פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

רגע מרגש בתולדות קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  רגע מרגש בתולדות קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם רגע מרגש בתולדות קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 3

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 03/02/2014 :  14:19:54  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוחזר ניוטון סטרלינג לאלתר...

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 03/02/2014 :  14:20:55  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי rotm

אוהב ומעריך את הועד עד אין קץ (ללא טיפת ציניות), אבל היה כדאי להמתין אם נדוניות לאחרי החלטה על ההסכם.

מה הקשר? צריך קשר הביאו קשר. כל הכבוד.

אכן אין קשר בין ההסכם עם פלוני אלמוני שאמור להיות מאושר בקרוב לזה שיוסי ליפקין מממן שכרו של שחקן ברזילאי.

אז מה הטענה החבויה באמירה שלך? שבגלל שליפקין מימן לנו קשר ברזילאי ובלם ישראלי אז הוא מנסה לקנות אותנו לפני ההצבעה ? מנסה לעשות יחסי ציבור? על זה יקום או יפול אישור ההסכם ??
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 03/02/2014 :  14:33:42  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי rotm

אוהב ומעריך את הועד עד אין קץ (ללא טיפת ציניות), אבל היה כדאי להמתין אם נדוניות לאחרי החלטה על ההסכם.

אכן אין קשר בין ההסכם עם פלוני אלמוני שאמור להיות מאושר בקרוב לזה שיוסי ליפקין מממן שכרו של שחקן ברזילאי.

הספינה הזו הפליגה מזמן (ראה מתן בראשי). וכן אין קשר כפי שהוכיחו התגלגלות הארועים בחודשים האחרונים.
עבור לתחילת הדף

galhyt galhyt מנותק

38 הודעות

נשלח - 03/02/2014 :  15:07:52  הצג פרופיל שלח ל- galhyt הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי rotm

אז מה הטענה החבויה באמירה שלך? שבגלל שליפקין מימן לנו קשר ברזילאי ובלם ישראלי אז הוא מנסה לקנות אותנו לפני ההצבעה ? מנסה לעשות יחסי ציבור? על זה יקום או יפול אישור ההסכם ??

בימים הקרובים האסיפה תכריע בנושא כבד משקל למועדון, עדיף שהחברים יגיעו אליה בדיעה צלולה ומכוונת לנושא שעומד על הפרק.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 03/02/2014 :  15:25:10  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי rotm

בימים הקרובים האסיפה תכריע בנושא כבד משקל למועדון, עדיף שהחברים יגיעו אליה בדיעה צלולה ומכוונת לנושא שעומד על הפרק.

בהתחלה זילזלתם באוהדי הפועל שנשארו אחרי זה בטהור כוונות של ליפקין ועכשיו ביכולת המחשבה הצלולה של אוהדי מה היה הסוף?
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 03/02/2014 :  15:33:47  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה שהולכים להיות שבועיים קשים בפורום. לפחות אל תשרשרו את כל היסטוריית ההודעות שאתם מגיבים עליהן.
עבור לתחילת הדף

galhyt galhyt מנותק

38 הודעות

נשלח - 03/02/2014 :  15:52:47  הצג פרופיל שלח ל- galhyt הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חלילה לי מלפקפק בכוונותיו של הנדיב הידוע.
לגבי אוהדי הפועל י-ם, באמת נשאלת השאלה היכן הם בכל הסיפור כאשר אנחנו נשכבים על הגדר עבורם.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 03/02/2014 :  15:55:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כיוון שלא התאפשר לאוהדים לקבלו בנמל התעופה,אפשר לדעת אולי מתי האימון הראשון (או הבא אם הדבר כבר קרה) בו הוא ייקח חלק?
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 03/02/2014 :  15:58:56  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

לגבי אוהדי הפועל י-ם, באמת נשאלת השאלה היכן הם בכל הסיפור כאשר אנחנו נשכבים על הגדר עבורם.

לא נשכבים על הגדר עבורם, ממלאים את המטרה לשמה הוקמה קטמון - קבוצה אדומה חזקה אחת בבעלות האוהדים.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 03/02/2014 :  16:15:01  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

משהו ממש מעוות אצלך אם אתה מגדיר את זה כטובה בשבילם ולא כמעשה בשבילך
עבור לתחילת הדף

galhyt galhyt מנותק

38 הודעות

נשלח - 03/02/2014 :  16:30:01  הצג פרופיל שלח ל- galhyt הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

זה מעשה שאתה היחיד שמשלם עליו מחיר. לגבי מה שאתה מקבל עבור זה, ימים יגידו, אבל תרשה לי להיות סקפטי.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 03/02/2014 :  17:25:31  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

ציטוט:

[quote]נשלח במקור על ידי galhyt

זה מעשה שאתה היחיד שמשלם עליו מחיר. לגבי מה שאתה מקבל עבור זה, ימים יגידו, אבל תרשה לי להיות סקפטי.
זה המעשה שבשבילו קמה קטמון אז איך את אומרת שאתה משלם את המחיר ? המחיר היחידי זה זה שסוף סוף נחזור הביתה בראש מורם להפועל ירושלים אחת חזקה ואדומה
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 03/02/2014 :  18:05:23  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

מה מעוות בזה? אם מדובר באיחוד אז לפחות ברמה הריגשית אני מעוניין לקבל איזה נדונייה ממשפחת הכלה אולי איזה ליטוף של הברך ,פה אני מרגיש שאנחנו לבד וביחד עם ליפקין מצילים את הפועל ירושלים ,לא עם מי שנשאר שם מאחור ומימן לסאסי את הסנדוויצ'ים, בכלל אני אולי צריך לרצות אותם..תקראו לזה איך שתרצו אוהדי הפועל לא עשו כלום להצלת הפועל ירושלים מידיו של המנוול.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 03/02/2014 :  19:28:27  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם לחזור לרגע לנושא השרשור המקורי, אז לפי הקליפ של מרכוס שמו של הבחור הוא פליפה פרר דה סוסה, אבל כמו כל כוכב ברזילאי הוא משתמש בכינוי שהוא פשוט מאוד "פרר" (Ferrer).
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 04/02/2014 :  01:05:12  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

מה? אתה מדבר קצת הפוך, גוטה.
אנחנו 7 שנים משלמים את המחיר, 7 שנים אנחנו הולכים אחרי קבוצה שהיא לא הפועל ירושלים, זה מחיר כבד, אבל אנחנו סופגים אותו כי זו הדרך הנכונה. עכשיו הגיע הזמן לקבל את הגמול שלנו על ה7 שנים האלה- את קבוצת הכדורגל שלנו- בלי יוסי סאסי, בלי ויקטור יונה, עם אוהדים ויציעים מלאים.

רק מלכתוב את המשפט האחרון אני מתרגש

*ובכוונה אני לא מכניס את זה שאתה מקבל מהאיחוד הזה מגרש אימונים (מה שאין לך), מחלקת נוער אמיתית ורצופה (מה שאין לך) ולא מעט שחקני בית שגדלו במועדון (מהשיש לך בודדים), אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך...

נערך על ידי - גון מדלולה ב-04/02/2014 02:29:51
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם רגע מרגש בתולדות קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07