנו לפני ההצבעה ? מנסה לעשות יחסי ציבור? על זה יקום או יפול אישור ההסכם ??
בימים הקרובים האסיפה תכריע בנושא כבד משקל למועדון, עדיף שהחברים יגיעו אליה בדיעה צלולה ומכוונת לנושא שעומד על הפרק.
בהתחלה זילזלתם באוהדי הפועל שנשארו אחרי זה בטהור כוונות של ליפקין ועכשיו ביכולת המחשבה הצלולה של אוהדי מה היה הסוף? |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 03/02/2014 : 15:33:47
|
| נראה שהולכים להיות שבועיים קשים בפורום. לפחות אל תשרשרו את כל היסטוריית ההודעות שאתם מגיבים עליהן. |
 |
|
|
galhyt
38 הודעות |
נשלח - 03/02/2014 : 15:52:47
|
חלילה לי מלפקפק בכוונותיו של הנדיב הידוע. לגבי אוהדי הפועל י-ם, באמת נשאלת השאלה היכן הם בכל הסיפור כאשר אנחנו נשכבים על הגדר עבורם. |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 03/02/2014 : 15:55:36
|
| כיוון שלא התאפשר לאוהדים לקבלו בנמל התעופה,אפשר לדעת אולי מתי האימון הראשון (או הבא אם הדבר כבר קרה) בו הוא ייקח חלק? |
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 03/02/2014 : 15:58:56
|
חלילה לי מלפקפק בכוונותיו של הנדיב הידוע. לגבי אוהדי הפועל י-ם, באמת נשאלת השאלה היכן הם בכל הסיפור כאשר אנחנו נשכבים על הגדר עבורם.
לא נשכבים על הגדר עבורם, ממלאים את המטרה לשמה הוקמה קטמון - קבוצה אדומה חזקה אחת בבעלות האוהדים. |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 03/02/2014 : 16:15:01
|
חלילה לי מלפקפק בכוונותיו של הנדיב הידוע. לגבי אוהדי הפועל י-ם, באמת נשאלת השאלה היכן הם בכל הסיפור כאשר אנחנו נשכבים על הגדר עבורם.
משהו ממש מעוות אצלך אם אתה מגדיר את זה כטובה בשבילם ולא כמעשה בשבילך |
 |
|
|
galhyt
38 הודעות |
נשלח - 03/02/2014 : 16:30:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
משהו ממש מעוות אצלך אם אתה מגדיר את זה כטובה בשבילם ולא כמעשה בשבילך
זה מעשה שאתה היחיד שמשלם עליו מחיר. לגבי מה שאתה מקבל עבור זה, ימים יגידו, אבל תרשה לי להיות סקפטי. |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 03/02/2014 : 17:25:31
|
[quote]נשלח במקור על ידי galhyt
זה מעשה שאתה היחיד שמשלם עליו מחיר. לגבי מה שאתה מקבל עבור זה, ימים יגידו, אבל תרשה לי להיות סקפטי. זה המעשה שבשבילו קמה קטמון אז איך את אומרת שאתה משלם את המחיר ? המחיר היחידי זה זה שסוף סוף נחזור הביתה בראש מורם להפועל ירושלים אחת חזקה ואדומה |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 03/02/2014 : 18:05:23
|
מה מעוות בזה? אם מדובר באיחוד אז לפחות ברמה הריגשית אני מעוניין לקבל איזה נדונייה ממשפחת הכלה אולי איזה ליטוף של הברך ,פה אני מרגיש שאנחנו לבד וביחד עם ליפקין מצילים את הפועל ירושלים ,לא עם מי שנשאר שם מאחור ומימן לסאסי את הסנדוויצ'ים, בכלל אני אולי צריך לרצות אותם..תקראו לזה איך שתרצו אוהדי הפועל לא עשו כלום להצלת הפועל ירושלים מידיו של המנוול. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 03/02/2014 : 19:28:27
|
אם לחזור לרגע לנושא השרשור המקורי, אז לפי הקליפ של מרכוס שמו של הבחור הוא פליפה פרר דה סוסה, אבל כמו כל כוכב ברזילאי הוא משתמש בכינוי שהוא פשוט מאוד "פרר" (Ferrer).
|
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 04/02/2014 : 01:05:12
|
זה מעשה שאתה היחיד שמשלם עליו מחיר. לגבי מה שאתה מקבל עבור זה, ימים יגידו, אבל תרשה לי להיות סקפטי.
מה? אתה מדבר קצת הפוך, גוטה. אנחנו 7 שנים משלמים את המחיר, 7 שנים אנחנו הולכים אחרי קבוצה שהיא לא הפועל ירושלים, זה מחיר כבד, אבל אנחנו סופגים אותו כי זו הדרך הנכונה. עכשיו הגיע הזמן לקבל את הגמול שלנו על ה7 שנים האלה- את קבוצת הכדורגל שלנו- בלי יוסי סאסי, בלי ויקטור יונה, עם אוהדים ויציעים מלאים.
רק מלכתוב את המשפט האחרון אני מתרגש
*ובכוונה אני לא מכניס את זה שאתה מקבל מהאיחוד הזה מגרש אימונים (מה שאין לך), מחלקת נוער אמיתית ורצופה (מה שאין לך) ולא מעט שחקני בית שגדלו במועדון (מהשיש לך בודדים), אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך... |
נערך על ידי - גון מדלולה ב-04/02/2014 02:29:51 |
 |
|
רגע מרגש בתולדות קטמון  |
|